Bluze, topuri (cap.3)
+67
damdam
ana21maria
Tache Marilena
adar
lya06k
skygirl
andreeaX
leonutza69
luminita_khader
monik
Adriana13
kisslandia
bobitica
degetica
mady85
MAYA
milena
maria martinas
angells
miky
Karina33
iuliana72
olympia
livia_iri
diana_roxana
Buburuza
bluegray
nadina_b2005@yahoo.com
puffetta
RalucaS
Gabyx
ariana
Mada
carmenush
Giobsy
reni0921
tomari
noel
gabi1795
feliciagl
geany
Alido81
ciresicca
clodi
Doina
costi_iacob
ioana soare
aisha
stella
Monica
julix_2007
ileana cosanzeana
chemio
veraelyazji
Clio_Ela
Admina
da-mely
Dionisia
kla78
Noemi
diada
SilviaDumitrescu
DANIELA.I
Tinkerbell
zylv
Camy
MihaelaT
71 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Creatiile noastre-bluze, topuri(3)
ADMINA,foarte bine ti-au iesit,stiu cum e cand nu vor dungile sa se potriveasca.
CLODI,faine bluzele,mai ales a doua.
CLODI,faine bluzele,mai ales a doua.
Re: Bluze, topuri (cap.3)
Stai sa vezi ce-or sa pateasca camasile sotului meu de-acum!clodi a scris:Bluza roz cu maro este dintr-o camasa care s-a procopsit cu o pata pe guler si platca si o fusta in care nu mai intram.
Cum de s-au potrivit asa de bine fusta ta cu camasa sotului?
chemio- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 11/09/2009
chemio a scris:Stai sa vezi ce-or sa pateasca camasile sotului meu de-acum!clodi a scris:Bluza roz cu maro este dintr-o camasa care s-a procopsit cu o pata pe guler si platca si o fusta in care nu mai intram.
Cum de s-au potrivit asa de bine fusta ta cu camasa sotului?
Camasa roz mi-a apartinut, cred ca de-asta s-au potrivit asa bine

Felicitari, clodi- imi place ca esti asa inventiva !
Dionisia- Senior
-
Numarul mesajelor : 537
Varsta : 52
Localizare : de pe aici
Data de inscriere : 21/11/2008
Clodi deosebita bluza a doua atat ca model cat si cele doua culori cu o mica observatie; se stie ca dungile orizontale scurteaza - nu stiu cat esti de inalta dar la spate acel cordon mai jos de linia de imbinare iti mai taie din lungimea taliei. Daca iti doresti sa-l pastrezi eu cred ca ar trebui fixat pana la legarea fundei pe cusatura respectiva desi cred ca arata foarte bine si fara . E doar o parere legata meu de gustul meu, deci nu trebuie neaparat aplicata.
tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
clodi a scris:Am facut si eu 2 bluzite. Cea cu dungi maro este dupa tiparul si explicatiile lui Camy si materialul provine de la un tricoul al sotului pe care l-am desfacut cu totul (nu am avut prea mult material la dispozitie si nu este suficient de creata). Bluza roz cu maro este dintr-o camasa care s-a procopsit cu o pata pe guler si platca si o fusta in care nu mai intram. bentitele de la gat si de la maneci sunt facute din betelia fustei .. nu am spalat-o inca si se vad urmele de la vechile cusaturi ale camasii
Sfaturile voastre sunt intotdeauna binevenite!
1. Bluzita cu dungi maro: rascroiala de la gat, in spate, pare un pic in v. poate ma inseala dungile! Cred ca trebuie un pic corectata. In fata e rotunjita frumos, iar la spate, parca n-ar fi pe rotund. Repet, poate ma fura dungile!
2. Din ce material este cordonul bluzitei maro? Este superba bluza, pare dintr-un material bumbacos si nu cred ca i se potriveste cordonul doar ca tesatura, nu ca n-ar fi potrivit ca model. Oricum, e mai frumoasa fara!
Cu aceste modificari, mi se par super frumoase.
chemio- Ucenic
-
La bluza in dungi rascroiala la gat in spate e croita pe rotund... intr-adevar in poza pare in v.
La bluza roz nu am mai avut o bucata mai lunga roz sa imi ajunga de cordon si parca la spate era 'pustie' fara. cordonul e dintr-o panglica lata roz semitransparenta - asta am avut cand am cusut bluza.
La bluza roz nu am mai avut o bucata mai lunga roz sa imi ajunga de cordon si parca la spate era 'pustie' fara. cordonul e dintr-o panglica lata roz semitransparenta - asta am avut cand am cusut bluza.
clodi,daca tu ai pus acel cordon,inseamna ca iti place,si altceva nu mai conteaza.nu trebuie sa faci haine pe gustul nostru,ci trebuie sa te simti tu bine cand le imbraci.oricum ,ai facut o treaba buna,si ai facut doua bluzite foarte dragute.te felicit,si la cat mai multe bluze
admina,foarte dragute hainutele tale.sa-ti fie cu noroc cifra de pe tricou
,iar plovarasul este foarte fazin,si cred ca e si placut la purtare.treaba cu dungile e relativa.si eu m-am chinuit la un sarafan in carouri,si nu mi-a iesit dunga pe dunga de sus pana jos nici sa trag cu tunul.cand va fi gata o sa vi-l arat 

admina,foarte dragute hainutele tale.sa-ti fie cu noroc cifra de pe tricou

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Multumesc Zylv
imi place sa primesc sfaturile si ideile voastre pentru ca poate la unele nu m-am gandit si pot sa le aplic.. sau cel putin sa incerc
Tomari, multumesc pentru sfat. Mi se pare ca se aseaza bluza mai bine cu cordonul mai jos de imbinare.
Admina: imi place mult jacheta de tricot. Maneca e croita dintr-o bucata cu fata/ spatele?

Tomari, multumesc pentru sfat. Mi se pare ca se aseaza bluza mai bine cu cordonul mai jos de imbinare.
Admina: imi place mult jacheta de tricot. Maneca e croita dintr-o bucata cu fata/ spatele?
zylv a scris:clodi,daca tu ai pus acel cordon,inseamna ca iti place,si altceva nu mai conteaza.nu trebuie sa faci haine pe gustul nostru,ci trebuie sa te simti tu bine cand le imbraci.oricum ,ai facut o treaba buna,si ai facut doua bluzite foarte dragute.te felicit,si la cat mai multe bluze![]()
Clodi, asa este, trebuie sa-ti faci haine pe gustul tau.
zylv, ai dreptate in ceea ce spui. Mie clodi mi s-a parut o fata care chiar doreste sa afle parerile noastre. Lucrurile sunt frumoase, repet ca, nu cred ca vine rau cu cordon dar, panglica transparenta, cred ca stiu cum arata, e la metru, nu vine bine ca tesatura pe langa materialul camasii care cred ca e bumbac.
chemio- Ucenic
-
Saft in alegerea unui model de bluza
Trebuie sa fac o bluzita din licra pentru o doamna inalta, slabuta si cu pieptul mare.
Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi in alegerea modelului si constructia tiparului?
Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi in alegerea modelului si constructia tiparului?
chemio- Ucenic
-
Chemio, eu cred ca trebuie sa te feresti de drapaje si aglomerari de material, in zona bustului. Parca citisem ca taieturile si asimetriile micsoreaza optic decolteul. Am gasit AICI recomandari pentru corpul de forma triunghi inversat.
Cred ca primul model de bluza, ar fi frumos deci ceva cu taietura sub sani. Sa nu-i fie foarte mulata la piept, bluza, in rest cred ca ar merge si larguta de sub sanii, fiind slaba. Sau bluza petrecuta, din doua parti simetrice, ar fi avantajoasa.

Multumesc pentru sfaturi!
Modelul de bluza petrecuta e frumos!
Modelul de bluza petrecuta e frumos!
chemio- Ucenic
-
m-am intors cu poze
aceasta gri imi place foarte mult. nu stiu ce material este, dar in orice ca, merge si pentru un eveniment mai elegant/sofisticat, dar se asorteaza si la blugi, si merge si cu colanti, ca este mai lunga bluza. este si un material foarte comod. imi pare rau ca nu am cumparat mai mult....l-am gasit foarte ieftin.....
florarea la ambele bluze este din acelasi material, iar la cel gri i-am pus in mijloc pietricica neagra.
de fapt ambele bluzite merg bine la colanti, deoarece sunt mai lungi.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
mai am cateva bluzite de vara, majoritatea din lycra, imi place foarte mult acest material
astept pareri
mai am cateva bluzite de vara, majoritatea din lycra, imi place foarte mult acest material
astept pareri
reni0921 Astazi la 11:42 am
hmm....nu stiu de ce dar mi-a cam taiat din poze....
mai incerc odata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
reni0921 Astazi la 11:43 am
hm...tot nu iese bine....poate ma ajutati sa-mi spuneti de ce....totusi, sper ca se vede cat de cat
aceasta gri imi place foarte mult. nu stiu ce material este, dar in orice ca, merge si pentru un eveniment mai elegant/sofisticat, dar se asorteaza si la blugi, si merge si cu colanti, ca este mai lunga bluza. este si un material foarte comod. imi pare rau ca nu am cumparat mai mult....l-am gasit foarte ieftin.....
florarea la ambele bluze este din acelasi material, iar la cel gri i-am pus in mijloc pietricica neagra.
de fapt ambele bluzite merg bine la colanti, deoarece sunt mai lungi.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

astept pareri

astept pareri

reni0921 Astazi la 11:42 am
hmm....nu stiu de ce dar mi-a cam taiat din poze....
mai incerc odata
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
reni0921 Astazi la 11:43 am
hm...tot nu iese bine....poate ma ajutati sa-mi spuneti de ce....totusi, sper ca se vede cat de cat
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Joi 05 Noi 2009, 3:31 pm, editata de 2 ori (Motiv : stres [img][/img] fuzionare postari, inlocuit link cu poze)
reni0921- helper
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 37
Localizare : cluj
Data de inscriere : 27/10/2009
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
WOUU! Chiar e super materialul si ai imbinat dungile si dungulitele perfect! Bravo! Eu m-as fi plictisit sa le tot potrivesc

foarte frumos, nici eu nu as fi avut rabdare 

reni0921- helper
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 37
Localizare : cluj
Data de inscriere : 27/10/2009
miahela si reni doar cand am croit am fost atenta la dungi, in rest la cusut am mai tras de material unde vroia sa se decaleze. Chiar nu m-am chinuit, si materialul e destul de ok, chiar foarte ok la cusut si croit, nu fuge. Si are aderenta buna. Cred ca o sa iau toata rola ca imi place mult materialul
Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi material bun, bluza super
in concluzie merita investitia

Cred ca o sa iau toata rola ca imi place mult materialul
tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Noemi, felicitari! foarte frumos lucrezi, bravo! 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Creatiile noastre-bluze, topuri(3)
Noemi imi place helanca ce ai facut-o.
La ce pret ai luat materialul? Si tiparul cum l-ai facut?
La ce pret ai luat materialul? Si tiparul cum l-ai facut?
Monica- helper
-
Numarul mesajelor : 86
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/10/2009
monica materialul cred ca ajunge cam la 15 lei/m ca este greutz, eu cand iau materiale iau 3-4 feluri odata si metraje diferite, si nu stiu exact la fiecare
Noemi- Atotcunoscător
-
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze,topuri...(9)
» Bluze, topuri... (5)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze,topuri...(9)
» Bluze, topuri... (5)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)