Cream sau copiem, marca sau falsuri
+12
andreeaX
Adriana13
nadina_b2005@yahoo.com
Dionisia
ppisic
firimitura
Noemi
SilviaDumitrescu
ralucis
Buburuza
Tinkerbell
geany
16 participanți
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Cream sau copiem, marca sau falsuri
Ba da, ba da, vreau eu sa-mi spui.
Hai nu fi rea, nu tine pentru tine, da-mi un pm, cand ai timp.
Adevarul este ca eu sunt geloasa pe cele care au facut studii in domeniu, chiar si pe cele are au lucrat in croitorie, ca au ochiul format, au viteza, au tehnica, si multe alte talente. Este foarte greu sa incepi de la 0, de la cusut maxim un nasture, din cand in cand.

Adevarul este ca eu sunt geloasa pe cele care au facut studii in domeniu, chiar si pe cele are au lucrat in croitorie, ca au ochiul format, au viteza, au tehnica, si multe alte talente. Este foarte greu sa incepi de la 0, de la cusut maxim un nasture, din cand in cand.

Re: Cream sau copiem, marca sau falsuri
Chestia frumoasa e ca de fapt aveti dreptate amandoua.....
Personal subscriu intru totul spuselor (scriselor) Adminei si interpretez afirmatiile Buburuzei ca un indemn la moderatie si autoanaliza critica. Aceasta autoanaliza este dupa parerea mea, motorul progresului, pentru ca fara bun simt autocritic riscam sa cadem in penibil.
Personal subscriu intru totul spuselor (scriselor) Adminei si interpretez afirmatiile Buburuzei ca un indemn la moderatie si autoanaliza critica. Aceasta autoanaliza este dupa parerea mea, motorul progresului, pentru ca fara bun simt autocritic riscam sa cadem in penibil.
Oups!
Eeei, na! Nu pot sa aiba femeile o discutie mai... ca femeile, ca vine costi-iacob si cica "amandoua aveti dreptate". Pffff, Monserule*, motorul progresului este contradictia! Glumesc. Dragut comentariul tau.
Ma gandeam adineauri ca mi-am cam aprins paie-n cap cu mesajele mele din ultimele zile. Ce m-o fi apucat? O fi, totusi, de la vreme.
Acum chiar ca nu mai am nici o sansa sa postez vreo poza vreo "creatie" de-a mea ca ma tem ca are lumea asteptari. Si dac'o zbarcesc (ceea ce nu-i exclus, oricine o mai zbarceste, mai ales eu) sau daca e prea pe gustul meu si prea putin pe gustul celorlalti (ca eu, recunosc, am niste gusturi cam... bizare), o sa zica tot forumul de croitorie "ia te uita, cine se gasea sa vorbeasca!".
Acum chiar ca nu mai am nici o sansa sa postez vreo poza vreo "creatie" de-a mea ca ma tem ca are lumea asteptari. Si dac'o zbarcesc (ceea ce nu-i exclus, oricine o mai zbarceste, mai ales eu) sau daca e prea pe gustul meu si prea putin pe gustul celorlalti (ca eu, recunosc, am niste gusturi cam... bizare), o sa zica tot forumul de croitorie "ia te uita, cine se gasea sa vorbeasca!".

Cream sau copiem, marca sau falsuri
Parerea mea este ca mai bine creezi ceva decat sa copiezi(care tot un fals este).
Ii poti pune si o marca , dar sa nu uitam ca in arta numele pictorului e si acum pe tablou si nu nush ce joc neinspirat de cuvinte....... In zilele noastre avem tendinta sa etichetam tot.De la mobila,electrocasnice,haine,pantofi,sosete,chiloti pana la mancare.Mie unul imi e dor de visinile alea mancate direct din copacul bunicilor, de pantofii facuti in atelierul de la colt si multe altele. Din pacate marketingul modern si concurenta acerba indruma clientii spre produsul respectiv si nu spre serviciile pe care le ofera. In cazul unui tv aflat in garantie sa ne fereasca D-zeu sa se strice ca umblam cu el de ne sar capacele. Revenind la haine eu spun ca cine poate sa creeze s-o faca. Cine nu poate sa creeze sa nu copie ci sa apeleze la cineva care creeaza. De inregistrat o marca e foarte usor astazi.Cat despre falsuri.......hmm nici nu se observa la noi in Romania care e bun si care e fake. Cred ca de asta toate hainele din magazinele noastre au holograme. Eu fac haine pentru barbati dar eticheta de marca eu o aplic pe produs doar daca doreste clientul. Cred cu tarie ca serviciul de croitorie in sine bate orice brand.

DiStefano- helper
-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/10/2009
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Sacrificii pentru pasiune
» Jucarii crosetate