Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 17 din 30
Pagina 17 din 30 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
stiu ce zici, dar e greu sa incarc in doua locuri(eu intru si pe DC la comori si le voi arata si fetelor de acolo) asa ca voi pune link la pozearime a scris:
MihaT foarte frumos, felicitari vrabiutei - in ceea ce priveste pozele nu ar fi rau daca le-ai atasa la album

Ziua buna! Ati inceput pregatirile pentru Craciun, deja? Unde sunteti dragelor
Eu am gasit o reteta de turta dulce si o incerc intai fara oua in cantitate mai mica si apoi "de dulce". Carnati si "porcarii", faceti?

Eu am gasit o reteta de turta dulce si o incerc intai fara oua in cantitate mai mica si apoi "de dulce". Carnati si "porcarii", faceti?
Ziua buna Admina, fetele!
Prinsa cu una alta prin casa, dar sunt si cu un ochi pe forum
Aveam candva o reteta de turta dulce si nu o gasesc din pacate, asa ca astept sa vad ce-ti iese Admina, nu de alta, dar de Craciun trebuie sa am turta dulce pe masa
Noi am cumparat 1 curcan, dar vom lua si cateva kg carne de porc
special pt. pomana porcului... anul acesta pe masa noastra de Craciun o sa troneze curcanul 

Prinsa cu una alta prin casa, dar sunt si cu un ochi pe forum

Aveam candva o reteta de turta dulce si nu o gasesc din pacate, asa ca astept sa vad ce-ti iese Admina, nu de alta, dar de Craciun trebuie sa am turta dulce pe masa

Noi am cumparat 1 curcan, dar vom lua si cateva kg carne de porc

Buna la fetite!!!
hai sa ma laud si eu....ca azi m-am trezit gripata!!!!
.
deci c-am toate planurile mele se duc pe apa sambetei.....nu sunt in stare de nimic!!!
apropo cum calculatorul meu sa stricat .....intru de pe calculatorul pretenului..... am intrat nelogata..!se vede cu totul altfel,cu mai putine rubrici si la membri arata doar 18 in loc de 101 ,de ce oare?si la un momentat dat dupa logare imi arata sus ca sunt logata ca Admina nu Kristina!ce se intampla??
hai sa ma laud si eu....ca azi m-am trezit gripata!!!!

deci c-am toate planurile mele se duc pe apa sambetei.....nu sunt in stare de nimic!!!
apropo cum calculatorul meu sa stricat .....intru de pe calculatorul pretenului..... am intrat nelogata..!se vede cu totul altfel,cu mai putine rubrici si la membri arata doar 18 in loc de 101 ,de ce oare?si la un momentat dat dupa logare imi arata sus ca sunt logata ca Admina nu Kristina!ce se intampla??
Salutare,
!
Kristina, sanatate!
Butonez si eu un pic pe aici...
pregatiri...cadourile sunt luat, mai putin pestele si pt serif sa vad ce iau ca zau de stiu, bradul noi il facem in 23 seara, curatenie tot fac, asa ca improspatez un pic maine si poimaine si cu masa nu ma agit prea mult ca de sarbatori tare nu prea mancam...

Kristina, sanatate!

Butonez si eu un pic pe aici...
pregatiri...cadourile sunt luat, mai putin pestele si pt serif sa vad ce iau ca zau de stiu, bradul noi il facem in 23 seara, curatenie tot fac, asa ca improspatez un pic maine si poimaine si cu masa nu ma agit prea mult ca de sarbatori tare nu prea mancam...
Asa si eu cand intru prima data pe pagina, cu toate ca ma recunoaste automat si nu dau de fiecare data logare, imi arata tot Admina si data de 27 octombrie. Eu am zis ca o fi la mine vreo problema.... Apoi cand dau portal, gata, totul e normal, ma recunoaste :craciun: la utilizatori nu m-am uitat cati sunt, stiu doar ca ultimul e tomari...
L.E. Am verificat si da, tot 18 membri imi arata. Totusi daca rasfoiesti forumul se actualizeaza, prima data asa apare, cum am zis, eu am crezut ca e de la mine vreo chestie....
L.E. Am verificat si da, tot 18 membri imi arata. Totusi daca rasfoiesti forumul se actualizeaza, prima data asa apare, cum am zis, eu am crezut ca e de la mine vreo chestie....
Salutare
eu nu mai fac nimica ,
nu mai fac ciorapelul pt cadouri pt nepotica
mda , o sa aibe multe musafi nepotica acolo unde sta ea , adica la cealalta bunica , si ne e frica , virgula ca nu o sa arate destul de bine ciorapul )stiti cum e cei care nu fac nimic asa artistic comenteaza
cand o sa plece nepotica la bunica-sa o sa ma apuc de facut curat si pe urma dulciuri , bradul

nu mai fac ciorapelul pt cadouri pt nepotica

cand o sa plece nepotica la bunica-sa o sa ma apuc de facut curat si pe urma dulciuri , bradul

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Maaaama, Tomari, cat stres pentru revista! si eu mi-am luat-o azi, nu am avut timp s-o rasfoiesc :gerila:
'neata fetelor!
Sa aveti o zi faina si spor in toate. Noi foarte matinali, beau cafeluta si iesim "la plimbare" printre altele

Sa aveti o zi faina si spor in toate. Noi foarte matinali, beau cafeluta si iesim "la plimbare" printre altele

Buna dimineata fetelor, si eu va doresc o zi minunata.
Costumu meu e gata, mai am sa ii pun blanita, care nu e terminata, o tricotez din fir din acela cu multe firisoare in exterior, nu stiu cum ii zice. E foarte pufoasa.
Costumu meu e gata, mai am sa ii pun blanita, care nu e terminata, o tricotez din fir din acela cu multe firisoare in exterior, nu stiu cum ii zice. E foarte pufoasa.
Bianca- helper
-
Numarul mesajelor : 90
Varsta : 37
Localizare : Germania
Data de inscriere : 16/12/2008
Neata
A aparut deja Burda? Parca scria pe cea de pe 12/2008 ca apare pe 20.12... Foarte bine, trebuie sa merg sa o iau. Tomari, cred ca mai bine ti-ai face abonament, daca la voi se aduc numar mic si se termina repede. Sau fa-ti "shusta" cu un nenea de la ziare sa-ti opreasca un exemplar in fiecare luna ca o iei de la el sigur. Mie imi pastreaza nenea de la colt, chiar daca in oras se mai gasesc si dupa ce le termina el. Sa zici daca nu poti sa faci rost de vreuna, ca ti-o cumpar eu
Bianca, foarte harnicuta esti. Cred ca nu reuseam in cateva zile sa fac un costum de Mos, si fara tipar. Abia astept sa pui poze, sincer si eu trebuia sa ma ocup cu asa ceva deoarece copila il asteapta pe Mos si bietul de el are un costum de acum 2 ani, din cel ieftin de polar(ma gandesc ca o sa se prinda cine e costumat in Mos) ca e mai mare, deja.

A aparut deja Burda? Parca scria pe cea de pe 12/2008 ca apare pe 20.12... Foarte bine, trebuie sa merg sa o iau. Tomari, cred ca mai bine ti-ai face abonament, daca la voi se aduc numar mic si se termina repede. Sau fa-ti "shusta" cu un nenea de la ziare sa-ti opreasca un exemplar in fiecare luna ca o iei de la el sigur. Mie imi pastreaza nenea de la colt, chiar daca in oras se mai gasesc si dupa ce le termina el. Sa zici daca nu poti sa faci rost de vreuna, ca ti-o cumpar eu

Bianca, foarte harnicuta esti. Cred ca nu reuseam in cateva zile sa fac un costum de Mos, si fara tipar. Abia astept sa pui poze, sincer si eu trebuia sa ma ocup cu asa ceva deoarece copila il asteapta pe Mos si bietul de el are un costum de acum 2 ani, din cel ieftin de polar(ma gandesc ca o sa se prinda cine e costumat in Mos) ca e mai mare, deja.
buna dimineata fetelor,eu beau cafea in fiecare dimineata ,zi ,dar uite caci cu voi nu am apucat sa beau.bianca abia astept sa vad ce ai mesterit,eu m-ai am cam o jumate de rochie si gata ,mi-a ajuns si incarcatorul si am ceva poze de pus ,ca am tot lucrat de vreo saptamana.va pupic fetelor 

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Neata si de la mine, cam tarziu, dar acum a adormit copilul :craciun:
Bianca ai PM de la mine
Bianca ai PM de la mine

Buna ziua si de la mine fetele :gerila:
eu nu pot face nimic acuma..... abia am loc la calculator , ma sufoca nepotica nu mai cu mine vrea....
eu nu pot face nimic acuma..... abia am loc la calculator , ma sufoca nepotica nu mai cu mine vrea....

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Seara buna fetelor!
In fine am ajuns si noi acasa... am fost sa-l vedem si sa ne luam darul de la Mos Craciun, ne-au si filmat sa ne dea la TV, la serbare am vazut-o pe Alba ca zapada, un renut, un clown si un spiridus! :brad:

In fine am ajuns si noi acasa... am fost sa-l vedem si sa ne luam darul de la Mos Craciun, ne-au si filmat sa ne dea la TV, la serbare am vazut-o pe Alba ca zapada, un renut, un clown si un spiridus! :brad:

Fetele, vad ca deja miroase a sarbatori in toate casele. Pregatiri, serbari si activitati cu copii, cumparaturi...
Noi am montat bradul si asteapta sa-l impodobim, am testat turtele dulci si au iesit buuune. Pun o poza sa va fac pofta
Sunt simple si ieftine, chiar trebuie incercate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Noi am montat bradul si asteapta sa-l impodobim, am testat turtele dulci si au iesit buuune. Pun o poza sa va fac pofta

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
salutare!
wouuuu, Admina!imi lipseste pofticiosul acela ca asa fac si eu acuma privind poza.
eu am smotruit azi, mai am inca, dar cel putin camera Dianei e gata.si-a impodobit si bradutul(singurica, am fata mare
:craciun: eu i-am pus doar margelutele), i-am pus si beculete la geam, a mai ramas restul..mult inca.maine-s acasa asa ca de dimineata voi avea mai mult spor.
wouuuu, Admina!imi lipseste pofticiosul acela ca asa fac si eu acuma privind poza.
eu am smotruit azi, mai am inca, dar cel putin camera Dianei e gata.si-a impodobit si bradutul(singurica, am fata mare

Arime ce harnicutza
Ma arunc la briosit dupa Craciun, pe cuvant de pionier... Am niste idei pentru tortul de Craciun, poate incerc intai in niste briose.
Si am pus reteta de Turta Dulce in josul paginii.

Si am pus reteta de Turta Dulce in josul paginii.
'neata!
hmm... toata lumea este harnicuta in perioada asta, nici timp de o cafeluta mica nu mai exista! :gerila:
Admina merita sa incerci briosele, sunt tare gustoase

hmm... toata lumea este harnicuta in perioada asta, nici timp de o cafeluta mica nu mai exista! :gerila:
Admina merita sa incerci briosele, sunt tare gustoase

Eu am baut o cafeluta mare, dar vad ca fetele au taiat coada purcelului
, sau sunt la cumparaturi, sau isi deretica prin casa, sau..., sau... Eu ma apuc sa scot niste tipare, cred ca nu e in conflict cu duminica, totusi, dar sunt in intarziere cu rochia si ma bate Camy
V-am pupi si o duminica placuta.

V-am pupi si o duminica placuta.
Pagina 17 din 30 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-3
» Ne bem cafeaua impreuna !-10
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-12
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
» Ne bem cafeaua impreuna !-10
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-12
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
Pagina 17 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)