Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 6 din 30
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
cafea la ora asta mai mere?
Buna, ma trezii si eu, abia azi am vazut pm-ul.Ma foarte bucur sa va cunosc.
ultimul_mohican- helper
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 09/11/2008
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Salutare!
O cafea virtuala merge la orice ora

O cafea virtuala merge la orice ora

t.alina- helper
-
Numarul mesajelor : 61
Varsta : 48
Localizare : salzburg
Data de inscriere : 04/11/2008
buna dimineata!
am tras o raita pe la crosetat, vrea sa ii fac puiului meu ceva
am tras o raita pe la crosetat, vrea sa ii fac puiului meu ceva

t.alina- helper
-
si eu prezenta la apel .. azi primesc ate de la o prietena asa ca abia astept sa merg la posta sa ridic coletul :D
in rest de asta -am o gramada de proiecte incepute - tricotaj , crosetat , goblen ,, si mai trebuie sa incep ..
sunt ocupata ca o
fetelor sa aveti o zi faina

in rest de asta -am o gramada de proiecte incepute - tricotaj , crosetat , goblen ,, si mai trebuie sa incep ..
sunt ocupata ca o

fetelor sa aveti o zi faina

Ania- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 36
Data de inscriere : 05/11/2008
buna fetele. am lipsit cam mult da am un calculator care ma seaca rau de tot. ba merge ba nu merge. abia reusesc sa intru putin pe internet si se blocheaza. :x . azi vad ca ma lasa mai mult
vad ca incet incet va apucati si de crosetat unele din voi. si eu as incepe da am cautat aici la magazin ata si ace si nu gasesc. mi-au zis sa merg la un magazin doar pt asa ceva. si cand am drum o sa merg ca e in alt oras un magazin doar cu materiale si toate "ustensilele" de croitorit, crosetat ....etc. profit cand merg sa iau si material.
am deja doua
la bord si ma retrag la treburile casnice 

vad ca incet incet va apucati si de crosetat unele din voi. si eu as incepe da am cautat aici la magazin ata si ace si nu gasesc. mi-au zis sa merg la un magazin doar pt asa ceva. si cand am drum o sa merg ca e in alt oras un magazin doar cu materiale si toate "ustensilele" de croitorit, crosetat ....etc. profit cand merg sa iau si material.
am deja doua

emilia- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 39
Localizare : Franta
Data de inscriere : 30/10/2008
un pic trista .. dar prezenta pe aici pe forum ...
ma tot gandesc la criza asta financiara si vad ca nu se mai gaseste o solutie pt ea ...
...
dar in fine ..
va urez o zi buna !
ma tot gandesc la criza asta financiara si vad ca nu se mai gaseste o solutie pt ea ...

dar in fine ..
va urez o zi buna !
Ania- Ucenic
-
Dragelor, voi cam trageti chiulul la cafele... Cu ce combustibil mergeti ca vad ca de mesterit, mesteriti...
Eu iar mi-am facut cafeaua cam tare si nu pot sa o termin dar mai astept interlocutoare la barfa. Azi am planuri mari, sa termin o parte din vesta, sa croiesc 2 perechi de pantaloni, sa fac un tort, o paine, sa ornez o sticla, sa scanez o carte... Ok, revin si diseara la raport, cred ca nu fac nici pe sfert
Eu iar mi-am facut cafeaua cam tare si nu pot sa o termin dar mai astept interlocutoare la barfa. Azi am planuri mari, sa termin o parte din vesta, sa croiesc 2 perechi de pantaloni, sa fac un tort, o paine, sa ornez o sticla, sa scanez o carte... Ok, revin si diseara la raport, cred ca nu fac nici pe sfert

Admina vad ca ai planuri mari .. si eu ma lupt sa termin un pulover pt David(sotul meu ) . si apoi mai vad eu ce mai fac- mai goblenesc ceva .. plus ca trebuie sa stau si cu nepotica :D
Ania- Ucenic
-
Beau si eu o cafea virtula ca de aia adevarata am baut deja doua.
t.alina- helper
-
N-am facut nica, din plan, inca... Dar am facut descoperiri la atasarea pozelor pe forum, sa treceti pe la forumul Tehnic
Aici

Salutare
!
Admina, tu cu ce baterii functionezi de faci atatea?
...cand ajung de la scoala imi culc matza si apoi "respir" un pic.
eu ma muncesc acuma cu niste teste la romana, mai trebuie sa fac si-o fisa pe maine, sa termin de cusut ultimul sortulet(sa le duc maine la gradi;mai vad ce fata de masa tai sa le mai fac vreo 3-4 cate or iesi), sa scot copila la o plimbare cand se trezeste si iaca-i noapte ca seara-i de la 5.

Admina, tu cu ce baterii functionezi de faci atatea?
...cand ajung de la scoala imi culc matza si apoi "respir" un pic.
eu ma muncesc acuma cu niste teste la romana, mai trebuie sa fac si-o fisa pe maine, sa termin de cusut ultimul sortulet(sa le duc maine la gradi;mai vad ce fata de masa tai sa le mai fac vreo 3-4 cate or iesi), sa scot copila la o plimbare cand se trezeste si iaca-i noapte ca seara-i de la 5.
Seara buna!
Si eu am avut multe treburi de facut azi, printre care: mancarica, un inceput de caciula pt. mine... si era sa uit, am facut si painica din faina integrala (grau si secara) cu seminte! Nu stiu daca v-am spus, insa mi-am luat masina de facut paine pana la urma, diada stie, o imbratisez pe aceasta cale
Sper sa ajung si prin Plaza, sa ma uit de o caciula
... sper sa ne auzim asta seara fetelor, numai bine pana atunci!

Si eu am avut multe treburi de facut azi, printre care: mancarica, un inceput de caciula pt. mine... si era sa uit, am facut si painica din faina integrala (grau si secara) cu seminte! Nu stiu daca v-am spus, insa mi-am luat masina de facut paine pana la urma, diada stie, o imbratisez pe aceasta cale

Sper sa ajung si prin Plaza, sa ma uit de o caciula

... sper sa ne auzim asta seara fetelor, numai bine pana atunci!

Exact acelasi lucru ii zic si eu Adminei, ca nu stiu cand are timp sa faca atatea
Arime, ma bucur foarte mult ca iti este de folos

Arime, ma bucur foarte mult ca iti este de folos

Ete na... Pai ala era planul, nu am facut mai nimic
Acum am un cozonac de 1kg la cuptor, o prajitura Kinder Pingui gata. Am incercat sa modelez niste personaje pt un tort(implinim 2 ani de la botez si vroiam sa fac niste iepurasi) dar nu mi-a iesit pasta de jeleu(eram in dubii, jeleurile erau de fapt marshmellows)
Sper sa termin spatele vestei cat ne uitam la film, si gata. Tiparul pantalonului e doar prins in ace
dar nu l-am biruit.
Multe dintre voi aveti scola, facultate, cursuri, nenorociri... Eu am scapat de ele, le-am pus in cui
, cel putin deocamdata.

Sper sa termin spatele vestei cat ne uitam la film, si gata. Tiparul pantalonului e doar prins in ace

Multe dintre voi aveti scola, facultate, cursuri, nenorociri... Eu am scapat de ele, le-am pus in cui

Admina ai reusit sa mai faci ceva din proiectele tale?
mie imi e tare frig - si afara e urat si frig - am chef de ceva cald - un ceai sau o ciocolata calda .. cine vrea ?
mie imi e tare frig - si afara e urat si frig - am chef de ceva cald - un ceai sau o ciocolata calda .. cine vrea ?
Ania- Ucenic
-
Baut cafeaua si plec la drum prin frig
Am facut prajituri, Ania, am terminat partea din vesta, partial croit. Azi nu mai fac nica, aaa ba da. Tricotez in masina, in traficul infernal
Cafele placute in continuare si spor la tot ce faceti!

Cafele placute in continuare si spor la tot ce faceti!
admina vreau si eu prajitura
bafta la tricotat 

Ania- Ucenic
-
Salutare!
Si eu la o ciocolata calda
Si eu la o ciocolata calda

t.alina- helper
-
Salutare!
am aterizat si eu, am umblat un pic la cascat ochii prin magazine si-am descoperit un magazin cu de toate. de la accesorii mobila, mobila pe comanda si pana la materiale si nasturei. mno m-am pierdut un pic pe acolo
uitandu-ma la dantelutze si stofe, dar nimic din ce-am vrut eu pt Diana.unele mi se par cam scumpe dar noh.
aaa si mi-am luat cleste din acela cum am vazut la una dintre voi pe DC, am mai luat niste...nu stiu cum se cheama
panglica din aceea fff ingusta (0,5cm latime) si o "bucata" mare in care sa-mi bag foarfeca
o matase satinata, dar nu din aia de super calitate ca-mi parea rau apoi de o stric. vreau sa-mi fac ceva de genul acesta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...sa vedem ce-o iesi
ce eu nu dispun de asemenea "bagaj" 
am aterizat si eu, am umblat un pic la cascat ochii prin magazine si-am descoperit un magazin cu de toate. de la accesorii mobila, mobila pe comanda si pana la materiale si nasturei. mno m-am pierdut un pic pe acolo

aaa si mi-am luat cleste din acela cum am vazut la una dintre voi pe DC, am mai luat niste...nu stiu cum se cheama

Buna dimineata!
Miha t, sa bagi poze :D

Miha t, sa bagi poze :D
t.alina- helper
-
salutare!
ehehe, deja am croit din el, dar un pic altfel.aseara, adica azi noapte am stat cam tarziu..nu zic ora :D si-am lucrat ceva. sper sa si iasa ceva. prima data am stricat un pic la partea de sus, ceva nu-mi placea, eram cu "bagajul" cam pe afara si nu aveam ce sa mai "lipesc", asa ca alta bucata de croit(am luat material cu rezerva :D ). sa vedem ce-o iesi la final.
am pus ac de 80 cum scria in cartea tehnica a masinii, nu mi s-a adunat materialul, deci sper sa fie purtabil
acu' ca n-o fi ca din fabrica nu-i bai, asa invat :D
o sa va arat cand e gata, dar pe umeras ca no
. azi n-am cand sa lucrez, poate un pic deseara, ca am niste teste de corectat, la 5 am sedinta cu parintii si uite asa s-a dus ziua....
fug la croitorie sa vad ce ai pus Admina
mey ce noroc am eu cu voi
ehehe, deja am croit din el, dar un pic altfel.aseara, adica azi noapte am stat cam tarziu..nu zic ora :D si-am lucrat ceva. sper sa si iasa ceva. prima data am stricat un pic la partea de sus, ceva nu-mi placea, eram cu "bagajul" cam pe afara si nu aveam ce sa mai "lipesc", asa ca alta bucata de croit(am luat material cu rezerva :D ). sa vedem ce-o iesi la final.
am pus ac de 80 cum scria in cartea tehnica a masinii, nu mi s-a adunat materialul, deci sper sa fie purtabil

o sa va arat cand e gata, dar pe umeras ca no

fug la croitorie sa vad ce ai pus Admina

Miha, ne-au abandonat fetele astea? Acum sunt eu "home alone" partea a 2-a. Nu mai sunt harnicute singurele pe acasa, sa o facem lata in noaptea asta, cu un ceai cu lapte in fata(eu)?
Oricum, am editat poze, am postat poze, sunt satula de stat la calulator, si am cald in casa... Ma apuc de croit niste malete. Sa mearga cu vesta tricotata.
Spor
Oricum, am editat poze, am postat poze, sunt satula de stat la calulator, si am cald in casa... Ma apuc de croit niste malete. Sa mearga cu vesta tricotata.
Spor

Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-18
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
» Ne bem cafeaua impreuna!-19
» Ne bem cafeaua impreuna!-18
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
» Ne bem cafeaua impreuna!-19
Pagina 6 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)