Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
buna seara.
sa vedem si noi ce ati mai mesterit. eu imi astept sotul acasa dupa o saptamana lipsa
:D . trebuie sa apara in cateva minute asa ca fug repejor 
sa vedem si noi ce ati mai mesterit. eu imi astept sotul acasa dupa o saptamana lipsa

emilia- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 38
Localizare : Franta
Data de inscriere : 30/10/2008
Admina a scris:Esti tare, eu cred ca nu m-as mai reapuca de studii. Bine ca nici nu-mi cer master la job, dar cred ca mi s-ar parea greu. Si tu m-ai facut curioasa, ce mesteresti... Facut pozici, postez in curand.
am revenit, i-am pregatit cina sotului

Daca tot sunt acasa cu pitica, mi-am propus sa imi indeplinesc si dorinta de a face masterul, sa fac doi in 1

seara buna!
ce-a mesterit Admina am vazut si-am ramas cam asa
FOARTE FRUMOASA!
acuma sa vedem ce mestereste si Arime...asteptam.
maine vreau sa iau un material, intr-un cuvant o stofa, cum este acesta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sa-i fac fii-mi un costumas pt ziua ei.asa ca trec de la modificat la bagat foarfeca in material mare.sper sa nu-l stric si sa ajunga haine la papusi
modelul nu va fi ca acesta, ci mi-am desenat eu ceva, cam cum as vrea sa fie.
ce-a mesterit Admina am vazut si-am ramas cam asa

maine vreau sa iau un material, intr-un cuvant o stofa, cum este acesta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sa-i fac fii-mi un costumas pt ziua ei.asa ca trec de la modificat la bagat foarfeca in material mare.sper sa nu-l stric si sa ajunga haine la papusi

buna ziua.
miha spor la lucru pt costumas si sunt sigura ca o sa reusesti
si mie mi-a placut costumasul asta cand l-am vazut prima data da nu am fetitza cui sa fac
.

miha spor la lucru pt costumas si sunt sigura ca o sa reusesti

si mie mi-a placut costumasul asta cand l-am vazut prima data da nu am fetitza cui sa fac

emilia- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 38
Localizare : Franta
Data de inscriere : 30/10/2008

Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca azi pun poze cu ce am facut aseara... dar nu se compara cu ce a facut Admina, la mine e ceva mai slabut

Merg sa dau sa pape balaurului si revin mai tarziu

Buna, dragelor. Asa da, sa fim creative... Miha, bafta multa la costumas. Ai tipar?
Arime, nu e grea rochia de seara, si la cat m-am moshcosit sa o termin... Deci, abia astept sa vad ce-ai facut frumos.
V-am
Arime, nu e grea rochia de seara, si la cat m-am moshcosit sa o termin... Deci, abia astept sa vad ce-ai facut frumos.
V-am

salutare!
n-am gasit material ce-am vrut
nimic nu gasesti in orasul asta. o sa caut in Petrosani si sper sa gasesc.
asa era o stofa dar mai deasa(nu stiu cum sa ma exprim) de un roz placut si cu linii negre(patrate) dar sincer, m-am saturat de haine roz...inainte cand deschideam dulapul vedeam doar roz si alb, acu am mai diversificat, am trecut la rosu, portocaliu, galben, am inceput si cu vernil...am facut pastel in dulapul ei.
fusta oricum n-o fac ca-n model pt ca nu o vad comoda pt o copila de 4 ani, ci altfel(nu stiu cum sa explic). tipar n-am, dar merg pe intuitie si la nevoie, mai exact la maneca cer ajutor soacrei cumnatei care-i croitoreasa de vreo 40 de ani chiar mai bine ca din cate-mi amintesc coase de la 15 ani si face lucruri minunate.asa am un tipar pt copiii si are si maneca si eventual ma orientez dupa acela, dupa haine de ale ei.
nici pantalonii si nici pijamaua nu le-am facut propriu-zis dupa tipar doar ca m-am uitat la o pijama de-a ei, tot cu nasturi....de dau gres, "ata ete", din greseli invat
n-am gasit material ce-am vrut

asa era o stofa dar mai deasa(nu stiu cum sa ma exprim) de un roz placut si cu linii negre(patrate) dar sincer, m-am saturat de haine roz...inainte cand deschideam dulapul vedeam doar roz si alb, acu am mai diversificat, am trecut la rosu, portocaliu, galben, am inceput si cu vernil...am facut pastel in dulapul ei.
fusta oricum n-o fac ca-n model pt ca nu o vad comoda pt o copila de 4 ani, ci altfel(nu stiu cum sa explic). tipar n-am, dar merg pe intuitie si la nevoie, mai exact la maneca cer ajutor soacrei cumnatei care-i croitoreasa de vreo 40 de ani chiar mai bine ca din cate-mi amintesc coase de la 15 ani si face lucruri minunate.asa am un tipar pt copiii si are si maneca si eventual ma orientez dupa acela, dupa haine de ale ei.
nici pantalonii si nici pijamaua nu le-am facut propriu-zis dupa tipar doar ca m-am uitat la o pijama de-a ei, tot cu nasturi....de dau gres, "ata ete", din greseli invat

Buna!
Eu nu prea pot sa intru ca nazdravanul meu cum ma vede la pc cu vrea si el si apasa pe toate tastele sa mi-l inchide.Acum profit ca doarme si va salut
Miha t , gasesti tu material pina la urma
Eu nu prea pot sa intru ca nazdravanul meu cum ma vede la pc cu vrea si el si apasa pe toate tastele sa mi-l inchide.Acum profit ca doarme si va salut

Miha t , gasesti tu material pina la urma

t.alina- helper
-
Numarul mesajelor : 61
Varsta : 48
Localizare : salzburg
Data de inscriere : 04/11/2008
Ziua buna fetelor!
Am reusit sa pun poze ca tot v-am amenintat de aseara :D aici
mihaT chiar doream sa-ti urez bafta pt. costumas, nu fi suparata ca pana la urma gasesti ce material iti doresti

Am reusit sa pun poze ca tot v-am amenintat de aseara :D aici
mihaT chiar doream sa-ti urez bafta pt. costumas, nu fi suparata ca pana la urma gasesti ce material iti doresti

Arime, super ce-ai facut! imi place!
esti o
intre
sper sa gasesc ce vreau...

sper sa gasesc ce vreau...

MihaelaT a scris:Arime, super ce-ai facut! imi place!esti o
intre
![]()
![]()
![]()
sper sa gasesc ce vreau...![]()
merci mult de tot, cand m-a intrebat sotul aseara ce fac si i-am raspuns, mi-a spus: "ai luat-o razna draga mea, treci la culcare"

fug sa fac rapid un dus pana se trezeste pitica... am sa revin pe seara, intentionez sa iesim putin pe afara si nu stiu cat intarziem!

plimbare placuta!
deseara nu stiu cat o sa fiu pe aici ca-mi vine jumatatea de la mare, mai exact de la munca, nu distractie :D
deseara nu stiu cat o sa fiu pe aici ca-mi vine jumatatea de la mare, mai exact de la munca, nu distractie :D
Incerc sa pun si eu niste poze da nu pot sa dau copy 

t.alina- helper
-
Gata , am bagat si eu pozici, emi si miha t le stiu :D
t.alina- helper
-
Seara buna fetelor...
am ajuns si noi acasa, facut baita, hranit si ma pregatesc sa bag la culcare balaurul... asta seara am intarziat putin
diada merci mult de tot, am primit retetele
am ajuns si noi acasa, facut baita, hranit si ma pregatesc sa bag la culcare balaurul... asta seara am intarziat putin

diada merci mult de tot, am primit retetele

Buna dimineata la toata lumea!!!
eu si azi lucrez!
fetelor profitati de week-end si toamna tarzie de afara!(sper sa fie frumoasa ca aici)
va pup si promit ca mai pe seara am sa fiu un pic mai activa!

eu si azi lucrez!

fetelor profitati de week-end si toamna tarzie de afara!(sper sa fie frumoasa ca aici)
va pup si promit ca mai pe seara am sa fiu un pic mai activa!

Eu vreau sa zic la multi ani tutoror sarbatorilor si sarbatoritelor de azi ( mamici, puisori , soti , etc)

Ania- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 36
Data de inscriere : 05/11/2008
LA MULTI ANI MIHAELA SI MIHAI!!!!!!!!!!!

t.alina- helper
-
sar'na! am vazut...ce vroiam la acelasi lucru te-ai gandit
ei, am petrecut asa noi de noi ca eu nu ma dau in vant dupa petreceri
iar de ziua numelui nici atat...
fug sa pregatesc niste haine ca plecam la ziua cumnatei care-i tot Mihaela, dar e si ziua de nastere.
va pup si va doresc o seara minunata!

ei, am petrecut asa noi de noi ca eu nu ma dau in vant dupa petreceri

fug sa pregatesc niste haine ca plecam la ziua cumnatei care-i tot Mihaela, dar e si ziua de nastere.
va pup si va doresc o seara minunata!

Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-16
» Ne bem cafeaua impreuna! 26
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-16
» Ne bem cafeaua impreuna! 26
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti