Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyIeri la 7:29 pm Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Creatiile noaste, rochii - cap.3

+45
oanabijux
Dionisia
teisoara
raluca1980
costi_iacob
Giobsy
SilviaDumitrescu
nadina_b2005@yahoo.com
diana_roxana
tomari
carmenush
chemio
newsletter310
ANURIM
maria_covacef
ciresicca
vilcris
biscuitzel
umdc
kla78
Adriana13
StMihaela
geany
Usagy
Clio_Ela
livia1981
irish05
ileana cosanzeana
Tinkerbell
gabi1795
diada
zylv
andrusca
ioana soare
Noemi
andreeaX
aisha
viorica
DANIELA.I
Laila
ralucis
Admina
RalucaS
MihaelaT
Camy
49 participanți

Pagina 2 din 12 Înapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 Empty Re: Creatiile noaste, rochii - cap.3

Mesaj Scris de MihaelaT Mier 19 Aug 2009, 5:13 pm

Andrusca, condoleante![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] pupi
Dumnezeu sa-l odihneasca![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 Empty Creatiile noaste rochii - cap.3

Mesaj Scris de DANIELA.I Mier 19 Aug 2009, 6:43 pm

am lipsit dar am urmarit tot ceea ce s-a mai intamplat pe aici,am lucrat si acum am mai terminat o tura de haine.sa va arat:
o rochie din batist
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o rochie din catifea raiata elastica
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 Empty Re: Creatiile noaste, rochii - cap.3

Mesaj Scris de aisha Mier 19 Aug 2009, 9:25 pm

maistra, vacanta pt tine e foarte productiva. cos Modelul de la rochia de batist nu il disting prea bine, dar cea de raiat imi place mult. cheers E genul meu.
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mier 19 Aug 2009, 9:47 pm

Exact, cea din batist nu se vede ce si cum, dar asta din catifea raiata este bestiala! love love love Mult spor la lucru!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7344
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mier 19 Aug 2009, 11:52 pm

Andrusca, Dumnezeu sa-l ierte. Nu cred ca vom putea vreodata intelege sau accepta aceste evenimente din viata noastra. Cred ca nu trebuie sa te simti atat de vinovata; ai sperat ca va fi bine si ai incercat sa-l ajuti prin internarea in spital; nu aveai de unde sa stii...

Maistra
, ca de obicei o harnicuta si jumatate. Si eu inca nu m-am apucat de rochia mea Embarassed ma tot lupt cu a bebelusei...
Imi place tare mult batistul imprimat, si eu as vrea sa o vad mai bine, imbracata poate.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Joi 20 Aug 2009, 11:15 am

Ce frumos e batistul imprimat Maistra!
Imi place rochita din raiat, e frumos modelul! Flowers Zici ca-i cumparata, i-ai cusut si eticheta la spate Smile
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Creatiile noaste, rochii - cap.3 - Pagina 2 Empty Creatiile noaste rochii - cap.3

Mesaj Scris de DANIELA.I Joi 20 Aug 2009, 5:34 pm

multumesc la toate.
Ioana eu cand vreau sa arunc ceva din casa(haine)intotdeauna imi descos etichetele de firma,le folosesc la alte haine si de obicei la decorarea gentilor,asa ca asta fac eu.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Joi 20 Aug 2009, 5:46 pm

Laila am facut si eu rochita aceea,cred ca este dintr-un material asemanator,un jerse(am pus niste poze la capitolul 2).I am pus intaritura pe marginile spatelui,cateva bucati dintr aceea care se calca si ramane lipita,pe dos se vede f urat insa a ajutat rochia sa aiba o pozitie bunicica la spate.Cred ca mai trebuie sa o asezi putin pe tine,si eu am fost dezamagita cand am imbracat o prima data,insa am mai strans cordonul si s a asezat bine pana la urma.Incearca,poate nu mai e nevoie nici de intaritura.

Raman la parerea ca nu poate fi purtata cu sutien sub nici o forma pentru ca e prea joasa croiala pe spate,nu il poate acoperi....Poate daca pui o vestuta peste
andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 40
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Dum 23 Aug 2009, 7:17 pm

Fetele revin si eu cu o rochita facuta din materialul din care am facut si costum de baie, iar dupa rochita urmeaza sa fac un top care se prinde dupa gat.
Este super frumos materialul, spuneam ca il am de ceva ani buni prin dulap la mama si acum l-am taiat, ca de, imi permit, am uber si pot sa cos lycra.
Rochita este facuta dupa alta rochita, este model tub, in fata la decolteu i-am pus pe dedesubt un elastic pe care l-am prins de material cu uberul in toata cusatura, ca sa nu fuga.
La spate e inchisa simplu cu uberul, si la fel si marginea de jos. Mai simplu de atat nu se poate. Ah, la spate am scobit putin ca sa se lase putin in jos sub omoplati.
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Dum 23 Aug 2009, 11:06 pm

NOEMI superba si rochita aceasta,simpla dar finuta.si iti da super mai ales ca esti bronzata.

spor la croitorit ca iti ies frumos.

pupicei hug
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 24 Aug 2009, 7:35 am

Si mie imi place foarte mult love mai ales materialul in dungi e bestial!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Lun 24 Aug 2009, 12:35 pm

Noemi e foarte frumoasa rochita! Flowers Cum a zis si Camy, simpla dar finuta, delicata.

Ti-am admirat si celelalte creatii, sunt excelente! Esti foarte talentata!
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 24 Aug 2009, 1:08 pm

Noemi, imi place mult rochia! Felicitari! pupi

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de gabi1795 Lun 24 Aug 2009, 2:20 pm

foarte frumoasa!
felicitari!
dar am o curiozitate:de ce le pui etichete cu marimea....? comercializezi? Flowers
vreau si eu
gabi1795
gabi1795
helper
helper

Numarul mesajelor : 44
Localizare : arges
Data de inscriere : 26/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Tinkerbell Lun 24 Aug 2009, 2:46 pm

singura mea rochie...dar vor uram in curand altele !!! love

fata:

si profil

tot pentru birou. Rochia nu e calcata...nu am avut puterea sufleteasca sa mai stau sa o si calc ! nor

Va pup@!

Ultima editare efectuata de catre diada in Lun 24 Aug 2009, 2:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : incarcat poze pe 99poze.ro)
Tinkerbell
Tinkerbell
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 166
Data de inscriere : 24/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Tinkerbell Lun 24 Aug 2009, 2:53 pm

la decolteu, pe bretelute si la poale are danteluta maro inchis...foarte frumoasa este in realitate... love
Tinkerbell
Tinkerbell
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 166
Data de inscriere : 24/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Laila Lun 24 Aug 2009, 3:46 pm

e superba, felicitari !!!!!!!!!!!
ai avut tipar?
Laila
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 217
Varsta : 53
Localizare : Germania
Data de inscriere : 20/07/2009

http://www.cristina-yarnworld.com, http://de.dawanda.com/shop/cr

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Lun 24 Aug 2009, 8:28 pm

Gabi da, am un magazin online si inca nu am pus la vanzare produse facute de mine, dar ma perfectionez pe zi ce trece si da le voi comercializa. Momentan vand prin okazii.ro (sper ca e ok ca am pus websitul, nu e nici o reclama)
Vb pe PM daca vrei, te pup
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Mar 25 Aug 2009, 3:02 pm

Fetelor sunt in focuri,abia daca mai apuc sa citesc pe forum si sa privesc minunatiile voastre,azi noapte am mai terminat o rochita pt un botez la o clienta,dar oboseala isi spune cuvantul,mai am de prins captuseala pe dos si va fi gata.Mai intai voi trage un pui de somn(dupa ce voi citi noutatile de pe forum )si pe urma cu forte proaspete ma voi apuca din nou de treaba.Mai am de facut o pelerina dubla(un fel de capa) din voal negru cu paspoal pe margine,un capot de casa pt mama mea (merge la fizio),uniforma de scoala pt fiica mea,iar peste o saptamana ma apuc de niste rochii dinnou,dar nu in ultimul rand pt mine(incepe scoala) si trebuie sa arat bine la inceput de an scolar.
fata rochitei
spatele rochitei
partea de dos a rochitei
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 25 Aug 2009, 4:00 pm

Maistra, foarte frumoasa rochita, e gogosar jos, nu? mamaaa si cat ai de lucru! felicitari! si mult, mult spor! Sa te odihnesti, abia astept sa-ti vad creatiile! love

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Mar 25 Aug 2009, 5:15 pm

Tinkerbell, Maistra, frumoase rochii! Flowers
Maistra, mai odihneste-te ca azi maine incepe scoala. kiss

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Mier 26 Aug 2009, 6:53 pm

credeti voi ca ma pot odihni,sunt prea bagata in priza,ma pregatesc de noul an scolar,cand va fi iar multa hartogaraie(inutila).
multumesc pt aprecieri.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Joi 27 Aug 2009, 9:56 pm

buna fetelor,am lipsit un pic dar rwevin cu catweva rochite superbe,zic eu.2rochite sunt pentru MIONELA prietena noastra draga de pe forum.materialul a fost al ei si primul model de rochita.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

inca 4 rochite pe care le-am facut spre vanzare.sunt facute fara tipar,materiale licra.jerse si voal.

a 4a rochita este din licra finut,partea jos dublata,de fapt asa au toate.

abia astept parerile voastre.

pupicei hug
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Joi 27 Aug 2009, 10:11 pm

sa mai zic???
ok,zic,sunt superbe,doar ca nu prea pot purta asa....doar cand e tati acasa,si cum el cam lipseste....
asa,camy,astept si alte modele,ceva mai "cuminti: Merci
in rest,ce sa zic,abia astept sa imi primesc si eu rochitele,sa pun si eu poze cu ele pe mine kiss
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 39
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 27 Aug 2009, 11:05 pm

Camy, mi-e rau. Ma grabesc sa scriu, ca daca vede omul meu, ma leaga se calorifer sa slabesc si sa merg la sala, sa arat pe jumatate cat de bine arati. love
Revenind la creatiile in sine, sunt super sexy, foarte pofesional cusute, ce mai au iesit perfecte. Spor maxim la vanzare, eu sunt sigura ca nu stai mult cu ele. Flowers

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 12 Înapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB