Creatiile noaste, rochii - cap.3
+45
oanabijux
Dionisia
teisoara
raluca1980
costi_iacob
Giobsy
SilviaDumitrescu
nadina_b2005@yahoo.com
diana_roxana
tomari
carmenush
chemio
newsletter310
ANURIM
maria_covacef
ciresicca
vilcris
biscuitzel
umdc
kla78
Adriana13
StMihaela
geany
Usagy
Clio_Ela
livia1981
irish05
ileana cosanzeana
Tinkerbell
gabi1795
diada
zylv
andrusca
ioana soare
Noemi
andreeaX
aisha
viorica
DANIELA.I
Laila
ralucis
Admina
RalucaS
MihaelaT
Camy
49 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Creatiile noastre rochii (cap. 3)
Maistra, ce sexy e rochia alba.... mi-a ramas gandul la ea. Si celelalte sunt frumoase dar cea alba e preferata.
Zylv, felicitari pt rochite. Sunt superbe si modelele si materialele. Ma intreb, dupa atatea muraturi si zacusti cand mai ai timp si de cusut? Am vazut ca ai mai postat si dincolo la costume. Ai spor, nu gluma. Poti tine pasul cu Camy.
Pupici
Zylv, felicitari pt rochite. Sunt superbe si modelele si materialele. Ma intreb, dupa atatea muraturi si zacusti cand mai ai timp si de cusut? Am vazut ca ai mai postat si dincolo la costume. Ai spor, nu gluma. Poti tine pasul cu Camy.

Pupici

diana_roxana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 161
Varsta : 46
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 14/04/2009
Re: Creatiile noaste, rochii - cap.3
Zylv, foarte frumoase materialele, croiala, super, super! Felicitari, sa le porti cu placere, sunt minunate!
Maistra, superba rochita alba!
io nu am inteles din poze cum vine dupa gat prinsa
oricum este bestiala! si celelalte sunt frumoase! sa le poarte posesoarele cu placere! 
Maistra, superba rochita alba!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

noel- Ucenic
- Numarul mesajelor : 148
Localizare : -
Data de inscriere : 26/07/2009
Minunate sunteti fetelor, cu creatiile voastre cu tot !
Tinkerbel, m-ai lasat cu gura cascata, e superba rochita ta, iar de tine nu mai zic nimic: esti o frumusete
Tinkerbel, m-ai lasat cu gura cascata, e superba rochita ta, iar de tine nu mai zic nimic: esti o frumusete

fetelor, frumoase rochii ati mai facut!
Maistra, ca de obicei...rochiile tale sunt perfecte, si materialele asa de vesele! Iar rochia alba e foarte sexy si fina! felicitarile mele si spor maxim in continuare!
Tinkerbell, felicitari pentru rochie, foarte practica si sexy in acelasi timp, arati super in ea!
Camy, nu mai vad pozele tale! si vreau sa vad si eu cu ce ne mai incanti!
Maistra, ca de obicei...rochiile tale sunt perfecte, si materialele asa de vesele! Iar rochia alba e foarte sexy si fina! felicitarile mele si spor maxim in continuare!
Tinkerbell, felicitari pentru rochie, foarte practica si sexy in acelasi timp, arati super in ea!
Camy, nu mai vad pozele tale! si vreau sa vad si eu cu ce ne mai incanti!
ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 44
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Zylv, Maistra, soooper rochitele. Zylv, ce vesele sunt materialele!! Si mai ai timp si de zacusti!
Maistra, rochitele pe care le faci le poarta fiica ta? Sau elevele tale? Ce tare trebuie sa fie, sa iti poti face hainute la scoala!!!!
Camy, draga, rezolva cu photobuchetul, ca nu am reusit sa vad si eu bolerourile! De-abia asteptam toate!

Maistra, rochitele pe care le faci le poarta fiica ta? Sau elevele tale? Ce tare trebuie sa fie, sa iti poti face hainute la scoala!!!!

Camy, draga, rezolva cu photobuchetul, ca nu am reusit sa vad si eu bolerourile! De-abia asteptam toate!
Tinkerbell- Ucenic
- Numarul mesajelor : 166
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/03/2009
Felicitari fetelor pentru rochite, postez si eu ultima creatie, o rochie din jerse subtirel. Tiparul este simplut, in sus de bluza chimono si in jos de fusta semiclos. Am folosit ata elastica in talie si la maneci. Nu are fermoar desi e cam fixa in talie..dar reusesc sa o imbrac :D. Nu am avut chef de tivuri si bieuri la gat, asa ca am facut un surfilat mai marunt peste tot.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
raluca,foarte simpla,dar in acelasi timp si foarte draguta rochita 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Multumesc fetele,da intr-adevar majoritatea elevelor mele isi fac produsele vestimentare la scoala,cu putin ajutor din partea mea,dar asa le motivezi.
Cupele pt rochite le realizez cu ajutorul tiparului de sutien,iar acestea sunt dublate din acelasi material,iar interior introduc cupe (de cuparat).
Diada ,rochita alba are partile de fata croite dintr-o bucata cu breteaua care vine incheiata la final cu un tighel simplu.
Cupele pt rochite le realizez cu ajutorul tiparului de sutien,iar acestea sunt dublate din acelasi material,iar interior introduc cupe (de cuparat).
Diada ,rochita alba are partile de fata croite dintr-o bucata cu breteaua care vine incheiata la final cu un tighel simplu.
ZYLV superbe rochitele, lucrezi foarte frumos si ingrijit,imi place mult.
MAISTRA vreau si eu sa fiu la clasa ta
,foarte frumoase rochitele,eu as vrea sa imbrac niste cupe de sutien,voi face o rochie pe cupe imbracate cu dantela,,si sper saptamana viitoare sa fac o proba.
am cumparat si eu de la mercerie niste cupe ,dar sunt groaznice,nu imi plac forma lor deloc,tari si ascutite.
RALUCA foarte draguta rochita ,si iti vine foarte bine.

MAISTRA vreau si eu sa fiu la clasa ta

am cumparat si eu de la mercerie niste cupe ,dar sunt groaznice,nu imi plac forma lor deloc,tari si ascutite.
RALUCA foarte draguta rochita ,si iti vine foarte bine.

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Felicitari fetelor ,va citesc zilnic insa nu am mai avut timp de nimic,nu m am mai atins de masina de cusut.Sunt superbe toate
RalucaS e minunata rochita..De unde ai tiparul de bluza?Imi place maxim.

andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
andreeaX a scris:Felicitari fetelor ,va citesc zilnic insa nu am mai avut timp de nimic,nu m am mai atins de masina de cusut.Sunt superbe toate![]()
Andreea, nu am avut efectiv un tipar si mi-a fost si lene sa imi construiesc unul, am ales varianta mai simpla, m-am ghidat dupa o alta bluza de-a mea.

si mie imi place foarte mult rochia
s-o porti cu placere!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Fetelor, in noua Burda (astazi am cumparat-o) este un tipar de rochita cu gluga la pagina 23, pentru cine doreste. Pupici!

Fetelor, in noua Burda (astazi am cumparat-o) este un tipar de rochita cu gluga la pagina 23, pentru cine doreste. Pupici!

Tinkerbell- Ucenic
Am reusit in sfarsit sa incarc cateva fotografii cu munca mea. Le gasiti aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sunt pulovere, rochii, accesorii tricotate, rame foto si mobilier, pe care l-am considerat potrivit la "amenajari interioare"
Postez acest mesaj la fiecare din cele 5 sectiuni, incercand astfel sa onorez macar partial o promisiune mai veche.
In cazul in care este vreo problema cu postarea simultana, rog administratorii site-ului sa indrepte "greseala" si sa-mi dea si mie de veste. Multumesc.
O zi minunata tuturor si o toamna cat mai lunga si plina de inspiratie!
Postez acest mesaj la fiecare din cele 5 sectiuni, incercand astfel sa onorez macar partial o promisiune mai veche.
In cazul in care este vreo problema cu postarea simultana, rog administratorii site-ului sa indrepte "greseala" si sa-mi dea si mie de veste. Multumesc.
O zi minunata tuturor si o toamna cat mai lunga si plina de inspiratie!
Revin si la aceasta categorie cu o ultima creatie de-a mea, un sarafan din jerse grosutz cu oarece reflexe mai lucioase in tesatura, cu cordon cu catarama.
Simplu si la obiect ca tinuta office. Helanca e subiect separat
, si bineinteles modela e alta mancare de peste, ii aduc multumiri pe aceasta cale chiar daca nu citeste
Iar acum o rochita foarte simpla, model tub, cu putin elastic sus la bust pentru sustinere. Am croit-o din 2 bucati de material ramase, pe fata trandafiriu si la spate bleomarin f inchis, cam negru...
Deoarece am mers cu uberul cu ata neagra pe margini inclusiv pe rosu, am simtit nevoia sa atenuez contrastul intre ata si material prin aplicarea a cateva perlute trandafirii atat sus cat si jos.
Iata:
Simplu si la obiect ca tinuta office. Helanca e subiect separat

Iar acum o rochita foarte simpla, model tub, cu putin elastic sus la bust pentru sustinere. Am croit-o din 2 bucati de material ramase, pe fata trandafiriu si la spate bleomarin f inchis, cam negru...
Deoarece am mers cu uberul cu ata neagra pe margini inclusiv pe rosu, am simtit nevoia sa atenuez contrastul intre ata si material prin aplicarea a cateva perlute trandafirii atat sus cat si jos.
Iata:
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Data de inscriere : 16/07/2009
Foarte frumoase,combinatia de rosu cu negru,e frumoasa.Ceea ce facem noi din resturi de material se numeste sau se poate numi "valorificarea deseurilor textile".
oau...f frumoase, rochitele, noemi! Corp sa ai, ca sa le imbraci!!!
Imi place ce ai facut cu perlutele, la cea de-a 2-a rochita! A iesit foarte bine! Spor! De-abia asteptam si alte poze, cu alte creatii!

Tinkerbell- Ucenic
Noemi, iei tu cate o pauza la pus poze, dar si cand apari, apari in forta.
Felicitari pt toate creatiile!

Felicitari pt toate creatiile!

Ma bucur ca va place jumatateala mea de rochita in 2 culori, parca i-as fi pus o gloare mare sus la piept... dar nu stiu..parca nu e chiar cum vreau eu.
Noemi- Atotcunoscător
-
zylv- Expert
-
zylv wow dar ai muncit ceva si tu, felicitari! foarte reusita si cea cu bolero
Noemi- Atotcunoscător
-
va multumesc pt aprecieri
si ma bucur ca v-am descoperit(cred ca v-am mai spus-o)
dar....la una dintre rochii am facut o greseala mai mare(caci nu suntperfecte),si sunt curioasa care o descopera prima.sxunt sigura ca profa a observat-o 

zylv- Expert
-
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Rochii, sarafane - cap. IV
» Scoala de croitorie(1)
» Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - IV
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap.2
» Scoala de croitorie(1)
» Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - IV
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap.2
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)