Sarbatoritii zilei!!! Cap.II
+63
Bianca23
mihamiha
02gaviota
Kristina
Adriana13
mdlupu
gabi1795
ady_kat
Karina33
olympia
CCristinaC
LYNDA
mica
tudorluca
mada93
teisoara
Dionisia
marilyn
mihatm80
milena
felicia13
vilcris
dina_dorina
Dodo-pui
sanctuar
Giobsy
iulia sevcenco
ciresicca
Noemi
rucsy
AlinaJ.Bijoux
Felicia2
duchess
Day
Ela
livia1981
Roxy
trice
Clio_Ela
Buburuza
firimitura
Ana Maria
zylv
Bianca
carmenush
dana_mi16
maria_covacef
SilviaDumitrescu
ioana soare
aisha
adar
noel
bubu85
ariana
Camy
arime
MihaelaT
julix_2007
geany
tomari
diada
ionela stefan
Admina
67 participanți
Pagina 3 din 11
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Sarbatoritii zilei!!! Cap.II
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Elaine!
La multi ani, Elaine!
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
La multi ani, Cosmina! Viata lunga si frumoasa, plina de realizari si bucurii alturi de cei dragi!
julix_2007- Maestru
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
La multi, multi, muuuulti ani!
Astazi implinim un an de cand s-a infiintat acest forum! cu ajutorul vostru am ajuns aici! Multumim tuturor de la membri, moderatori, pana la sponsori!
La cat mai multe creatii va dorim si inspiratie maxima!
In special pentru Admina,
felicitari pentru ce ai creat aici! stiu ca eu am avut ideea dar tu ai dezvoltat-o foarte frumos!
La multi, multi, muuuulti ani!
Astazi implinim un an de cand s-a infiintat acest forum! cu ajutorul vostru am ajuns aici! Multumim tuturor de la membri, moderatori, pana la sponsori!
La cat mai multe creatii va dorim si inspiratie maxima!
In special pentru Admina,
felicitari pentru ce ai creat aici! stiu ca eu am avut ideea dar tu ai dezvoltat-o foarte frumos!
Va rog sa serviti, avem de toate!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Eu va urez idei inspirate, mult spor in orice proiect incepeti, indemanare maxima si timp liber berechet (pentru lucru de mana, in special). Sa ne intalnim multi ani de acum incolo si sa prindem din urma comunitati virtuale ca cele din America, Rusia. Sa le aratam ca si romancele de pretutindeni sunt harnice, indemanatice si talentate.

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
hmm ce mai trece timpul...
Felicitari Admina, Diada pt. acest loc special, un loc unde mi-am descoperit anumite pasiuni ce nu credeam sa le detin!
La multi ani [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La multi ani [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La multi ani, Lucru de mana!
Ultima editare efectuata de catre Buburuza in Vin 16 Oct 2009, 3:16 pm, editata de 2 ori
La cat mai multe aniversari! Felicitari pt ideea inspirata de creeare a acestui site si pt dezvoltatorii sai!

La multi ani!!!
Multumiri administratorilor nostri dragi
care ne-au strans aici impreuna si ne-au oferit sansa de a invata atat de multe lucruri frumoase!
Multi, multi ani frumosi si cat mai multi membri ... creativi si activi!
Multumiri administratorilor nostri dragi

Multi, multi ani frumosi si cat mai multi membri ... creativi si activi!
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
La multi ani pentru forumul nostru drag!
Felicitari administratorilor pentru ideea minunata de a aduna la un loc atatea persoane talentate si pasionate de ceea ce fac!
La cat mai multi ani de acum incolo , sa ne intalnim aici si sa putem impartasi ceea ce facem cu atata suflet!
Felicitari administratorilor pentru ideea minunata de a aduna la un loc atatea persoane talentate si pasionate de ceea ce fac!
La cat mai multi ani de acum incolo , sa ne intalnim aici si sa putem impartasi ceea ce facem cu atata suflet!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
La multi ani cu noi creatii .
Felicitari administratorilor, moderatorilor si tuturor membrilor care dau clasa acestui forum,acum la un an va ofer o floare pentru fiecare.
Felicitari administratorilor, moderatorilor si tuturor membrilor care dau clasa acestui forum,acum la un an va ofer o floare pentru fiecare.
trice- helper
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 31/07/2009
La multi Ani forumului! La cati mai multi utilizatori! Sanatate moderatorilor si utilizatoarelor, si por la lucru pentru a urca forumul printre cele mai accesate.
Nu am stiut ca eu si forumul avem in comun "ziua de nastere ". Ma bucur mult pentru coincidenta asta. La multi ani forumului ! Multa putere Adminei si tuturor moderatoarelor pentru munca nu tocmai usoara pe care o au de facut ! SI nu in ultimul rand sincere felicitari pentru tot ceea ce reprezinta acest forum. Desi am poposit aici prin cu totul alte imprejurari, nicidecum cu gandul la lucru de mana, v-am urmarit din umbra, v-am apreciat mereu creatiile si pot spune ca datorita voua mi-am redescoperit niste pasiuni invatate in copilarie de la bunica. Desi subiectul unde activez eu e "off topic" (cum sunt si eu acum
) si poate nu suntem foarte apreciate pentru asta, eu ma bucur mult ca am ajuns aici, am invatat multe chiar si din umbra. SI cu timpul o sa devin si eu mai activa pe la tricotaje si croitorie si am sa apar si eu cu intrebari, dar asta nu s-a intamplat pana acum, nu ptr ca nu am vrut, ci ptr ca traversez o perioada grea.
LA MULTI ANI inca o data.

Roxy- Ucenic
- Numarul mesajelor : 228
Varsta : 41
Localizare : In mintea mea...
Data de inscriere : 08/04/2009
Roxy, la multi ani cu sanatate, chiar credeam ca e un membru care nu ne viziteaza, scuze pentru ca nu am verificat!
Inca o data la multi ani, sa treci peste toate greutatile, cred ca toate avem in suflet cate ceva..... si eu personal... dar asta e alta poveste rece....
ma bucur ca te inspira forumul nostru si ca iti aduci aminte de lucrurile invatate de la bunica!
cand ai chef si timp, te asteptam cu intrebari!
Inca o data la multi ani, sa treci peste toate greutatile, cred ca toate avem in suflet cate ceva..... si eu personal... dar asta e alta poveste rece....
ma bucur ca te inspira forumul nostru si ca iti aduci aminte de lucrurile invatate de la bunica!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Roxy a scris:Nu am stiut ca eu si forumul avem in comun "ziua de nastere ". Ma bucur mult pentru coincidenta asta. La multi ani forumului ! Multa putere Adminei si tuturor moderatoarelor pentru munca nu tocmai usoara pe care o au de facut ! SI nu in ultimul rand sincere felicitari pentru tot ceea ce reprezinta acest forum. Desi am poposit aici prin cu totul alte imprejurari, nicidecum cu gandul la lucru de mana, v-am urmarit din umbra, v-am apreciat mereu creatiile si pot spune ca datorita voua mi-am redescoperit niste pasiuni invatate in copilarie de la bunica. Desi subiectul unde activez eu e "off topic" (cum sunt si eu acum) si poate nu suntem foarte apreciate pentru asta, eu ma bucur mult ca am ajuns aici, am invatat multe chiar si din umbra. SI cu timpul o sa devin si eu mai activa pe la tricotaje si croitorie si am sa apar si eu cu intrebari, dar asta nu s-a intamplat pana acum, nu ptr ca nu am vrut, ci ptr ca traversez o perioada grea.

Sa dea Domnul sa treaca perioada grea pentru tine si pentru toata lumea, ca parca numai de probleme aud si eu in ultimul timp si la noi merg ghinioanele lant, intr-un aspect al vietii. Dar ce nu ne ucide ne face mai puternici, se spune, deci sper ca vor veni vremuri bune pentru toata lumea, in curand.

Si ma bucura mult cand aud ca te-a inspirat forumul acesta, chiar vorbeam cu Arime la inceput, cand ati venit pe forum: lasa ca o sa invatam unele de la altele, noi sa ne preocupam de silueta si voi sa invatati lucru de mana (sau sa va reamintiti). Deci te asteptam cu drag la sectiunile care te intereseaza, vei vedea ce satisfactii poti avea cand lucrezi ceva singura si porti sau faci cadou, acel produs.

livia1981- Senior
-
Numarul mesajelor : 664
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/11/2008
La multi ani Lucru de mana! Cu intarziere va urez si eu, dar va urmaresc de mult timp si imi place tot ce vad aici. Chiar daca nu incerci tot ce vezi macar ca inveti lucruri noi.
La vcat mai multi ani pe internet.
La vcat mai multi ani pe internet.

Ela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 128
Data de inscriere : 21/10/2008
La Multi Ani Cami B ! Multa sanatate, mult noroc, sa fii iubita, si sa ti se indeplineasca toate dorintele
Vaai!Acum am vazut ca am sarbatorit ceva important aici,asa ca
LA MULTI ANI ,LUCRU DE MANA!!!
LA MULTI ANI ,LUCRU DE MANA!!!
Se vede ca am fost plecata.
La multi ani, draga LUCRU DE MANA! Sa ne gasim pe aici multi multi ani.
La multi ani, draga LUCRU DE MANA! Sa ne gasim pe aici multi multi ani.
julix_2007- Maestru
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11

» Sarbatoritii zilei !!! XIV
» Sarbatoritii zilei !!! XX
» Sarbatoritii zilei!!!
» Sarbatoritii zilei!!! XI
» Sarbatoritii zilei!!! Cap.III
» Sarbatoritii zilei !!! XX
» Sarbatoritii zilei!!!
» Sarbatoritii zilei!!! XI
» Sarbatoritii zilei!!! Cap.III
Pagina 3 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti