Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
+65
mariag
betymi72
danniela
ancush
SilviaDumitrescu
ancone
madymm
Laura1005
Lucia Ro
amia
AKD
clodi
florycostea
europolis
ana-maria14
Nicoleta Irimescu
mnarcisa
anigherman
mes
dienutzababy
Karina33
m-julie
amnro
Danny24
iuliana72
veniciuc nicoleta
detesan elisabeta
Alina.C
andreeazaharcu
Zana Mica
mdlupu
puffetta
hope
milena
deeaz
Julie
alexya
leonutza69
ELENA76
MagdaMarin
Maria27
Adriana13
tomari
chemio
geany
Clio_Ela
Laila
andreeaX
dandana
Dionisia
noel
Noemi
DANIELA.I
Eva
MihaelaT
livia_iri
ioana soare
ciresicca
arime
zylv
Admina
ariana
aisha
diada
Camy
69 participanți
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
Buna tuturor!! am o rugaminte enormaaaaaaaaaaa!! incerc sa imi gasesc un croitor pt un costum de baie desenat de mine . mi-l doresc foarte mult dar nu stiu sa cos sau sa-l fac ...va rog oricine ma poate ajuta primeste o recompensa..hmm??....si plus poate ramane cu modelu meu...eu vreau sa am costumul..
va rog frumos!!! contactati-ma pe privat . v-am pupat 

Maria27- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : U.K Londra
Data de inscriere : 30/12/2009
am colectat mai multe modele si am incercat niste mixaje ca sa ajute mai mult ...pt oricine vrea sa ma ajute . imi doresc f mult costumul de baie...si l-am facut special sa ascunda niste cicatrici... m-am saturat sa ma ascund in fiecare vara sub pantaloni scurti si maieuri...va rog...daca credeti ca ma puteti ajuta ...contactati-ma!! multumesc mumos 

Maria27- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : U.K Londra
Data de inscriere : 30/12/2009
Abia acum am vazut acest subiect.
Noemi esti o artista in domeniu.
Mi-ai mai dat inca o idee:ca imi pot face singura lenjeria intima si cea sexi.Ca sa nu mai dau bani pe ele.
Eu pricep cam repede si copiez tot.De la instalata electrica a casei(32 m2 nu e vila) pe care am facut-o eu cu ajutorul sotului acum imi voi face si chiloti.
Si am aruncat vre-o 15 bucati mai vechi sa ma mai innoiesc si eu.Acum o sa desfac una din ce mi-a ramas si o sa-mi fac si costum de baie ca cel vechi a expirat.Avea vreo 5 ani saracul ca vre-o trei a stat pe bara cat ne-am construit casa si a fost baiatul de 2 luni.
Felicitari ca ne impartasesti ideile tale.
Noemi esti o artista in domeniu.

Mi-ai mai dat inca o idee:ca imi pot face singura lenjeria intima si cea sexi.Ca sa nu mai dau bani pe ele.
Eu pricep cam repede si copiez tot.De la instalata electrica a casei(32 m2 nu e vila) pe care am facut-o eu cu ajutorul sotului acum imi voi face si chiloti.
Si am aruncat vre-o 15 bucati mai vechi sa ma mai innoiesc si eu.Acum o sa desfac una din ce mi-a ramas si o sa-mi fac si costum de baie ca cel vechi a expirat.Avea vreo 5 ani saracul ca vre-o trei a stat pe bara cat ne-am construit casa si a fost baiatul de 2 luni.
Felicitari ca ne impartasesti ideile tale.

Multumesc
fac si eu ce pot. Dacă pot sa ajut de ce nu. Doar ca din vara nu am mai lucrat sexosenii. Am făcut mai mult colanti si pulovere.
Spor la treaba

Spor la treaba
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
buna
ma alatur si eu cu primele mele pijamale fiind si primele mele piese croite
sper sa va placa si voua ce a iesit
va multumesc la toate pentru tot ceea ce faceti aici si pentru toate sfaturile
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

va multumesc la toate pentru tot ceea ce faceti aici si pentru toate sfaturile

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ELENA76- helper
- Numarul mesajelor : 85
Localizare : BRASOV
Data de inscriere : 29/12/2008
Draga mea prietena,
ma bucur ca ai aparut pe ecran si dupa atata vreme te-ai hotarat sa scrii si ai facut si altceva, nu doar cearsafuri si pus fermoar, scurtat,...
E foarte reusit! S-o porti cu multa placere. Felicitari!
mi-am amintit.Primul meu produs de cand am "cusatoarea" a fost un neglije rosu...chiar azi am dat peste el

E foarte reusit! S-o porti cu multa placere. Felicitari!

Elena sincere felicitări superb setul. Foarte sexy si foarte inspirata combinatia mustar cu dantela neagră. Sa mai faci ca îţi iese super.
Noemi- Atotcunoscător
-
Fetelor m-ati dat gata, santeti fantastice, imi plac mult creatiile voastre......sper sa ajung si eu pana la urma sa combin o pijama , ceva....felicitari!
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 52
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
multumesc pentru aprecieri
recunosc ca materialul este dintr-o fata de masa dintr-un material tip saten dar e si putin elastic iar pentru mine fiind si primul croi facut a fost un calvar
eu tineam dintr-o parte iar baietelul meu din cealalta
...a fost distractie si nervi la maxim...dar mi-a placut mult culoarea si danteluta am taiat-o de la o fustita mai veche de-a mea...pas cu pas si cu sfaturile voastre uite asa o sa va ajung din urma cu experienta in croitorie...tineti-o tot asa 

ELENA76- helper
- Numarul mesajelor : 85
Localizare : BRASOV
Data de inscriere : 29/12/2008
Elena, este super. Imi place foarte mult. Chiar ii spuneam ieri Mihaelei ca ma bate gandul sa-mi cos si eu ceva asemanator. Respect. Nu arata a fi lucrat cu probleme 

Am gasit un tutorial despre cum se coase/foloseste "fold over elastic", acel elastic ce se indoaie de la mijloc si care se foloseste la lenjeria intima in special.
Am folosit si eu foarte mult la creatiile mele din paginile anterioare.
aici
Am folosit si eu foarte mult la creatiile mele din paginile anterioare.

Noemi- Atotcunoscător
-
vin si eu cu rugamintea...daca stiti un site unde se comercializeaza astfel de elastic?
eu tot am intreb la mercerii dar vanzatoarele nici nu inteleg despre ce e vorba...
sau elastic din silicon care se foloseste la costumele de baie?
multumesc frumos
eu tot am intreb la mercerii dar vanzatoarele nici nu inteleg despre ce e vorba...
sau elastic din silicon care se foloseste la costumele de baie?
multumesc frumos

alexya- helper
- Numarul mesajelor : 27
Localizare : Romania
Data de inscriere : 30/04/2009
Dap se gaseste asemenea elastic. Ti-am trimis PM
Noemi- Atotcunoscător
-
Felicitari fetelor care au creat costumele de baie!Sunt absolut superbe!
Dar eu as vrea sa-mi fac unul crosetat.Stie cineva cum se face sau are vreo schema de la unul crosetat?,imi doresc mult.
Multumesc!
Dar eu as vrea sa-mi fac unul crosetat.Stie cineva cum se face sau are vreo schema de la unul crosetat?,imi doresc mult.
Multumesc!

Julie- helper
-
Numarul mesajelor : 7
Localizare : Italy
Data de inscriere : 12/02/2010
Eu am mai inceput sa exersez si sa incerc o pijama;am facut una pentru sotul cu mici retusuri arata ok zic eu
.
Iata si pijamaua -am incercat sa ma folosesc cat mai mult de cusatura frantuzesca caci nu am masina de surfilat si zic ca a iesit ceva-

Iata si pijamaua -am incercat sa ma folosesc cat mai mult de cusatura frantuzesca caci nu am masina de surfilat si zic ca a iesit ceva-
Ultima editare efectuata de catre geany in Mier Feb 24, 2010 5:44 pm, editata de 1 ori (Motiv : Schimbat linkuri poze)
deeaz- helper
-
Numarul mesajelor : 66
Varsta : 39
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 21/01/2010
Mersi Mihaela de raspunsul atat de prompt,eu scrisesem deja mesajul si aici,inainte sa primesc raspuns de la tine,scuze. 

Julie- helper
-
Julie ai grija ce fir folosesti La costumul de baie pt ca bumbacul retine apa si o sa ingheti. Trebuie neaparat fie sintetic. Chiar dacă probabil îl mai dublezi cu material.
Spor!!
Spor!!
Noemi- Atotcunoscător
-
Sper sa gasesc,daca nu, o sa renunt.Apreciez sfatul tau si desi stiam ca se usuca mai greu bumbacul nimeni nu mi-a spus ca ar putea reprezenta o problema,si eu sunt si friguroasa
Multumesc mult Noemi!

Multumesc mult Noemi!

Julie- helper
-
fetelor mi-am facut o pereche de chilotei ,am intampinat probleme la prinderea laterala ,triplockul nu mi-a cusut frumos acolo unde materialul este un pic mai grosut (elastec +material) se vede si in poza.Nu stiu daca va plac, eu nu sunt multumita de ei ,ma refer la partea tehnica, in rest este ok ,se aseaza bine.Nu radeti , pentru ca m-am imbracat cu ei ,am facut asta petru a vedea cum se aseaza pe minunatul meu corp.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sa-i porti sanatoasa milena!ce bn e cind nu ai probl, eu de la elastecul acela ma irit toata,kiar si pe burta,da-l aplic direct pe piele si nu-l invelesc cu ceva.kilotaraia cu elastecul acela pe margini,e o mare probl pt mine.uff
hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
ce fel de cusatura ai folosit ca sa prinzi elasticul?
puffetta- helper
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : pufflandia
Data de inscriere : 03/11/2009
aplica elastecul pe material fara sa-l depaseasca ,mai ales daca ai probleme ,trebuie sa iti faci singurica chilotei.eu i-am facut dupa o pereche care imi placeau ca model.
cusatura zig -zag la masina liniara .la triplock i-am prins numai in parti, dar sunt sigura ca se putea la liniara si acolo.

multumesc pt raspuns!
vad ca ai tras doua randuri paralele, ti-au iesit foarte bine.

puffetta- helper
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : pufflandia
Data de inscriere : 03/11/2009
sa-ti spun ,am tras doua randuri pentru ca am intors marginea chilotului pe fata ,am pus apoi elastecul si se vedea materialul sub elastec m-am gandit sa mai trag un zig-zag sa nu se mai vada materialul si asa a fost mult mai bine.Inca o problema care am avut-o ,am tras de elastec la inceput si nu a fost bine pentru ca pareau incretiti inegal ,m-am gandit, chilotul este croit mai mic decat sunt eu fiind material elastic deci si elasticul nu trebuie sa fie intins .este prima pereche facuta de mine ,urmatoarea sper sa fie ok.
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale...(3)
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Echipament sportiv, accesorii
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale...(3)
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Echipament sportiv, accesorii
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Pirogravura
» Jucarii crosetate
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)