Creatiile noastre-bluze, topuri (2)
+42
ileana cosanzeana
Giobsy
carmenush
livia1981
Armeana
margot
kla78
gabi1795
alinutza80
vasilica
alexya
Tinkerbell
Adriana13
leiiana
Anna Succubus
Noemi
aisha
ionela stefan
postoleirina
DANIELA.I
Laila
costi_iacob
irish05
RalucaS
adana
Admina
ANURIM
Camy
tomari
Clio_Ela
rocsana
ioana soare
Eva
ariana
duchess
andreeaX
ciresicca
geany
deja
diada
Dionisia
MihaelaT
46 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Creatiile noastre-bluze, topuri (2)
Noemi, foarte bine ca te-ai reapucat de croitorie, imi place foarte mult topul tau si bluzita cu buline e foarte frumoasa! si chiloteii mi se par foarte reusiti! felicitari, la cat mai multe ceratii! si ai si o masina de vis, uber

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Foarte frumosi chiloteii, zici ca-s cumparati. Ii lucrezi dupa tipar sau ai scos modelele, dupa alte perechi pe care le ai? SI ce tip de elastic folosesti la deschizaturile de la picioare?

Multumesc pentru aprecieri fetele
Atat topul cat si chiloteii sunt facute dupa hainute pe care le am si imi place cum imi vin. La top ar fi trebuit sa incretesc mai mult la bust dar... next time. Jos i-am aplicat o broderie cu lipire la cald. Se mai gasesc si la noi, dar eu im comand 90% din accesorii din SUA. Dureaza mai mult dar nu ma grabeste nimeni, atata timp cat am ce lucra pot sa astept.
La lenjerii folosesc elastic special pt lenjerii, si imi place foarte mult cel cu volan de organza. Am cateva perechi de chilotei in lucru, cum sunt gata le postez ca sa ma mai laudati.
Cat despre masinuta uber mi-am dorit-o asa mult ca intr-o zi am zis gata o iau de la Brother de la noi. Costa 2500 ron... dar am renuntat si am comandat-o tot din SUA, la jumate de pret cu transport inclus, si am primit-o in 2 sapt. Au fost cele mai grele 2 saptamani de asteptare. Este bestiala, va recomand, merita efortul financiar, acum termin si un costumas de baie. Sper sa invat sa pun si poze in curand.
Multumesc inca o data si... astept si critici constructive

Atat topul cat si chiloteii sunt facute dupa hainute pe care le am si imi place cum imi vin. La top ar fi trebuit sa incretesc mai mult la bust dar... next time. Jos i-am aplicat o broderie cu lipire la cald. Se mai gasesc si la noi, dar eu im comand 90% din accesorii din SUA. Dureaza mai mult dar nu ma grabeste nimeni, atata timp cat am ce lucra pot sa astept.
La lenjerii folosesc elastic special pt lenjerii, si imi place foarte mult cel cu volan de organza. Am cateva perechi de chilotei in lucru, cum sunt gata le postez ca sa ma mai laudati.

Cat despre masinuta uber mi-am dorit-o asa mult ca intr-o zi am zis gata o iau de la Brother de la noi. Costa 2500 ron... dar am renuntat si am comandat-o tot din SUA, la jumate de pret cu transport inclus, si am primit-o in 2 sapt. Au fost cele mai grele 2 saptamani de asteptare. Este bestiala, va recomand, merita efortul financiar, acum termin si un costumas de baie. Sper sa invat sa pun si poze in curand.
Multumesc inca o data si... astept si critici constructive

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Raluca, draga mea, chiar ar fi fost foarte interesant sa fi pozat inainte fisiile de material! Ti-a iesit super, super bluza, imi place si ata elastica ai folosit numai sus? sau si la mijloc? fiind material imprimat si eu o baba mai chioara nu-mi dau seama
Bestiala!
Noemi, esti tare!

Bestiala!
Noemi, esti tare!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
raluca, frumoasa bluza. Sa o porti cu placere!
raluca, frumoasa bluza. Sa o porti cu placere!
Diada sa stii ca vroiam sa le pozez...dar am uitat si cand m-a apucat cheful de facut..am trecut la actiune ca sa nu imi treaca
Au fost pur si simplu 2 volane destul de lungi pt ca erau incretite pe bluza originala, unul mai ingust care e volanul de sus (scurtat putin) si unul mai lat din care am facut corpul bluzei (are cusatura la mijloc). Putin mai jos de cusatura aceea este ata elastica (2 randuri) care strange bluza in talie. Mai e un rand de ata elastica sus, plus inca altele 2 la partea superioara a volanului.
Multumesc pentru aprecieri

Multumesc pentru aprecieri

Aisha Materialul alb de la top este cumparat din Turcia, am cumparat o rola intreaga, este un bumbac cu lycra grosut si foarte placut, de foarte buna calitate, am sa imi pun si in cap. Am luat asa mult pt ca vreau sa fac totul ca la carte, un mic biznis, totul cu etichete si ambalaj. Acum inca fac incercari.
Alte materiale mai iau de la kg din Ploiesti, pt ca in Bucuresti nu stiu niciunul
Inlegatura cu masina uber, este cea care face marginea la tricouri, sigur ai pe tine o bluzita marginita cu uber (cusatura liniara dubla pe fatza si surfilat pe spate).
Mai pe seara va pun poze cu costumasul de baie pe care l-am facut mai nou.
Spor!
Alte materiale mai iau de la kg din Ploiesti, pt ca in Bucuresti nu stiu niciunul

Inlegatura cu masina uber, este cea care face marginea la tricouri, sigur ai pe tine o bluzita marginita cu uber (cusatura liniara dubla pe fatza si surfilat pe spate).
Mai pe seara va pun poze cu costumasul de baie pe care l-am facut mai nou.
Spor!
Noemi- Atotcunoscător
-
Laila stai mama linistita, e de admirat ca ai ambitie si iti place. Totul e sa nu disperi, ia sa vezi ce minunatii vor iesi din mainile tale. Ce o mai dau si eu in bara si acum...
Poza e cam neclara, dar bluzita cred ca vine bine pe corp. Poate la finisaje ti-ai mai prins urechile, nu imi dau seama din poza.
Oricum, spor mult!
Iata si opera mea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Poza e cam neclara, dar bluzita cred ca vine bine pe corp. Poate la finisaje ti-ai mai prins urechile, nu imi dau seama din poza.
Oricum, spor mult!
Iata si opera mea
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi, imi place de nu mai pot...vai cat de frumos este! Felicitari!
Detaliu cum l-ai facut?

Detaliu cum l-ai facut?
Sarumana Mihaela, l-am copiat dupa un top de-al meu si m-a ajutat foarte mult uberul, care face cusatura de margine de jos. Este o minune v-am mai zis eu. In rest pe laterale este inchis cu masina de surfilat, si jos i-am aplicat o broderie la cald, termotransfer. Aplica e cumparata din en gros Doraly. Nu mai stiu cat a costat... destul de multicel parca mi s-a parut atunci.
In sfarsit am reusit si eu sa pun pozele mari sa le vedeti
In sfarsit am reusit si eu sa pun pozele mari sa le vedeti

Noemi- Atotcunoscător
-
Laila, felicitari, am si eu asa 2 maieute facute
sa-l porti cu placere!
Noemi, foarte frumos si topul tau
imi place cum se prinde dupa gat!

Noemi, foarte frumos si topul tau

Noemi- Atotcunoscător
-
NOEMI foaete frumos maieutul,de ce nu il pozezi imbracat?cred ca se aseaza super.ma inebuneste uberul tau.pare suta in suta cumparat nici decum facut.
LAILA este foarte frumos mieutul,ce nu iti place ?nici nu zici ca esti la inceput.
spor la croitorit
LAILA este foarte frumos mieutul,ce nu iti place ?nici nu zici ca esti la inceput.
spor la croitorit

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
IOANA ESTE SUPERBA ce mult imi place ,ce material finut,matase naturala ,la noi este foarte scump metrul.
imi place cum iti vine,cum este lucrata, foarte bine,foarte ingrijit,si culoarea.este perfecta.
vad ca te pricepi la croitorit,spor in continuare.
tivul la gat si maneci este la masina?parca nu prea s-ar vedea cusatura pe material.
pupicei
imi place cum iti vine,cum este lucrata, foarte bine,foarte ingrijit,si culoarea.este perfecta.
vad ca te pricepi la croitorit,spor in continuare.
tivul la gat si maneci este la masina?parca nu prea s-ar vedea cusatura pe material.
pupicei
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Ioana, e foarte frumoasa bluza, imi place tare mult cum ti-a iesit! e bine ca ai avut tim si de croitorit ca in rest faci lucruri minunate la croset si impletit
Sa o porti cu placere!
Maistra, frumos materialul, mie imi plac tunicile astea de mor, dar uite ca nu reusesc sa-mi fac si eu vreuna...
felicitari fetelor

Sa o porti cu placere!
Maistra, frumos materialul, mie imi plac tunicile astea de mor, dar uite ca nu reusesc sa-mi fac si eu vreuna...
felicitari fetelor

vai cat e de frumoasa si-i asa feminina, dar si sexy
Ai talent, nu gluma!Felicitari!
Maistra, draguta tunica.

Ai talent, nu gluma!Felicitari!

Maistra, draguta tunica.
IOANAAAA cum ai facut? cu tipar sau fara? vreau si eu asa vai ce imi placeee, si mai ales pe rosul ala

Noemi- Atotcunoscător
-

Maistra e foarte frumoasa tunica, sa o porti cu placere!

Camy cu priceputul nu stiu ce sa zic, mai am mult mult pana sa ajung sa lucrez la fel de bine si de frumos ca tine! Tivul da este la masina peste tot, dar este foarte foarte ingust de accea poate nu se vede in poza. Cred ca are vreo 3-4 mm. Am avut rezerva de 0,7mm si am indoit-o de doua ori inauntru, ca sa fie "curat" si pe dos.
Noemi am avut tipar, pentru ca din pacate eu nu stiu si nu indraznesc inca sa lucrez fara tipar. Modelul l-am gasit in numarul din aprilie din Burda, este chiar pe coperta.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
O intrebare scurta, va rog. Sau ca sa zic pe limba lui Aenne Burda, eine kurze Frage: unde pot sa gasesc si eu tipar pentru o bluza kimono? Dar care chiar sa aduca semnificativ prin largimea manecilor cu un kimono, nu ceva care sa semene palid cu asta. Eventual cu un kimono de karate...Mersicutz!

Anna Succubus- helper
- Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 15/08/2009
Creatiile noastre-bluze, topuri (2)
fetelor vreau sa va arat o noua bluza,dar e foarte interesanta.eu am furat modelul dintr-un magazin unde costa 250 RON.contine 3 patrate,si anume:partea de fata este formata din 2 patrate,iar spatele este format dintr-un singur patrat.pe cine intereseaza pot da explicatii la tipare si scheme,inclusiv tehnologia de lucru.
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Bluze, topuri (cap.3)
» Creatiile noastre-bluze, topuri
» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze, topuri... (5)
» Creatiile noastre-bluze, topuri
» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze, topuri... (5)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6