Imbracaminte barbateasca
+63
Steluzza
rozina
maju1810
Floren
ema
lucianemil
Danny24
bibitu
GABRELA
kla78
arielas
aurishta
danabekk
virus
zylv
dicioanacris
haute_couture
alina elenciuc
crina_grigor
DANIELA.I
europolis
Noemi
MagdaMarin
IrisT
ancush
hope
anigherman
amnro
veniciuc nicoleta
vilcris
danae
amia
adelina24
mihamiha
AKD
clodi
lushca
monica11
valentinadof
mnarcisa
Karina33
Alina.C
Uca
MAYA
ciresicca
teisoara
DiStefano
SilviaDumitrescu
StMihaela
chemio
ileana cosanzeana
roxana096
Camy
ioana soare
tomari
Clio_Ela
geany
MihaelaT
gabi1795
postoleirina
diada
Admina
lorinaoo1
67 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Imbracaminte barbateasca
barbatu tot barbat ramane

GABRELA- helper
- Numarul mesajelor : 50
Localizare : hunedoara
Data de inscriere : 13/08/2010
dar hai sa nu deviem subiectul in alta latura decat cea permisa (
) nu mai are nimeni nimic de aratat deale "sotului , iubitului" in materie de vestimentatie asta pana mai termin eu din ale mele
mai cu spor fetele si nu va fie frica sa va apucati

Ultima editare efectuata de catre virus in Sam 09 Oct 2010, 4:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : mananc din litere)
virus- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 166
Varsta : 44
Localizare : craiova
Data de inscriere : 25/09/2010
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
foarte deosebiti

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Esti foarte tare la pantaloni Karina! Mereu ma impresionezi! Foarte frumos!
Foarte frumosi Karina. Ce fel de vipusca ai folosit?
-
feteleeeeeeee...va rog frumos am nevoie de un sacou fara captuseala pentru un baiat de 15 ani pentru balul bobocilor.Care ati mai lucrat dati-mi macar o sugestie cu sa-l lucrez cu guler,fara guler,cu mansete indoite,cu maneci drepte....nu stiu ,nu ma pricep si ma rugat sa ii fac pe 30 are balul bobocilor

bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Mie mi se pare ca pentru un bal al bobocilor la nivel de liceu merge ceva casual, nu foarte elegant. mie imi plac sacourile stil militaresc, din denim sau stofa, un material asemanator.... ceva de genul:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sau mai elegant putin, dar totusi merge si la blugi
sau mai elegant putin, dar totusi merge si la blugi
Ultima editare efectuata de catre Danny24 in Mier 13 Oct 2010, 11:20 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectare)
Danny24- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010
Poate este mai tineresc cu stei, nu cu guler. Reverul pare prea pretentios.
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
buna
am si eu o intrebare.
am o mare problema cu atasarea gaicilor de talie.
mai exact, cusatura de intarire pe denim.
am o masina de cusut brother innovis 10, si mi-e cam frica sa o fortez.
momentan, ca sa-mi fac treaba folosesc un zig-zag de 2 pe 2 mm, dar tare as vrea sa fac treaba ca la carte.
am ace bune.
acul trebuie sa treaca prin , estimez, 6 straturi de denim.
cum sa imblanzesc eu denimul, ca sa il cos cat mai usor?
si sa nu stric rotile dintate de plastic din masina.
am observat ca, pe pantalonii din comert, gaicile(nu stiu daca asa se spune corect),
sunt bine presate.
ajuta cu ceva, daca sunt trase la uberdeck? adica cusatura dubla, fata, si zigzagurile alea pe spate.
sau ,inainte sa le atasez,sa le calc, cu mult abur si sa le bat cu un ciocan de lemn?
p.s. foarte buna ata de tighelit luata din "Mercerie" nu a mai trebuit sa pun ata in doua si cusaturile arata profi, zic eu. Am cusut cu ac de 120 pe masina innovis 10 care s-a purtat exemplar (sincer credeam ca nu face fata). Este un blug mai gros de aceia le-am pus si fermoar din fier (nici nu aveam altul in casa). Am reusit sa-i termin azinoapte pe la 12, nu a fost timp de poze din pacate. Asa ca dimineata m-am multumit cu aceste poze. Va pup
buna Diada.
am un obicei fff prost, de a citi un subiect de la sfarsit spre inceput.
deabia acum am vazut postul tau.
am mai intrebat pe alt membru dar te intreb si pe tine, pentru ca am si eu aceiasi masina de cusut
.......(este tocmai de-asupra textul nu-si are rost repetarea)
si inca ceva...
e oare bine daca ascut acele , cu ajutorul unei bucati de smirghel mai fin pe care o cos direct la masina?
sau mai bine sa nu fortez, si sa-mi iau ace noi?
Ultima editare efectuata de catre geany in Mar 26 Oct 2010, 11:22 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje si unde se afla punctat ar fi fost acelasi text de deasupra liniei despartitoare)
Pana raspunde Diada o fac eu.
Daca ai posibiltatea sa cosi la uber gaicile ar fi bine ca raman doar doua, nu patru, straturi de denim pe gaica.
Eu am o elecromecanica si-i destul de puternica sa treca, mai ales ca folosesc acele speciale de jeans.
Poti bate si calca gaicile! Se mai subtiaza asa.
Iar la cusaturile de la tiv se poate intoarce, in tiv, rezerva cusaturii ca sa fie de cealalta parte si asa e mai subtire si uniforma 'trecerea' peste cusaturi la tivuri.
Eu n-as ascuti acele. Tin minte ca le mai pileam, pe vremuri, cand se bonteau si agatau materialele. Dar parca le sarea smaltul, sau oricum ramaneau aspre. Mai bine investeste in niste ace speciale de jeans, o sa vezi diferenta!
Spor la munca!
Daca ai posibiltatea sa cosi la uber gaicile ar fi bine ca raman doar doua, nu patru, straturi de denim pe gaica.
Eu am o elecromecanica si-i destul de puternica sa treca, mai ales ca folosesc acele speciale de jeans.
Iar la cusaturile de la tiv se poate intoarce, in tiv, rezerva cusaturii ca sa fie de cealalta parte si asa e mai subtire si uniforma 'trecerea' peste cusaturi la tivuri.
Eu n-as ascuti acele. Tin minte ca le mai pileam, pe vremuri, cand se bonteau si agatau materialele. Dar parca le sarea smaltul, sau oricum ramaneau aspre. Mai bine investeste in niste ace speciale de jeans, o sa vezi diferenta!
Spor la munca!
-
Karina33 a scris:Pana raspunde Diada o fac eu.
Spor la munca!
mersi de urare.
pe gaica sunt 2 straturi de denim. dar, cand atasez gaica la pantalon, nu trebuie sa o indoi spre interior si sa cos prin 4 straturi? plus inca 2 straturi pe care vine atasata gaica?
care ace sunt mai bune?
S*****z sau M*****d.(nu indraznesc sa incalc regulamentul forumului).
daca S***z sunt mai scumpe, sunt mai bune?
oricum, eu mai mult denim lucrez, si am aflat cu regret, ca pe un site din Romania, se vinde o masina de cusut, la acelasi pret cu innovis-ul meu, dar care face un singur lucru bine, coase prin materiale foarte groase. asta e punctul forte cu care este laudata.
cusaturile de intarire sunt oful meu.
sa le cos manual ia prea mult timp.
mai am o varianta. sa reglez fin masina de cusut Nicoleta, a lu maicamea, sa faca cel mai mic zigzag.

Eu cos gaicile cu zig-zag mic si foarte apropiat, adica sub 0,5 si ajut tragand usor. Eu cos asa ceva la Pfaff 297 si sunt multumita, poate pentru ca nu sunt profesionist in momentul de fata 
Hai bafta si arata-ne si noua ce lucrezi tu.

Hai bafta si arata-ne si noua ce lucrezi tu.

geany a scris:Eu cos gaicile cu zig-zag mic si foarte apropiat, adica sub 0,5 si ajut tragand usor. Eu cos asa ceva la Pfaff 297 si sunt multumita, poate pentru ca nu sunt profesionist in momentul de fata
Hai bafta si arata-ne si noua ce lucrezi tu.![]()
am cateva perechi de pantaloni, dar i-am desfacut, ca nu tinea cusatura.
mai ales cusatura aia verticala care vine pe spate intre buzunare.
am mai incercat si french seam , dar e prea grosiera
am dat comanda de uberdeck, ca sa-i prind cu, cusatura lant. vreau eu sa fiu sigur ca tin. cum vine uberdeck-ul, ,imediat asamblez textilele si postez foto.
pfaff 297? are carcasa de metal, nu?
am si eu 2 metalice. O Nicoleta si o Monica, da nu se compara.
urmatoarea masina sigur o sa fie una de asta vintage.
poza luata acum de pe net
o masina de cusut pe cate n-as da-o pentru o alta masina de cusut
Nu inteleg de ce nu tin cusaturile... unde ai imbinaturile, sunt chiar foarte rezistente, deoarece se coase o data (incheie) apoi se intoarce pe fata si se fac acele tigheluri cu ac dublu sau doar simplu, nu...?
o masina de cusut pe cate n-as da-o pentru o alta masina de cusut
Nu inteleg de ce nu tin cusaturile... unde ai imbinaturile, sunt chiar foarte rezistente, deoarece se coase o data (incheie) apoi se intoarce pe fata si se fac acele tigheluri cu ac dublu sau doar simplu, nu...?
poate nu dai pas inapoi sa inchei cusaturile si atunci se desface?imi dau si eu o parere
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Data de inscriere : 28/12/2008
doua creatii de ale mele
si intre timp o sa ma interesez cum pot sa postez imagini fara sa mai dau link.
MihaelaT: Te rog sa incarci pozele cand vezi care-i treaba, eu nu te pot ajuta, dar cred ca Silvia te poate indruma deoarece ea are cont pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si intre timp o sa ma interesez cum pot sa postez imagini fara sa mai dau link.
MihaelaT: Te rog sa incarci pozele cand vezi care-i treaba, eu nu te pot ajuta, dar cred ca Silvia te poate indruma deoarece ea are cont pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre geany in Dum 05 Dec 2010, 8:43 pm, editata de 1 ori (Motiv : transformat link in poza)
Foarte reusiti si lucrati cu grija Lucian Felicitari Se vede ca ai rabdare, indeminare si ai si o masina buna
De unde cumperi denim la Iasi?
Ultima editare efectuata de catre ema in Dum 05 Dec 2010, 3:58 pm, editata de 1 ori (Motiv : Pardon,la Roman (pt mine e si mai aproape))
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2937
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
ema a scris:Foarte reusiti si lucrati cu grija Lucian Felicitari Se vede ca ai rabdare, indeminare si ai si o masina buna
multumesc pentru felicitari.
cumpar de la texline timisoara.
lucianemil a scris:geany a scris:Eu cos gaicile cu zig-zag mic si foarte apropiat, adica sub 0,5 si ajut tragand usor. Eu cos asa ceva la Pfaff 297 si sunt multumita, poate pentru ca nu sunt profesionist in momentul de fata
Hai bafta si arata-ne si noua ce lucrezi tu.![]()
am cateva perechi de pantaloni, dar i-am desfacut, ca nu tinea cusatura.
mai ales cusatura aia verticala care vine pe spate intre buzunare.
am mai incercat si french seam , dar e prea grosiera
am dat comanda de uberdeck, ca sa-i prind cu, cusatura lant. vreau eu sa fiu sigur ca tin. cum vine uberdeck-ul, ,imediat asamblez textilele si postez foto.
pfaff 297? are carcasa de metal, nu?
am si eu 2 metalice. O Nicoleta si o Monica, da nu se compara.
urmatoarea masina sigur o sa fie una de asta vintage.
cusatura de pe tur care zici tu ca vine verticala dintre buzunare se coase normal ,nu tre sa ai o super masina nu mai ca se fac 2-3 tighele unu peste altu si se intinde materialul inaintea acului adica se trage de el atentie nu trageti tare sa rupeti acu apucati din spate si din fata acului si trageti de material astfel cusatura nu va mai pocni cand fortati pantaloni stand jos
virus- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 166
Localizare : craiova
Data de inscriere : 25/09/2010
diada a scris:
Diada , ai scris pe undeva ,dar nu mai stiu pe unde, ca folosesti ata dubla la cusut denim.
am inteles ca ai si tu innovis 10.
ata dubla, adica ceva de genul 2 mosorele puse in locul papiotei sus?
si firele trase amandoua prin acul de cusut?
eu nu prea am gasit tigel de care vreau si am incercat cu 2-3 mosorele , dar parca s-a blocat cu acul finete 100.
in mod normal folosesc cusatura tripla pe innovis, dar pasul e de maxim 4 si eu as vrea 5.
eu am niste ace groz-beckert de 120, care pur si simplu nu intra in locas.
poti sa imi spui, te rog, ce marca de ace marime 120 folosesti?
da, folosesc ata dubla, cum ai spus, 2 mosorele care vin pe acellasi traseu, ac de 100.
Dar, acum mi-a trimis Admina ata tighel care merge super, super, pe ac de 120 uite ca idee:
setez pasul cel mai mare, 5, cusatura 2, ac de 120. Nu am marca la ace, sunt luate de la merceria din oras, merg foarte bine. Nu este foarte clara poza, dar in realitate se vad super cusaturile! zici ca sunt cumparati. Ai pm cu ata pe care am folosit-o.
Dar, acum mi-a trimis Admina ata tighel care merge super, super, pe ac de 120 uite ca idee:
setez pasul cel mai mare, 5, cusatura 2, ac de 120. Nu am marca la ace, sunt luate de la merceria din oras, merg foarte bine. Nu este foarte clara poza, dar in realitate se vad super cusaturile! zici ca sunt cumparati. Ai pm cu ata pe care am folosit-o.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Sam 18 Dec 2010, 11:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : inlocuire link-uri cu poze)
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Imbracaminte barbateasca-3
» Imbracaminte barbateasca-2
» Provocare: imbracaminte brodata cu cusatura romaneasca
» Propuneri, ajutor si realizari-articole tricotate I
» Modificarea si stramtarea hainelor -2
» Imbracaminte barbateasca-2
» Provocare: imbracaminte brodata cu cusatura romaneasca
» Propuneri, ajutor si realizari-articole tricotate I
» Modificarea si stramtarea hainelor -2
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)