Ne bem cafeaua împreuna (44)
+19
Gabica
Mirela D
europolis
SilviaDumitrescu
betymi72
sanda b
MagdaMarin
rivka
White_Raven
mihulmic
michelinebeaulieu
piciul
ema
mlizeta
Michelle88
diada
LRodica
vlad_mom
Dorulet
23 participanți
Pagina 28 din 30
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4632
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Re: Ne bem cafeaua împreuna (44)
Buna dimineata!

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3514
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Buna dimineata la cafea
Mie imi place ora de vara, de ex, eu, nu inteleg de ce se schimba iarna.
O zi linistita va doresc

Mie imi place ora de vara, de ex, eu, nu inteleg de ce se schimba iarna.
O zi linistita va doresc

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Diada, ca sa nu functionezi iarna pe intuneric la prima ora.... cica ar avea o influenta negativa asupra randamentului. Probabil... na, ai simti ca intre 8-9, fiind mai intuneric, nu e inca zi, e ora de somn, e noapte... Din partea mea daca ar incepe activitatile pe la ora 10 ar fi perfect (si cand eram in scoli mi-am dorit asta)
Diada, ca sa nu functionezi iarna pe intuneric la prima ora.... cica ar avea o influenta negativa asupra randamentului. Probabil... na, ai simti ca intre 8-9, fiind mai intuneric, nu e inca zi, e ora de somn, e noapte... Din partea mea daca ar incepe activitatile pe la ora 10 ar fi perfect (si cand eram in scoli mi-am dorit asta)

diada apreciază acest mesaj
Buna dimineata!
Am noroc ca nu ma influenteaza schimbarea orei. Sunt matinala, de la ora 6 dimineata pot sa intru in 'actiune'
.
O zi minunata va doresc. Si calda daca s-ar putea,( pentru asta mai trebuie sa asteptam un pic
.)
Am noroc ca nu ma influenteaza schimbarea orei. Sunt matinala, de la ora 6 dimineata pot sa intru in 'actiune'

O zi minunata va doresc. Si calda daca s-ar putea,( pentru asta mai trebuie sa asteptam un pic

LRodica- Atotcunoscător
-
Felicitari, nici un gand de actiune asa dimineata. O fi vreo zi in care sa am asa energie, dar nu se repeta.
Multumesc Vlad mom pare plauzibila explicatia. O prietena a fost plecata in Turcia, si, acolo nu se face schimbarea de ora. O saptamana cat a stat ea a zis ca i-a fost bine si ca ar face fata sa nu se treaca la ora de iarna. Mie imi este putin greu pana imi intru in ritm cu ora noua, in ambele situatii.
Multumesc Vlad mom pare plauzibila explicatia. O prietena a fost plecata in Turcia, si, acolo nu se face schimbarea de ora. O saptamana cat a stat ea a zis ca i-a fost bine si ca ar face fata sa nu se treaca la ora de iarna. Mie imi este putin greu pana imi intru in ritm cu ora noua, in ambele situatii.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Nici Coreea de Sud nu schimba ora, n-am simțit vreo chestie, probabil pentru că e lentă modificarea orară a răsăritului. Nici acum nu mă resimt, doar parcă e puțin ciudat că e ceva mai lumină afară când sună alarma dimineața... dar e la fel de greu pentru mine. Atâta timp cât trebuie să mă trezesc cu alarma e urât
Deci, nici pe mine nu mă influențează...

diada apreciază acest mesaj
Buna dimineata!
Chiar daca cerul e albastru,senin,soarele are inca niste dinti rautaciosi.
O zi linistita!Sanatate!
Chiar daca cerul e albastru,senin,soarele are inca niste dinti rautaciosi.
O zi linistita!Sanatate!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Medeea20 apreciază acest mesaj
Buna dimineata!
Buna dimineata! Azi sper ca vom avea spor si inspiratie dupa cafeaua de dimineata! Eu personal sunt curioasa ce subiecte dezbatem azi:)
Medeea20- helper
-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 29
Localizare : IS
Data de inscriere : 07/08/2013
Buna dimineata!
Vine si cafeaua,ca doar in jurul ei discutam:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vorbim despre ploaie,ca e la ordinea zilei.Cerul ne apasa,acoperit,cenusiu,parca pregatit sa ne mai serveasca niste fulgi intarziati.
Cat despre cheful de lucru,inca sunt in cautarea lui.
Sa aveti o zi linistia!
Vine si cafeaua,ca doar in jurul ei discutam:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vorbim despre ploaie,ca e la ordinea zilei.Cerul ne apasa,acoperit,cenusiu,parca pregatit sa ne mai serveasca niste fulgi intarziati.
Cat despre cheful de lucru,inca sunt in cautarea lui.
Sa aveti o zi linistia!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Medeea20 apreciază acest mesaj
Buna dimineata!
La noi e seceta serioasa. Ca si cum nu era suficienta uscaciunea, mai bate si un vant cald care usuca tot. Saptamana asta am muncit pe afara. Mi-e ciuda ca am pus niste salata si ceva mi-a retezat-o.
O zi linistita cu spor la ce faceti!
La noi e seceta serioasa. Ca si cum nu era suficienta uscaciunea, mai bate si un vant cald care usuca tot. Saptamana asta am muncit pe afara. Mi-e ciuda ca am pus niste salata si ceva mi-a retezat-o.
O zi linistita cu spor la ce faceti!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2937
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimineata!
In jurul salatei pune ceapa(pentru ceapa verde)sau arpagic,ema.Nu le place multora,mai ales melcilor.Eu am pus si in jurul stratului de mazare,pentru ca anul trecut din mazare am"cules"o multime de pui de melc,unii cat o gamalie.
Ploua si e rece,vreme de stat in casa.Ieri am fost la tara si am adunat recipientele pentru apa de ploaie risipite de vant prin toata gradina.Ma bucur ca florile au rezistat vantului,ploii si zapezii.
Sa aveti o zi asa cum v-o doriti!
In jurul salatei pune ceapa(pentru ceapa verde)sau arpagic,ema.Nu le place multora,mai ales melcilor.Eu am pus si in jurul stratului de mazare,pentru ca anul trecut din mazare am"cules"o multime de pui de melc,unii cat o gamalie.
Ploua si e rece,vreme de stat in casa.Ieri am fost la tara si am adunat recipientele pentru apa de ploaie risipite de vant prin toata gradina.Ma bucur ca florile au rezistat vantului,ploii si zapezii.
Sa aveti o zi asa cum v-o doriti!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Ieri la noi a cazut si grindina. Nu a fost foarte mare, si nici multa, suficienta sa te infiori.
Dorulet, ai gasit cheful de lucru?
Eu inca il mai caut.
Dar sa fim sanatoase, celelalte treburi le facem noi cumva.
O zi minunata va doresc!
Ieri la noi a cazut si grindina. Nu a fost foarte mare, si nici multa, suficienta sa te infiori.
Dorulet, ai gasit cheful de lucru?

Dar sa fim sanatoase, celelalte treburi le facem noi cumva.
O zi minunata va doresc!

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
A plouat. A dat si grindina, suficienta sa dea jos florile pomilor. Acum e foarte frig. Au anuntat ca revine inghetul. Sper sa se fi inselat.
Dorulet, eu am usturoi printre salata. Si mai sunt si posesoarea a doi arici (unul mare si altul mai mic). Imi lasa cochilii de melci, goale. Am zgandarit pamantul de pe locul cu salata si m-am speriat. Colcaia de larve albe ca cele de carabus.
Azi e o zi mohorata, umeda, fara chef. O zi linistita si voua si mie! Uneori avem nevoie de liniste, de multa liniste...in lumea asta de nebuni. Intr-o tara catolica, in Saptamana Mare, un presedinte degenerat a hotarat ca e bine sa se discute si sa se ia o decizie pt eutanasiere. Din ce in ce mai odios...
A plouat. A dat si grindina, suficienta sa dea jos florile pomilor. Acum e foarte frig. Au anuntat ca revine inghetul. Sper sa se fi inselat.
Dorulet, eu am usturoi printre salata. Si mai sunt si posesoarea a doi arici (unul mare si altul mai mic). Imi lasa cochilii de melci, goale. Am zgandarit pamantul de pe locul cu salata si m-am speriat. Colcaia de larve albe ca cele de carabus.
Azi e o zi mohorata, umeda, fara chef. O zi linistita si voua si mie! Uneori avem nevoie de liniste, de multa liniste...in lumea asta de nebuni. Intr-o tara catolica, in Saptamana Mare, un presedinte degenerat a hotarat ca e bine sa se discute si sa se ia o decizie pt eutanasiere. Din ce in ce mai odios...
ema- Atotcunoscător
-
Dorulet- Atotcunoscător
-
Neața!
Stau în dubii... as face bradul, dar oare mai vine Mos Crăciun?... 2 grade
... vânt năprasnic și ploaie... M-am săturat! Parca n-am chef de nimic... abia dacă mă mobilizez să fac jumătăți de lucruri...
Măcar mâine dimineață n-o să mai sune alarma....
O zi pe cât posibil bună!
Stau în dubii... as face bradul, dar oare mai vine Mos Crăciun?... 2 grade

Măcar mâine dimineață n-o să mai sune alarma....
O zi pe cât posibil bună!

Buna dimineata!
2 grade?Sunteti in plina vara!La mine termometrul a trecut pe minus si totul e alb.
Sa aveti o zi linistita!
2 grade?Sunteti in plina vara!La mine termometrul a trecut pe minus si totul e alb.
Sa aveti o zi linistita!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Dorulet- Atotcunoscător
-
LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
O zi cu spor si sanatate!
O zi cu spor si sanatate!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Dorulet- Atotcunoscător
-
ema apreciază acest mesaj
ema- Atotcunoscător
-
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Pagina 28 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)