Sosete cu 2/5 andrele
Pagina 6 din 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Sosete cu 2/5 andrele
ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns,cum lucram cu doua culori dar fara sa le innodam
yulik_4_u- Nou venit
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : -
Data de inscriere : 12/01/2010
in momentul imbinarii se rasucesc firele celor 2 culori, unul peste altul si se continua lucrul, iar la fiecare fragment de culoare e bine sa ai alt ghem ca sa nu faci ate lungi de la o parte la alta a lucrului.
nu stiu daca am explicat pe inteles.
nu stiu daca am explicat pe inteles.
myky7robc- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 56
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010
foarte frumoase sosetele cu mosulica
mya21_ro- Nou venit
- Numarul mesajelor : 75
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 28/01/2011
Foarte frumoase sosetele Iuliana! Imi place elasticul si imi place nuanta aceasta de verde!
Mihaela eu acum vad ca esti in Canada. Acolo sigur gasesti latex de pus pe talpile sosetelor.
Mihaela eu acum vad ca esti in Canada. Acolo sigur gasesti latex de pus pe talpile sosetelor.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
iuliana, super sosetele, dar bradutul de pe ele cum e facut?
myky7robc- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 56
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010
ioana soare a scris:Foarte frumoase sosetele Iuliana! Imi place elasticul si imi place nuanta aceasta de verde!
Am gasit eu dar n-am stiut ce s aleg, tre sa gogalesc un pic s avad ce foloseste lumea la asa ceva .Stiu ca este o reteta ii zice " puff paint": crema de barbierit+lipici lichid + colorant ( la alegere) dar n-am incercat-o niciodata,poate e timpul acum.
Iuliana, imi plac mult sosetele, dragalase foc .
ioana ,elasticul este cel care il ai tu la mitene,iar bradutul este aplicatie textila si lipit, steluta este autoadeziva.le-am comandat pe net aplicatiile
Dupa explicatiile date de adar am facut cateva perechi de sosete. Ca sa mearga lucrul mai repede, le-am facut cu ace groase si patru fire de lanita pentru sosete.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
kittygreeneyed- Junior
-
Numarul mesajelor : 311
Localizare : Maramures
Data de inscriere : 17/02/2009
Kitty, ai revenit in forta! Iti doresc mult spor in continuare.
Multumesc, Giobsy, si tie la fel!
kittygreeneyed- Junior
-
Kitty, eu cred ca trebuia sa adaptezi nr. de ochiuri la grosimea firelor si andrelelor. Comparati cu ciorapii postati anterior... parca ceva nu este in regula la proportii: latimea de la laba piciorului cu lungimea, cu glezna.... Te rog sa ma scuzi, poate nu zic bine dar ceva parca nu e ok.
Ca sa va lamuriti cu totul, sunt lucrati pe 36 de ochiuri, ce vedeti sunt marimi mari, 41-44, nu foarte inalti pe picior. De aceea apar mai altfel decat altii.
Recunosc, se poate mult mai bine, doar ca am ales varianta cea mai usoara si rapida deoarece ii fac pt vanzare si nu ma strofoc foarte mult ca altii sa-si bage picioarele in lucrul meu
Recunosc, se poate mult mai bine, doar ca am ales varianta cea mai usoara si rapida deoarece ii fac pt vanzare si nu ma strofoc foarte mult ca altii sa-si bage picioarele in lucrul meu

kittygreeneyed- Junior
-

Felicitari iuliana si kittygreeneyed... eu nu am incercat niciodata sa tricotez ciorapi. Cred ca este tare complicat!

am tot citit aici la topicul asta si in alte parti si nu-mi dadeam seama cum se lucreaza sosetele.
am facut in timpul vacantei de sarbatori sosete la toata familia, dintr-un amalgam de "retete" de sosete, prelucrat de mine.
rezultatul :
sunt facute "toe-up" adica de la degete catre in sus, iar modelul este simplu: elastic de 2 fata-2 dos si numai de la glezna in sus.
sunt multumita sa va spun ca nu se deosebesc deloc de cei cumparati si cea mai tare chestie : sosetele astea inghit orice fel de resturi de fire ce aveti prin casa.
o sa incerc sa-i pozez si pe ceilalti.
spor !
marlen
am facut in timpul vacantei de sarbatori sosete la toata familia, dintr-un amalgam de "retete" de sosete, prelucrat de mine.
rezultatul :
sunt facute "toe-up" adica de la degete catre in sus, iar modelul este simplu: elastic de 2 fata-2 dos si numai de la glezna in sus.
sunt multumita sa va spun ca nu se deosebesc deloc de cei cumparati si cea mai tare chestie : sosetele astea inghit orice fel de resturi de fire ce aveti prin casa.
o sa incerc sa-i pozez si pe ceilalti.
spor !
marlen
marlen372001- Senior
-
Numarul mesajelor : 750
Varsta : 54
Data de inscriere : 07/09/2009
Mihaela,
, n-am cuvinte sa multumesc pentru link. Am un respect deosebit pentru cine stie tricota sosete si o mai si face cu spor, felicitarile mele deci, doamnelor, poate-mi iau avant sa incerc si eu o pereche:)

godeta- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 123
Localizare : Ici-colo
Data de inscriere : 02/09/2010
draga godeta,
e simplu-simplu. poti folosi cele 5 andrele, dar cum toata lumea se sperie de ele, sunt bune si o simpla pereche de andrele BUNE circulare. Eu am lucrat si asa si asa. la inceput cand pui ochiurile sunt bune cele 5, dar dupa ce termini ce cresti la degetele piciorului, poti trece usor la circulare.
fetelor, daca stie cineva, ma intereseaza un set din acela de tipare de sosete din carton. stiti unde pot gasi ?
spor, harnicutelor !
marlen
e simplu-simplu. poti folosi cele 5 andrele, dar cum toata lumea se sperie de ele, sunt bune si o simpla pereche de andrele BUNE circulare. Eu am lucrat si asa si asa. la inceput cand pui ochiurile sunt bune cele 5, dar dupa ce termini ce cresti la degetele piciorului, poti trece usor la circulare.
fetelor, daca stie cineva, ma intereseaza un set din acela de tipare de sosete din carton. stiti unde pot gasi ?
spor, harnicutelor !
marlen
marlen372001- Senior
-
Numarul mesajelor : 750
Varsta : 54
Data de inscriere : 07/09/2009
Marlen, multumesc frumos pentru indicatii, am descoperit topicul tau, am o multime de invatat si de acolo:)
godeta- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 123
Localizare : Ici-colo
Data de inscriere : 02/09/2010
nu pot sa deschid pozele de la tricotare sosete cu 2 andrele postat de adar, ma poate ajuta cineva ?
camelia tot- Nou venit
- Numarul mesajelor : 8
Localizare : tricotare sosete de lana cu 2 ace
Data de inscriere : 28/01/2012
Am mai facut o pereche de ciorapi (din amintiri) pentru baiat. Sunt masura 40. Trebuie sa mai exersez modelu ca sa imi iasa asa cum trebuie. Sunt simpli si se lucreaza usor, dar cu toate aste nu mi-au iesit identic. Zilele astea stau cam prost cu rabdarea si se cunoaste.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 38
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Eu nu vad diferenta dintre ele
si am cautat sa stii:))
Foarte interesanta constructia lor, si par foarte calduroase!
Baiatul tau poarta 40 la picior?

Foarte interesanta constructia lor, si par foarte calduroase!
Baiatul tau poarta 40 la picior?

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 41
Data de inscriere : 24/02/2009
Pagina 6 din 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Pagina 6 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7