Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ornamente de Pasti
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyAstazi la 4:13 pm Scris de noki

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyAstazi la 7:51 am Scris de Medeea20

» Despre noi
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyAstazi la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyIeri la 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyIeri la 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Florile din gradina mea(2)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X

+39
vlad_mom
fiordaliso
rodishor
odrina
raluk0182
corilex
greieras
sergiu valentin
Anca Gruian
oliv
iriclau
gaza
alinnusha92
gabriela1554
ioanadu
danabarbu2007
diada
ppisic
piciul
anc@
MihaelaT
elenaveronica
adina_lg
Butterfly_Amalia
LRodica
Dorulet
adina.adcont@gmail.com
orhapetru
ionela07
Karina33
bebelusha
dorina narita
Gabica
kabunta
Samarineanca
alessia2007
Admina
valentinadof
christinuca
43 participanți

Pagina 6 din 15 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Urmatorul

In jos

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 Empty Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X

Mesaj Scris de ppisic Mar 21 Iun 2016, 11:34 pm

Multumesc!
Din pacate nu am masina pt piele (dar mi-ar trebui hihi) In general posetele le cos la o masina mai veche, casnica dar metalica si cu motor puternic si cu piciorus cu transportor superior..(sa aiba vre-o 20 de kg)
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 390
Varsta : 42
Localizare : Olanda
Data de inscriere : 24/10/2008

http://www.ppisic.blogspot.com/

Sus In jos

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X - Pagina 6 Empty Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X

Mesaj Scris de Gabica Mar 28 Iun 2016, 10:59 am

ppsic, cu geanta roşie, ultima, m-ai dat pe spate. Este superbă!!!!
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Vin 01 Iul 2016, 7:34 am

Foarte frumoase plicurile si gentile create de voi!
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4599
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de sergiu valentin Mier 06 Iul 2016, 8:43 pm

Un plic roz  cu frunze gri , lucrat din piele naturala ,captusit cu saten ,are si buzunar pentru telefon , este cusut la mana deorece inca mai astept ca mosul cel darnic sa imi aduca o masina de cusut piele . zid zid zid [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sergiu valentin
sergiu valentin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 258
Varsta : 57
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/05/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Mier 06 Iul 2016, 9:44 pm

Ai maini de aur! Asa ca ai grija de ele!
Nu-i rau...miroase a toamna roz wink
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de greieras Mier 06 Iul 2016, 10:13 pm

Sergiu valentin,pe mine m-ai lasat muta!Este superb!
greieras
greieras
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 66
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Joi 07 Iul 2016, 9:18 am

[quote="sergiu valentin"]Un plic roz  cu frunze gri , lucrat din piele naturala ,captusit cu saten ,are si buzunar pentru telefon , este cusut la mana deorece inca mai astept ca mosul cel darnic sa imi aduca o masina de cusut piele .

Dacă mai lucrezi aşa frumos o să zică moşul cel darnic, că nu se justifică investiţia!!

kiss
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Butterfly_Amalia Vin 08 Iul 2016, 4:30 pm

Felicitari Sergiu! Este grozav!

In ultimul timp nu am reusit sa cos decat doua genti, pentru un cadou.

Una foarte incapatoare, dintr-un material vandut ca imitatie pentru huse/interior auto:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Si una micuta din bumbac si imitatie lacuita.
Butterfly_Amalia
Butterfly_Amalia
helper
helper

Numarul mesajelor : 64
Data de inscriere : 02/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de sergiu valentin Vin 08 Iul 2016, 8:56 pm

Multumesc celor care imi apreciaza munca ...cand prietenii te dezamagesc iti prind bine incurajarile venite din partea celor care nu te cunosc decat virtual ... kiss zid zid zid
sergiu valentin
sergiu valentin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 258
Varsta : 57
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/05/2012

dmt75dmt apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Vin 15 Iul 2016, 12:08 am

Sergiu Valentin- superb plic!! Foarte fain, mult succes si la cat mai multe!

Amalia- super ti-au iesit posetele. Dolie a mea a suferit un mic accident la finisat.... Am avut o idee minunata , dupa ce o terminasem, sa o calc.... Nu a fost o idee prea buna, am topit putin din inlocuitorul de piele folosit - chiar daca fierul avea talpa protectoare de silicon (ca de asta am si incercat)
Asa ca deocamdata asteapta sa ma apuce harnicia sa o desfac si sa inlocuiesc bucatica accidentata Smile

In ultima perioada am mai facut 2 portfarduri, cadou pt invatatoarele Adelinei, nu foarte complicat, dar de efect zic eu Smile

Am pozat si poseta rosie pt mine, deja o port zilnic de cel putin o luna ... se tine foarte bine si imi place in continuare Smile
Nu a iesit pre bine culoarea in poze, e acelasi material ca prima, doar captuseala e alta culoare si tortile oarecum altfel:

Va pup si la cat mai mult spor!
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 15 Iul 2016, 10:34 am

Superbe fetelor! imi plac foarte mult, sper si eu sa imi fac vreme sa lucrez, cel putin una geanta pentru laptop!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7336
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Sam 10 Sept 2016, 3:14 pm

Nu mai face nimeni posete?  Eu am cam exagerat, dar imi place si sa le fac si sa le port Smile
Pe langa posete am facut si portofele Smile
Poseta maxi, pentru calatorit, incape laptop, documente si tot ce e nevoie. Portofel asortat !

Cateva portofele;

Si ultima poseta, care o port momentan, si la care portofelul trebuie terminat Smile Dar am facut penarul intre timp, asa ca portofelel acesta va fi urmatorul proiect:
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de orhapetru Sam 10 Sept 2016, 3:39 pm

WOW.........chiar frumoase
 Felicitari !!!

bucurie bucurie bucurie
orhapetru
orhapetru
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor : 588
Varsta : 46
Localizare : petrosani
Data de inscriere : 15/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Sam 10 Sept 2016, 3:50 pm

Multumesc! Merci cos
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de LRodica Sam 10 Sept 2016, 4:16 pm

Ppisic, felicitari.
LRodica
LRodica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3493
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de corilex Sam 10 Sept 2016, 4:32 pm

wow ce frumoase genti Diana!
cum faci manerele?
ma prinde si pe mine cusutul de gentute dar am inceput cu lucruri mai usor de realizat pana ma obisnuiesc cu ele,am facut niste portfarduri sau la ce se vor folosi si incet, incet incep si cu gentute dar pana atunci le admir pe ale voastre.

corilex
corilex
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 49
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Sam 10 Sept 2016, 5:06 pm

Gentile sunt ale lui Ppisic, eu nu am mai lucrat de 100 de ani...

Frumoase portfardurile si utile!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7336
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Sam 10 Sept 2016, 11:18 pm

Diana, ce faci tu acolo, e maiestrie! Sunt superbe toate si mai mult ca perfect, cusute. Gentile mi se par greu de facut si la fel ca si Corilex, am inceput cu penare si portfarduri.
Corilex, felicitari! Lasa ca ne facem si noi mari. rade

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Dum 11 Sept 2016, 12:27 am

ppisic, ce faci tu deja intra la categoria profi. Oare te-am mai intrebat sau am citit un raspuns al tau? nu mai stiu....Cu ce masina reusesti sa cosi pielea asa fain?
Felicitari, e minunat ce faci!

Corilex, si eu adulmec acest domeniu, admir diverse...Cred ca putem creste, in mod cert!
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 615
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/05/2010

http://www.nomenestomen.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Dum 11 Sept 2016, 11:50 am

Multumesc mult!
Corina: sunt foarte reusite portfardurile, ai sa faci si posete minunate, abia stept sa le vad!
Tortile le fac din piele si depinde de grosime, folosesc o banda in interior ( rib sau de aia de nylon, groasa), sa ofere stabilitate si rezistenta.
E un element oarecum dificil pt ca iese un strat gros cam greu de cusut, dar cu rabdare e ok Smile Uneori atasez toartile cu nituri- de obicei can iese un strat inalt de 1cm sau mai mult.. nu-mi intra sub piciorus la masina.
La ultima poseta am folosit un snur gros in interior,aceasi tehnica ca la vipusca dar am folosit o sfoara foarte groasa Smile a fost cam greu de cusut...

Pentru piele important sa ai piciorus de teflon,cu rola sau cu transport superior..
La nevoie mai folosesc un strat de hartie , daca e piele de aia care se lipeste si nu vrea deloc sa transporte... si viteza mica mica ... uneori ajutata masina manual, pas cu pas, mai ales la tighel visibil...

Samarineanca: am masini casnice, mai vechi metalice pentru grosimi respectabile ( un Pfaff din anii ''40, un Singer din ''60, ambele pentru treaba de jos ;) )
Un Pfaff care si brodeaza, cam de 20 de ani, dar e tot metalica in interior...e minunata!!
Pentru unele detalii imi folosesc si masina decusut/ brodat mai noua , o Husqvarna, care trasnporta cel mai bine din toate si pt care am un piciorus de teflon super bun.(si pe care o pot regla special pentru piele si modifica ea toate tensiunile si presiunea in piciorus) Dar nu am curaj sa o folosesc pentru zone foarte groase, e inteligenta dar pare cam fragila & plasticoasa... O folosesc la detalii/aplicatii..

Oricum, cea mai folosita la posete e Pfafful din anii 40, orice intra sub piciorus poate fi cusut.  Problema e ca unele straturi sunt mai groase decat ar intra acolo... atunci folosesc un ciocan Smile))) sa mai presez materialele...

Imi doresc o masina industriala, dar cred ca raman cu dorinta, si asa am nesimtit de multe masini Smile)
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corilex Dum 11 Sept 2016, 3:08 pm

admina,ai dreptate incet incet ne facem si noi mari,numai ca mai dureaza rade
samarineanca sa stii ca si eu le adulmec de mult, mai ales gentile
ppsic, multumesc pentru informatii,am si eu un Paff dar nu stiu daca as putea sa cos piele,numai daca nu incerc wink dar trebuie sa-mi cumpar si piele si ace pentru cusut piele,am vazut la noi la targul de sambata ca sant si bucati de piele o sa-mi cumpar sa vad ce pot face.
corilex
corilex
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 49
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Butterfly_Amalia Lun 12 Sept 2016, 2:55 pm

Sunt foarte frumoase portfardurile Corina...felicitari!
Diana...cat de tari sunt portofelele! Imi plac la nebunie  rock Am si eu cateva tipare dar nu m-am incumetat.

Eu vara asta nu am mai cusut nimic altceva in afara de haine pentru mine. Dar acum cu inceperea scolii am avut cerere de la pitica mea sa ii fac un ghiozdan, asa ca m-am apucat de treaba cu doua zile inainte de inceperea scolii. Nu e perfect dar ea a fost cea mai fericit copil din lume.

Tiparul este din Burda august iar bretelele le-am reprodus dupa ale unui alt rucsac.
Spor in toate!
Butterfly_Amalia
Butterfly_Amalia
helper
helper

Numarul mesajelor : 64
Data de inscriere : 02/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Lun 12 Sept 2016, 5:55 pm

Butterfly_Amalia, bravo! Un ghiozdan pe cinste!
Corilex, merita incercarea! Spor in continuare!
Ppisic , superatenta la detalii! Felicitari!
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Mar 13 Sept 2016, 9:52 pm

Amalia, super fain ghiozdanul! Numai bun pt concurs; )
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de oliv Sam 17 Sept 2016, 11:43 am

Am facut si eu un rucsac cu care voiam sa particip la concurs, dar din pacate masinuta a cedat si nu m-am incadrat in timp. Am reusit s-o fac sa coasa cat de cat ok si am terminat rucsacul saptamana trecuta. I-am facut si poze si abia azi reusesc sa vi le arat....
Materialul cu minioni este bumbac de quilting, iar cel uni este tercot. Am termocolat tot ce se putea, fata rucsacului, spatele, buzunarul si baza, am pus si niste straturi de canafas pe langa termocolant. Doar partea cu fermoarul a ramas neintarita. La interior am folosit fas bleumarin.

Baietelul meu e foarte incantat de el, deja l-a luat la gradinita Smile
oliv
oliv
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 103
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 02/09/2011

http://victorsboutique.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 15 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB