Hainute pentru copiii nostri (20)
+52
alexandra_bogdan
dienutzababy
feerya
Samarineanca
Butterfly_Amalia
kabunta
ana.ay
raluk0182
danniela
Stefania32
annddrreea
arielas
annamaria26985
marina40
gabi_4u_ever
diada
gabriela1554
Michelle88
LRodica
anc@
ismi3ismi
danabarbu2007
piciul
PAULA CONSTANTIN
ionela07
Admina
Uca
christinuca
ppisic
Adela Ispas
MagdaMarin
michelinebeaulieu
Dodo-pui
Dorulet
deeoxana
AcidoR
i.xell
adina_lg
anex07maia
nico21
Danutzaaa
geo
valentinadof
stefutza3
32vali
Floren
clauditzuka
Andata
alessia2007
mlizeta
aurishta
MihaelaT
56 participanți
Pagina 4 din 19
Pagina 4 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Hainute pentru copiii nostri (20)
Admina a scris:Domnisorica mea solicita bustiere si cum nu aveam in plan sa platesc pentru ceva ce pot face, am facut vreo 6 bustiere, sa aiba.

Admina, sunt foarte faine.
Aaaaaa, si noi avem problema asta!N-am mai ajuns sa-i fac desi sunt de mult pe lista!Ai folosit elastic fold over,asa-i Admina?sa le poarte sanatoasa,domnisorica ta!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
O căciulă și o pereche de pantaloni.
Pantalonii din denim, iar căciula e din bumbac de tricouri ( tricot ? ).
Căciula e dublată cu același material.
Croiala căciulii e simplă. Am decupat un dreptunghi, l-am cusut pe o latură rezultând un tub. Am pus tubul pe cap ca pe o căciulă, dar pe dos, am răsucit tubul în vârful capului, am suprapus jumătatea de tub peste cealaltă și după aceea la baza căciulii am cusut cu zig zag.
Modelul e preluat de la o bandană mulțifuncțională cumpărată, pe care o poți purta și la gât și pe cap.
Acelea sunt tub, fără cusături. Explicație vizuală în partea de jos a fotografiei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pantalonii din denim, iar căciula e din bumbac de tricouri ( tricot ? ).
Căciula e dublată cu același material.
Croiala căciulii e simplă. Am decupat un dreptunghi, l-am cusut pe o latură rezultând un tub. Am pus tubul pe cap ca pe o căciulă, dar pe dos, am răsucit tubul în vârful capului, am suprapus jumătatea de tub peste cealaltă și după aceea la baza căciulii am cusut cu zig zag.
Modelul e preluat de la o bandană mulțifuncțională cumpărată, pe care o poți purta și la gât și pe cap.
Acelea sunt tub, fără cusături. Explicație vizuală în partea de jos a fotografiei.
Ultima editare efectuata de catre Uca in Lun 14 Sept 2015, 4:52 pm, editata de 1 ori (Motiv : reîncarcat poze, nu erau vizibile)
Am folosit elastic FOE peste tot. Aveam una cumparata online si i-am dat-o ei ca imi era mica; avea o mini-danteluta sus, in fata si spate, deci elastic doar la bretele si la subrat.
Uca, e dragut fesul. Stiu modelul, am facut nasicilor vreo 4, dar tub, le purtau ca in ultima schema.
Si pantalonii imi plac. Trebuie sa purced la treaba si eu, pentru prichindel si fata, ca se schimba sezoanele...
Am folosit elastic FOE peste tot. Aveam una cumparata online si i-am dat-o ei ca imi era mica; avea o mini-danteluta sus, in fata si spate, deci elastic doar la bretele si la subrat.
Uca, e dragut fesul. Stiu modelul, am facut nasicilor vreo 4, dar tub, le purtau ca in ultima schema.
Si pantalonii imi plac. Trebuie sa purced la treaba si eu, pentru prichindel si fata, ca se schimba sezoanele...
Uca,frumoasa caciulita, frumosi pantaloni dar mai frumos manechinul. Sa-le poarte sanatoasa.

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3514
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
buna
am descarcat si eu mai multe reviste ottobre, am printat si am vrut sa ma apuc sa scot cateva tipare - la ce ma interesa pe mine
dar paginile din revista, fiind scanate, trebuie aranjate intr-un anumit fel. exista vreo logica sau trebuie sa le aranjezi ca pe puzzle?
am descarcat si eu mai multe reviste ottobre, am printat si am vrut sa ma apuc sa scot cateva tipare - la ce ma interesa pe mine
dar paginile din revista, fiind scanate, trebuie aranjate intr-un anumit fel. exista vreo logica sau trebuie sa le aranjezi ca pe puzzle?
stefutza3- helper
- Numarul mesajelor : 61
Localizare : DB
Data de inscriere : 22/01/2010
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009
Uca, interesanta caciulita. O sa le fac si eu fetelor. Si pantalonii sunt frumosi, de fetita nu mai vorbim.
32vali- helper
-
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 06/12/2010
valentinadof- Moderator
-
ce-mi place setul crem!
anex07maia- helper
- Numarul mesajelor : 61
Localizare : romania
Data de inscriere : 27/03/2015
Felicitari, cat mai multe comenzi!
Si mie tot setul crem imi place mai mult, cred ca materialul "e devina".

Si mie tot setul crem imi place mai mult, cred ca materialul "e devina".

AcidoR- Junior
- Numarul mesajelor : 463
Varsta : 67
Localizare : de la est la vest si retur
Data de inscriere : 22/11/2012
Salutari din nou
Nu v-am mai scris de ceva vreme din lipsa de timp …
Imi plac maxim bustierele Adminei, as face si pt mine cateva dar nu inteleg cum e cusut elasticul…
Si caciulita ta Uca e super, la fel si setul cu turban al Valentinei. Voi cum luati masuri pt turbane / caciulite? circumferinta capului si totusi mai putini cm ca sa fie fixa pe cap?
eu am mai facut cateva seturi mama - fiica :

Nu v-am mai scris de ceva vreme din lipsa de timp …
Imi plac maxim bustierele Adminei, as face si pt mine cateva dar nu inteleg cum e cusut elasticul…
Si caciulita ta Uca e super, la fel si setul cu turban al Valentinei. Voi cum luati masuri pt turbane / caciulite? circumferinta capului si totusi mai putini cm ca sa fie fixa pe cap?
eu am mai facut cateva seturi mama - fiica :
deeoxana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 36
Localizare : hateg
Data de inscriere : 06/03/2013
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4631
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Felicitari, Deeoxana! Ai talent, ai masini de cusut...timp sa ai si totul devine usor!
Spor in toate si sanatate!
Spor in toate si sanatate!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Uca, super caciulita, super imprimeu! Si fetita o dulceata. Pantalonii profi, bravo!
Ismi, felicitari! imi place pictura
Valentina, felicitari pentru etichete!!! si eu imi doresc, doar ca nu ma decid la nume, plus ca nici nu am atat de mult timp sa fac si altora, of.
Imi place mult sarafanul, dar si capa! mult spor sa ai si la cat mai multe comenzi!
Oxana!!! fara cuvinte. Radiezi in fiecare poza. Spor maxim sa ai si multe comenzi. De asemenea, iti doresc sa faci si fete, pentru ca te pricepi la lucrusoare de fetite.
Ismi, felicitari! imi place pictura

Valentina, felicitari pentru etichete!!! si eu imi doresc, doar ca nu ma decid la nume, plus ca nici nu am atat de mult timp sa fac si altora, of.
Imi place mult sarafanul, dar si capa! mult spor sa ai si la cat mai multe comenzi!
Oxana!!! fara cuvinte. Radiezi in fiecare poza. Spor maxim sa ai si multe comenzi. De asemenea, iti doresc sa faci si fete, pentru ca te pricepi la lucrusoare de fetite.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Multumesc din suflet pt aprecieri, asa este: cos din pasiune si placere! Intradevar de multe ori intervine oboseala si ma gandesc oare nu am pierdut prea mult timp lucrand la ele… sunt perfectionista si desfac de 10 ori pana iese cum imi place mie… dar si satisfactia este pe masura si asa am invatat multe lucrand la ele!

deeoxana- Ucenic
-
Oxana imi plac tare mult seturile asortate mama fiica.
Vreau asa mult sa mai cos si eu ceva dar am inceput iar serviciul si parca nu mai am timp si energie pt nimic. De 2 luni nu am reusit sa mai cos decat o caciulita pentru fetita intr-o seara dupa ce am stat putin de vb cu Uca.
Vreau asa mult sa mai cos si eu ceva dar am inceput iar serviciul si parca nu mai am timp si energie pt nimic. De 2 luni nu am reusit sa mai cos decat o caciulita pentru fetita intr-o seara dupa ce am stat putin de vb cu Uca.
Felicitari, Deeoxana!Se vede evolutia ta!Imi plac toate!
Kabunta,iti inteleg frustrarile!Eu cand nu am timp sa intru in atelier sunt nervoasa!
Dar gandul pozitiv ca ai suficient timp sa poti lucra ce vrei ,face minuni!
Si-am venit si eu cu bustiere!M-a impulsionat Admina si n-am mai amanat.
Din tricoturi de bbc.
Kabunta,iti inteleg frustrarile!Eu cand nu am timp sa intru in atelier sunt nervoasa!

Si-am venit si eu cu bustiere!M-a impulsionat Admina si n-am mai amanat.
Din tricoturi de bbc.
Valentinadof, foarte frumoase toate. Cel mai mult imi place sarafanul sau rochita.
Deeoxana imi place tot ce ai lucrat.
Sa aveti spor in continuare. Am facut si eu un pas mi-am cumparat masina de cusut.
acum sa vedem cum si cand o voi folosi.
Deeoxana imi place tot ce ai lucrat.
Sa aveti spor in continuare. Am facut si eu un pas mi-am cumparat masina de cusut.

LRodica- Atotcunoscător
-
Multumesc,Rodica!Am vazut ca ti-ai cumparat masina!S-o folosesti sanatoasa si bine ai venit printre cele care au si masina de cusut!De-abia astept sa vad ce faci!Desigur ca la inceput o sa ti se para greu dar sa nu renunti!

Am incercat-o pe langa cea veche (Ileana deodata cu mine
) merge foarte usor. Timpul asta bata-l norocul nu ma lasa sa fac prea multe. Cand o sa cos la ea ceva o sa va arat, chiar daca vor fi doar perinite decorative,asta mi-am propus primul lucru, sa ma obisnuiesc cu pedala.

LRodica- Atotcunoscător
-
Vă mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase!
Ce harnice ați fost!
Valentina, Deoxana, cât de multe ați lucrat. Sunt foarte frumoase toate!
Deoxana, eu la prima căciulă ( adică asta postată, cea cu bufnițe) am măsurat circumferința capului, și am tăiat fix atât. După cusut a fost mai mică cu cât mi-a mai intrat la cusut ( rezervele).
Am mai făcut o a doua, mi s-a părut că e mai elastic materialul și am mai tăiat vreo doi cm din circumferință dar a ieșit cam fixă.
Îmi place mai mult cum se așează prima. Îi voi face poze și celei de-a doua.
Referitor la cum sunt cusute bustierele , cred că Admina a folosit elastic fold over ( parcă chiar a scris, nu mai știu sigur)
Am mai reușit să cos trei bluze și încă trei perechi de pantaloni dar am reușit să pozez doar o bluză și o pereche de pantaloni.
Materialul este bumbac vătuit. Atât la decolteul,manșetele și poalele bluzei cât și la betelia și la partea de jos a cracilor pantalonilor am folosit tot un material de bumbac, striat, ca cel ce se folosește și la treninguri.
Costumația asta e foarte indrăgită, Ioana fiind o mare iubitoare de pinguini.
A trebuit să fac și un igluu, la cerere, că doar aia e casa lor
.
Aplicația am făcut-o tot dintr-un material de bumbac, peste care am cusut linii să delimiteze blocurile de gheață ce formează igluul.
Toate hăinuțele Ioanei le-am lucrat la liniară, inclusiv surfilat ( surfilatul a luat cel mai mult). Sunt mulțumită de rezultat însă am în vedere totuși să-mi iau un triplock.
Kabunta, abia aștept să mai lucrezi. Pe mine m-ai provocat cu minunațiile tale și acum parcă nu mă mai pot opri. Zace canapeaua în așteptare, în loc să mă ocup de ea, să nu-i mai lungesc boala, cos ce-mi face mai mare plăcere, haine colorate ( mi-am făcut deja stoc de materiale și trebuie să le transform).

Ce harnice ați fost!
Valentina, Deoxana, cât de multe ați lucrat. Sunt foarte frumoase toate!
Deoxana, eu la prima căciulă ( adică asta postată, cea cu bufnițe) am măsurat circumferința capului, și am tăiat fix atât. După cusut a fost mai mică cu cât mi-a mai intrat la cusut ( rezervele).
Am mai făcut o a doua, mi s-a părut că e mai elastic materialul și am mai tăiat vreo doi cm din circumferință dar a ieșit cam fixă.
Îmi place mai mult cum se așează prima. Îi voi face poze și celei de-a doua.
Referitor la cum sunt cusute bustierele , cred că Admina a folosit elastic fold over ( parcă chiar a scris, nu mai știu sigur)
Am mai reușit să cos trei bluze și încă trei perechi de pantaloni dar am reușit să pozez doar o bluză și o pereche de pantaloni.
Materialul este bumbac vătuit. Atât la decolteul,manșetele și poalele bluzei cât și la betelia și la partea de jos a cracilor pantalonilor am folosit tot un material de bumbac, striat, ca cel ce se folosește și la treninguri.
Costumația asta e foarte indrăgită, Ioana fiind o mare iubitoare de pinguini.
A trebuit să fac și un igluu, la cerere, că doar aia e casa lor

Aplicația am făcut-o tot dintr-un material de bumbac, peste care am cusut linii să delimiteze blocurile de gheață ce formează igluul.
Toate hăinuțele Ioanei le-am lucrat la liniară, inclusiv surfilat ( surfilatul a luat cel mai mult). Sunt mulțumită de rezultat însă am în vedere totuși să-mi iau un triplock.
Kabunta, abia aștept să mai lucrezi. Pe mine m-ai provocat cu minunațiile tale și acum parcă nu mă mai pot opri. Zace canapeaua în așteptare, în loc să mă ocup de ea, să nu-i mai lungesc boala, cos ce-mi face mai mare plăcere, haine colorate ( mi-am făcut deja stoc de materiale și trebuie să le transform).
Multumesc Uca pt explicatii, cu siguranta ma voi apuca de caciulite
Am inteles ca nu ai triplock, cum raman caciulitele elastice? La caciulita asta rasucita jos le-ai unit printr-o banda din acelasi material? Felicitari si pt costumatia cu pinguini!!
De elastic fold over nu am auzit
dar ma informez! Bustiera este din doua bucati? Am multe asemenatoare cumparate, ma gandesc sa desfac una…
Multumesc inca o data!
Multumesc Uca pt explicatii, cu siguranta ma voi apuca de caciulite

De elastic fold over nu am auzit

Multumesc inca o data!

deeoxana- Ucenic
-
Ce faceti, oameni buni? Cand ati lucrat atat, ca ramasesem in urma cu cititul? F.f.f frumoase toate! M-ati imbolnavit. Vreau si eu materiale frumoase pt. copii si vreau si eu triplock, apropo!
Pagina 4 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19

» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
Pagina 4 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)