Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyAstazi la 7:47 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Hainute pentru copiii nostri (20)

+52
alexandra_bogdan
dienutzababy
feerya
Samarineanca
Butterfly_Amalia
kabunta
ana.ay
raluk0182
danniela
Stefania32
annddrreea
arielas
annamaria26985
marina40
gabi_4u_ever
diada
gabriela1554
Michelle88
LRodica
anc@
ismi3ismi
danabarbu2007
piciul
PAULA CONSTANTIN
ionela07
Admina
Uca
christinuca
ppisic
Adela Ispas
MagdaMarin
michelinebeaulieu
Dodo-pui
Dorulet
deeoxana
AcidoR
i.xell
adina_lg
anex07maia
nico21
Danutzaaa
geo
valentinadof
stefutza3
32vali
Floren
clauditzuka
Andata
alessia2007
mlizeta
aurishta
MihaelaT
56 participanți

Pagina 6 din 19 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Urmatorul

In jos

Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (20)

Mesaj Scris de ppisic Mier 28 Oct 2015, 11:10 am

Va arat inca o rochita, am facut-o deja de 2 saptamani, dar azi a luat-o la scoala asa ca am avut ocazia sa-i fac poze Smile

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 390
Varsta : 42
Localizare : Olanda
Data de inscriere : 24/10/2008

http://www.ppisic.blogspot.com/

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (20) - Pagina 6 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (20)

Mesaj Scris de michelinebeaulieu Vin 30 Oct 2015, 2:28 pm

Ooof,ppisic,rochita ei,dintisorii ei,nasucul ei,obrajorii ei,sa ii pupe mama ei(ca si asa seamana amandoua) si sa ii mai faca hainute fetitei!
michelinebeaulieu
michelinebeaulieu
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1217
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Vin 30 Oct 2015, 3:29 pm

Multumesc! love hug Merci
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Dum 01 Noi 2015, 8:57 am

O rochita frumoasa pe o fetita frumoasa!Cum sa nu-ti placa asa ceva?!Felicitari,ppisic!Si hug
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4673
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Lun 02 Noi 2015, 1:45 pm

Dorulet, multumesc mult hug

V-am promis poze cu costumasul pentru balet, sambata a avut din nou ora de balet asa ca am facut si poze.
Costumul e compus din body & bolero din lycra si fustita din tule.
Fustite din astea i-am mai facut si alte culori/imprimeuri, unele au ramas si mici de acum Smile dar asta are cei mai multi metri de volane Smile
Acum ii lucrez  un costumas din tweed, e aproape gata dar vreau sa fac si o gentuta... Sper sa termin miercuri Smile

Ultima editare efectuata de catre ppisic in Lun 02 Noi 2015, 7:51 pm, editata de 1 ori
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Lun 02 Noi 2015, 6:48 pm

love love Vai, vai, ce dragut!!
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 615
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/05/2010

http://www.nomenestomen.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 02 Noi 2015, 10:16 pm

Superba! este tulle elastic?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7344
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Mar 03 Noi 2015, 10:45 am

Multumesc mult dragele mele hug
Adevarul e ca si mie imi este drag sa cos rochite si fustite asa micute Smile Iar Adeline e foarte incantata si se lauda la toti ca sunt facute de mine Smile
Chiar are si ea masinuta de cusut si unori coasem ''impreuna''Smile

Diada- da, e tulle elastic, se coase usor Smile Plus ca doar asta am gasit culoare potrivita (si asa nu l-am gasit eu, l-a cumparat mama din RO si mi l-a trimis aici)... la magazinul cu materiale  mai aproape de mine nu am gasit decat tulle de ala tare si aspru, plus ca nu avea roz pudrat ...

Acum am ceva stoc de materiale pt ca au fost 2 targuri, am gasit materiale dragute si la preturi cat de cat acceptabile. De acum in februarie se mai organizeaza un targ de asta in zona mea... Dar inca mai am materiale de facut pana atunci, nu scapati de mine ;)
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mlizeta Mar 03 Noi 2015, 2:39 pm

ppisic felicitari pentru creatiile tale. Sa te bucuri sanatoase de comoara ta si sa-i mai faci. Nimic nu se compara cu sentimentul de bucurie si implinire cand auzi cum se lauda comoara ta cu ceea ce tu creezi pentru ea.
mlizeta
mlizeta
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 923
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de michelinebeaulieu Mar 03 Noi 2015, 11:39 pm

Frumos,elegant,perfect,ppisic! primul
michelinebeaulieu
michelinebeaulieu
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1217
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Vin 06 Noi 2015, 7:59 am

Diana, superba baterina si costumasul de asemenea! Sa ai parte de materiale cat mai frumoase, sa te inspire sa cosi. love
Am facut doua fuste clos, pentru fetita mea si o colega, din satin. A fost la o petrecere in stilul anilor '50 si au vrut fuste la fel, fiind partenere de dans. wink

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Danutzaaa Vin 06 Noi 2015, 10:46 am

Buna fetelor, cu chiu cu vai am reusit sa termin si eu cele 2 rochitze ale fetei mele (asta printre treburi casnice, gradinita si internari la spital...ufff).
Prima rochita este facuta dintr-o stofulita candva croita si cusuta pe jumatate ca fusta ptr mine (normal ca nu mai imi venea :D). Rochita este spalata si calcata.

Cea de a doua rochita este dintr-un material mai plinut si elastic, dar nu stiu cum se numeste. Rochita nu este spalata si nici calcata, dar revin cu poze cand va avea aspectul neted de calcat.

Eram prea nerabdatoare sa postez rochitele, si daca nu o faceam acum...nu cred ca mai apucam prea curand. Va pup fetelor! kiss
Danutzaaa
Danutzaaa
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 150
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 06/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Mier 11 Noi 2015, 6:50 pm

Admina- reusita fusta!
Danutzaa- foarte dragalase rochitele. Vrem sa le vedem si imbracate pe fetita love

Ultimele mele creatii le-am postat la provocare, sa dau startul si sa inspir chef de lucru la concurenta Smile
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Danutzaaa Joi 12 Noi 2015, 7:09 pm

Si cateva poze cu fetitza imbracata si pozata cu greuuuuu
Precizez ca le-am facut mai mari tocmai ca sa le mai purtam.
Danutzaaa
Danutzaaa
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Joi 12 Noi 2015, 11:01 pm

Vai cat de scumpica e love Rochitele sunt o idee mai marisoare dar creste puiul vazand cu ochii Smile
Si eu am mai pastrat ceva rochite de ale Adelinei facute cand era bebe mic,unele le-a purtat doart de 2-3 ori... Cine stie poate mai vine vre-un pui pe la noi ;) sau sa le aiba ea amintire.
Cel mai drag imi e de o rochita crosetata, am lucrat la ea mult si bine:) ma gandesc in continuare sa o desfac si sa o transform in fusta...(scurta)
Am reusit si sa gasesc o poza:
Atunci am facut-o mare, apoi pe la 2 ani a mai purtat-o si acum ma gandesc sa o tai in talie si sa o refolosesc..Smile)) Chiar am sa o caut in weekend sa vad daca merge ideea... ce repede trecu' timpul...
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Vin 13 Noi 2015, 3:00 pm

Admina, ce înaltă e fata ta! Îi stă foarte bine în fustă. Și ce mare a crescut și băiatul. hug

Danutza, sunt foarte frumoase și elegante rochițele.
Ppisic, îmi place mult de tot ce ai lucrat. Mă bucur că ai revenit pe forum.

Revin și eu cu o explicație ce i-o datoram Oxanei, că mă întrebase cum închei căciulile la liniară.
Căciulile sunt lucrate în totalitate la liniară și folosesc o cusătură decorativă pentru elasticitate. Se poate folosi la fel de bine și zig zag-ul.
Pe dos:

Cusătura de încheiere e cea de la baza căciulii:

După ce o răsucesc fixez ambele margini una peste alta, dar cam 2 cm se suprapun ( îi intorc la interior) , fixez în ace și cos pe fată. La final, pe dos, pe lângă cusătură tai surplusul.

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Danutzaaa Dum 15 Noi 2015, 9:49 am

Vai, este superb setul, Uca! Si gaza..ce mai... kiss Intrebare: ce material este? nu ne faci si noua un tutorial cum ai facut setul? ca este minunat si ft profi!!!
Danutzaaa
Danutzaaa
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Sam 21 Noi 2015, 1:22 pm

Am vazut atatea frumuseti la topicul acesta, asa ca va arat si eu ce am lucrat in vara aceasta la capitolul copii....mai mult fetite, recunosc!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ea este Lorena, acum si mai mare cu parul carliontat...inspiratia mea in tot ce fac!
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 702
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Sam 21 Noi 2015, 5:35 pm

Admina,ce-a mai crescut si fata ta!Sa-ti traiasaca amandoi!
Danuta foarte frumoase rochitelele!
Uca imi place ideea si materialul si cum  ai lucrat.... love
Dana,dulci ,adecvate si minunate hainutele pt fetita!Setul rosu cu buline ma omoara! love

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Dum 22 Noi 2015, 5:31 pm

Salutari fetelor care ma puteti ajuta?
Am o comanda de 3 rochite zurli pt fetite de 2, 3 si respectiv 4 ani, la care nu sunt hotarata ce material sa folosesc intrucat nu am gasit nimic galben!!
Ma puteti sfatui ce si unde sa mai caut? deja am scris fetelor de pe fb care comercializeaza materiale dar nici una nu are nimic galben uni  mirat

deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 36
Localizare : hateg
Data de inscriere : 06/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Lun 23 Noi 2015, 6:38 am

Nu ai gasit la magazinele din Bucuresti la kg sau la Bucur Obor?
Ce material ai nevoie?....dar daca nu este aproape de tine creste prea mult pretul...si nici nu cred ca-ti trebuie mult...
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Mier 25 Noi 2015, 12:36 am

nu trebuie mult, ma gandesc ca bumbac s-ar potrivi cel mai bine, dar as incerca si din jerse sau lycra...
nu sunt din Bucuresti, momentan cumpar materiale doar online, rar cumpar din orasele mai mari din apropierea mea pt ca preturile sunt cu mult mai mari decat pe net. De aceea credeam ca mai stiti voi ceva furnizori online.
multumesc pt raspuns!
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 36
Localizare : hateg
Data de inscriere : 06/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de ppisic Mier 25 Noi 2015, 11:06 pm

Oxana, eu nu am habar de furnizori in Ro, dar daca chiar nu gasesti culoarea poti vopsi tu un bumbac Smile ce parere ai?
Sa ne arati creațiile neaparat ! Succes!
ppisic
ppisic
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Dum 29 Noi 2015, 8:32 pm

Dupa o pauza lunga am reusit si eu sa fac un set de vreme rece pt fetita din stofa verde si polar galben. Tiparul de haina e gratis de pe un site rusesc: descarca de aici

Ultima editare efectuata de catre kabunta in Dum 29 Noi 2015, 11:30 pm, editata de 1 ori
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 421
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 25/06/2010

http://georgiasew.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Dum 29 Noi 2015, 10:26 pm

Superb setul , sa i-l poarte sanatos cea mica.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 19 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB