Imbracaminte pentru gravidute - 2
+10
piciul
Samarineanca
kabunta
barbin
Karina33
danabarbu2007
rosita
diada
alice07
criston84
14 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Imbracaminte pentru gravidute - 2
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cu chiu cu vai am reusit sa termin si eu acum vreo 2 spatamani o tunica in colturi inceputa de prin octombrie. E bazata de vreo 3 tipare : unu pt tunica, unu pentru maneci si un tutorial pentru guler. A iesit putin cam camasa de noapte dar e facuta de mine asa ca imi e draga si o voi purta. Sunt destul de multumita de incheietura de la maneca ( stiu ca nu e perfecta dar e prima mea incercare de acest fel ):
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cu chiu cu vai am reusit sa termin si eu acum vreo 2 spatamani o tunica in colturi inceputa de prin octombrie. E bazata de vreo 3 tipare : unu pt tunica, unu pentru maneci si un tutorial pentru guler. A iesit putin cam camasa de noapte dar e facuta de mine asa ca imi e draga si o voi purta. Sunt destul de multumita de incheietura de la maneca ( stiu ca nu e perfecta dar e prima mea incercare de acest fel ):
Ultima editare efectuata de catre Admina in Lun 09 Feb 2015, 6:44 am, editata de 1 ori (Motiv : Capitol nou)
Re: Imbracaminte pentru gravidute - 2
Frumoasa! Nu e camasa de noapte, e cool, mie imi place
.
Astepti un al doilea copil? Daca da, felicitari!

Astepti un al doilea copil? Daca da, felicitari!
La multi ani!
Sunt in cautarea unor ideei si tipare pentru confectionare unor haine de gravide si vreau sa imi recomandati ceva simplu si usor de confectionat deoarece sunt inc depatoare .
Multumesc, astept cu drag daca cineva ma poate ajuta
Sunt in cautarea unor ideei si tipare pentru confectionare unor haine de gravide si vreau sa imi recomandati ceva simplu si usor de confectionat deoarece sunt inc depatoare .
Multumesc, astept cu drag daca cineva ma poate ajuta

criston84- helper
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 39
Localizare : cluj
Data de inscriere : 23/11/2011
Sau mai poti cauta pe Pinterest : maternity clothes, tocmai ce am vazut ceva intamplator. Sigur vei gasi idei. Succes!
alice07- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 189
Varsta : 43
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 02/01/2010
multumesc, am luat ultimul nr si am vazut ca au modele pt gravidute, o sa ma pun pe treaba sa vad ce iese deoaece am vazut ca sunt de nivel mediu 

criston84- helper
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 39
Localizare : cluj
Data de inscriere : 23/11/2011
Am avut si eu vreo 2 zile libere intre sarbatori si am facut repede 2 rohii de jerse si o bluzita de catifea sa mai completez garderoba pentru burtica care a inceput sa creasca tot mai mult desi sunt abia la jumatatea drumului.
Toate is facute pe acelasi tipar scos de mine dupa o rochie cumparata care am tot purtat-o pana s-a scamasoat toata si acum m-am indurat sa o tai sa croiesc dupa ea. Are cusaruta pe spate si elastic sub sani.
Cred ca mai fac vreo 2 bluze pe tiparul asta ca e tare comod si rapid daca ma hotaresc materialele...
Toate is facute pe acelasi tipar scos de mine dupa o rochie cumparata care am tot purtat-o pana s-a scamasoat toata si acum m-am indurat sa o tai sa croiesc dupa ea. Are cusaruta pe spate si elastic sub sani.
Cred ca mai fac vreo 2 bluze pe tiparul asta ca e tare comod si rapid daca ma hotaresc materialele...
Sa le porti sanatoasa, Kabunta! Felicitari!
Faine si par asa simple de facut, dupa cum explici tu!
Sarcina usoara! Multa, multa sanatate tie si celor dragi tie!

Faine si par asa simple de facut, dupa cum explici tu!
Sarcina usoara! Multa, multa sanatate tie si celor dragi tie!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Kabunta, sa-ti fie de bine, iti vine foarte bine, sarcina usoara!!!
p.s. pentru mine e surpriza, nu-mi aduc aminte sa fi scris pe undeva de bebe 2
p.s. pentru mine e surpriza, nu-mi aduc aminte sa fi scris pe undeva de bebe 2

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Multumesc mult fetelor. Chiar se fac repede si imi pare tare bine ca m-am indurat sa tai rochia veche pentru tipar. De bluza de catifea m-am apucat pe 31 seara pe la 6 de ea si a fost gata sa merg cu ea la rev
( faceam putin curat prin cutia de resturi cand a remarcat ca bucata de catifea neagra e destul de mare sa iasa ceva din ea si am zis ca nu ar strica o bluza noua ).
Cu bebe 2 nu prea am facut mult tam-tam. Nici eu nu am apucat sa ma dezmeticesc bine.

Cu bebe 2 nu prea am facut mult tam-tam. Nici eu nu am apucat sa ma dezmeticesc bine.
Se pare ca dupa ce nu am mai cusut aproape nimic vreo 3 luni am prins iar putere in minivacanta de sarbatori si am reusit sa ma mai mobilizez si la croitorie.
Vin cu o incercare a de a copia o bluza de la Nordstorm:
Varianta mea :
Tiparul e din burda 07/2014 - model 111 pe care eu l-am mai lucrat dar de data asta am decupat mai mult la maneci si am adaugat cusatura in fata. Am adaugat si ceva spatiu pt burtica si am lungit-o in partea din fata.
Vin cu o incercare a de a copia o bluza de la Nordstorm:
Varianta mea :
Tiparul e din burda 07/2014 - model 111 pe care eu l-am mai lucrat dar de data asta am decupat mai mult la maneci si am adaugat cusatura in fata. Am adaugat si ceva spatiu pt burtica si am lungit-o in partea din fata.
Ahaa, fain! Si eu observasem bluza aia. Dar tu in pozele astea porti si o maleta pe dedesubt, asa-i? Chiar ma intrebam, oare se poate purta fara nimic pe dedesubt (vara, desigur) sau se vede tot pe laterale?
Eu o port cu maleta. Asa cum am facut-o pe asta ca am mai decoltat-o eu la maneci nu merge fara ceva pe dedesupt dar cele care le-am facut dupa tipar in vara le-am purtat doar cu sutien si nu s-a vazut nimic indecent. Da depinde cred sa ai marimea care trebuie si proba ( eventual cobori putin cusatura pe maneca daca se pare ca se deschide prea mult ) sau la una din bluze eu am i-am mai pus o bretica la maneca
Multam, kabunta, bine de stiut. E pe lista mea bluza asta.
Frumoase si celelalte hainute, de mai sus. Sarcina usoara!
Frumoase si celelalte hainute, de mai sus. Sarcina usoara!

Ultima editare efectuata de catre Samarineanca in Lun 12 Ian 2015, 7:34 pm, editata de 1 ori
Kabunta, cum explici tu, par sa se faca simplu! Sa le porti sanatoasa! Faine toate si se pot adapta.
piciul- Atotcunoscător
-
Pentru sfarsitul lunii ianuarie am lucrat o rochie de ocazie pentru o gravida (vecinica de la parter) Azi a nascut
Desi avea o burta impresionanta nu se prea baga de seama la modelul asta:
Este din lycra, tul si dantela decupata aplicata.

Desi avea o burta impresionanta nu se prea baga de seama la modelul asta:
Este din lycra, tul si dantela decupata aplicata.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna Karina, ce spor ai avut!
Spune-mi te rog, cum ai tivit gatul la rochia asta? Decupajul de dantela presupun ca nu era curbat, ci l-ai modelat tu? Cum ai facut la partea de sus, ai mai eliminat din flori si le-ai mai suprapus?
Spune-mi te rog, cum ai tivit gatul la rochia asta? Decupajul de dantela presupun ca nu era curbat, ci l-ai modelat tu? Cum ai facut la partea de sus, ai mai eliminat din flori si le-ai mai suprapus?
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Nu, sus, ca si manecile, ca si fata rochiei sunt din tul elastic. Pe el am aplicat unde mi-a trebuit dantela decupata.
La gat am tivit cu banda (pe drept ca nu era nevoie de bie) de tul. Cusuta pe fata, asigurata pe dos, taiate surplusurile, intoarsa de doua ori cat mai ingust, insailat si apoi tivit in masina.
Simplu, nu?!?
La gat am tivit cu banda (pe drept ca nu era nevoie de bie) de tul. Cusuta pe fata, asigurata pe dos, taiate surplusurile, intoarsa de doua ori cat mai ingust, insailat si apoi tivit in masina.
Simplu, nu?!?
-
Am crezut ca i-ai pus bie la gat. Iti da mana sa spui ca e simplu
. Mie, la o rochie, mi-a fost frica sa finisez la gat cu cusatura vizibila pe fata, si am preferat sa prind cu cusatura ascunsa pe dos, de mana, cu acul. Dar era o rochie de zi, alte circumstante 

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Kabunta imi plac la nebunie bluzitele si rochitele tale...asta inseamna sa fii chic chiar si insarcinata!!!!!!!
Karina jos palaria! Ce iese din mainile tale......e la superlativ!!!Ma inclin in fata experientei,rabdarii si talentului tau!
Karina jos palaria! Ce iese din mainile tale......e la superlativ!!!Ma inclin in fata experientei,rabdarii si talentului tau!
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 42
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Am reusit sa termin si eu in weekend o costumatie din jerse. Initial imi placuse bluza de la tipar dar am zis sa incerc si tiparul de pantaloni. La final preferintele au fost invers. Pantalonii sunt extrem de comozi bluza este putin ciudata... poate e si vina mea ca am improvizat putin ca sa ma incadrez in bucatile de material.
Tiparul este Butterick 5796
view D & G
Rezultatul:
Tiparul este Butterick 5796
view D & G
Rezultatul:
Mama Kabunta, tu ai o intreaga serie aici! Felicitari! Esti o mamica si-o gravida tare vrednica!
-
Kabunta, cata harnicie... Si ce frumos ies toate.. Am ramas cu gandul la manecuta aia de la bluza in colturi.. Cata rabdare. Iti place mult ce faci, se vede in fiecare poza. Sarcina usoara si spor..
!
Si Karina, iar m-am indragostit.. Ce rochita frumoasa..

Si Karina, iar m-am indragostit.. Ce rochita frumoasa..

barbin- Senior
-
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 38
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012
Am fost ieri de dimineata la o tura de shopping si bineinteles ca m-am intors cu o sacosa de ate si materiale... sunt incurabila.... si cum nu mai am loc in dulap de materiale si ca sa dovedesc ca chiar aveam nevoie de ele am facut o bluza pana seara. Tiparul e simplu si e acelasi care l-am mai lucrat la sfarsitul anului trecut.
Kabunta, sanatate si sarcina usoara! Bluza iti vine fain si pare simpla.
...partea cu cumparaturile....e boala grea! Bine ca ti pasul cu croitul si cusutul la cumparaturi!
...partea cu cumparaturile....e boala grea! Bine ca ti pasul cu croitul si cusutul la cumparaturi!
piciul- Atotcunoscător
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2

» Imbracaminte pentru gravidute
» Imbracaminte barbateasca-3
» Scoala de croitorie(3)
» Imbracaminte barbateasca-2
» Imbracaminte barbateasca
» Imbracaminte barbateasca-3
» Scoala de croitorie(3)
» Imbracaminte barbateasca-2
» Imbracaminte barbateasca
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie