Imbracaminte barbateasca-3
+10
kabunta
Samarineanca
Buburuza
marza100
piciul
diada
valentinadof
tomari
aurishta
gobelin
14 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Imbracaminte barbateasca-3
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Buna sursa!!!! Buna, buna! Multumesc. Am cam descarcat-o...Samarineanca a scris:Haide sa va arat si voua ce carte am gasit eu tot incercand sa pricep ce si cum:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am urcat-o pe contul meu de scribd, cat o mai sta acolo (ca vad ca mi le mai sterg din cand in cand) se poate descarca daca aveti cont.
N-a fost singura sursa de informatii, dar a fost una f. buna.
Re: Imbracaminte barbateasca-3
Iata si al doilea sacou:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pe dinauntru e facut ca la carte.Roshar la revere, guler si piept, intaritura termocolanta la spate, vatelina la umeri. N-am apucat sa fac o poza si la captuseala, e frumusica si ea.
Tot nu-i perfect, sper ca urmatorul sa fie mai bun. Cred ca trebuie sa modific tiparul putin, dar pentru asta mai am de citit.
Si pozele cred ca puteau fi mai bune... Sper totusi sa va fie pe plac.
Pe dinauntru e facut ca la carte.Roshar la revere, guler si piept, intaritura termocolanta la spate, vatelina la umeri. N-am apucat sa fac o poza si la captuseala, e frumusica si ea.
Tot nu-i perfect, sper ca urmatorul sa fie mai bun. Cred ca trebuie sa modific tiparul putin, dar pentru asta mai am de citit.
Si pozele cred ca puteau fi mai bune... Sper totusi sa va fie pe plac.
Mie îmi place și dacă aș fi stat în București aș fi apelat la tine să-mi croiești și mie un sacou!
gobelin- Ucenic
- Numarul mesajelor : 139
Localizare : Timis
Data de inscriere : 26/12/2009
Este super, si culoarea, si executia!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Samarineanca felicitari pentru sacoul realizat.
Cand esti autocritic oricat de bine ai lucra, la final vezi multe "defecte" pe care altii nu le observa
.

Cand esti autocritic oricat de bine ai lucra, la final vezi multe "defecte" pe care altii nu le observa

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Multumesc mult, aurishta!
Multumesc mult, tomari!
Am gresit la unul din revere, se vede in a doua poza. Gulerul in spate e cam prea inalt, nici buzunarele nu-s egale. De asemenea, din ce am studiat in privinta sacourilor barbatesti, cred ca trebuia sa vina mai pe corp, asta face diferenta dintre un sacou pret-a-porter si unul facut pe comanda. La maneci am scurtat de la tiv, dar am impresia ca trebuie modificat tiparul de mai sus, ca sa pice bine pe brate.
Suntem amatori, dar tindem toti spre perfectiune, nu? Ma raportez si eu la tipul asta de indicatii:
Nasol ca la sacourile astea totul trebuie sa fie impecabil, sa arate profi, altfel degeaba mai muncesti. Mai bine poarta omul ceva mai putin formal. Oricum, pot spune ca a iesit mai bine decat cel de in si inca ceva - culoarea a fost salvatoare. Din poza inca nu se vede cu adevarat ce grena frumos este - la lumina naturala capata o nuanta regala

Multumesc mult, tomari!

Am gresit la unul din revere, se vede in a doua poza. Gulerul in spate e cam prea inalt, nici buzunarele nu-s egale. De asemenea, din ce am studiat in privinta sacourilor barbatesti, cred ca trebuia sa vina mai pe corp, asta face diferenta dintre un sacou pret-a-porter si unul facut pe comanda. La maneci am scurtat de la tiv, dar am impresia ca trebuie modificat tiparul de mai sus, ca sa pice bine pe brate.
Suntem amatori, dar tindem toti spre perfectiune, nu? Ma raportez si eu la tipul asta de indicatii:
Nasol ca la sacourile astea totul trebuie sa fie impecabil, sa arate profi, altfel degeaba mai muncesti. Mai bine poarta omul ceva mai putin formal. Oricum, pot spune ca a iesit mai bine decat cel de in si inca ceva - culoarea a fost salvatoare. Din poza inca nu se vede cu adevarat ce grena frumos este - la lumina naturala capata o nuanta regala

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Ai folosit ac dublu? foarte frumos, sa-l poarte sanatos!!!!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
si mereu primesc critici!
De cand visez sa-i fac baiatului asa ceva! El are 2.05 m si nimic nu i se potriveste! Cred insa ca nu am actionat in directia care trebuie...Ce masina ai folosit? Si ce cusatura? Materialul am inteles bbc cu ceva elastic....bumbacul simplu se intinde la masina clasica si niciodata nu reusesc sa fac tivul acela din comertSamarineanca a scris:Foarte tare! Arata super profi! Sa-l poarte sanatos.

piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Multumesc fetelor!Materialul este bbc cu elastan dupa cum am spus.E lucrat in triplok.Tivul e surfilat in triplok,indoit si cusut cu acul dublu in liniara.Liniara doar la tiv,deci.Ca sa nu se intinda piciule materialul, trebuie sa folosesti ace speciale pt jerse, ac dublu si sa nu tragi de material.Cu toate astea sunt masini liniare carora nu le place jerseul.Ajuta si un piciorus de teflon.
Oare poate cineva sa ma ajuTe si pe mine...? As dori sa gasesc un tipar de pantalni si unul de camasa eventual cu marimi standard pt ca nu stiu sa modific tiparele
...

marza100- helper
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/02/2015
Cum trebuie sa stea hainele la probat, cum se asorteaza, cum se face nodul la cravata si multe alte sfaturi utile pentru imbracamintea barbateasca.

Excelenta resursa, Anca! Excelenta! Multumesc. Totdeauna am considerat ca in croitoria barbateasca singurul standard de executie acceptabil este: impecabil. Tocmai de aceea nu m-am incumetat niciodata la haine barbatesti.
Da, Buburuza, ai dreptate. Cum ar zice reclama de la tv - daca exigenta cere impecabilul, exigenta se numeste imbracaminte barbateasca. 

Am zis ca am progresat destul sa ii fac si sotului ceva ca pana acum nici un nasture saracu nu prindea sa ii cos. Au introdus cei din revista Ottobre si 2 tipare barbatesti in numarul de vara si am zis sa le incerc si pt sot si pentru tata. Tricourile sunt interesante cu maneca obisnuita in fata si raglan in spate si au iesit bine si cele cu dungi care au fost de proba dintr-un material mai rau si cele cu elefanti. Pantalonii au fost mai ciudati si au iesit mult prea mari scotand dupa tabel.
Vreau in continuare sa le fac si niste pantaloni mai Ok dar tre sa caut alta sursa de tipar.
Vreau in continuare sa le fac si niste pantaloni mai Ok dar tre sa caut alta sursa de tipar.
Ei hai, ca te intreci cu munca!!! Esti atat de harnica, unde gasesti timpul si energia sa cosi atatea?
Imi plac si hainele barbatesti cusute, inclusiv pantalonii. Poate cu niste buzunare aplicate, la spate? Desi cred ca e tiparul usor nepotrivit. Insa arata ok pantalonii, nu le gasesc cusur functional.
De unde iei revista Ottobre? Vad ca o folosesti mult. Poate asta e secretul tau...
Imi plac si hainele barbatesti cusute, inclusiv pantalonii. Poate cu niste buzunare aplicate, la spate? Desi cred ca e tiparul usor nepotrivit. Insa arata ok pantalonii, nu le gasesc cusur functional.
De unde iei revista Ottobre? Vad ca o folosesti mult. Poate asta e secretul tau...

Mersi. Tiparul pentru bartbabi e ciudat. Am remarcat asta abia dupa ce aproape am terminat de cusut fata e mult mult mai scurta ca spatele. Nu sunt eu experta da pare totusi prea mare diferenta asa ca de aia nu m-am mai obosit sa incerc si alta marime sau material :
Revista o iau direct de la cei de la Ottobre Design - au un magazin pe etsy si imi vine din finlanda parca. Foarte repede ajunge in saptamana urmatoare dupa comanda. Iar pentru copii m-am indragostit de ei. Tot ce fac vine fain si au modele interesante si comode ca asta e important pentru ei.
Secretul cu harnicia e faptul ca nu ma duc la servici vara asta asa ca am ceva mai mult timp ca de obicei si mi-am propus ca macar 5 zile pe saptamana daca nu plec de acasa sa fac cate ceva
si sa mai incerc chestii noi acum cat am mai mult timp ca dupa aia sa am niste tipare deja stiute si testate dupa care sa lucrez cand o sa am mai putin timp.
Revista o iau direct de la cei de la Ottobre Design - au un magazin pe etsy si imi vine din finlanda parca. Foarte repede ajunge in saptamana urmatoare dupa comanda. Iar pentru copii m-am indragostit de ei. Tot ce fac vine fain si au modele interesante si comode ca asta e important pentru ei.
Secretul cu harnicia e faptul ca nu ma duc la servici vara asta asa ca am ceva mai mult timp ca de obicei si mi-am propus ca macar 5 zile pe saptamana daca nu plec de acasa sa fac cate ceva

Kabu, foarte eleganta trupa ta de baieti, bravo ca te-ai incumetat sa le cosi. E interesanta maneca aia de tricou, cu raglan la spate.
Cat despre tipar de pantaloni de barbati, in Burda n-am mai vazut demulticel tipare de barbati, iar pe Leko stiu ca au un tipar gratuit de pantaloni, dar dupa ce m-am muncit recent cu o camasa de la ei, am o retinere sa-i recomand. Am mai vazut reviews la un tipar de pantaloni descarcabil, Jedediah Pants se numeste. Sau ai mai putea sa copiezi o pereche de pantaloni pe care-i are si-i vin bine?
Cat despre tipar de pantaloni de barbati, in Burda n-am mai vazut demulticel tipare de barbati, iar pe Leko stiu ca au un tipar gratuit de pantaloni, dar dupa ce m-am muncit recent cu o camasa de la ei, am o retinere sa-i recomand. Am mai vazut reviews la un tipar de pantaloni descarcabil, Jedediah Pants se numeste. Sau ai mai putea sa copiezi o pereche de pantaloni pe care-i are si-i vin bine?
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Mersi Rosita. Sa stii ca dupa failul asta cu pantaloni chiar m-am uitat la Jedediah Pants si posibil sa ii cumpar ca vad ca au review-uri tare bune da sa vedem ce mai am chef sa cos. Da mi-a placut de ei ca au fost tare de treaba si poarta pantalonii asa vai de capu lor cum au iesit asa ca probabil ca o sa mai incerc. Deocamdata mi-am luat ultimul tipar de blugi elastici de la Jalie si probabil ca urmeaza o serie de pantaloni pt mine.
Ei, te apuci si tu de pantaloni pentru tine acum cand vine caldura mare. Lasa-i si tu pentru la toamna, fa shorts pentru baieti si ceva mai vaporos pentru fete. Just sayin' 

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
valentinadof- Moderator
-
Super haine faci Kabunta! Mult spor in continuare!
Valentina, imi place mult materialul asta si tricoul facut sotului! sa-l poarte cu placere!
Valentina, imi place mult materialul asta si tricoul facut sotului! sa-l poarte cu placere!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

» Imbracaminte barbateasca-2
» Imbracaminte barbateasca
» Provocare: imbracaminte brodata cu cusatura romaneasca
» Propuneri, ajutor si realizari-articole tricotate I
» Modificarea si stramtarea hainelor -2
» Imbracaminte barbateasca
» Provocare: imbracaminte brodata cu cusatura romaneasca
» Propuneri, ajutor si realizari-articole tricotate I
» Modificarea si stramtarea hainelor -2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)