Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
+42
carmenco
Dodo-pui
samo99ro
mnarcisa
noki
annamarya
mihulmic
Dorulet
piciul
ritame
vero79
betymi72
europolis
fizicuta
valentinadof
ghita
irish05
filipoidana
victoriacus
barbin
AcidoR
nico1206
Cristache
Greteledelweiss
Ginet
Celya_f40
Giobsy
dragan mirela
michelinebeaulieu
nicolae68daniela
Tache Marilena
Giorgi
lacrisel
ema
Gabica
tantza_m
LRodica
AlinaJ.Bijoux
Day
danniela
SilviaDumitrescu
macanetu
46 participanți
Pagina 4 din 31
Pagina 4 din 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
Neata!!
Fac eu cinste cu un mic-dejun care nu ingrasa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gabica, cand il gasesti pe Damon, anunta-ma si pe mine...
Vin si eu!!!!
Azi merg sa iau fetele de la mamaie de la Sinaia... Ana a zis ca acolo e Paradisul... le place la nebunie la mama acasa
Ieri am fost la cumparaturi si i-am luat celei mari ghiozdan!!!!!!!! Mie si barbatelului meu nu ne venea sa credem ca deja ii luam ghiozdan de clasa I... si cand am venit de la spital, acum 6 ani jumate, stateam cu ea in brate si ma vaitam ca nu stiu ce sa ii fac ...
Doamna Macanetu, tu de ce nu te-ai pus langa copil in pat???? Eu daca nu am somn, ma asez langa Eva in pat si se ia si la mine, imediat adorm
Macar dormeati amandoi!
Fac eu cinste cu un mic-dejun care nu ingrasa

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gabica, cand il gasesti pe Damon, anunta-ma si pe mine...

Azi merg sa iau fetele de la mamaie de la Sinaia... Ana a zis ca acolo e Paradisul... le place la nebunie la mama acasa

Ieri am fost la cumparaturi si i-am luat celei mari ghiozdan!!!!!!!! Mie si barbatelului meu nu ne venea sa credem ca deja ii luam ghiozdan de clasa I... si cand am venit de la spital, acum 6 ani jumate, stateam cu ea in brate si ma vaitam ca nu stiu ce sa ii fac ...

Doamna Macanetu, tu de ce nu te-ai pus langa copil in pat???? Eu daca nu am somn, ma asez langa Eva in pat si se ia si la mine, imediat adorm

lacrisel- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 43
Localizare : Aici!!!!!!!!
Data de inscriere : 11/02/2014
Eu sunt mai rau ca el ,daca ma trezesc trebuie sa ma ridic din pat , altfel ma invart pana il trezesc si pe el . Si eu nu prea le am cu somnul ...ziua cred ca imi mai raman degete la o mana de cate ori dorm pe an si seara de regula adorm dupa 12 noaptea si ma trezesc in functie de zile le la 5 pana pe la 8-9.....
Fetelor nu ma mai domniti .....
Lacrisel de ce nu le mai lasi la mamaie mai ales daca le place , mai e un picut pana la scoala ??
Fetelor nu ma mai domniti .....

Lacrisel de ce nu le mai lasi la mamaie mai ales daca le place , mai e un picut pana la scoala ??
macanetu- Senior
-
Numarul mesajelor : 585
Varsta : 49
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 11/07/2010
Sunt de 1 sapt acolo, cred ca s-a saturat mamaie de ele..

lacrisel- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 43
Localizare : Aici!!!!!!!!
Data de inscriere : 11/02/2014
Buna seara 
Am intarziat la cafea
)
Am recuperat de citit din urma

Am intarziat la cafea

Am recuperat de citit din urma

mihulmic- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 163
Localizare : Aici :)
Data de inscriere : 12/07/2014
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata,doamnelor si,bine v-am regasit!
Va salut in graba,deoarece,doar ce m-am intors de la Zakopane,Polonia,de la un targ international si azi plec la Ploiesti.Poate ma voi intalni cu doamne care locuiesc prin zona.Pana duminica avem un targ de produse traditionale transilvanene la Shoping City(sau Center?),cred ca inauntru,la Carrefour.Va astept!
Pana la reauzire,va doresc un weekend minunat,cu zambete si sanatate,cum bine spune Piciul!
Va salut in graba,deoarece,doar ce m-am intors de la Zakopane,Polonia,de la un targ international si azi plec la Ploiesti.Poate ma voi intalni cu doamne care locuiesc prin zona.Pana duminica avem un targ de produse traditionale transilvanene la Shoping City(sau Center?),cred ca inauntru,la Carrefour.Va astept!
Pana la reauzire,va doresc un weekend minunat,cu zambete si sanatate,cum bine spune Piciul!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata!
N-am mai baut cafeluta cu voi de o saptamana. Mi-am luat doua zile de concediu ca sa-i scot urmele mesterului din casa. Cu alte cuvinte smotruiala maxima pana duminica. Nici nu stiu cu ce sa incep....defapt am inceput cu o cafea
Dorulet, mi-ar fi placut sa ne vedem la Ploiesti dar in sfarsitul asta de saptamana nu plec la ai mei. Mult succes sa ai!
Acum ca mi-am incarcat bateriile, va pupacesc pe toate si am plecat la smotruiala.
O zi frumoasa tuturor!
N-am mai baut cafeluta cu voi de o saptamana. Mi-am luat doua zile de concediu ca sa-i scot urmele mesterului din casa. Cu alte cuvinte smotruiala maxima pana duminica. Nici nu stiu cu ce sa incep....defapt am inceput cu o cafea

Dorulet, mi-ar fi placut sa ne vedem la Ploiesti dar in sfarsitul asta de saptamana nu plec la ai mei. Mult succes sa ai!
Acum ca mi-am incarcat bateriile, va pupacesc pe toate si am plecat la smotruiala.
O zi frumoasa tuturor!
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna ziua fete dragi! O sa beau multa cafea zilele urmatoare.....cred ca febra pregatirilor de drum e devina
Drept pentru care o sa servesc tot tot ce tine de cafea !!!
Urmatoarele 3-4 saptamani Cluj si imprejurimi...

Drept pentru care o sa servesc tot tot ce tine de cafea !!!
Urmatoarele 3-4 saptamani Cluj si imprejurimi...

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Buna dimineata 
Spor la curatenie Marilena
Succes la targ Dorulet

Spor la curatenie Marilena

Succes la targ Dorulet

mihulmic- Ucenic
-
Bună dimineaţă
"Doamna măcăneţu", mie îmi place cum îmi sună la ureche expresia...
Probabil o amuză şi pe Lacrisel.
Am băut cafea, dar tot îmi este somn... O lăsai pe Maria dormind, aş fi vrut să mai stau şi eu cu ea în pat, dar....până la pensie mai am.
Săptămâna asta o ţin cu noi în Craiova, deşi stăm amândoi mult timp la birou măcar seara mai vorbim cu ea faţă în faţă, aseară am dus-o într-o vizită la o prietenă...
E bine şi la bunici dar parcă-i mai bine la părinţi.
S-o fi trezit prinţesa mea?
o zi frumoasă să aveţi.
"Doamna măcăneţu", mie îmi place cum îmi sună la ureche expresia...

Probabil o amuză şi pe Lacrisel.
Am băut cafea, dar tot îmi este somn... O lăsai pe Maria dormind, aş fi vrut să mai stau şi eu cu ea în pat, dar....până la pensie mai am.
Săptămâna asta o ţin cu noi în Craiova, deşi stăm amândoi mult timp la birou măcar seara mai vorbim cu ea faţă în faţă, aseară am dus-o într-o vizită la o prietenă...
E bine şi la bunici dar parcă-i mai bine la părinţi.
S-o fi trezit prinţesa mea?
o zi frumoasă să aveţi.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Buna fetelor ,
Nu ma deranjeaza absolut deloc....oricum cred ca v-ati dat seama de unde porecla asta
. Sotul meu zice ca sunt macanetul lui ....si asa a ramas ...mcanetu ...
Va pup cu drag pe toate

Nu ma deranjeaza absolut deloc....oricum cred ca v-ati dat seama de unde porecla asta

Va pup cu drag pe toate

macanetu- Senior
-
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimineata!
Piciule ne tot rasfeti cu bunatati!
Dau o fuga pana la piata sa cumpar ardei pt copt si apoi continui smotruiala. Ieri am facut ,, curatenie,, in vase. Am o placere deosebita sa arunc tot ce nu-mi mai place. Asa e omul strange, strange, ca poate mi-o folosi vreodata si te trezesti ca nu mai incapi de ele in casa. Azi continuam....
O zi frumoasa, cu mult spor in tot ceea ce faceti!
Piciule ne tot rasfeti cu bunatati!

Dau o fuga pana la piata sa cumpar ardei pt copt si apoi continui smotruiala. Ieri am facut ,, curatenie,, in vase. Am o placere deosebita sa arunc tot ce nu-mi mai place. Asa e omul strange, strange, ca poate mi-o folosi vreodata si te trezesti ca nu mai incapi de ele in casa. Azi continuam....

O zi frumoasa, cu mult spor in tot ceea ce faceti!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna dimineata si spor la treburi 
Noi am terminat cu fanul si a facut sotul si un fanar
A plouat mult vara asta si a fost mai greu cu fanul, insa este terminat

Noi am terminat cu fanul si a facut sotul si un fanar

A plouat mult vara asta si a fost mai greu cu fanul, insa este terminat

mihulmic- Ucenic
-
Buna dimineata si spor pe la treburi
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Bună dimineaţa
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Luuumeeeee, luuumeeee!!!!
Azi sunt fericita maaaaxim. M-am intalnit cu Gianina4ever si cu Dorulet. Am vorbit si am vazut mi-nu-na-ti-i-le pe care le face Dorulet. M-am uitat si am fost asa de impresionata de lucrarile lui Dorulet incat imi venea sa plang (dar nu mai spuneti la nimeni ca m-am abtinut cu brio si nu m-au vazut). Pozele sunt pe aparatul lui Gianina4ever. Sotul ei a fost fotograful nostru si avea si aparat performant ( eu cu junghiul meu ma faceam de ras
). Ce sa mai spun... sunt feritata ca am cunoscut aceste fete deosebite. Sunt fericita !!!
Azi sunt fericita maaaaxim. M-am intalnit cu Gianina4ever si cu Dorulet. Am vorbit si am vazut mi-nu-na-ti-i-le pe care le face Dorulet. M-am uitat si am fost asa de impresionata de lucrarile lui Dorulet incat imi venea sa plang (dar nu mai spuneti la nimeni ca m-am abtinut cu brio si nu m-au vazut). Pozele sunt pe aparatul lui Gianina4ever. Sotul ei a fost fotograful nostru si avea si aparat performant ( eu cu junghiul meu ma faceam de ras

Si eu,Silvia!Mi-ati facut o mare bucurie prin prezenta voastra, asa ca va multumesc!
Iti multumesc pentru aprecieri!
O chestie simpatica:mai tarziu a venit Amalia,o alta prietena, si l-am rugat e sotul ei sa ne faca o poza.Indata s-a infiintat paznicul sa ne spuna ca e interzis si mi-am amintit ca pe geam am vazut ca nu e voie nici cu role,nici cu pistol,nici cu aparat foto.
Abia astept pozele facute de sotul Gianinei!Deocamdata,una pe care o am eu:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O seara frumoasa tuturor!

O chestie simpatica:mai tarziu a venit Amalia,o alta prietena, si l-am rugat e sotul ei sa ne faca o poza.Indata s-a infiintat paznicul sa ne spuna ca e interzis si mi-am amintit ca pe geam am vazut ca nu e voie nici cu role,nici cu pistol,nici cu aparat foto.

Abia astept pozele facute de sotul Gianinei!Deocamdata,una pe care o am eu:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O seara frumoasa tuturor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Ma bucur tare mult pentru aceasta intalnire, si va invidiez putin
Sunteti frumoase si bucuria se citeste pe chipurile voastre ...va felicit!

Sunteti frumoase si bucuria se citeste pe chipurile voastre ...va felicit!

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
acum vad ca noi ne-am asezat in fata standului si am acoperit minunatie de lucruri. Trebuia sa ne fi asezat in spatele standului sa se vada si diversitatea produselor. Frumusetea lor nu se poate aprecia la adevarata lor valoare decat daca le vezi live
Am "furat" poza si ma duc a ma laut si pe Fb
Am "furat" poza si ma duc a ma laut si pe Fb

Foarte frumos fetelor . Vorba Celyei , vi se citeste bucuria pe fete .Ma bucur pentru voi si entru noi ca ne impartasiti si noua .
Daca Dorulet face ceea ce se vede in spate ...chiar ca minunatii . De mult imi doresc o ie dar nu se stie niciodata .
22.08.2014
Daca Dorulet face ceea ce se vede in spate ...chiar ca minunatii . De mult imi doresc o ie dar nu se stie niciodata .
22.08.2014

macanetu- Senior
-
Silvia, spune-mi si mie locul unde v-ati intilnit, a fost vreo expozitie pe undeva ? ca asa pare din foto si iişoarele din spatele vostru imi plac tare mult ! Ma bucur pentru voi ca v-ati intilnit !
Scuze, am citit pe o pag. in urma ca v-ati intilnit la Ploiesti la un tirg de prezentare produse transilvanene.
Scuze, am citit pe o pag. in urma ca v-ati intilnit la Ploiesti la un tirg de prezentare produse transilvanene.
Ultima editare efectuata de catre Ginet in Vin 22 Aug 2014, 6:24 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Ginet- Ucenic
- Numarul mesajelor : 123
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/01/2011
Locul unde Dorulet are stand se numeste Shopping City Ploiesti. Este un mic targ de produse traditionale din zona ardealului. Domeniul de activitate (ca sa zic asa) al lui Dorulet, nu sunt iile, ci tehnica tatting. Intrati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si va veti lamuri , dar va asigur ca vazute pe viu iti taie respiratia. Colegei ei de targ au si ii si margele si multe alte obiecte de imbracat si nu numai, dar si cate ceva traditional de mancare ( miere, ulei presat la rece, ce exemplu din ce am retinut eu).
Multumesc, Silvia, am citit si unde ai facut trimitere, munca multa dar si satisfactie !
Ginet- Ucenic
- Numarul mesajelor : 123
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/01/2011
Pagina 4 din 31 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31

» Ne bem cafeaua, impreuna!-3
» Ne bem cafeaua impreuna !-10
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-12
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
» Ne bem cafeaua impreuna !-10
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-12
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
Pagina 4 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)