Bluze, topuri (14)
+59
angelyc
alex1962
Dorulet
Dionisia
danniela
Giorgi
ionela07
dorina narita
rosita
anex07maia
32vali
AlinaJ.Bijoux
rodishor
bebelusha
feerya
gaza
Samarineanca
barbin
corina corina
Uca
diada
stefutza3
piciul
odrina
corilex
orhapetru
Karina33
alessia2007
valentinadof
nico21
LRodica
deeoxana
Admina
mlizeta
PAULA CONSTANTIN
kabunta
ema
Panea Laura
arielas
danabarbu2007
lenutastan
teisoara
marina40
-iulia-
MagdaMarin
tomari
MihaelaT
banditqueen
feliciagl
adina_lg
CarmenClaudia
nicole24
codryna
Adriana13
mnarcisa
nico1206
AcidoR
clodi
geo
63 participanți
Pagina 2 din 11
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Bluze, topuri (14)
Eu nu prea vad nici o problema cu suprapunerea invers mai ales ca la imprimeu asta chiar trebuie sa fii atent sa vezi care este deasupra.
Am mai facut si un tricou tot pe tiparul Vogue 8649 dar de data asta materialul era foarte subtire si odata ce s-a intins nu si-a mai revenit. Cand am terminat-o statea bine in poze acum deja arata de parca mi-ar fi cu 3 numere mai mare. Partea puna e ca decolteu sta inca inchis cu betita pe bie cusuta acolo dar in rest s-a facut un sac. Pentru tiparul asta clar trebuie un material cu elasticitate buna.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am mai facut si un tricou tot pe tiparul Vogue 8649 dar de data asta materialul era foarte subtire si odata ce s-a intins nu si-a mai revenit. Cand am terminat-o statea bine in poze acum deja arata de parca mi-ar fi cu 3 numere mai mare. Partea puna e ca decolteu sta inca inchis cu betita pe bie cusuta acolo dar in rest s-a facut un sac. Pentru tiparul asta clar trebuie un material cu elasticitate buna.
Kabunta ce frumos arata partea din spate. Nu poti sa o stramta? Ar fi pacat sa nu o porti este tare frumoasa
Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Tricoul se face relativ usor ( 1-2 ore ) asa ca parca mai bine fac altul decat sa pierd vremea incercand sa il dreg pe asta ( + nu imi place sa modific haine ) asa ca asta ramane de stat prin casa.
Ultima editare efectuata de catre kabunta in Mar 19 Aug 2014, 11:52 am, editata de 1 ori
Valentina, nu o mai modific, o las asa. Daca o deranjeaza, ghinion
. Ii mai fac diseara o pereche de pantaloni de purtat prin casa, ca sa-i treaca 
Kabu (imi dai voie sa-ti spun asa? Mi se pare o prescurtare asa de fireasca
) imi place detaliul pe care l-ai facut la spate, e foarte misto! Imi pare rau ca nu o poti purta din cauza materialului! Cred ca trebuie un material mai stabil pentru modelul asta. Am facut si eu mai demultisor o rochie cu talie empire asa ca a ta, tot din tricot, si in timp s-a largit.

Kabu (imi dai voie sa-ti spun asa? Mi se pare o prescurtare asa de fireasca

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Tot jucandu-ma cu tiparul asta de la Vogue mi-a mai venit o idee. Ce ar fi daca nu as mai suprapune partile alea in fata si as taia de-a lungul liniei marcate ca fiind centru fata si as coase partile intre ele. Nu am vrut sa folosesc un material prea bun pt testul asta asa ca am gasit un rest mai mare de jerse de la o rochie care am facut-o prin iarna. A fost foarte la limita sa potrivesc tiparul pe material dar pana la urma imi place ce a iesit. Daca i-as da si o forma mai frumoasa la guler cred ca merge si asa tiparul. Acum am fost putin stresata sa nu fie decolteul prea adanc si l-am cusut cam mult.
Kabunta, imi plac mult bluzitele tale. Imi place simai mult cum a iesit ultima. E interesant tiparul. Sa le porti sanatoasa.Am vazit ce ai scris despre materialul bulinis si imi pare rau ca ti sa intamplat asa.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Dragele mele, dupa o lunga absenta pe forum incerc, incet-incet, sa revin in grupul vostru de harnicutze
.
Asa ca am "inghesuit" manechinul in ce am mai cusut, ca totusi nu am stat, si am pozat...
prima mea camasa...gulerul e cam ciufulit, dar nu il inchid niciodata pana sus, iar rasfrant arata bine
materialul asta mi-a mancat sufletul...e transparent si foaaarte desirabil...
si cateva tricouri...
cam atat aici...

Asa ca am "inghesuit" manechinul in ce am mai cusut, ca totusi nu am stat, si am pozat...
prima mea camasa...gulerul e cam ciufulit, dar nu il inchid niciodata pana sus, iar rasfrant arata bine
materialul asta mi-a mancat sufletul...e transparent si foaaarte desirabil...
si cateva tricouri...
cam atat aici...
Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009
Bravo, Adriana13! Ai spor nu gluma! Cea care ti-a dat bataie de cap, imi place cel mai mult! Si tricourile...de fapt toate! Sa le porti sanatoasa!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Bine ai revenit Adriana!Foarte frumoase toate!felicitari!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
multumesc, multumesc

Adriana13- Ucenic
-
Desi sunt inscrisa si urmaresc de ceva timp forumul, abia acum imi fac curaj si postez ceva facut de mine: o bluzita din panza topita cumparata acum jumatate de an de la Szofia dar de care pana acum n-am avut curaj sa ma ating (fiti blande ca sunt super incepatoare
)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]" />
PS: daca nu e ok poza admina please help (am citit tutorialul de incarcare a pozelor dar nu sunt sigura daca e sau nu prea mare)

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]" />
PS: daca nu e ok poza admina please help (am citit tutorialul de incarcare a pozelor dar nu sunt sigura daca e sau nu prea mare)
codryna- helper
- Numarul mesajelor : 45
Data de inscriere : 26/07/2011
Kabunta bluza ta alb / negru arata foarte bine .
Am incercat si eu acest model scos de pe un tricou mai vechi din bbc. Culmea e ca l-am pus pe jerse elastic insa mi-a iesit mic.
Am stricat materialul si acum ma tot gandesc ce sa fac cu el.
Am incercat si eu acest model scos de pe un tricou mai vechi din bbc. Culmea e ca l-am pus pe jerse elastic insa mi-a iesit mic.
Am stricat materialul si acum ma tot gandesc ce sa fac cu el.
nicole24- Ucenic
- Numarul mesajelor : 189
Data de inscriere : 09/03/2012
foarte frumos codryna, spor la cusut!
Adriana13- Ucenic
-
Mama, cat spor!
Kabu
, ai facut tricouri de toti banii, felicitari! Imi place si mie detaliul de la cel roz, foarte interesant!
Laura, tu mereu ai materiale frumoase, unde gasesti tu atatea imprimeuri faine?
Rosi (prescurtare fireasca), arata bine betita pana la urma. Ce-a zis mama de nasturi, o deranjeaza la imbracat? Blusa asta e si pe lista mea, probabil pentru la primavara :D
Adriana, o intreaga colectie, banuiesc ca nu ti-ai cumparat nicio bluza vara asta
Codrina - foarte frumoasa ia. Broderia ai facut-o tu sau asa era materialul?
Kabu

Laura, tu mereu ai materiale frumoase, unde gasesti tu atatea imprimeuri faine?
Rosi (prescurtare fireasca), arata bine betita pana la urma. Ce-a zis mama de nasturi, o deranjeaza la imbracat? Blusa asta e si pe lista mea, probabil pentru la primavara :D
Adriana, o intreaga colectie, banuiesc ca nu ti-ai cumparat nicio bluza vara asta

Codrina - foarte frumoasa ia. Broderia ai facut-o tu sau asa era materialul?
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Geo, mama a zis ca poate sa imbrace bluza peste cap, nu e nevoie sa umble la nasturi, deci e purtabila. Nu e perfecta dar na, putea fi si mai rau 
Si mie imi raman in fiecare an chestii de facut pentru sezonul urmator, anul asta n-a facut exceptie.

Si mie imi raman in fiecare an chestii de facut pentru sezonul urmator, anul asta n-a facut exceptie.
rosita- Atotcunoscător
geo merci pt incurajari. Broderia e de fapt o dantela cusuta iar din loc in loc (nu se vad brea bine in poze) am mai aplicat floricele mai mari tot de dantela.
codryna- helper
- Numarul mesajelor : 45
Data de inscriere : 26/07/2011
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Narcisa, ai avut ceva de lucru. Bine ca mai sunt zile cu soare si apuci si tu si cunostinta ta sa purtati tricourile. Imi place cum ti-au iesit.
CarmenClaudia- Junior
-
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012
Super tricourile!!! Imi place tare mult ca desi ai folosit acelasi tipar, nu pare acelasi tricou, diferenta de imprimeu/culoare le da individualitate.
P.S.: Al tau este diferit, nu e pe acelasi tipar, am vazut la urma...
Felicitari! Visul meu este sa pot sa-mi fac singura lucrurile de baza din garderoba si tu ai reusit!
P.S.: Al tau este diferit, nu e pe acelasi tipar, am vazut la urma...
Felicitari! Visul meu este sa pot sa-mi fac singura lucrurile de baza din garderoba si tu ai reusit!

nico1206- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 116
Localizare : magurele - ilfov
Data de inscriere : 11/08/2011
Samarineanca am folost triplockul ca sa mai curat si scamele din el nu doar sa il sterg de praf.
Ma bucur mult ca va plac. Mai am indca trei in lucru si saptataman asta e musai sa le termin. Dupa astea sa imi fac si mie vreo doua (eu si iarna tot tricouri port) si mai vor si fetele cate ceva.
Costat ca sunt cam hotica in ceea ce am te vacut. Mereu schimb ordinea prioritatilor.
Ma bucur mult ca va plac. Mai am indca trei in lucru si saptataman asta e musai sa le termin. Dupa astea sa imi fac si mie vreo doua (eu si iarna tot tricouri port) si mai vor si fetele cate ceva.
Costat ca sunt cam hotica in ceea ce am te vacut. Mereu schimb ordinea prioritatilor.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Sa va arat si eu niste bluze lucrate vara asta. Sper sa nu vi le mai fi aratat odata, si sa ma laud de doua ori, ca mi-s cu memoria fragila.
Tiparul asta l-am mai lucrat anul trecut, materialul e batist de matase, dublat cu ceva asemanator, ca era cam transparent:
Bluza asta are o cuta pe centrul fetei si 2 pliuri laterale la gat. Se inchide cu fermoar lateral. E si ea dublata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si un cardigan. Bluza care e sub cardigan, in poza cu manechinul, a fost un rateu, ca mai am si din astea, lol:
Tiparul asta l-am mai lucrat anul trecut, materialul e batist de matase, dublat cu ceva asemanator, ca era cam transparent:
Bluza asta are o cuta pe centrul fetei si 2 pliuri laterale la gat. Se inchide cu fermoar lateral. E si ea dublata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si un cardigan. Bluza care e sub cardigan, in poza cu manechinul, a fost un rateu, ca mai am si din astea, lol:
rosita- Atotcunoscător
Dragute! Ai avut spor vara asta.
Cardiganul imi place mult! Vreau si eu sa il fac pe ala din tricot din ultimul numar de Burda, care e asemanator. Dar 3,60 metri cred ca ma va cocosa la portofel. Ma mai gandesc. Pana atunci il admir pe al tau.
Cardiganul imi place mult! Vreau si eu sa il fac pe ala din tricot din ultimul numar de Burda, care e asemanator. Dar 3,60 metri cred ca ma va cocosa la portofel. Ma mai gandesc. Pana atunci il admir pe al tau.
Care de 3.6 metri?? Ala cu faldul ala care cade asa bogat in fata? Cred ca ala, ca altul nu-mi inchipui. Ala l-as face intr-un tricot gros, poate nu chiar asa ca in revista, dar pe-acolo. Am vazut ceva la Sahara saptamana asta.
rosita- Atotcunoscător
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11

» Bluze,topuri...(9)
» Bluze, topuri... (5)
» Bluze, topuri... (6)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze,topuri...(10)
» Bluze, topuri... (5)
» Bluze, topuri... (6)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze,topuri...(10)
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)