Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyAstazi la 7:48 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Pantaloni de dama sau barbatesti - 4

+19
mlizeta
michelinebeaulieu
rodishor
LRodica
tomari
MihaelaT
Admina
diada
piciul
dory
stefutza3
deeoxana
Samarineanca
Gabica
Giorgi
dorina narita
Panea Laura
nicole24
valentinadof
23 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 Empty Pantaloni de dama sau barbatesti - 4

Mesaj Scris de kabunta Dum 08 Iun 2014, 9:03 pm

Capitolele anterioare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

M-am hotarat sa port vara asta pantaloni facuti de mine. Nu am mai cusut "pantaloni adevarati" de la concursul de pantaloni. Dar mi-am facut curaj am sters de praf acelasi tipar vechi ca stiam ca imi vin bine si m-am pus pe treba. Nu mai eram sigura totusi cat de bun e tiparul sau ce rezerve folosisem atunci asa ca nu ma asteptam la prea mult.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Daca macii ar fi fost mai putin portacalii si mai must spre un grena cred ca as fi fost de-a dreptul indragostita de noii pantaloni.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 421
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 25/06/2010

http://georgiasew.blogspot.ro/

Sus In jos

Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 Empty Re: Pantaloni de dama sau barbatesti - 4

Mesaj Scris de valentinadof Lun 09 Iun 2014, 11:01 am

Sunt bestiali pantalonii,mie imi plac de nu mai pot macii astia!Sa-i porti sanatoasa Kabunta!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Pantaloni de dama sau barbatesti - 4 Empty Re: Pantaloni de dama sau barbatesti - 4

Mesaj Scris de nicole24 Mar 10 Iun 2014, 3:47 pm

Foarte frumos pantalonii Kabunta. Felicitari si sa ii porti cu drag.
Eu tocmai am reusit sa stric un material. Am uitat ca la ultima pereche lasesem un plus la rezerva de 1.5 cm si l-am taiat fix..Ei bine, mi-am luat teapa ca nu imi vine.

Asta e..asa invatam. Noroc ca am dat numai 7 ron pe tesatura.
nicole24
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 189
Data de inscriere : 09/03/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Sam 14 Iun 2014, 4:15 pm

Imi pare rau nicole. Si mie mi se intampla destul de des din astea. Vezi poate poti sa faci vreo improvitatie la ei sa ii porti macar pe acasa sau poate cine stie iti iese ceva amuzant. Mie dintr-o greseala din asta mi-a ieist un model de pantaloni la baiat care imi place tare mult.
Am mai terminat o pereche de pantaloni de vara. Acestea au iesit tare vaporosi si eleganti:
Mai am vreo 2 perechi taiate, asa ca probabil mai revin pe aici in curand.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Sam 14 Iun 2014, 7:13 pm

kabunta sunt tare frumosi pantalonii, cei cu maci imi plac mult.
A doua pereche sunt intradevar eleganti iar bentita de la tiv vine foarte bine, parca este acelasi tip de material (sau chiar si este).
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Sam 14 Iun 2014, 7:34 pm

Kabunta,ce pantaloni frumosi ai facut!!!Am ramas topita dupa ei!Sunt minunati!Dar da-ne mai multe detalii:material,fa o poza si cu slitul de pe picior sa vedem cum se inchide si ce fel de broderie ai folosit,e dantela aplicata peste material?Excelent model!

Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Sam 14 Iun 2014, 8:00 pm

Multumesc mult fetelor. Materialul e un cupon de la Sahara culoarea untului asa. ( de ceva vreme cred ca mi-am luat un teanc mare cu cupoane de la ei toate albe da chiar faine calitative asa ca mai urmeaza pantaloni albi la mine s la Andrei - m-a apucat nebunia cu alb vara asta ).  Era subtire si vaporos si cu elastan ca am zis ca merge de pantaloni. Cand l-am pus pe mine parca mi se parea ca e cam trasparent asa ca am mai facut si o perechede colanti dintr-un material extrem de subtire care cred ca e un tricot dintr-un mastec de bumbac si lycra ca seamana putin ca amadoua care sa ii pot purta pe dedesubt daca vreau sa par mai serioasa. La tiv e banda de pasmanterie aplicata si nu am avut destul material asa ca se inchide intr-o inprovizatie cu elastic pe dedesubt:

Am pus multe poze cu pasii pe blog dar mi-ar lua prea mult sa le descarc ( ca nu le am pe laptopul asta ) si incarc pe toate aici.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Sam 14 Iun 2014, 8:04 pm

Multumesc,Kab!Pe mine m-au cucerit,mi-a ramas inima la ei!

Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dorina narita Sam 14 Iun 2014, 10:15 pm

Si mie imi plac tare mult pantalonii albi! Sa-i porti cu drag!
dorina narita
dorina narita
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 59
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Lun 16 Iun 2014, 9:13 am

Vara asta vad ca sunt singura cu pantalonii in floare ... maine este ziua mamei sotului meu si am fost ieri la ea sa sarbatorim. Dupa cum va mai spuneam si cu alte ocazii anul acesta mi-am propus sa fac cat mai multe cadouri handmade. Initial am spus ca ii fac o fusta ceva ca e mai usurica da intr-o discutie mai pe ocolite am aflat ca vara i-ar place mai mult sa poate niste pantaloni lejeri. Imi e tare draga si am vrut mult sa ii fac ceva care chiar si-ar dori si i-ar place cu atat mai mult cu cat este foarte inalta si nu ii este deloc usor sa isi gaseasca haine potrivite. Mi-am cam prins urechile ce si cum sa fac pana am gasit tiparul  de la Simplicity 1808 Misses' Sportswear

Pantalonii astea chiar mi-au dat curaj sa incerc. Avand elastic si destula lejeritate am zis ca sunt destule sanse sa ii nimeresc.

Am vrut sa fie totul surpriza asa ca nu am putut sa fac masuratori si probe dar am avut noroc ca aveam niste haine de-ale ei pe la noi si mai comparam cu alea din cand in cand. A iesit mult mai bine decat am indraznit sa sper si a fost extram de incantata. Radia efectiv de fericire imbracata in costumatie. Mi-am bucurat si eu si mi-a trecut dintr-o data toata oboseala ( statusem sambata pana pe la 4 si jumatate dimineata la cusut incercand sa termin totul la timp):

kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Giorgi Mar 17 Iun 2014, 1:45 pm

Sa le poarte sanatoasa !Imi inchipui bucuria voastra! Smile

edit:Vai !Cat de eleganta e tinuta ta !Desigur si macii au un farmec deosebit!

Ultima editare efectuata de catre Giorgi in Mar 17 Iun 2014, 6:34 pm, editata de 1 ori
Giorgi
Giorgi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Mar 17 Iun 2014, 5:05 pm

kabunta felicitări, pentru tot, ideea cu handmade este minunată.
Mă bucur că în familia voastră este armonie.
Îmi place costumaţia soacrei, pantalonii albi sunt frumoşi foc.
 cos  să ai spor
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Mier 09 Iul 2014, 3:52 pm

Tot de spatamana trecuta pantalonii scurti petrecuti din burda iunie 2014. Spre deosebire de ce am mai lucrat din burda panalonii asta sunt foarte pe corp.. daca de obicei scot 34-36 acum am scos 40 si cred ca mergea chiar mai bine 42 ( bine ca am avut inspiratie sa masor putin betelia inainte sa copii ). Asamblarea este putin neobisnuita asa cum o descriu ei dar am facut ca ei si parca a fost mai usor de arajat.
Bluza e facuta tot de mine - Simplicity 1808 marimea mea de data asta destul de simplu si usor si a mers chiar daca nu am folosit tricot cum se recomanda.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Mier 09 Iul 2014, 8:22 pm

kabunta frumosi pantalonii si veseli.
Serios....de la 34/36 la 40 mi se pare drum lung. Bine ca ai atras atentia, am tot scos tipare din burda dar nu am masurat, sper sa nu am surprize.
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Dum 09 Noi 2014, 8:26 pm

Mi-am facut o pereche de pantaloni dupa un model din burda 7 pe 2010
Materialul este un denim ceva.
pozele sunt jalnice dar nu-l mai cert pe fotograf in seara asta!

Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Lun 10 Noi 2014, 10:52 am

Sa-i porti sanatoasa! Stau bine pe tine. Nu-l mai certa pe fotograf, se vede f. bine!
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 615
Varsta : 45
Data de inscriere : 18/05/2010

http://www.nomenestomen.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Mar 11 Noi 2014, 11:07 pm

wow kabunta imi place mult costumatia creata pt mama soacra, super a iesit avand in vedere ca nu ai facut probe… si eu imi doresc tipare de la simplicity, poti sa imi spui de unde le-ai cumparat ?
ma laud si eu cu a doua pereche de colanti pe care i-am facut de cand am triplok-ul

Edit Admina: Avem subiect special pentru colanti, te rog sa postezi acolo, pe viitor!
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 36
Localizare : hateg
Data de inscriere : 06/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de dory Joi 04 Iun 2015, 8:35 am

Buna ziua fetelor.
Caut si eu un tipar pentru pantaloni subtiri de vara, largi, in genul salvarilor. si nu gasesc pe nicaieri.
Ma puteti ajuta?
Materialul este o vascoza care cade "greut" in jos.
dory
dory
helper
helper

Numarul mesajelor : 52
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de stefutza3 Joi 04 Iun 2015, 10:51 am

dory a scris:Buna ziua fetelor.
Caut si eu un tipar pentru pantaloni subtiri de vara, largi, in genul salvarilor. si nu gasesc pe nicaieri.
Ma puteti ajuta?
Materialul este o vascoza care cade "greut" in jos.

gasisem eu intr-un grup pe fb vreau sa invat croitorie. dar nu cred ca am salvat imaginea. era ceva gen triunghi
stefutza3
stefutza3
helper
helper

Numarul mesajelor : 61
Localizare : DB
Data de inscriere : 22/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dory Joi 04 Iun 2015, 11:01 am

Poate au fetele pe aici, astept sa vad ce-mi raspund.
Sau poate ma ajuta cu un nr. al revistei Burda pe care sa o comand si sa scot tiparul.

Din pacate nu stiu sa postez o fotografie ca model

Edit Admina: te rog sa respecti Regulamentul si sa nu mai postezi mesaje succesive. Gasesti tutorial cu atasarea pozelor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dory
dory
helper
helper

Numarul mesajelor : 52
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Sam 11 Iul 2015, 1:58 am

Am apucat si eu sa testez noul tipar de la Jalie de pull on jeans si imi place tare mult. Asa ca in toamna imi fac o pereche din fiecare stretch denim care il gasesc Smile

Is facuti dintr-un cupon de la sahara la 5 ron care de fapt pare chiar de calitate doar ca avea o pata. I-am brodat putin la buzunare sa ii mai scot din anonimat.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Sam 11 Iul 2015, 7:42 am

Super talent! Super idei! Sa-i porti sanatoasa!
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Sam 11 Iul 2015, 8:20 am

Iti vin foarte bine! Sa-i porti cu placere! tot ce faci este deosebit. hug

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7344
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 12 Iul 2015, 10:38 am

Kabu, iti vin ca turnati si ce silueta super ai! love
Imi place modelul. Ai facut ceva modificari la el?
Eu am facut ochiometric niste pantaloni morcov, ca tot vorbeam pe aici. Le-am pus patru pense in fata si doua in spate. Sunt dintr-o vascoza sintetica, dar foarte subtiri si comozi.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 12 Iul 2015, 11:10 am

Kabunta, sunt minunaţi, îţi vin foarte, foarte bine. Să-i porţi sănătoasă!
Admina, ai ochiometrul format că au ieşit grozav. Să-i porţi cu drag!
Mă cam bate şi pe mine gândul să-mi fac o pereche de vară, fâl-fâl dintr-un tricot de bumbac subţirel, dar nu am lucrat pantaloni decât pentru Diana şi am o mică reţinere. Poate încerc săptămâna viitoare că tot mi-a revenit cheful de cusut.

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB