Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Puzzle-ul - pasiunea mea
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyAstazi la 8:02 am Scris de LRodica

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyAstazi la 7:57 am Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?!

+14
tomari
sergiu valentin
Gabica
olguta cusma
kabunta
dorina narita
MagdaMarin
canadianca50
Ladia
mar_ysa_28
claudine
mnarcisa
aurishta
anna_sandu
18 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! Empty Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?!

Mesaj Scris de anna_sandu Mier 04 Iun 2014, 1:52 pm

M-am tot gandit la tema pe care s-o aleg si am fost pusa in dificultate de diversitatea temelor anterioare... am avut din lista mea scurta vreo 2 teme deja alese la provocarile voastre si nu am vrut sa repet nici una.
Fie ca suntem incepatoare, fie avansate, toate ne izbim de imaginea dulapului plin din care nu stim cu ce sa ne imbracam. A venit vara si au inceput sa sara de unde nu te astepti invitatiile la nunti si botezuri si nu cred ca e cineva care, inainte de un astfel de eveniment, nu sta sa incerce intreaga garderoba sa vada cu ce ar fi mai potrivit sa se imbrace. Daca tot avem o pasiune de ce sa nu o punem sa lucreze pentru noi???
Deci
-sa coasem rochii de petrecere, rochii de seara;
-sa modificam radical o rochie care nu ne mai place cum se aseaza;
-sa invatam sa lucram cu un material mai fin sau "pretentios" ;
-sa testam manutele si masinile de cusut pe o tinuta de ocazie;
-sa incercam tipare , sau sa ne facem singure tiparul;
-sa ne bucuram cand deschidem dulapul si gasim o rochie de ocazie facuta de noi, pe gustul si pe buzunarul fiecareia!

Nu pun poze ca nu vreau sa limitez alegerile la un anumit material sau la o anumita forma.

Eu una am niste voal pe care ar trebui sa-l exploatez ca sta intr-un geamantan cam de multisor si am sa incerc ceva cu el, Voi alegeti fiecare materiale pe gustul vostru, mai diafane mai plinute, matase, voal, saten, dantela, paiete... elegant sa fie!
Clos, conice, sirene, clini, pliuri aplicatii, nebuneli, totul este permis atata timp cat rochiile sunt potrivite pentru o petrecere!

Asadar, spor la lucru!!!!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 145
Varsta : 37
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 28/10/2009

Sus In jos

Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! Empty Re: Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?!

Mesaj Scris de aurishta Mier 04 Iun 2014, 6:06 pm

Frumoasa tema, interesanta...chiar "ne arunca manusa"!  Smile 
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?! Empty Re: Provocarea nr 22 croitorie- Cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?!

Mesaj Scris de mnarcisa Mier 04 Iun 2014, 6:32 pm

Ia uite cum pica temele astea exact asa cum trebuie pentru mine  wink 
Chiar aveam de gand sa imi fac o rochie de seara mai deosebita. Am un material aramiu, mie mi-a placut foarte mult. E pretentioasa culoarea, dar mie imi place si sper sa scot ceva fromos, mai ales ca am de mers si la doua nunti, mai in toamnea ce-i drept dar tot va fio nevoie sa ma imbrac cu ceva mai asa si sa ies din tenesi.
mnarcisa
mnarcisa
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Joi 05 Iun 2014, 9:54 am

de cat timp credeti ca avem nevoie pentru provocarea asta? 3-4 saptamani o fi bine?
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de claudine Joi 05 Iun 2014, 6:04 pm

Frumoasa provocare! Asta e in proiect pe care il tot amanam
claudine
claudine
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 101
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de mar_ysa_28 Sam 07 Iun 2014, 10:08 pm

Foarte interesanta tema , insa din pacate eu nu ma bag ;) am vreo 4 rochite noi cu eticheta sa nu am unde le purta asa ca poate cine stie....vreo nunta, botez ceva?
 Astept invitatii :p
mar_ysa_28
mar_ysa_28
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 147
Varsta : 36
Localizare : internet
Data de inscriere : 06/10/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Ladia Sam 07 Iun 2014, 11:28 pm

Anna, eu chiar vreau sa imi fac rochita de ocazie. Cat despre timp, cred ca 4 saptamani ajung clar. Acum depinde si de dificultatea modelului ales. La mine va fi model simplu, caut ceva de efect si care sa fie usor de facuf.
Ladia
Ladia
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 116
Data de inscriere : 02/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Dum 08 Iun 2014, 8:34 am

marysa, si eu am dulapul plin! dar tot as mai face una :P sa fie acolo, am 2 nunti anuntate in august si parca nu m-as mai imbraca tot cu hainute cumparate desi am si vreo 2 nepurtate ... anul asta vreau sa-mi fac eu ceva( inca nu stiu ce anume inca ma gandesc la model) dar poti veni si cu modificari pe o rochie mai veche(asta sigur fac si eu) dar sa fie o schimbare vizibila, nu modificarea dimensiunii(orice: adaugare, combinatii intre 2 rochii, intre o rochie si un alt material... dupa imaginatie ). De exemplu, eu vreau ca una din cele pe care le fac sa fie dintr-o rochie cu corset dreapta  si scurta intr-o rochie lunga  am sa-i fac o fusta din voal potrivit la culoare... sa vad cand am sa am vreme ca saptamana asta n-am facut nimic!
Ladia , abia astept sa vad la ce te-ai gandit
Claudine, Mnarcisa ma bucur ca v-ati alaturat provocarii
haideti fetelor sa ne inoim!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de canadianca50 Dum 08 Iun 2014, 4:30 pm

Idei de modificat rochiile pe care le avem nu stiti ? un guleras un volan un ceva da sa vedem modelul cum sa modificam !
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Dum 08 Iun 2014, 7:04 pm

Pentru mine e cea mai potrivita prvocare caci tocmai am de gand sa-mi fac o rochita de ocazie.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de dorina narita Dum 08 Iun 2014, 11:21 pm

Si mie mi se pare potrivita aceasta provocare, am multe de transformat, sau de facut noi, am sa ma hotarasc ce sa cos si ma inscriu si eu
dorina narita
dorina narita
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 59
Data de inscriere : 09/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Lun 09 Iun 2014, 11:46 am

ma bucur ca ne adunam mai multe!!!! e sezonul nuntilor si m-am gandit ca e ceva si frumos si util pt noi toate, sper sa fim multe si tot soiul de modele!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Sam 14 Iun 2014, 11:42 pm

Buna Anna . Ai avut o initiativa tare draguta. Eu am in plan o rochie de seara dar tinand cont ca deocamdata nu am nici un eveniment asa pretentios in viitorul apropiat probabil ca proiectul o sa mai astepte. Pana atunci pentru o petrecere mai putin pretentioasa sau unde nu vreau sa fiu in centrul atentiei ci doar sa ma simt bine si comod mi-am cusut o pereche de pantaloni eleganti albi unt cu finisaj de dantela. Nu stiu daca chiar se incadreaza in provocarea ta ( tu decizi ) dar am zis sa ii pun si aici ( i-am postat si la sectiunea de pantaloni ) poate le mai stimulam pe fete sa lucreze la provocare:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Strang deja idei pentru o bluzita la ei sa am toata tinuta facuta de mine.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 421
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 25/06/2010

http://georgiasew.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Sam 14 Iun 2014, 11:54 pm

Foarte frumosi, pantalonii! esti pe lista ca doar provocarea e "cu ce ma imbrac vara asta la petrecere?!" eu n-am apucat sa-mi iau tot ce-mi trebuie, captuseala, timp liber , etc. asa ca mai dureaza pana incep treaba :P s-arputea taman cu pantaloni sa fii in centrul atentiei, ca toata lumea se imbraca in rochii la asemenea evenimente! hmm, daca stau bine sa ma gandesc si o salopeta frumoasa, din matase merge minunat la asa chefuri de vara!
deci, fetelor, Kabunta a deschis provocarea, incurajari si haideti cu proiectele!!!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de olguta cusma Mar 24 Iun 2014, 5:40 pm

Eu sunt disperata , fac doar reparatii in ultimul timp , cata rabdare sa mai am  zid . Am o rochie de voal inceputa de vara trecuta si nu reusesc sa ma ating de ea , nici nu stiu prin ce pungi cu materiale zace si partea frumoasa este ca nu e pentru mine  zid 
Cred ca ar trebui sa profit din plin de aceasta provocare .
olguta cusma
olguta cusma
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 163
Varsta : 53
Data de inscriere : 26/02/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Mier 25 Iun 2014, 12:37 pm

din pacate, nici eu nu am reusit sa fac nimic, si vad ca nici voi nu prea ati avut vreme de asa ceva, cere mult timp, si imi e ciuda ca imi doresc mult sa-mi fac ceva Sad sper sa reusim!!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Mier 25 Iun 2014, 12:39 pm

Eu vă pot arăta o plasă plină cu "de transformat, reparat, cusut, adăugat..."
Nu am găsit încă plasa cu mult timp liber, dar nu se ştie niciodată...
Adică 2 plase.

M-am "ciocnit" de Anna.
Oricum trebuie să mă gândesc serios, am primit deja o invitaţie la botez!!!
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Mier 25 Iun 2014, 12:51 pm

pai hai Gabica, spor la treaba!!!!vino cu rochia!!! Smile acu am gasit ceva prin casa , care ar merge transformat in altceva .... surpriza! sper sa reusesc !!! fug la reviste sa caut idei
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de claudine Dum 29 Iun 2014, 11:53 pm

Gabica, sper sa îți poți face timp sa-ți cosi ceva pt botez. Si eu sunt tot la capitolul reparații, din păcate, sau din fericire. Am primit si eu o invitatie la botez, Asa ca ma Întreb ce sa Cos: a) sa modific o rochie pe care am cumpărat-o cu scopul de a o modifica - asta intra in capitolul "reparații" Sad b) sa Cos ceva nou, de ex o rochie sau altceva... C) ambele variante Smile
claudine
claudine
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Lun 30 Iun 2014, 10:57 am

Am scos fustele şi rochiile pe care doream să le transform... o mare dezamăgire, toate sunt negre. Nu pot să cred că am purtat atât de mult negru!!!!
Acum toate mi se par cernite... le-am strâns şi le-am ascuns într-o plasă. Dacă merg la botez îmi iau rochia infinit...
Fetele, spor la lucru.
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Mar 01 Iul 2014, 11:57 am

Claudine, merge orice!!! cum ai vazut mai sus, chiar si pantaloni, de ocazie sa fie! Gabica, si eu ma gandesc ca mi-as mai face vreo 2 rochii infinity, dar asta pe langa tiparul pe care deja l-am scosdin burda pt o rochie aici la provocare :P astept insa sa-mi vina graifarul pt masina de surfilat s-o fac ca la carte !!!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de sergiu valentin Mar 01 Iul 2014, 2:22 pm

Pentru fica mea care merge la un majorat am cusut o bluza cu multe margele ( cica asa se poarta acum ) , fusta urmeaza , sper sa placa si la altii ...

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sergiu valentin
sergiu valentin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 258
Varsta : 57
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/05/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Mar 01 Iul 2014, 7:40 pm

E finutza bluza, sa o poarte cu placere fiica ta! se vede pe fata ei cat de mult ii place  love
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de anna_sandu Mar 01 Iul 2014, 9:20 pm

oh , ce frumoasa e!!!! astept si poze cu intreaga tinuta!!
anna_sandu
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de claudine Mier 02 Iul 2014, 12:46 am

Ce frumoasa e! Cum ai făcut nasturii? Ai folosit tipar? Ce idee buna. Acum vreau si eu așa o bluza. Eu am sa-i fac Guler Detașabil din mărgelele. Felicitări !
claudine
claudine
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB