Hainute pentru copiii nostri (19)
+57
Butterfly_Amalia
Admina
LRodica
32vali
anamaria maria
corilex
stefutza3
Karina33
Floren
nico21
alessia2007
MihaelaT
gaza
deeoxana
corina corina
danabarbu2007
Uca
Danutzaaa
aidil
arielas
michelinebeaulieu
Samarineanca
i.xell
florinaflorina
Elspethalexia
marina40
piciul
teisoara
mikygarabet
MagdaMarin
valentyna_sweetly
musetel
nicopop
wellwe
Greteledelweiss
luminitza22
Dodo-pui
any11
claudia_mami
PAULA CONSTANTIN
dadah
greieras
barbin
adina_lg
filipoidana
mnarcisa
nico1206
zsofia
aurishta
mlizeta
Andata
cleobejan
rosita
Panea Laura
scoobbyy
anna_sandu
Clio_Ela
61 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (19)
Am reusit in sfarsit sa termin si bluzita cu aplicele testoare. M-am cam chinuit putin ca nu prea a fost tricotul rosu de calitate si era mai putin elastic pe bie decat normal.... nu am mai patit asa... Si am zis sa mai fac si niste pantaloni rapid din resturi sa mearga impreauna.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Aplicele in schimb au iesit perfect:
Aplicele in schimb au iesit perfect:
Ce frumoase sunt testoasele!!!!! Asa mult inveselesc bluzita......frumos setul!
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Ce compleu frumos,Kabu!De testoase nu mai zic ,daca le--ai brodat tu,jos palaria!Nu se vede nicio cuta pe tricot,se vede c-ai stabilizat bine!

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Testoase le-am brodat eu da nu cred ca tricotul poate sa sustina atatea impunsaturi oricat l-ai stabiliza asa ca le-am facut pe un fas foarte subtire de culoare apropiata de cea a conturului si pe urma le-am decupat f atent si le-am prins de tricot doar cu o cusatura simpla f aproape de margine.
kabunta imi plac foarte mult testoasele!
Esti talentata si atenta la detalii. Frumos costumasul, frumoasa combinatia de culori. Felicitari!

Esti talentata si atenta la detalii. Frumos costumasul, frumoasa combinatia de culori. Felicitari!

gaza- Junior
-
Numarul mesajelor : 371
Varsta : 49
Localizare : pe aici
Data de inscriere : 19/12/2009
Fain set! Felicitari si sa-l poarte sanatos!
Ai maini de aur....eu la asa material am facut o adevarata "barca" cand l-am cusut....amintiri...
Sanatate maxima si spor in continuare!
Ai maini de aur....eu la asa material am facut o adevarata "barca" cand l-am cusut....amintiri...
Sanatate maxima si spor in continuare!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Kabunta, testoasele sunt facute la masina de brodat, nu? Ma uit la ochi si parca sunt brodati. Sau le-ai facut cu zig-zag? Super vesela pijamaua.
Eu am facut o fusta lunga, o pereche de colanti si un maieu pentru domnisoara mea. Mai am de postat colanti si o fusta, dar nu sunt pozate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (colantii ii vin fix, doar ca si-i ridica foarte sus, peste buric si par scurti...)
Tinute pentru Barbie:
O fusta postata mai demult, acum ii vine bine, atunci era prea mare. E de matase cu logo Monster High.
Pentru bebe o bavetica cu vinil pe dos si scutece refolosibile. Am facut vreo 15 la numar, modele diferite, dar am pozele pe nu stiu unde, revin cand le gasesc.

Eu am facut o fusta lunga, o pereche de colanti si un maieu pentru domnisoara mea. Mai am de postat colanti si o fusta, dar nu sunt pozate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (colantii ii vin fix, doar ca si-i ridica foarte sus, peste buric si par scurti...)
Tinute pentru Barbie:
O fusta postata mai demult, acum ii vine bine, atunci era prea mare. E de matase cu logo Monster High.
Pentru bebe o bavetica cu vinil pe dos si scutece refolosibile. Am facut vreo 15 la numar, modele diferite, dar am pozele pe nu stiu unde, revin cand le gasesc.
Deci dansul e Domnul Bebe!
Admina,
(si pentru ceilalti ai tai!)
Admina,

michelinebeaulieu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1217
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/09/2011
Admina testoasele le-am facut eu ma masina de brodat numai ca nu pe tricot ci pe alt material mai stabil ( un fas foarte subtire ) apoi le-am decupat si le-am cusut pe tricot cu o cusatura deapata peste contur cu aceeasi ata. ( daca vrea cineva designul vi-l pot da pe mail - a fost gratis la un moment dat de downloadat numai ca e mai mare de 10x10 cm ).
Ce fain arata pempasii. Ma gandeac sa fac si eu de material sa ii dau peste aia adevarati sa se vada frumos la fustite.
De spatamana viitoare cred ca ma bag si eu sa mai fac pentru copii.
Ce fain arata pempasii. Ma gandeac sa fac si eu de material sa ii dau peste aia adevarati sa se vada frumos la fustite.
De spatamana viitoare cred ca ma bag si eu sa mai fac pentru copii.
Felicitari Admina, vad ca ai bebe cuminte, te lasa sa cosi. Si mai vad ca ai multe capse.
Pe aici tot nu se gasesc, de nici un fel, daramite sa fie pe culoare cum vad prie eter.
Eu le-am terminat pe alea din setul de la lidl si altul nu am mai gasit.
Pe aici tot nu se gasesc, de nici un fel, daramite sa fie pe culoare cum vad prie eter.
Eu le-am terminat pe alea din setul de la lidl si altul nu am mai gasit.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Super Admina! sa le poarte sanatosi! stii cum se zice, hainute noi de Paste. Eu nu am reusit sa le fac nimic, la un moment dat poate recuperez!
Arielas, capse am eu pe mercerie, nu le ia nimeni pentru ca nu am si cleste. Clestele trebuia sa-mi vina de o luna si nu a mai sosit... Eu am culoarea rosie, in albumul principal.
Arielas, capse am eu pe mercerie, nu le ia nimeni pentru ca nu am si cleste. Clestele trebuia sa-mi vina de o luna si nu a mai sosit... Eu am culoarea rosie, in albumul principal.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Arielas, capsele sunt Kam si am avut ceva de furca, cu ele. Era clestele defect, i-am pus niste piulite si l-am reglat, dar calca stramb si nu prindea capsele bine, nu faceau poc, cand se inchideau. De fapt nu se inchideau corect, daca nu faceau poc.
La scutece parca e mai mare daraua decat ocaua, cu capse. Ne place mai mult cu arici, am facut vreo 4 si asa. Dar le desface mai usor piticul, daca ramane in chilotei.
Le incerc si pe cele de la Diada, cu clestele meu si scriu cum sunt. Rosii nu am, am bleumarin, gri, galbene si cateva colorate, au venit cu clestele. Merg pentru multe proiecte capsele de plastic, de acest gen, merg si la cearceafuri plic, bavete, body, etc.

La scutece parca e mai mare daraua decat ocaua, cu capse. Ne place mai mult cu arici, am facut vreo 4 si asa. Dar le desface mai usor piticul, daca ramane in chilotei.
Le incerc si pe cele de la Diada, cu clestele meu si scriu cum sunt. Rosii nu am, am bleumarin, gri, galbene si cateva colorate, au venit cu clestele. Merg pentru multe proiecte capsele de plastic, de acest gen, merg si la cearceafuri plic, bavete, body, etc.
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Foarte faini Valentina. Cred ca ceva de genul asta o sa vreau sa fac si eu sa am pentru la vara.
Foarte frumosi chiloteii fetelor, aveti vreun tipar ceva? sau dupa ochi? cat de curand trebuie sa ii fac si eu bebelinei mele ca vine vara si na...trebuie si noi sa fim dichisite

Danutzaaa- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 150
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 06/04/2010
Salutri tuturor!
Ati fost harnicute si inspirate. Eu am cusut destul de putin in ultimile luni. De cand cu uniforma la scoala, nu prea mai au timp sa imbrace altceva decat hainute de parc si nici alea prea des.
Acum vreo doua luni i-am cusut Mariei o rochita de stofa, un model clasic. Insa materialul e deosebit, e catifelat, moale, elastic si are o tenta discreta de roz prafuit. Am avut cam putin, 85 cm dublu lat - un cupon de la Sharbek. Dupa ce am croit, n-a ramas mai nimic. I-am facut maneci ca sa nu-mi trebuiasca bluza potrivita si a fost o idee buna. E captusita doar fustelina, la decolteu are dublura doar, m-am gandit ca daca iese prea calduroasa n-o s-o imbrace decat o data!
A imbracat-o de doua ori, dar n-am nici o poza. Imbracata are forma de A si e pana la genunchi. Va trebui sa ma mobilizez si sa-i mai cos cate ceva pentru la vara, ca i-au ramas mici cam toate.
Sa aveti spor!
Ati fost harnicute si inspirate. Eu am cusut destul de putin in ultimile luni. De cand cu uniforma la scoala, nu prea mai au timp sa imbrace altceva decat hainute de parc si nici alea prea des.
Acum vreo doua luni i-am cusut Mariei o rochita de stofa, un model clasic. Insa materialul e deosebit, e catifelat, moale, elastic si are o tenta discreta de roz prafuit. Am avut cam putin, 85 cm dublu lat - un cupon de la Sharbek. Dupa ce am croit, n-a ramas mai nimic. I-am facut maneci ca sa nu-mi trebuiasca bluza potrivita si a fost o idee buna. E captusita doar fustelina, la decolteu are dublura doar, m-am gandit ca daca iese prea calduroasa n-o s-o imbrace decat o data!
A imbracat-o de doua ori, dar n-am nici o poza. Imbracata are forma de A si e pana la genunchi. Va trebui sa ma mobilizez si sa-i mai cos cate ceva pentru la vara, ca i-au ramas mici cam toate.
Sa aveti spor!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Uite un tipar AICI, in general se numesc Diaper Cover. Trebuie sa fac si eu, pentru o fetita mica, cadou.Danutzaaa a scris:Foarte frumosi chiloteii fetelor, aveti vreun tipar ceva? sau dupa ochi? cat de curand trebuie sa ii fac si eu bebelinei mele ca vine vara si na...trebuie si noi sa fim dichisite![]()
Admina a scris:Kabunta, testoasele sunt facute la masina de brodat, nu? Ma uit la ochi si parca sunt brodati. Sau le-ai facut cu zig-zag? Super vesela pijamaua.![]()
(colantii ii vin fix, doar ca si-i ridica foarte sus, peste buric si par scurti...)
Tinute pentru Barbie:
Moaaaaaaama , Admina , ce domnisoara mare ai ! Te credeam o flacaoaica (

Iar de Bubulet , ce sa-ti zic .... pup manutele si copanasele lui cu colacei cu tot !

Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Multumesc Floren.
E marisoara, are noua ani. Si bebe e numai bine, cu carnea tare pe el, vanos chiar.
Am facut cadouri pentru un botez, o fustita dubla si doua bavete. Fetita are vreo 7 luni, cred ca e mai marisoara fusta, cam pentru 1 an.

Am facut cadouri pentru un botez, o fustita dubla si doua bavete. Fetita are vreo 7 luni, cred ca e mai marisoara fusta, cam pentru 1 an.
ce frumoase sant,imi place fustita cu dantela
corilex- Senior
-
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 49
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/12/2009
Admina sunt superbe! Ce material ai folosit la bavete ? mai multe straturi? Vad doua fuste in imagini absolut superbe ...sau e una magica cu 2 fete ?

danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 42
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Lidia imi place rochita,lucrezi tare frumos,Admina ale tale sunt de-a dreptul dulci,ador hainele de bebelusi.
marina40- Ucenic
- Numarul mesajelor : 255
Localizare : zalau
Data de inscriere : 10/04/2010
Admina, iti multumesc pentru link!!! deci fetelor, am la bookmark o gramada de linkuri de croitorie superbe, minunate, utile mie ca incepator si tot astept sa ma limpezesc un pic sa ma apuc de ele!!! Cu 2 copii mici si raciti chiar nu mai e loc de altele...dar... i'll be back!!!

Danutzaaa- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 150
Varsta : 43
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 06/04/2010
Admina, ce harnică ești! Îmi aduc aminte ce mă lenevisem eu ( și încă nu mi-am revenit complet
) după ce am născut. Ai spor nu glumă! Îmi place tot ce ai lucrat, și cele pentru copiii tăi și astea făcute cadou.
Lidia, îmi place mult rochița, îmi place tot ceea ce lucrezi, se observă grija ta pentru detalii.

Lidia, îmi place mult rochița, îmi place tot ceea ce lucrezi, se observă grija ta pentru detalii.

» Haine pentru copiii nostri (15)
» Hainute pentru copiii nostri (5)
» Hainute pentru copiii nostri (1)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (10)
» Hainute pentru copiii nostri (5)
» Hainute pentru copiii nostri (1)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (10)
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti