Dieta Montignac
+27
symos
geo
ALICET
lucky
Dolores
Gabiuta
annamaria26985
canadianca50
ivanoiuadela9
SilviaDumitrescu
piciul
danniela
diblaru maria
corina corina
aurishta
anamariacimpoieru
manus marioara
diane
Usagy
julix_2007
aisha
vilcris
an-deea
Clio_Ela
Admina
ioana soare
arime
31 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Dieta Montignac
Felicitari Corina!!!!!E un inceput!Tine-o tot asa si din reflex asta va deveni stilul tau de viata.Si chiar n-o sa-ti mai para greu!

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Merci , Valentina ! Asa trag nadejde si eu si ma agat de faptul ca chiar imi place .
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Corina,bravo! Tine-o tot asa, chiar si mai bine
si nu stramta pantalonii aia, pastreaza-i pentru feed-back!

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
abdomenele au dat odata rezultate ,dar acum nu stiu ,nu renunt la ele ,de aseara n-am mai folosit liftul si stau la 9.......o sa adaug si ceva pt piciore
corina ....slabanoagooooooooooo.......bravo
...tine-o tot asa .......eu nu mananc des ..........nici nu as putea la serviciul meu .....dar am in "traista "in fiecare zi mere si portocale si mai rod cate unul,una
am 67 de kg la 1,70 .sunt o balenaaaaaaaaaaa

corina ....slabanoagooooooooooo.......bravo

am 67 de kg la 1,70 .sunt o balenaaaaaaaaaaa

symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Data de inscriere : 10/05/2010
Hihihi! Balena? Depinde de constitutie. Eu am 77 la 1.80 si sunt foarte multumita
(am plecat de la 98!)
Este bun pontul cu urcatul scarilor 9 etaje,excelent...

Este bun pontul cu urcatul scarilor 9 etaje,excelent...
aurishta- Atotcunoscător
-
Neata,fete:)N-am mai scris de ceva timp aici,am tot cautat,cercetat,si gata,in sfarsit m-am prins cum sta treaba.Si sunt cuminte-cumintica,nu m-am cantarit dar am mai scazut o masura la pantaloni,inseamna ca fac bine ce fac,nu?Aaaa,si l-am corupt si pe al meu ,la el e grea inertia cu painea....dar ii fac painici indiene cu faina de naut si se pacaleste cu ele .Macar i-am scos cartofii din cap,e fericit ca are carne,haha,deci va merge si la el,si am scapat de gatit la 2 ciocane
Intrebare:de ce branza e in grupa 2 si lactatele in grupa 1?Treaba cu logica la mine.......

Intrebare:de ce branza e in grupa 2 si lactatele in grupa 1?Treaba cu logica la mine.......
Branza are un continut aproximativ egal de glucide si lipide, de aceea este restrictionata in faza I (in care se consuma doar lactate degresate)
aurishta- Atotcunoscător
-
Da? Noi am mancat telemea si cascaval pe saturate, normal neamestecate cu glucide. Chiar si seara.aurishta a scris:Branza are un continut aproximativ egal de glucide si lipide, de aceea este restrictionata in faza I (in care se consuma doar lactate degresate)
Sunt geloasa pe sotul meu... a dat jos 10kg, de cand ne-am apucat. Si mananca branzeturi si pepene pe saturate. Eu tot acolo am ramas, de cand ma chinuie o durere de dinti si iau pastile. Deci 4kg.
Sincer, nici eu nu am restrictionat vreodata consumul de branza
(dar nu am mancat-o cu paine, doar cu fripturica) , dar am dat un raspuns ca "din carte"
Sotul tau a dat jos mai multe kg decat tine fiindca, probabil, avea mai multe de dat!
Am observat deseori acest lucru, kilele cele multe pleaca mai usor, dar cele mai putine, ultimele adicatelea, abia se intrec cu melcul

Sotul tau a dat jos mai multe kg decat tine fiindca, probabil, avea mai multe de dat!

aurishta- Atotcunoscător
-
Eu inca nu cred ca am dat vreun kg jos, dar nici nu m-am tinut serios. Am trisat cam in fiecare zi cu cate o inghetata
. Dar am avut grija sa fie la distanta de pranz/cina, si chiar pot sa spun ca urmand principiile de asociere a alimentelor, abdomeul meu e mai plat.
Dar am intrat de fapt sa va zic ce am gatit azi, pentru ca sunt foarte mandra si, pe langa ca ma dau mare, va mai dau idei
Am gatit fasii de piept de pui crocante (adicatelea crispy strips) si felii de vinete si dovlecei aproape pane.
Am taiat un piept de pui in fasii potrivite. Pentru maglavais am batut un ou cu doua linguri mari de iaurt si intr-o farfurie intinsa am amestecat 4 linguri de tarate de ovaz, 2 linguri de tarate de grau, sare, piper, boia dulce si iute si putin curry. Bagate la cuptor juma' de ora (timp in care am iesit cu Sebi la pisici, sa nu murim deshidratati
). Am vazut reteta aici. Mie nu imi plac ceapa si usturoiul asa ca am renuntat la ele, dar si asa au fost sunt foarte foarte gustoase.
Reteta pentru legume e de pe blog cu nuca. Aici sunt o gramada de retete faine Dukan care merg foarte bine si la Montignac.
Tot la Dukan am gasit o gramada de retete faine, printre care si de "paine".
paine dukan
chifle dukan - pe astea le-am incercat, au iesit bune de tot, chiar daca nu la fel de aratoase ca in poza. Mi-au iesit 11. Le-am ras cu Sebi rapid.
Uitati ce bine arata legumele astea:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Dar am intrat de fapt sa va zic ce am gatit azi, pentru ca sunt foarte mandra si, pe langa ca ma dau mare, va mai dau idei

Am gatit fasii de piept de pui crocante (adicatelea crispy strips) si felii de vinete si dovlecei aproape pane.
Am taiat un piept de pui in fasii potrivite. Pentru maglavais am batut un ou cu doua linguri mari de iaurt si intr-o farfurie intinsa am amestecat 4 linguri de tarate de ovaz, 2 linguri de tarate de grau, sare, piper, boia dulce si iute si putin curry. Bagate la cuptor juma' de ora (timp in care am iesit cu Sebi la pisici, sa nu murim deshidratati

Reteta pentru legume e de pe blog cu nuca. Aici sunt o gramada de retete faine Dukan care merg foarte bine si la Montignac.
Tot la Dukan am gasit o gramada de retete faine, printre care si de "paine".
paine dukan
chifle dukan - pe astea le-am incercat, au iesit bune de tot, chiar daca nu la fel de aratoase ca in poza. Mi-au iesit 11. Le-am ras cu Sebi rapid.
Uitati ce bine arata legumele astea:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Daca ai "calcari de lege" nu te ingrasi, nu slabesti,ci te mentiigeo a scris:Eu inca nu cred ca am dat vreun kg jos, dar nici nu m-am tinut serios.

Puiul tau crocant pare a fi delicios, insa am o carcoteala montignaca

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa tii cu strictete faza I iar apoi, in faza II, mai merge o inghetata...un snitel...chiar un cartof prajit

aurishta- Atotcunoscător
-
Chiar daca au indice glicemic 15? Trebuie sa mai citesc cartea o data, sau de cateva ori
.

geo- Maestru
-
Daca au IG 15 e ok
aurishta- Atotcunoscător
-
Ce bine! Inseamna ca si in dimineata asta am mancat bine. Mi-am facut painici din tarate de grau, de ovaz si lapte degresat. Ca aici. Le-am mancat cu pastrama din piept de curcan si branza gouda.
geo- Maestru
-
servus fetele nu v-am uitat si nuam renuntat doar ca nu am mai intrat pe aici.....
am gasit la auchan o inghetata fara zahar ,srie pe ea recomandat pt diabetici ,este cu indulcitor
se numeste "diet" o sa fac poza cand am timp si va arat
,nu am cumparat doar am vazut
am gasit la auchan o inghetata fara zahar ,srie pe ea recomandat pt diabetici ,este cu indulcitor
se numeste "diet" o sa fac poza cand am timp si va arat

symos- Maestru
-
servus slabanoagelor ce faceti...eu mor de cald
m-am racorit cu apa plata cu lamaii multe si sucrazit,pt ca aveam pofta de suc si nu e voie
m-am racorit cu apa plata cu lamaii multe si sucrazit,pt ca aveam pofta de suc si nu e voie
symos- Maestru
-
Pai ai vazut tu suc mai bun decat asta?
Si cu un pumn de cuburi....mmmmm,o bunatate:)Si la mine e cald,si inca nu-s slabanoaga:( Am dat doar 1 kg de cand am intrat pe Monti si cred ca stagnez,ceea ce ma scoate din sarite,ca sunt cuminte cumintica.Nu vreau sa stau pe cantar intr-una,ma multumesc totusi ca sunt mai fit decat inainte,desi nu fac cine stie ce sport.Se vede la pantalon,asta e clar!Si imi da sperante,asa ca mergem inainte:)Hai noroc cu un suc de-al nostru:)

Sa stiti, fetelor, ca si apa cu lamaie fara indulcitor, asa, natur, este excelenta. Eu m-am obisnuit asa de mult cu ea incat nu-mi mai place nici un suc (hmmm....mint....imi place nectarul...
.)
Day, daca faci si sport, scaderea in greutate merge mai incet aparent din cauza schimbarii raportului intre masa musculara si masa de grasime.
Si asa, ca sa va fac pofta, de vreo doua-trei zile ma delectez la masa de dimineata cu pancakes din lapte degresat si faina integrala si cu "acoperis" din gem dietetic.
Si cu ceai de ghimbir

Day, daca faci si sport, scaderea in greutate merge mai incet aparent din cauza schimbarii raportului intre masa musculara si masa de grasime.

Si asa, ca sa va fac pofta, de vreo doua-trei zile ma delectez la masa de dimineata cu pancakes din lapte degresat si faina integrala si cu "acoperis" din gem dietetic.

aurishta- Atotcunoscător
-
Eu azi am facut iar supa gazpacho (cu iutica, de data asta, foarte gustoasa) si niste chiftelute de cascaval pentru sot (cu ou, faina de naut si soia). Am facut din hrisca si quinoa puse la inmuiat o pasta cu ceapa, morcov, condimente si le-am pus in blender. Am pus apa peste pasta asta si a iesit ca un aluat de clatite, mai gros. Le-am copt ca pe clatite si au iesit foarte gustoase.
In weekend am calcat stramb de cateva ori si vad ca stau pe loc. Cat sunt acasa e usor, dar daca ies... e jale. As manca orice, inclusiv ne-monti.
In weekend am calcat stramb de cateva ori si vad ca stau pe loc. Cat sunt acasa e usor, dar daca ies... e jale. As manca orice, inclusiv ne-monti.
Eu am reusit sa slabesc 2,5kg. Nu ma asteptam sa slabesc asa de mult, atat de repede. Daca mai dau jos inca pe atat, e perfect 
Aurishta, cum faci clatitele alea?

Aurishta, cum faci clatitele alea?

geo- Maestru
-
Pun in lapte degresat putina sare, coaja de lamaie (fiindca imi place mult aroma), putin indulcitor (corespondentul unei linguri de zahar), esenta de vanilie, sting in putin lapte un praf de copt, adaug faina integrala astfel incat sa iasa o coca mai groasa decat la clatite si pun cu lingura in tigaia de teflon (fara grasime)gramajoare si le prajesc pe ambele parti, apoi le ung cu gem dietetic . Din 300 gr lapte mie imi ies cam 12 buc.
Tot asa poti sa faci si clatite, dar scotand, bineinteles, praful de copt. `
Mai fac si versiunea-aperitiv, scotand aromele si indulcitorul si punand in compozitie ceapa, dovlecei sau ciuperci plus alte chestii care merg,cum ar fi ardei iute,verdeata, piper....dupa gust
Tot asa poti sa faci si clatite, dar scotand, bineinteles, praful de copt. `
Mai fac si versiunea-aperitiv, scotand aromele si indulcitorul si punand in compozitie ceapa, dovlecei sau ciuperci plus alte chestii care merg,cum ar fi ardei iute,verdeata, piper....dupa gust

aurishta- Atotcunoscător
-
Suna delicios. Eu mi-am tot facut clatite groase cu oua, crema de branza/iaurt degresat si tarate de ovaz. Dar am pofta de ceva mai pufos 
Maine dimineata le fac si eu ca tine

Maine dimineata le fac si eu ca tine

geo- Maestru
-
Incearca, mie imi plac la maxim!
aurishta- Atotcunoscător
-
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» pareri pro sau contra in ce priveste DIETA
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 4
» Paine Montignac
» Dulciuri Montignac
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 4
» Paine Montignac
» Dulciuri Montignac
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti