Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:33 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Ne bem cafeaua impreuna ! (41)

+42
macanetu
flori de camp
europolis
Andata
ancaanca
mama2008
Tigrisor
Floren
tantza_m
Giobsy
michelinebeaulieu
Danutzaaa
stejara
tomari
aurishta
dragan mirela
barbin
AcidoR
Karina33
irish05
ema
Gabica
Dorulet
Day
piciul
danniela
Gianina4ever
valentinadof
AlinaJ.Bijoux
Cristache
Geta_63
silva115
MagdaMarin
Greteledelweiss
Lumaria
Tache Marilena
lacrisel
Celya_f40
SilviaDumitrescu
bobitica
Giorgi
anna_sandu
46 participanți

Pagina 6 din 30 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Urmatorul

In jos

Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 Empty Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (41)

Mesaj Scris de lacrisel Lun 19 Mai 2014, 9:19 am

Neata!!!!
Day, m-ai facut curioasa!!!!! Si ai dreptate, trebuia sa ne gandim si la noi!!  kiss 
lacrisel
lacrisel
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 43
Localizare : Aici!!!!!!!!
Data de inscriere : 11/02/2014

Sus In jos

Ne bem cafeaua impreuna ! (41) - Pagina 6 Empty Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (41)

Mesaj Scris de Gabica Lun 19 Mai 2014, 10:42 am

Neaţa
Fiore FELICITĂRI şi multă sănătate băiatului.
Maria mea a fost la un concurs de desen sâmbătă. Încă nu ştim rezultatele.
O săptămână frumoasă să avem.
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Greteledelweiss Lun 19 Mai 2014, 11:36 am

Mersi, Gabica. Ii tinem pumnii si fetei tale! Pana cand aflati rezultatele ...  hug   pupi  pt fata ta.
Greteledelweiss
Greteledelweiss
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 606
Varsta : 48
Localizare : ro/ constanta-braila
Data de inscriere : 06/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Lun 19 Mai 2014, 11:45 am

'neata!!
Daca vorbim de copii al meu a plecat la Marine Park azi sa faca scufundari, snorkeling, cred ca am scris bine, si ce-o mai face. Dar ploua cu bulboci si habar nu am de le da echipament pe o vreme ca asta. La o competitie de arta tre sa mearga si el, s-a anulat pana in iunie cica. Gabica sper ca fata ta sa ia rezultate bune, asa ca baiatul lui Fiore!

Dayyyyy, draga doamna, da aici relatii nu ne tine in suspans. Faci operatii estetice???? Fiore, nu stiu cat de mult atarna la tine dar la mine s-a retras frumos, pentru ca am slabit incet, acuma nu iti imagina ca arat ca la 18 ani, dar nici piei piei nu sunt, de asta intreb pe doamna Day, sa ne zica si noua ce si cum. Doamne ce curioasa mi-s ... rade rade rade 
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Day Lun 19 Mai 2014, 4:20 pm

Hai sa va zic in viteza si foarte pe larg.De vreo 7 ani eu am un san scos,dupa un cancer.Si acum s-a format un nodulet pe celalalt san,deci mi-a venit gargaunele pe el,sa-l scot cu totul.Si cum de implanturi siliconice mi-e groaza,m-am hotarat sa fac dubla reconstructie folosind tesuturile proprii,aka burtile din dotare Smile Deci e cu dublu sens miscarea ,haha,luam de unde e in plus si mutam unde lipseste.Si asa sa vedeti voi fata sexoasa ce ma fac eu,mai ceva decat sunt deja :D
Acum doar sper sa si gasesc un medic care sa se incumete,ca cei care se incumetau la asa ceva sunt in lotul acela,de la Spiralul de reconstructie,stiti povestea...
Deci imi tineti pumnii sa gasesc omul priceput,da??
Ps:sa nu care cumva sa ma compatimiti vreuna,ca v-o luati si nu va mai spun nimic Smile
Day
Day
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3191
Varsta : 53
Localizare : slobozia
Data de inscriere : 02/10/2009

http://bijuteriifimo.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Lun 19 Mai 2014, 4:27 pm

Eu nu te compătimesc eu te ADMIR.
Ai PM

Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de lacrisel Lun 19 Mai 2014, 4:28 pm

Wow!!!!! Chiar la asta ma gandeam si eu - adica la partea cu medicii Smile Vezi sa nu ajungi sa dai interviuri, iar in rest: BAFTA si sa vii mai frumoasa!!!!!!
lacrisel
lacrisel
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Lun 19 Mai 2014, 5:51 pm

Si eu te admir!!! Si cumva...te invidiez ...ma rog e un afel de a spune, ai atata puetere si forta in tine!!!
Go on girl!!!! kiss kiss kiss 
Abia astept sa te vad 90-60-90
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Day Lun 19 Mai 2014, 7:39 pm

Mdaaaaa Smile 90-60-90,varsta-inaltimea-greutatea,nu,Danni? rade 
Lacrisel,dau interviuri doar pe linie de handmade :P
Mai fetelor,am un chef de mistouri la adresa mea de nu va dati seama Smile Acum sunt in starea aia de "de-abia astept" ,ca un copil care asteapta cadourile de ziua lui Smile
No,om vedea ce-o fi Smile Oricum va tin la curent Smile
Day
Day
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Greteledelweiss Lun 19 Mai 2014, 9:03 pm

Eu iti tin pumnii si ma rog sa-ti reuseasca ceea ce ti-ai propus. Si daca nu-ti ajunge materialul donez si eu un strat de burtica  rade 
Greteledelweiss
Greteledelweiss
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Lun 19 Mai 2014, 10:31 pm

Doina,iti tinem pumnii!Nu te compatim ,eu mi-am dat seama cand ne-am intanit(de fapt pustoaica cu care eram),si te admir,esti o femeie puternica pentru ca in ciuda la cele prin care tu ai trecut in viata asta esti o vesela,plina de viata si optimism si asa vreau sa ramai.Te imbratisez!
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Mar 20 Mai 2014, 4:29 pm

Vaaaaiiii, nu a trecut nimeni pe aici??
Sa nu ziceti ca nu a-ti baut cafea!!!!

danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Day Mar 20 Mai 2014, 6:52 pm

Ei nu...ba daaaaaa,dar...
Azi sunt la pamant,nu merg saptamana asta la Bucuresti si ecografia zice de rau.Abia astept sa se termine ziua asta.Sper ca voi aveti o zi perfecta!!!
Day
Day
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Mier 21 Mai 2014, 6:37 am

Buna dimineata! O ceasca de cafea te scoate din starea de visare si speranta se naste in aburul cestii!
O zi minunata! Vesti bune! Spor in toate si multa, multa sanatate!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Greteledelweiss Mier 21 Mai 2014, 7:02 am

Neata si La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena!
Eehhh, inca o zi in calendar a mai trecut si alta noua i-a luat locul. Azi fiindca e sarbatoare ma voi scufunda in sortarea modelelor descarcate de ici de colo in calculiciul meu, ca e tare varza si nici spatiu nu mai am. Oricum sunt asistenta de serviciu la domiciliu de duminica seara caci cel mic are iar e bolnav, asa ca altceva mai bun n-am de facut. Poate jucam niste macao mai tarziu... wink 
Greteledelweiss
Greteledelweiss
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Day Mier 21 Mai 2014, 7:53 am

Neata! O noua zi,da???Hai sa o facem frumoasa si buna si sa ne bucuram de ea:)
La multi ani Elene si Constantine,si Eleni(???oare???) si Constantini Smile
Day
Day
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mier 21 Mai 2014, 9:15 am

Oooooooooo! Ce buchet frumos!
Buna dimineata si la multi ani celor ce poarta numele sfintilor de azi
Day, sanatate multa si curaj. Fiore, insanatosire rapida micutului tau
ema
ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2938
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Mier 21 Mai 2014, 9:53 am

La mulţi ani, tuturor...sfinţi sau nu.
Curaj Day...
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de lacrisel Mier 21 Mai 2014, 10:34 am

Neata!!!!!
La multi ani!!!!
Si daca azi tot e sarbatoare, dau eu tortul!!!!
lacrisel
lacrisel
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Mier 21 Mai 2014, 11:01 am

Sarbatoresti???
La multi ani si din partea mea! Nu stiu daca exista vreun Elen, da' mai stii???

Eu am pacatuit, am cusut tivul la un pantalon ca nu mai aveam cu ce sa ma imbrac, e cam racoare, is neepilata si daca tot ploua profit de ocazie sa stau mai mult neepilata sa ma faca bine. Toti nadragii vechi curg de pe mine ceea ce e semn bun si....rau ca musai sa cumpar altii. Abia am cumparat 2 perechi , una neagra si una rosie, a doua nu merge de serviciu.
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de lacrisel Mier 21 Mai 2014, 11:36 am

Eu nu sarbatoresc... Ba da, de fapt fata nasilor este Elena, asa hai sa beeeeem!!!! - daca vrei gasesti ce sa sarbatoresti  kiss 
lacrisel
lacrisel
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Mier 21 Mai 2014, 3:26 pm

Ai dreptate  love love  numai sa cauti si gasesti imediat!

La mine plouaaaaa, oare tine mult sezonul ploios  scratch scratch scratch  ca deja ma zgaraie pe nerv!!!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Tache Marilena Mier 21 Mai 2014, 9:35 pm

Buna seara
Am intrat si eu, dupa atata timp, sa urez ,,La multi ani" sarbatoritelor de azi.
Mi-a fost foarte dor de voi, cred ca am o saptamana decand nu v-am citit. Am fost plecata la Dunare, la Pecenega daca ati auzit de localitatea asta. Este in jud Tulcea. A fost deconectare totala, in mijlocul naturii, cu concert de broaste acompaniate de ciori. rade Ne-au facut o surpriza prietenii nostri si ne-au invitat sa mergem cu ei. A fost ceva de vis. Deconectare totala, n-am dat drumul la televizor, n-am avut net, huruit de masini... Pacat ca vine Dunarea mare si le inunda gradinile, deja inundase si drumul din spatele lor... Asta e, nu stii ce surprize iti pregateste natura si muncesti din greu ca sa pui o mancare pe masa. Intr-o clipa se duce totul... dar sunt oameni puternici si o iau de la capat de fiecare data. Sa va mai spun ca am cumparat peste de la un pescar fara maini!!! Se citea o fericire pe chipul lui cum rar am intalnit! Pentru oamenii acestia tine Dumnezeu pamantul!!!
Noapte buna! kiss 
Tache Marilena
Tache Marilena
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Mier 21 Mai 2014, 10:41 pm

Marilena,inseamna ca esti fresh. wink
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Joi 22 Mai 2014, 6:12 am

Buna dimineata! " Asta e, nu stii ce surprize iti pregateste natura si muncesti din greu ca sa pui o mancare pe masa. Intr-o clipa se duce totul... dar sunt oameni puternici si o iau de la capat de fiecare data."
Asa-i viata pentru toti, Marilena! Noi uitam ca ne nastem, pentru a muri si drumul dintre ele trebuie sa-l parcurgem cu demnitate si sa invatam cat mai multe noi si pe cei din jur, sa facem bine tot timpul! Gata...la munca! O zi buna tuturor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cafeaua e la fiert  wink 
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 30 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB