Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyIeri la 10:10 am Scris de diada

» Jucarii crosetate
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Discutii despre revista Burda-6

+61
Marchioness
RalucaS
Dorulet
piciul
11simy
Raluca2710
raluca ecaterina
marabr
florentina.bacioi
Samarineanca
Cristache
gaza
dory
valentinadof
Admina
elenaveronica
feerya
codryna
Michelle88
danabarbu2007
geo
Andante
bimbo
geany
barbin
sundown
LRodica
marina40
Fancy-
arielas
Adriana13
nico21
carmensz
Butterfly_Amalia
adina_lg
deeoxana
rosita
acpopa
valentyna_sweetly
Gabica
clauditzuka
ioana soare
diada
Greteledelweiss
ralou
any11
laurin
clodi
alexandra_bogdan
filipoidana
alice07
nico1206
bobitica
Karina33
Danutzaaa
danire
kabunta
dorina narita
tomari
anna_sandu
Panea Laura
65 participanți

Pagina 5 din 13 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul

In jos

Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 Empty Re: Discutii despre revista Burda-6

Mesaj Scris de nico21 Lun 13 Oct 2014, 7:59 am

arielas m-a innebunit blogul rusoaicei, de ieri ma tot uit pe el, e super ce face ea acolo. Multumim pentru link pupi
nico21
nico21
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 195
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 24/02/2010

Sus In jos

Discutii despre revista Burda-6 - Pagina 5 Empty Re: Discutii despre revista Burda-6

Mesaj Scris de Samarineanca Mar 14 Oct 2014, 4:06 am

Tari rusoaicele astea! Una mai priceputa decat alta!
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 615
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/05/2010

http://www.nomenestomen.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de laurin Mar 28 Oct 2014, 12:02 pm

un site despre Burda care pe mine m-a ajutat mult:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
laurin
laurin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 221
Varsta : 49
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 19/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Mar 28 Oct 2014, 3:08 pm

Preview decembrie

M-am uitat cam in fuga, si ce am retinut deocamdata e ca sunt cam multe pijamale, si asta:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Tipar de caracatita, sau asa ceva lol!
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Mar 28 Oct 2014, 3:19 pm

rade hai, ca-i misto, nu mai zice! E pentru femei insarcinate, sa nu te stranga la burtica.
Poate preferi pantalonii astia:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de nico1206 Mar 28 Oct 2014, 3:40 pm

Multumesc pentru preview, Rosita! Si uitasem sa ma mai uit... Dezamagitoarea revista pentru un numar de decembrie. Ma asteptam la mai multe haine festive, ceva deosebit, dar nu m-a impresionat nimic. Pijamalele mie imi plac, nu prea am tipar de pijamale wink
nico1206
nico1206
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 116
Varsta : 40
Localizare : magurele - ilfov
Data de inscriere : 11/08/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Mar 28 Oct 2014, 5:18 pm

Nico, hainele festive le-au pus in numarul de noiembrie, probabil ca sa avem timp sa le facem pana vin sarbatorile. In decembrie au pus pijamale ca sa ne mai si odihnim dupa ce petrecem. Vezi ce grija are Burda de noi? Laughing

Sama, pantalonii aia doar daca sunt cu paiete, altfel nu discut Cool
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nico1206 Mar 28 Oct 2014, 9:56 pm

Ai dreptate Rosita,Merci acum am luat iar preview-ul de noiembrie la puricat... Mai sunt 2 zile si iau revista, nu mai las sa-mi scape nici un numar, nu se stie cand imi va trebui cine stie ce tipar wink
Of, macar sa-mi fac timp sa-mi fac si mie ceva... fie ele si pijamale Smile
nico1206
nico1206
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 116
Varsta : 40
Localizare : magurele - ilfov
Data de inscriere : 11/08/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Adriana13 Mar 04 Noi 2014, 10:49 am

preview pentru decembrie, deja pe site:

preview burda decembrie
Adriana13
Adriana13
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de laurin Mier 05 Noi 2014, 9:17 am

Eu mi-am luat revista pe noiembrie si imi place tare mult, are pe acolo niste chestii pe care le-am planificat sa le fac. Intr-adevar numarul pe decembrie nu este impresionant dar tot o sa-l cumpar pentru tipare. Vorba lui nico, nu se stie cand ai nevoie de ceva.
Spor la treaba sa aveti si timp sa le faceti pe toate!
laurin
laurin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 221
Varsta : 49
Data de inscriere : 19/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de any11 Lun 17 Noi 2014, 6:26 pm

Tot citind ce ați scris voi pe aici m-am convins ca trebuie sa iau si eu revista Burda! Cat despre numarul din Decembrie cu pijamale, abia astept, m-am si gandit ca as putea sa fac o pijama super pentru o prietena care e înnebunită dupa pijamale!
any11
any11
helper
helper

Numarul mesajelor : 10
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 02/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de feerya Mar 18 Noi 2014, 12:26 pm

Eu am tot cumparat revista dar nu ma descurc sa citesc toate tiparele...este greu pentru un incepator...dar ma obisnuiesc eu. Cel mai mult imi plac decoratiile pentru interior si hainutele pentru copii!
feerya
feerya
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 12/10/2010

http://feeryafashion.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de any11 Joi 20 Noi 2014, 10:13 am

am luat revista Burda, am gasit ceva modele dragute, dar pe care nu prea am unde sa le port. cat despre tipare, ma uit momentan la ele ca la ceva absolut nou. poate pentru ca nu prea am folosit pana acum, ce am facut a fost dupa capul meu..
any11
any11
helper
helper

Numarul mesajelor : 10
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 02/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Mier 26 Noi 2014, 2:31 pm

any, cu materialul schimbat, un tipar poate arata total diferit si deci folosit in situatii diferite. Mai poti modifica lungimea, sa zicem, daca o fusta/rochie e prea scurta sau prea lunga pentru ocazia pentru care iti trebuie tie ... Sigur, unele chiar nu merg decat in anumite situatii, cum a fost cazul cu rochiile de gala din noiembrie. In rest, posibilitati multiple.

A aparut preview-ul pe ianuarie. Nu-mi place nimic! Neutral
Si ce idee, sa fotografiezi haine albe pe fond alb - mare finete!

Cel din decembrie imi place pana la urma, abia astept sa il iau maine. Cred ca imi fac rochia de pe coperta si bluza aia pentru caracatite (cu dedicatie speciala pentru rosita rade )
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de sundown Dum 30 Noi 2014, 9:56 pm

Observ ca am mai vazut unele modele (fusta alba - poza in care te dor ochii daca incerci sa-ti dai seama care ar fi piesa cu tipar, sau paltonul petrecut), stiu ca se repeta, dar tot sunt dragute. Imi place costumasul cu iz tehno, cu alb, kaki si visiniu, mi-ar prinde bine tiparul pentru pantaloni, par interesanti.

Ultima editare efectuata de catre sundown in Dum 30 Noi 2014, 10:02 pm, editata de 1 ori (Motiv : eroare constatata ulterior)
sundown
sundown
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 35
Data de inscriere : 01/02/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de ralou Mar 30 Dec 2014, 11:30 am

Vrea cineva cadou numarul de decembrie din Burda? Din greseala am cumparat-o de doua ori...
ralou
ralou
helper
helper

Numarul mesajelor : 25
Data de inscriere : 18/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Greteledelweiss Mar 30 Dec 2014, 6:03 pm

Daca Mosul vrea sa mi-o trimita mie, n-as face nazuri si promit sa fiu cuminte si la anu'...
Greteledelweiss
Greteledelweiss
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 606
Varsta : 48
Localizare : ro/ constanta-braila
Data de inscriere : 06/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Mier 31 Dec 2014, 1:59 am

Ralou eu nu am nici o revista Burda, la mine in oras nu se gaseste, imi doresc de mult sa am una…
santa
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 122
Localizare : hateg
Data de inscriere : 06/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Joi 01 Ian 2015, 10:00 pm

Preview   Burda 2 2015  link
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Joi 01 Ian 2015, 11:18 pm

wow ce imi place jacheta love neaparat vreau revista, pentru ca nu am avut niciodata una imi spuneti si mie va rog de unde stiti care vor fi tiparele sau toate acele poze au tiparul? Sa nu radeti de mine si pleaseeeeee de unde pot si eu sa cumpar daca la mine in oras nu o gasesc??
va pup si La Multi Ani !
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Vin 02 Ian 2015, 2:23 am

deooxana, cred ca se poate face abonament si ti se trimite prin posta. Vezi ca au site, da o cautare pe google. Au sediu in Bucuresti, eu am fost odata, cand cumparasem o revista care n-avea tipare si mi-au schimbat-o.
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Vin 02 Ian 2015, 11:29 am

pupi multumesc pt raspuns, da am cautat pe google si am vazut ca se poate face abonament, eu vroiam sa iau o revista sa vad daca ma descurc sa descifrez tiparele… dar pana la urma ma abonez si vad eu… mai apelez la voi wink
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Vin 02 Ian 2015, 11:43 am

A, eu zic ca nu vei avea probleme sa deslusesti tiparele. Te cam dor ochii prin aglomeratia aia de linii, dar sunt indicatii ajutatoare pe margine si cumva te obisnuiesti cu sistemul lor. Te mai dai inapoi si privesti de la distanta si astfel incep sa apara formele, compari cu schitele din insert si le dai de cap.
Daca faci tu haine fara sa ai tipare ... wink
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Vin 02 Ian 2015, 11:59 am

inca o chestie si gata… eu imi desenam singura tiparul dupa masuratorile mele sau dupa ochi la marimea mea, in revista sunt pe marimi? si trebuie sa le scot eu pe o coala de hartie nu? sau voi ce folositi? multumesc pt rabdare hug
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Vin 02 Ian 2015, 12:22 pm

Da, sunt pe marimi si trebuie copiate, ca sa le poti decupa fara sa strici nimic. Fie pe hartie (iti trebuie o hartie transparenta tip hartie de copt, de calc sau de ambalaj tip pergament). Eu le-am incercat pe toate. Multe fete folosesc folie de plastic pt. protectia mobilei la renovari, am incercat si eu, este intr-adevar f. ok pentru ca e mare, nu se rupe, poate fi pliata f. usor (ca sa pastrezi tiparele, ca poate vrei sa mai faci) si pretul e rezonabil. E o folie atat lunga, cat si lata, se gaseste la hypermarketurile de bricolaj (eu am luat de la Dedeman).

Uite, aici s-a discutat mai detaliat despre tiparele scoase din reviste:
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 13 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB