Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Croitorie
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyIeri la 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyIeri la 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyIeri la 7:51 am Scris de LRodica

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyIeri la 7:47 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 EmptyMier 11 Ian 2023, 10:24 am Scris de SilviaDumitrescu

Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)

+72
fiorenza70@yahoo.it
Ralecsandra
IoanaMarin
Djmanianfs
gabriela1554
ada_ada25
Iva Chrome
Butterfly_Amalia
ADOCHITEI RODICA
alexaaa08
adina_lg
Samarineanca
andreeaX
alexia53
vali91
iriclau
anex07maia
dorina narita
arielas
tomari
dizzy
ramoelena
alinutzika
bebelusha
cati13
ppisic
orhapetru
MagdaMarin
stefutza3
Dionisia
Admina
Phlom
deeoxana
Marchioness
sibelle
emiliatudor
clauditzuka
marina40
dorutzaddd
laurin
loredana72
Irbelga
SilviaDumitrescu
dada17
Andata
dadah
annamarya
afilimonb
Cristache
valentinadof
piciul
fulguta28
danabarbu2007
mar_ysa_28
nico21
gobelin
barbin
Danutzaaa
aidil
AcidoR
diada
nico1206
lenutastan
Floren
CarmenClaudia
Fancy-
Ladia
sybex
anna_sandu
adriandusmanescu
Panea Laura
adii
76 participanți

Pagina 4 din 15 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Urmatorul

In jos

Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 Empty Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)

Mesaj Scris de Phlom Dum 12 Oct 2014, 11:13 pm

Multumesc tuturor! Acum sa dea Dumnezeu si minte sa o folosesc cu spor.  cusut

Masina am luat de pe primul site care a aparut pe price.ro, elanko.ro cu 1535RON cu tot cu transport. Din cutie lipsea manualul in romana sau DVD cu instructiuni, dar manualul se gaseste pe BroRom de descarcat, iar de DVD, poate gasesc la cineva sa fac o copie, ori poate il uploadeaza online.

Inainte de a ma decide asupra modelului am cautat review-uri ale utilizatorilor. Mai la toate modelele era cineva nemultumit. In Merrylock am avut incredere datorita faptului ca ei livreaza componente si pentru alte branduri.

Eu am trimis e-mail la magazinele online de mai incredere, cerand un pret mai bun decat cel afisat (ex: 1999, 1800 RON etc), potrivit concurentei si nu au vrut. Asa ca am luat unde am gasit mai ieftin si de la un magazin cu referinte, pe compari.ro si altele, destul de bune. De oriunde iei masina, garantia este oferita tot de BroRom. Cu o diferenta de 3-4 milioane poti face multe: iei ate, materiale, picioruse etc, corect?

Am o nelamurire. Cautand dupa MK-3000CL am gasit ca masina mea este usor diferita la interior fata de cea de pe pagina Merrylock pe Google+. Angrenajul ambreiajului graifarului superior este usor diferit, iar carcasa la interior nu are gaura aceea la mine.
Asa arata pe site-uri online:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asa arata a mea:

Si amandoua sunt exact acelasi model. Stie cineva ceva?

Pagina magazinului Merrylock de unde am luat poza este asta:  link  https://plus.google.com/113570055060512362549/posts
Au postat poze destul de bune cu masinile lor.

Cea de la Lidl imi facea de mult cu ochiul.
E bine de stiut  Idea  ca masina de surfilat care este de vanzare la Lidl,  link  "element by PFAFF 1230OL" este aceeasi masina cu  link  "SINGER 14SH754". La Lidl costa 650RON, iar SINGEr pe magazinele online are pret de la 995 pana la 2000RON. Deci masina de la Lidl mi se pare un adevarat chilipir.
SINGER 14SH754 Brochure
Singer 14SH744 User Manual - Model name: 14SH754/14CG754
Asa ca va puteti folosi de asta pentru a va achizitiona componente mecanice, pentru tutoriale online, pentru manuale online, specificatii complete, accesorii, review-uri si altele.
Phlom
Phlom
helper
helper

masculin
Numarul mesajelor : 95
Localizare : Constanta / Atena
Data de inscriere : 08/04/2014

http://phloreen.wordpress.com/

Sus In jos

Triplock(overlock); totul despre surfilare(6) - Pagina 4 Empty Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)

Mesaj Scris de nico21 Lun 13 Oct 2014, 8:01 am

Phlom multumim pentru link-uri, imi vor fi de mare ajutor cand voi pune mana pe masinuta de la Lidl. Abia astept Smile
nico21
nico21
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 195
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 24/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mar_ysa_28 Mar 14 Oct 2014, 10:01 pm

Și eu o asteptam de muuuult! Sâmbăta o sa fie bătaie la Lidl wink
mar_ysa_28
mar_ysa_28
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 147
Varsta : 36
Localizare : internet
Data de inscriere : 06/10/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Mier 15 Oct 2014, 10:50 pm

da, da, da... sambata ora 08:00 voi intra prima in magazin
cos
deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 122
Localizare : hateg
Data de inscriere : 06/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de marina40 Sam 18 Oct 2014, 8:22 am

Sunt fericita posesoare de triploc,tocmai mi l-a cumparat fiica mea de la Lidl din Baia Mare,a zis ca sunt destule.
marina40
marina40
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 255
Localizare : zalau
Data de inscriere : 10/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Sam 18 Oct 2014, 10:48 am

A luat cineva de la Lidl din Bucuresti? Ca sotul vroia sa imi ia si nu a gasit. rectificare tocmai a sunat si mi-a spus ca mi-a luat.yupeee!!!!!!!!!!!!!!trebuie sa i9nvat ce sa fac cu el ca habar nu am , dar de dorit l-am dorit ....ideea e ca as vrea sa fac ceva productiv...acum mai am nevoie de manechin....si mullllllta vointa!!!!!!!!!!
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Phlom Sam 18 Oct 2014, 2:44 pm

Să le stăpâniți sănătoase! Aștept păreri despre calitate mașinilor și, dacă vreți, poze cu deschiderea pachetului:-)

Legat de a mea, am mai înțeles cum funcționează. La Singer,aceeași mașină, pe carcasă are niște indicații și luându-mă după alea, mi-a fost mai ușor să învăț.
Nu pres găsisem care e faza cu conversia graifărului superior, neștiind dacă se mai pune ață sau nu. I-am dat de cap, slavă Domnului.
Momentan mă chinui să țin țesătura bine că altfel fac niște surfilări de-mi vine să plâng la cât de strâmbe ies. :-p
Am făcut o fustă de blugi pentru soția. A ieșit bine, doar că târziu m-am gândit să surfilez si sub fermoar: ))

Aștept impresiile cu PFAFF-urile/Singer de la Lidl.
Phlom
Phlom
helper
helper

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de marina40 Dum 19 Oct 2014, 11:23 am

Ieri am cusut niste colantei pt fetita,mi-a placut cum merge dar am de studiat sa vad cum pot face si tivuri,reglaje.
marina40
marina40
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Dum 19 Oct 2014, 1:12 pm

Sa le folositi sanatoase si cu mult spor fetelor!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Dum 19 Oct 2014, 1:39 pm

Sunt fericita posesoare a unui Pfaff ieri la 7:20 am fost in fata magazinului, am intrat prima si surpriza erau doar 2 bucati… deci cine se trezeste de dimineata……. Am si cusut o rochita, sunt super mega multumita, am invatat sa schimb si atele rock Am incercat cu 2 ace si 4 ate si reglajele din fabrica si a mers perfect, acum urmeaza sa incerc si cu un ac sau 2, 3 ate. Stiti careva daca face si tiv eu tocmai am reglat lama superioara in pozitie de repaus si sa vad ce stie sa faca… bounce

Acesta este coltul meu de rai

deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Dum 19 Oct 2014, 6:08 pm

Deeoxana ma bucur pt tine si ma faci sa nu mai am rabdare ...eu abia marti voi intra in posesia ei si poate abia miercuri seara sa cos ceva daca m-oi pricepe. Sper sa-mi iasa o pereche de colantei pt fata asta vreau sa incerc intai.Trebuia sa iau si materiale si poti sa imi spui de unde ti-ai luat atele si de care ,in privat daca nu e voie?
AAAAAAAA si cred ca se cere poza cu rochita!!!!!!!!!!!!!!
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de nico21 Dum 19 Oct 2014, 6:37 pm

Sa le stapaniti sanatoase fetelor, eu abia maine o primesc, nu mai am rabdare...
Deeoxana si eu sunt curioasa de unde ai luat atele, de care sunt si la ce pret Smile
nico21
nico21
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 195
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 24/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de deeoxana Dum 19 Oct 2014, 9:12 pm

Multumesc fetelor kiss
Accesoriile le-am luat exact de langa masinuta deci tot la Lidl le gasiti, in pliant nu erau, nici eu nu am stiut de ele dar sunt mai multe chestii pt cusut decat ne-au aratat ei acolo pe ultima pagina… Printre care si clestii pt capse pe care ii asteptam de mult !
Pe fiecare produs in parte am dat 4,99 lei, deci un con ata de 2500m (specifica ca e pt overlock) costa 4,99 la fel si acele de cusut tot setul (la mercerie dadeam 1,25 lei pe o bucata, iar in acest set sunt 10) cat si acele pt crosetat (aceste sunt la set nr 5, 6, 7 sau set de 8, 9, 10)

Rochita arata cam asa (adica materialul am vrut sa il arat) si cusatura se vede impecabil love Partea deschisa este fata, maine va trimit o poza cu ea imbracata. Scuzati calitatea pozelor, in graba am facut cu telefonul….

deeoxana
deeoxana
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Dum 19 Oct 2014, 9:34 pm

cusatura arata super profi ,astept rochita maine sa vedem fericirea pe chipul tau. Cat despre ate si clesti avantaj pt cel ce vede la fata locului, eu in ultima vreme stau in casasi faccomenzi...mai am putin si imi kau si painea pe net...sau curier....ei exagerez putin... wink sa le stapanesti sanatoasa!
,
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Samarineanca Dum 19 Oct 2014, 11:32 pm

Deeoxana, sa le folosesti sanatoasa si la fel de bucuroasa ca in poza. Smile
Samarineanca
Samarineanca
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 615
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/05/2010

http://www.nomenestomen.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Mar 21 Oct 2014, 1:18 am

Fetelor, sunteti norocoase ca ati mai gasit masinuta de cusut! Eu din pacate, dupa ce am alergat prin tot Bucurestiul in goana dupa masinuta, nu am mai gasit-o! Este pt a doua oara cand nu prind oferta! Sad Ma chinui cu un triplock vechi de acum 1000 de ani!
Nu stiu unde as mai putea sa o gasesc! Sad(
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Mar 21 Oct 2014, 6:25 am

Nici eu Fulguta..chiar le-am felicitat pe fetele care au reusit sa cumpere masina de la LIDL ieri, la o cafea!
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mar 21 Oct 2014, 10:10 am

Eu zic sa intrebati in magazin sau sa sunati la un sediu central ceva,poate mai au masina in alte magazine si nu s-o fi dat si v-o aduc unde sunteti voi.Incercati!Daca nu,in ritmul lor, la anul pe vremea asta vor fi din nou in oferta!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristache Mar 21 Oct 2014, 6:32 pm

am  fost astazi la unul din magazinele lidl din oras si aveau o masina de surfilat. una singura, dar aveau.
Cristache
Cristache
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 635
Varsta : 47
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Danutzaaa Mar 21 Oct 2014, 7:18 pm

Ideea Valentinei este ft buna. Asa am procedat eu in ajun de sarbatori cand am cautat disperata cutiile acelea ft frumoase de tinut ceasurile. Am sunat, mi=au spus la ce magazin din oras au si via Lidl. Succes! Daca este sa fie pentru tine, vei gasi cu siguranta masinutza!
Danutzaaa
Danutzaaa
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 150
Varsta : 42
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 06/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Phlom Mier 22 Oct 2014, 2:46 am

Oameni buni, sa-mi cada fata nu alta cand am gasit intr-o oferta la Lidl aici in Grecia, masina de surfilat PFAFF 1230OL la pretul de 79 Euro (~350 RON), de la 129 Euro (~570 RON). Cred ca merg sa iau una pentru mama, ca la a mea e mai greu de lucrat.
Cui ii este greu sa creada, sa descare acest si sa caute la pag.4: .pdf [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si un print screen:
Maine ma duc sa vad daca mai au masinile, poate prind vreuna.
Daca aveti pe cineva in Atena, rugati sa se duca sa va ia o masina si sa v-o trimita prin autocar direct la voi. Le trimiteti banii prin Western si va alegti cu masina la super pret.
Magazinul nou deschis este in Atena in zona Rendi.
Phlom
Phlom
helper
helper

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Mier 22 Oct 2014, 6:18 am

Bravo, Phlom ca te-ai gandit la mama ta! Odata si odata voi gasi si eu o astfel de masina, daca trebuie sa cos si eu tricoturi si jerse si mai ales ceva tricouri pentru fiul meu, care nu-si gaseste mai nimic pentru inaltimea lui. Eu i-am spus sa-si faca prieten un croitor bun!  wink  Dar fiecare e specializat pe ceva...doar un prieten de suflet iti face si maieu si camasa si pantaloni!  Numai bine!
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Phlom Mier 22 Oct 2014, 12:04 pm

Am trecut pe la acel magazin Lidl și nu mai aveau. Am luat doar niște conuri cu ață din polyester, că nu aveam.
E bine de știut totuși care este un preț bun la produsul ăsta.

Asta e. Mama tot la mâna mea stă : -p

@piciul: o mașină ca asta își merită fiecare bănuț. Creativitate să fie!
Phlom
Phlom
helper
helper

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Mier 22 Oct 2014, 8:02 pm

In seara asta am avut la dispozitie 1 ora sa verific si eu masina de la Lidl.....mi-am prins urechile rau de tot la ate ca nu prea se vad corect pozele din manual sau sunt eu chioara...ma rog ata de la portocaliu si galben imi e neclar pe unde trebuie scoasa si am impresia ca se incurca ....Eu am gasit in masina si un petec verde cusatura de proba si parca erau atele cam incurcate sub ac....asa trebuie sa fie ca nu era sigilata cutia...
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de marina40 Mier 22 Oct 2014, 8:50 pm

Petecul verde si la mine il avea sub talpita........eu am legat alte ate de alea care erau puse la triploc......si asa am cusut,ca nu cred ca as sti pune atele corect.
marina40
marina40
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 15 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB