Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
+45
anna_sandu
pufoi
bobitica
oliv
Dodo-pui
teisoara
lacrisel
cica elena
xlaligia
Floren
Teima
fizicuta
europolis
flori de camp
CCristinaC
Giobsy
Lumaria
victoriacus
Gianina4ever
NicoleCeaMov
canadianca50
irish05
Greteledelweiss
dragan mirela
MagdaMarin
gretty
Day
piciul
danniela
Giorgi
betymi72
AcidoR
mnarcisa
Ducess
valentinadof
Dorulet
dorina narita
barbin
Celya_f40
Geta_63
bisisica bijuterii
Serban Valentina
Gabica
ema
SilviaDumitrescu
49 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
Buna dimineata va spun si eu de la Canalul Dunare Marea-Neagra , mai pe la prinz ...
, acum mi s-a trezit familionul , mi-au venit copii de la Bucuresti in minivacanta de 1 mai muncitoresc .
Intre timp am pregatit cafelutza , asa ca va servesc si pe voi ,cea de la Piciu cred ca s-a terminat, multumim Piciu pentru tratatie
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mie chiar imi place 1 Mai, daca mai este legat si de citeva zile cum este anul asta este super, prilej sa avem copii acasa , sa fim impreuna . Ne doream sa mergem la Brasov la rude dar ne-am schimbat planul, vremea nu este asa placuta asa ca i-am invitat pe ei la noi ... este mai cald.
Va doresc sa va bucurati de zilele libere daca aveti , alaturi de familie , prieteni ,de cei dragi .

Intre timp am pregatit cafelutza , asa ca va servesc si pe voi ,cea de la Piciu cred ca s-a terminat, multumim Piciu pentru tratatie

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mie chiar imi place 1 Mai, daca mai este legat si de citeva zile cum este anul asta este super, prilej sa avem copii acasa , sa fim impreuna . Ne doream sa mergem la Brasov la rude dar ne-am schimbat planul, vremea nu este asa placuta asa ca i-am invitat pe ei la noi ... este mai cald.
Va doresc sa va bucurati de zilele libere daca aveti , alaturi de familie , prieteni ,de cei dragi .

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Vin 02 Mai 2014, 4:48 pm, editata de 1 ori
Buna dimineata fete!Sa aveti weekend frumos si insorit si multa veselie 

Neataaaa!Multumesc de cafea!Eu as mai vrea sa pun cate ceva in pamant azi,sa vada daca ma lasa vremea,cica pe la 12 ploua la mine in localitate.Poate ma ocoleste

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
'neata!
Dragelor, nu va agitati politic ca nu se merita!!
Da multe tari sarbatoresc ziua munci, printre care si Kenya. Nu sunt sigura dar mi se pare ca e declarata ziua internationala a muncii. Aici toata lumea are liber nu conteaza pentru cine munceste. E public holiday. Insa daca e ''foc continuu'' adica 24 de ore sau alt program, esti chemat sa muncesti si esti platit apoi. Eu nu sunt platita, ca asa vrea seful meu fapt pentru care mi-am luat ziua libera...ha..ha....
Day era sa zic ce weekend ca eu cred ca e luni azi!!!
Dragelor, nu va agitati politic ca nu se merita!!
Da multe tari sarbatoresc ziua munci, printre care si Kenya. Nu sunt sigura dar mi se pare ca e declarata ziua internationala a muncii. Aici toata lumea are liber nu conteaza pentru cine munceste. E public holiday. Insa daca e ''foc continuu'' adica 24 de ore sau alt program, esti chemat sa muncesti si esti platit apoi. Eu nu sunt platita, ca asa vrea seful meu fapt pentru care mi-am luat ziua libera...ha..ha....
Day era sa zic ce weekend ca eu cred ca e luni azi!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata la pranz. Ieri am avut liber si parca zic ca azi e duminica....
E frig si ploua si nu am nici un chef de iesit din casa.
Ce de cafelute azi...
Dorulet La multi ani sotului tau!!!

E frig si ploua si nu am nici un chef de iesit din casa.
Ce de cafelute azi...
Dorulet La multi ani sotului tau!!!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Dorulet, la multi ani sotului si o viata fericita in doi ca ai zis ca sarbatoriti si logodna!!! Sa fiti fericiti!!!
Si la mine zi ploioasa dar e cald si zapuseala. Si innorat normal si ba ploua ba sta. E sezon!! De acum incolo o luna o sa ma vait ca ploua, ca m-am saturat de ploaie ca am rufele murate...
Adi, ma bucur sa te vad pe aici, am mai intrebat de tine!!!
Si la mine zi ploioasa dar e cald si zapuseala. Si innorat normal si ba ploua ba sta. E sezon!! De acum incolo o luna o sa ma vait ca ploua, ca m-am saturat de ploaie ca am rufele murate...
Adi, ma bucur sa te vad pe aici, am mai intrebat de tine!!!
danniela- Atotcunoscător
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna dimineata !Multumim de cafea !O zi frumoasa tuturor, cu soare si spor!
Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Buna dimineata! noi suntem in picioare de la 6 ca cineva cere "lape" la orele alea ... asa ca, numai de lene, beau cafeaua abia acum :P aici se arata soarele!!!o zi frumoasa!!!!
anna_sandu- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 145
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 28/10/2009
Tache Marilena- Maestru
'neata...pe la amiaza! uimitor clipul! minunat!!! cate daruri a dat Dumnezeu omului, numai sa le foloseasca cum trebuie!

Lumaria- helper
-
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 51
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 16/03/2014
neata!
La mine ploua, deja stiti!!
Si e o zapuseala mai toata ziua. Noaptea racoare, nuuuu nu va speriati ca nu e frig, vreo 20 grd C acolo.
In rest...niste bombe aseara, au inebunit astia. Nu se potolesc deloc. Tot orasul era sirene. Noroc ca eu stau intr-un cartier de case, departe de nenorociri.
O zi faina va doresc!!!
La mine ploua, deja stiti!!
Si e o zapuseala mai toata ziua. Noaptea racoare, nuuuu nu va speriati ca nu e frig, vreo 20 grd C acolo.
In rest...niste bombe aseara, au inebunit astia. Nu se potolesc deloc. Tot orasul era sirene. Noroc ca eu stau intr-un cartier de case, departe de nenorociri.
O zi faina va doresc!!!
danniela- Atotcunoscător
Neata!Multumim de cafea!Eu sunt de serviciu si am timp de scris,da?
Ieri am bagat ca migu' in gradina si in bucatarie.Azi ploua si trage a somn.
Daniela,te-ai invatat tu,dar cred ca nu-i simplu deloc!

Daniela,te-ai invatat tu,dar cred ca nu-i simplu deloc!

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Buna dimineata va spun si eu...o duminica placuta sa aveti!
flori balteanu- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 299
Varsta : 53
Localizare : rm valcea
Data de inscriere : 31/08/2011
Nu e Valentina, doamne fereste!!
Mi-e ciuda ca mor oameni inocenti, au aruncat o grenada in statia de autobuze. Ce vina au oamenii aia??? O alta a fost pe plaja langa un hotel si o alta langa podul mare, prea mica pentru pod. Cica au fost aruncate din masina. Cred ca sunt din astea facute de ei, nu profesionale.
Sper ca guvernul sa faca ceva.
Si eu tot la serviciu. Noi avem angajati doi politai armati tot timpul. Azi nu au venit, stiu cauza, sunt toti la biserici, insa si noi vrem securitate asa ca ma duc sa sun seful lor.
Mi-e ciuda ca mor oameni inocenti, au aruncat o grenada in statia de autobuze. Ce vina au oamenii aia??? O alta a fost pe plaja langa un hotel si o alta langa podul mare, prea mica pentru pod. Cica au fost aruncate din masina. Cred ca sunt din astea facute de ei, nu profesionale.
Sper ca guvernul sa faca ceva.
Si eu tot la serviciu. Noi avem angajati doi politai armati tot timpul. Azi nu au venit, stiu cauza, sunt toti la biserici, insa si noi vrem securitate asa ca ma duc sa sun seful lor.
danniela- Atotcunoscător
....Buna ziua! E de pranz...dar pe ploaia asta oscilez intre cafea si somn...Noroc cu clipul asta de m-am luminat
Day, frumoase cesti si e cafea, cat trebuie sa nu-ti pui scobitori la ochi, dupa ce o bei!
....cum spunea Valentina..."Ieri am bagat ca migu' in gradina si in bucatarie.Azi ploua si trage a somn."
Si eu in gradina, mai incet si acum recuperez prin casa...aspirator, bucatarie si facut "temele" pentru maine: E LUNI!
Danniela, sanatate si noroc si sa treceti cu bine de aceasta situatie. Mereu in astfel de conflicte mor cei nevinovati.
O zi buna in continuare!
P.S. Un clip trezire-uimire!

Day, frumoase cesti si e cafea, cat trebuie sa nu-ti pui scobitori la ochi, dupa ce o bei!
....cum spunea Valentina..."Ieri am bagat ca migu' in gradina si in bucatarie.Azi ploua si trage a somn."
Si eu in gradina, mai incet si acum recuperez prin casa...aspirator, bucatarie si facut "temele" pentru maine: E LUNI!

Danniela, sanatate si noroc si sa treceti cu bine de aceasta situatie. Mereu in astfel de conflicte mor cei nevinovati.
O zi buna in continuare!
P.S. Un clip trezire-uimire!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Ziua buna, e o vreme afara de nici catelele mele nu ies din cusca. E frig, bate vantul si cerul e gri, gri. Vreme de stat in casa la caldurica. Maine cica va di soare si frumos!!! Vreau sa o vad si pe asta.
O zi reusita tuturor daca frumoasa nu pria e!!!
O zi reusita tuturor daca frumoasa nu pria e!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna ziua
Day, multam de cafeluta! Eu acum m-am trezit! Ce bine dorm cand ploua afara! Am fost la o nunta si am topait toata noaptea. Inca vreo doua nunti si imi fac o silueta...!!!
Ce inseamna lipsa de miscare, am deja o febra musculara de toata frumusetea!
O duminica placuta!
Day, multam de cafeluta! Eu acum m-am trezit! Ce bine dorm cand ploua afara! Am fost la o nunta si am topait toata noaptea. Inca vreo doua nunti si imi fac o silueta...!!!

Ce inseamna lipsa de miscare, am deja o febra musculara de toata frumusetea!
O duminica placuta!
Tache Marilena- Maestru
Pe 24 mai si eu cu ai mei merg la o nunta, la o prietena cu un an si 2 luni mai mica decat mine si pe care o cunosc de cand eram iin clasa a -2-a. Tatal ei mi-a fost profesor de pictura la "palatul copiilor".
Ma duc pana la bucatarie sa imi fac un cappucino.
Ma duc pana la bucatarie sa imi fac un cappucino.
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-12
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie