COSTUME CARNAVAL(1)
+66
teisoara
betymi72
leonutza69
Marry
anamaria79"
Giobsy
amnro
monica bohodeanu
ancush
mnarcisa
catallinag
anigherman
amia
ralucahanc
adelina24
cory74
Alina.C
Lucia Ro
cretu_veronica22
danae
MAYA
julix_2007
Karina33
mickyta
john2000
came_lia
elutzamicutza
zylv
olympia
alexaaa08
livia_iri
dandana
Buburuza
Adeana
ileana cosanzeana
Roxy
firimitura
puffetta
doris1978
SilviaDumitrescu
clodi
totolina
trice
Eva
livia1981
ariana
ioana soare
Clio_Ela
geany
andreeaX
monique1977
DANIELA.I
loremunteanu
lorinaoo1
Bianca
tomari
diada
MihaelaT
Valentina
Camy
cris69
arime
Ela
Admina
cleo
Tonsis
70 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: COSTUME CARNAVAL(1)
In orice te-ai costuma tot frumoasa esti si pe langa asta mai esti si harnica si talentata (ce ma nervezi....
)

Totolina, foarte fumoasa rochita. Sa o poarte cu drag micuta, va fi admirata in ea. Am cautat fulgi la metru, dar nu am gasit albi, probabil cumpara lumea in ajun de sarbatori.
Adeana, minunate costumele. Foarte frumos ai completat cu machiaj si coafura.
Printesa Leia imi place cel mai mult.
Adeana, minunate costumele. Foarte frumos ai completat cu machiaj si coafura.

Adeana, esti cea mai tare! Felicitari, foarte reusite costumatiile, esti foarte talentata!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Aseara am fost si noi la o petrecere cu tema. Ieri mi-am facut in mare viteza costumatie de dama de saloon - rochie neagra, jupon cu volane de tulle rosu, boa de fulgi rosii, ciorapi plasa, botine, jartea... tot tacamul. Plus machiaj si parfum in exces, ca orice matroana... serioasa. Dupa ce se incheie concursul de rochii de seara (rochia este din acelasi material ca si cea pentru concurs) o sa va arat si poze.
Aseara am fost si noi la o petrecere cu tema. Ieri mi-am facut in mare viteza costumatie de dama de saloon - rochie neagra, jupon cu volane de tulle rosu, boa de fulgi rosii, ciorapi plasa, botine, jartea... tot tacamul. Plus machiaj si parfum in exces, ca orice matroana... serioasa. Dupa ce se incheie concursul de rochii de seara (rochia este din acelasi material ca si cea pentru concurs) o sa va arat si poze.
i-am facut si poze cu rochita de fulgusor. m-am mai gandit si i-am facut si un fel de bolero, ca nu imi placea cum ii sta cu bluzita pe dedesubt.
sper sa se inteleaga ceva din aceste poze, ca ea se uita la desene si se "stramba" si pt poze
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sper sa se inteleaga ceva din aceste poze, ca ea se uita la desene si se "stramba" si pt poze

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
superbe toate costumele dar tin sa te felicit TOTOLINA cat de frumoasa ai facut rochita
pentru serbare ,imi place ff mult si boleroul ,este din raiat finut rochita nu?
pentru serbare ,imi place ff mult si boleroul ,este din raiat finut rochita nu?
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
multumesc mult, si ma bucur ca va place, conteaza mult pt mine parerile voastre. da, rochita si boleroul sunt din raiat finut. am vrut sa fie initial din catifea, dar nu am gasit. bentitele sunt impletite din fir pufos si apoi cusute la mana pe marginea rochitei si a manecilor (nu am gasit blanita).
acum astept urmatoarea serbare
acum astept urmatoarea serbare

totolina- Junior
Totolina, e o scumpa fulgusorul.Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Foarte reusita rochita. Felicitari.
Adeana, imi plac costumele ce le-ai facut si in mod special imi place cand esti printesa Leia.
Adeana, imi plac costumele ce le-ai facut si in mod special imi place cand esti printesa Leia.
Adeana BINE AI VENIT! Foarte esti foarte frumoasa si talentata. Felicitari
Totolina ai avansat atat de mult in lumea croitoritului. Felicitari, imi place foarte mult atat rochita si bloeroul cat si fetita pe care o admir de fiecare data

Totolina ai avansat atat de mult in lumea croitoritului. Felicitari, imi place foarte mult atat rochita si bloeroul cat si fetita pe care o admir de fiecare data

Totolina, ai o fetita superba! Si boleroul ti-a iesit excelent, imi place tare mult 'fulgul' taul 

multumesc de aprecieri, imi place asa de mult sa citesc ce imi scrieti! imi da puteri si curaj sa ma apuc si de alte proiecte. de cate ori ma simt descurajata, citesc aprecierile voastre
nici nu stiti ce avant imi dati.

totolina- Junior
Admina, la merceria Steluta mai erau agatati niste fulgi albi (undeva in stanga vanzatoarei, spre usa de la depozit, putin mai sus), sigur erau si la Sharbeck pe lipscani. asta era sambata dimineata! dar nu cred ca erau la m, erau taiati in bucati, 1.5m parea
nu-mi dau seama daca e exact ce a pus totolina, dar daca ai timp treci si vezi!
sper ca joi sa pun si eu rochita de ingeras!
nu am rezistat sa nu va spun
mai am doua nopti de lucru!
nu-mi dau seama daca e exact ce a pus totolina, dar daca ai timp treci si vezi!
sper ca joi sa pun si eu rochita de ingeras!

mai am doua nopti de lucru!
dandana- Junior
- Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009
eu nu am pus fulgi, ca nici eu nu am gasit, cum rochita e alba, eu doar am sugerat conturul unui fulg in partea din fata, iar stelutele de pe fusta sunt facute din acelasi fir argintiu.
totolina- Junior
este superba rochita si fetita o dulcica 

livia_iri- helper
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/07/2009
alexaaa08- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/09/2009
fulg de nea
Chiar e un fulgulet de nea.. felicitari pentru costumatie si fetita!
Amandoua sunt foarte reusite!
Amandoua sunt foarte reusite!
rochita fulgusor
Foarte frumoasa rochita, dar si mai frumoasa, fetita ta Totolina! Steluta de pe pieptul rochitei este brodata de mana cu fir argintiu, sau cum ai facut, Totolina, ca nu pot mari destul poza?
ma bucur ca va place rochita, si fetita mea
fulguletul de pe fata rochitei este facut dintr-un fir argintiu (cablu, cum i-a spus doamna de la magazin) pe care l-am cusut dupa forma unui fulg. este exact ca si cum ai modela o sarma, doar ca firul meu nu isi pastra forma,e un fel de sfoara. asa ca e cusut cu ata alba foarte des, ca sa isi pastreze forma.
steluta e facuta din acelasi fir argintiu, am taiat 3 bucatele pe care le-am unit la mijloc.
sper sa se inteleaga mai bine din imagini, decat din ce explic eu

fulguletul de pe fata rochitei este facut dintr-un fir argintiu (cablu, cum i-a spus doamna de la magazin) pe care l-am cusut dupa forma unui fulg. este exact ca si cum ai modela o sarma, doar ca firul meu nu isi pastra forma,e un fel de sfoara. asa ca e cusut cu ata alba foarte des, ca sa isi pastreze forma.
steluta e facuta din acelasi fir argintiu, am taiat 3 bucatele pe care le-am unit la mijloc.
sper sa se inteleaga mai bine din imagini, decat din ce explic eu

totolina- Junior
iata si rochita noastra!
si explicatiile:
- material sintetic luat din depozit de la filaret, avantaj: 15 lei pe 3 m, dezavantaj se mototoleste ca naiba si nu e chiar cel potrivit pt model;
- modelul e cel discutat deja la acest topic
;
- croiala fustei e ceva mai mult decat un semiclos, acum cred ca nu am facut bine, nu trebuia atat de larga, ar fi fost mai bine doar un semiclos dar nu chiar plecat de sus, cumva ca o lalea, sa fie mai pe langa corp pana pe la fundulet;
- manecile in partea de sus sunt cam largi si facute complet fara un tipar adevarat, adica am facut eu unul ca sa pot taia materialul dar doar asa sa fie;
- aripile sunt cum le doream doar ca prea mai lungi;
- tivurile sunt surfilate cu fir auriu dar nu se vede prea bine, a durat mult de tot, nu se justifica, as fi vrut mai mult auriu;
- corsajul e facut dintr-un fel de funda de la mercerie, e ca o plasa de sarma ffff subtire, imbracata in fir auriu, am taiat-o bucati si am cusut-o cu fir, rezultatul a fost frumos dar pt putin timp pt ca zgatia mea a inceput sa faca balet cu trantiri pe jos ( a vazut ea la circ niste contorsioniste si de atunci baleteaza ca ele) si eu trageam de ea, o luam in brate
. am ales aceasta varianta pt ca nu aveam material dantelat;
- m-am gandit si eu sa cos snur din ala ca totolina dat nu avea unul asa frumos la mercerie (am avut doar sambata trecuta pt cumparaturi);
- nu am finisat nimic pe dos, curg atele,
dar promit sa revin;
- mai am material pt ca mi-am propus din start sa refac corsajul pt anul viitor si cred ca atunci voi reface fusta asa cum ma gandesc;
- am lucrat 2 nopti, in total cam 9 ore;
- nu am facut nicio proba ca nu am cu cine, nici masuri nu am putut sa iau cum trebuie, de aia fusta e cam scurta;
- masina mea e o minune
Adminei si Mihaelei pt sugestie!
acum astept critici pt ca pe mine astea ma ajuta cel mai mult
si explicatiile:
- material sintetic luat din depozit de la filaret, avantaj: 15 lei pe 3 m, dezavantaj se mototoleste ca naiba si nu e chiar cel potrivit pt model;
- modelul e cel discutat deja la acest topic

- croiala fustei e ceva mai mult decat un semiclos, acum cred ca nu am facut bine, nu trebuia atat de larga, ar fi fost mai bine doar un semiclos dar nu chiar plecat de sus, cumva ca o lalea, sa fie mai pe langa corp pana pe la fundulet;
- manecile in partea de sus sunt cam largi si facute complet fara un tipar adevarat, adica am facut eu unul ca sa pot taia materialul dar doar asa sa fie;
- aripile sunt cum le doream doar ca prea mai lungi;
- tivurile sunt surfilate cu fir auriu dar nu se vede prea bine, a durat mult de tot, nu se justifica, as fi vrut mai mult auriu;
- corsajul e facut dintr-un fel de funda de la mercerie, e ca o plasa de sarma ffff subtire, imbracata in fir auriu, am taiat-o bucati si am cusut-o cu fir, rezultatul a fost frumos dar pt putin timp pt ca zgatia mea a inceput sa faca balet cu trantiri pe jos ( a vazut ea la circ niste contorsioniste si de atunci baleteaza ca ele) si eu trageam de ea, o luam in brate

- m-am gandit si eu sa cos snur din ala ca totolina dat nu avea unul asa frumos la mercerie (am avut doar sambata trecuta pt cumparaturi);
- nu am finisat nimic pe dos, curg atele,

- mai am material pt ca mi-am propus din start sa refac corsajul pt anul viitor si cred ca atunci voi reface fusta asa cum ma gandesc;
- am lucrat 2 nopti, in total cam 9 ore;
- nu am facut nicio proba ca nu am cu cine, nici masuri nu am putut sa iau cum trebuie, de aia fusta e cam scurta;
- masina mea e o minune

acum astept critici pt ca pe mine astea ma ajuta cel mai mult
dandana- Junior
- Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009
mie in mare mi se pare ok. depinde care a fost cerinta doamnei educatoare. cu probatul stiu si eu. nici fata mea nu sta la probat. am masurile ei toate si fac hainutele complet si i le dau direct facute. am mai dat gres cu o bluzita, dar o sa ii maresc eu cumva manecile. e bine macar ca nu ti-a facut figuri masina de cusut. la mine ma cam chinuie la materiale elastice.
uite cum a fost la noi la serbare. si mie mi se parea ok rochita mea, dar dupa ce am vazut la alte fetite, parca as mai fi schimbat ceva la ea. parca ar fi mers pe o crinolina, ceva cu sarma, sa o faca mai bufanta.
uite cum a fost la noi la serbare. si mie mi se parea ok rochita mea, dar dupa ce am vazut la alte fetite, parca as mai fi schimbat ceva la ea. parca ar fi mers pe o crinolina, ceva cu sarma, sa o faca mai bufanta.
totolina- Junior
DANDANA rochia este superbaaaaa,ingenioasa idee cu manecile bravo
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Dandana, si mie imi place foarte mult! Modelul e foarte potrivit, aripile sunt perfecte!!
Si printesa e superba, sa-ti traiasca! Chiar o ingerica:)
Eu am de recuperat, sunt atatea minunatii aicipe care eu inca nu le-am vazut. In ultimele zile am fost mereu pe pe fuga, si mai mult la subiectul cu concursul.
Si printesa e superba, sa-ti traiasca! Chiar o ingerica:)
Eu am de recuperat, sunt atatea minunatii aicipe care eu inca nu le-am vazut. In ultimele zile am fost mereu pe pe fuga, si mai mult la subiectul cu concursul.
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Ela, mare dreptate ai... Eu am vazut rochita postata de Dandana, dar nu am apucat sa scriu.
Este minunata, si mie imi plac manecile foarte mult, ca de printesa. Si cred ca ai lucrat tivul cu zig-zag, nu? Imi plac marginile valurite. Sa-ti traiasca masina, sa te ajute in toate proiectele tale.
Este minunata, si mie imi plac manecile foarte mult, ca de printesa. Si cred ca ai lucrat tivul cu zig-zag, nu? Imi plac marginile valurite. Sa-ti traiasca masina, sa te ajute in toate proiectele tale.

Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» COSTUME CARNAVAL(2)
» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (VI)
» Costume carnaval (3)
» Costume Carnaval (4)
» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (VI)
» Costume carnaval (3)
» Costume Carnaval (4)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)