Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX

+77
danabarbu2007
Dorulet
barbin
32vali
AcidoR
AlinaJ.Bijoux
Admina
corina corina
dorutzaddd
gaza
Ginet
Karina33
dorina narita
Cristache
Tigrisor
marina40
michelinebeaulieu
LRodica
valentinadof
feerya
anc@
alexandra_bogdan
Buburuza
odrina
piciul
mlizeta
Gabica
GinaP
Giorgi
adina.adcont@gmail.com
stefutza3
adina_lg
banditqueen
filipoidana
alice07
nico1206
Danutzaaa
Ladia
vlad_mom
diada
geanina_scumpica
Greteledelweiss
Panea Laura
gabriela1554
Gianina4ever
sybex
Ais
Giobsy
oliv
mar_ysa_28
bobitica
Carmencyta
CarmenClaudia
scoobbyy
MihaelaT
canadianca50
tomari
Samarineanca
i.xell
duchess
sergiu valentin
rosita
ioana soare
marabr
ana3
Uca
codryna
rivka
-iulia-
aurahd
teisoara
orhapetru
kabunta
elenaveronica
chocolate
fulguta28
Gerlinde13
81 participanți

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

In jos

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 Empty Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX

Mesaj Scris de anc@ Joi 10 Dec 2015, 3:16 pm

Foarte dragut sacul-covor wink mai ales ca minionii sunt in top.Am avut si eu o incercare,dar am folosit material mai grosut si nu se strangea bine,cred ca am sa fac altul...m-am saturat de calcat pe lego..!!
anc@
anc@
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009

Sus In jos

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX - Pagina 12 Empty Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX

Mesaj Scris de Admina Dum 13 Dec 2015, 8:03 am

Diada, acum am ajuns si eu sa vad saculetul Minion. Ma solicita plozii mei, incat uit sa imi clatesc ochii si sa practic ce imi place... zid
E super! Si ca idee si ca executare, sa-l foloseasca baietii tai, mult si bine. boo

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Dum 13 Dec 2015, 9:00 am

Multumesc! O sa vezi ca dupa 2-3 ani o sa ai mai mult tip pentru tine/hobby hug

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de greieras Mar 15 Dec 2015, 3:22 pm

Foarte tare ideea!
greieras
greieras
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 67
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de odrina Mar 15 Dec 2015, 4:07 pm

Ce misto e, Diada!
odrina
odrina
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 208
Localizare : USA
Data de inscriere : 09/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Vin 18 Dec 2015, 11:32 am

Practic si eficient.Copiii sunt incantati de asa minunatie!Felicitari Diada!
Eu v-arat un penar din material de bbc intarit cu termocolant.Am avut 2 m parca ,nici nu mai stiu.Am facut o perdeluta pt camera fetelor si mi-am oprit o bucata sa fac si penare.Ar fi trebuit sa comand mai mult.

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de greieras Vin 18 Dec 2015, 4:13 pm

ca lumea! dar cine stie meserie stie...nu gluma!
greieras
greieras
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 67
Data de inscriere : 04/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Vin 18 Dec 2015, 4:54 pm

Valentina e super penarul! Eu vreau sa vad si perdeluta!
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 42
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 18 Dec 2015, 8:27 pm

Foarte practic si arata foarte bine!!! felicitari!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de raluca ecaterina Dum 20 Dec 2015, 12:42 am

Buna, foarte frumoase lucrusoarele facute de voi..mi-am facut si eu curaj pana la urma si am incercat un organizator pentru pensulele de makeup. E de luat in vacanta  bucurie  Am urmarit un tutorial pe net dar n-am reusit sa ma tin in totalitate de el Smile asa ca rezultatul nu este perfect
raluca ecaterina
raluca ecaterina
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 27/07/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Dum 20 Dec 2015, 6:52 am

Raluca Ecaterina, pare ok si daca ne explicai ce si cum ai cusut deja aveam un tutorial in toata regula pentru forum! Mereu avem ceva de invatat si orice informatie e binevenita, mai ales din experienta proprie!
Valentina cum ai intarit cu termocolant? Inainte de a croi si coase? A iesit fain! Felicitari!
Spor in continuare! Sanatate maxima voua si celor dragi voua!
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de raluca ecaterina Dum 20 Dec 2015, 12:50 pm

Nu m-am gandit sa fac mai multe poze pe parcurs dar as putea sa explic pe scurt ce si cum am cusut:

• am strans materiale din acceasi paleta de culori (le-am comandat online gata taiate in patrate de 50/50 cm)

• am cumparat si un materiale special care inca nu stiu cum se numeste dar este folosit de fetele care fac quilting. 12 lei/m

• mai intai am taiat 2 dreptunghiuri de material cu dim 50/25 si le-am cusut pe margini cu acea umplutura la mijloc si am obtinut fata si spatele lucrului

• apoi am cusut vertical mai mult de jumatate din suprafata totala lasand pe parte dreapta  aproximativ 11 cm necusut (pentru buzunar

[/list]

• am taiat  o fasie de 50/12cm pentru partea de jos, am intarit cu o bucata de bumbac alb si am cusut tivul de sus

• am compartimentat si cusut vertical lasand in dreapta cei 11 cm iar in stanga am avut grija sa atasez sub cusatura si beteliile cu care vom prinde mai tarziu tot "pachetul"

• am atasat buzunarul avand grija sa introduc marginea din dreapta a partii de jos chiar sub cusatura buzunarului.am cusut de jur imprejur. dupa aceea am pliat (din materialul ramas) ultimele 2 buzunarase mai late si am calcat.

• partea de jos am cusut-o direct cu banda pentru margine, apoi am cusut marginile de sus si cele laterale

• la cea din stanga am improvizat un fel de cusatura pentru butoniera astfel incat sa pot scoate prin ea cele doua betelii

Imi cer scuze daca n-am explicat in niste termeni mai de specialitate dar nu ii cunosc deocamdata. Sper totusi sa se fi inteles ceva
raluca ecaterina
raluca ecaterina
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 27/07/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Dum 20 Dec 2015, 10:05 pm

Multumim, Raluca! hug

Ultima editare efectuata de catre diada in Dum 03 Ian 2016, 11:47 am, editata de 1 ori (Motiv : CAPITOL NOU)
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB