Provocarea nr 19 -croitorie - In 2014 promit sa cos
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Provocarea nr 19 -croitorie - In 2014 promit sa cos
Dorina, felicitari! Paltonul rosu iti sta foarte bine!
Orhapetru, husele pentru perna faine! Felicitari!
Orhapetru, husele pentru perna faine! Felicitari!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4706
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
O noua productie pe ianuarie, o tunica simpla si lejera. Deci pot sa cos si cu piciorul rupt.

carmensz- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 42
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/05/2012
Am reusit si eu sa citesc postarile din urma
Diada, Admina – stiu ca tema e larga , initial m-am gandit doar articole vestimentare, dar cum multe persoane vorbeau de draperii sau perdele n-am vrut sa fie excluse din provocare, asa ca am largit cercul
ideea e sa ne alegem cu ceva nou dupa provocarea aceasta, ceva ce ne doream de mult.
Nicole, ma bucur ca ti-am fost de folos, insa mi-e neclar din postarea ta care a fost provocarea?
Dorina, e superb paltonul! Sa il porti cu placere!
Carmen, insanatosire grabnica si spor la cusut, faina tunica!
Vad ca ati fost harnici/harnice la inceput de an si v-ati ales cu lucruri noi. Ma alatur si eu cu perechea de pantaloni croita demuuuult. Mi-s dragi ca sunt bleumarin, dar trebuie sa gasesc un alt tipar - am scos o marime prea mare si materialul un pic elastic... asa ca am tot stramtat
Dupa poze am vazut ca buzunarele stau prea cascate asa ca am desfacut si am mai modificat putin.

Diada, Admina – stiu ca tema e larga , initial m-am gandit doar articole vestimentare, dar cum multe persoane vorbeau de draperii sau perdele n-am vrut sa fie excluse din provocare, asa ca am largit cercul

Nicole, ma bucur ca ti-am fost de folos, insa mi-e neclar din postarea ta care a fost provocarea?
Dorina, e superb paltonul! Sa il porti cu placere!
Carmen, insanatosire grabnica si spor la cusut, faina tunica!
Vad ca ati fost harnici/harnice la inceput de an si v-ati ales cu lucruri noi. Ma alatur si eu cu perechea de pantaloni croita demuuuult. Mi-s dragi ca sunt bleumarin, dar trebuie sa gasesc un alt tipar - am scos o marime prea mare si materialul un pic elastic... asa ca am tot stramtat

Clodi sunt absolut bestiali pantalonii! Pentru mine inca este un domeniu neexplorat desi am cusut sacou si palton captusit, de pantaloni mi-e cel mai frica, ca sa zic asa. Mai precis slitul acela cu fermoar ma sperie, ca la niste colanti ma bag 

carmensz- Ucenic
-
Carmen,Clodi, felicitari!! Sa purtati cu drag tunica si pantalonii!
Eu tot aman...
Masinile de cusut sunt inca in dulap, mereu intervine ceva si "nu apuc sa ma apuc" de cusut...
Eu tot aman...

Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 45
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Carmensz, poate te ajuta acest fragment la minutul 10 si 20 sec.
Scuzati scurtul
.
Scuzati scurtul

Andante- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 54
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 08/09/2009
Carmen, frumoasa tunica! am si eu o gramada de tricoturi, am sa-mi fac una.
Clodi, sa stii ca si eu imi doresc pantaloni, dar mi se par imposibil de realizat de mine, ar trebui sa incerc. Oricum, felicitari! mie mi se pare ca-ti vin bine.
Clodi, sa stii ca si eu imi doresc pantaloni, dar mi se par imposibil de realizat de mine, ar trebui sa incerc. Oricum, felicitari! mie mi se pare ca-ti vin bine.
dorina narita- Junior
-
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 56
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/09/2012
Andante, multumesc muuult de link, foarte tare, nici nu stiam de existenta acestui show.
carmensz- Ucenic
-
carmensz a scris:Andante, multumesc muuult de link, foarte tare, nici nu stiam de existenta acestui show.
este o emisiune transmisa de BBC 2, un fel de emisiune concurs, a aparut sezonul 1 care are 5 episoade, le-am vazut prin decembrie, sunt pe torente, nu au subtitrare... dar merge si de pe youtube

link catre pagina emisiunii : aici
orhapetru- Senior
-
Numarul mesajelor : 588
Varsta : 44
Localizare : petrosani
Data de inscriere : 15/03/2013
Carmen, nu e chiar asa de speriat slitul, dar trebuie facut fara graba. Desi am mai facut pantaloni (pt sot) tot m-am mocait pana l-am facut pentru ca nu mai imi aminteam exact pasii. Explicatiile din burda difera de la numar la numar pentru slit - la unele modele mi s-au parut ok explicatiile la altele degeaba am citit (dar nu-i nimic nou in asta)
Pentru mine explicatiile din Burda sunt o nebuloasa. Prefer tutorialele de pe net si traiasca youtube.
O sa imi fac curaj odata si pentru un pantalon, momentan pe luna ianuarie, ca sa revin si la topic, am pe lista o rochita pentru fetita mea, care va fi din dantela rosie. Tineti-mi pumnii
O sa imi fac curaj odata si pentru un pantalon, momentan pe luna ianuarie, ca sa revin si la topic, am pe lista o rochita pentru fetita mea, care va fi din dantela rosie. Tineti-mi pumnii

carmensz- Ucenic
-
Explicatiile din burda sunt nebuloase pana te-nveti cu ele.Folosesc ei anumiti termeni,dar dupa ce-i prinzi e simplu.
Super pantalonii, Clodi!Iti vin perfect!
p.s.
Sa inteleg ca tot ce croitorim in perioada asta venim cu ele la provocare?Eu zic,zic doar,c-ar trebui postate articolele si la topicurile corespunzatoare,altfel vor ramane doar aici si-i pacat.
Super pantalonii, Clodi!Iti vin perfect!
p.s.
Sa inteleg ca tot ce croitorim in perioada asta venim cu ele la provocare?Eu zic,zic doar,c-ar trebui postate articolele si la topicurile corespunzatoare,altfel vor ramane doar aici si-i pacat.
Numarul mesajelor : 3161
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Eiii fetelor si baieti am revenit in acest an am facut alte huse pentru scaune am zis asa in sinea mea ce naiba alea negre erau si sunt hidoase si mi-am pus ambitia sa fac altele dar nu in bataie de joc ca primele ,am facut si rochita cea rosie care tot palavrageam euuu doar ca nu am facut poze cu ea si parca asa pe pat nu are farmec cand o sa am dispozitia necesara o sa revin cu poze pentru moment va prezint noile mele huse de scaune

" /> 
" />
" />
" />

geanina_scumpica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 226
Localizare : arad
Data de inscriere : 01/06/2010
carmensz a scris:O noua productie pe ianuarie, o tunica simpla si lejera. Deci pot sa cos si cu piciorul rupt.
Asta da pasiune pentru hobby.

Faini pantalonii si stau ff bine, Felicitari!! Clodi
Ganina, imi plac mult husele tale, intr-adevar vor fi mai pretentioase decat cele negre dar arata ff bine.
adriuta- Ucenic
- Numarul mesajelor : 242
Localizare : acasa
Data de inscriere : 17/09/2011
Adriuta nu cred ca vor fi pretentioase e un material de raiat intarit folosit pentru a tapita canapele si eu stiu ce mobila doar ca sunt crem dar e un crem asa mai inchis nu bate spre deschis oricum alea negre erau belea toate scamele care le aduna pisica mea de pe jos pe huse daca stateam la masa sa mai cos si eu ceva aceiasi problema trebuiau periate ca scuturate si spalate nu se duceau scamele bine ca mam scapat de ele
,felicitari pentru tunica foarte draguta

geanina_scumpica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 226
Localizare : arad
Data de inscriere : 01/06/2010
Dati zor fetelor ca acum se inchide provocarea. Eu mai am un pic la draperiile mele. Saptamana trecuta am avut energie de a face curatenie prin sertare, camara, prin dulapuri, si astfel am tras chiulul de la cusut. Acum am revenit iar cu chef de cusut!
)

Promit sa imi cos o pereche de pantloni mai scurti ,asa de iarna de luat cu ciorapi grosi ( pe sub paltonul care sper sa il cos cat mai repede ) ....si de ce nu sa mai cos cate ceva din stiva uriasa care isi asteapta increzatoare randul la foarfece ...

sergiu valentin- Ucenic
- Numarul mesajelor : 258
Varsta : 55
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/05/2012
Am inceput in forta si mare lucru nu am facut
o pereche de pijamale incepute din vara, noroc cu provocarea ca nu le terminam:

si un tricou, tot din vara croit, acum vine copilului mic (norocul meu ca mai am unul, altfel trebuia sa mai fac
) )

si inca cateva tricouri si pantaloni, astea croite saptamana trecuta. O pereche de pantaloni a scapat de la poza pentru ca i-a imbracat de dimineata:

Imi place tot ce ati facut pe-aici! am si o lenjerie de cusut, tot din vara 2013 asteapta, poate reusesc sa o postez la provocare..
spor maxim fetelor!

o pereche de pijamale incepute din vara, noroc cu provocarea ca nu le terminam:

si un tricou, tot din vara croit, acum vine copilului mic (norocul meu ca mai am unul, altfel trebuia sa mai fac

si inca cateva tricouri si pantaloni, astea croite saptamana trecuta. O pereche de pantaloni a scapat de la poza pentru ca i-a imbracat de dimineata:

Imi place tot ce ati facut pe-aici! am si o lenjerie de cusut, tot din vara 2013 asteapta, poate reusesc sa o postez la provocare..
spor maxim fetelor!
daa, eu de-astea nu le cumpar si nu am niciodata ce le trebuie lor

Numarul mesajelor : 3161
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Abia te astept! eu mai am croite si alte culori si as fi asteptat sa le postez pe toate o data dar daca a zis fulguta ca nu mai e mult timp, zic sa nu ratez provocarea

Arata mai bine in realitate decat in poze, zic eu.

Tiparul se gaseste pe porrivan.ru

Tiparul se gaseste pe porrivan.ru
carmensz- Ucenic
-
Carmen, ce fetita draguta ai, o zana mica! Ce mandra este de rochita ei rosie, Felicitari!
dorina narita- Junior
-
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 56
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/09/2012
Eu nu prea am ce să pozez;
Mi-am promis să cos, şi cos, strâmez de zor pantaloni, dar pentru că sunt aproape făcuţi, eu zic că îndplinesc acestă provocare numai pe jumătate.
Mi-am promis să cos, şi cos, strâmez de zor pantaloni, dar pentru că sunt aproape făcuţi, eu zic că îndplinesc acestă provocare numai pe jumătate.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2172
Varsta : 52
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7