Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyIeri la 8:47 pm Scris de Tache Marilena

» casute de lemn pentru papusi
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyIeri la 4:35 pm Scris de vlad_mom

» Croitorie
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I

+87
oanatos
liuta
ralou
ancab
Buburuza
lupgianna
rivka
degetica
bianca2bu
bibitu
Inoke
kla78
balanescugabriela
monica_rsn
laurin
virus
GABRELA
m-julie
Maci
geany20062006
tomari
rosita
CARLA GRIGORAS
alinasuarasan
leonutza69
andreea2000
roxana096
adelina24
veniciuc nicoleta
Uca
alexaaa08
fifi
mickyta
kerkyra
elutzamicutza
oana_007
MAYA
teisoara
Karina33
noel
amnro
milena
angells
olympia
Choko
Oarecare
mdlupu
anna4kca
ralucis
Usagy
puffetta
SilviaDumitrescu
Gabyx
Mada
IrinaH
feliciagl
clodi
chira
RalucaS
ANURIM
Love
roemay
sabrina
Laura1005
Adriana13
Dionisia
irish05
Laila
vilcris
ariana
livia_iri
JuliaDarling
aisha
dandana
postoleirina
texline
andreeaX
Tinkerbell
DANIELA.I
diada
MihaelaT
Camy
geany
Clio_Ela
zylv
Admina
ioana soare
91 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 Empty Re: Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I

Mesaj Scris de IrinaH Mier 09 Dec 2009, 12:12 pm

Of, speram sa nu spui ca de la Ikea. Smile Ca eu nu am cum sa ajung la ei si nici cu comanda prin posta nu vor zid si par sa aiba materiale asa de frumoase si, mai ales, colorate.

In schimb am gasit la Texline, in Timi, doc in doua modele vii, ceva pe portocaliu si ceva pe verde. Cand o sa reusesc sa fac ceva din ele o sa vi le arat.
IrinaH
IrinaH
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 215
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 18/10/2009

Sus In jos

Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I - Pagina 6 Empty Re: Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I

Mesaj Scris de Usagy Lun 11 Ian 2010, 6:20 pm

Buna fetelor.

Apelea la bunavointa voastra si va intreb daca stiti un magazin/depozit in bucuresti unde as putea sa gasesc bumbac pt. camasi (subtire, pt o camasa cu maneca lunga de primavara) si dantela lata pt. confectii -20-30 cm minim.

ceva de genul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si la ce preturi?

(mentionez ca nu as da multi bani pe ele).

Multumesc anticipat .

Ultima editare efectuata de catre Usagy in Lun 11 Ian 2010, 6:34 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugare)
Usagy
Usagy
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ralucis Lun 11 Ian 2010, 8:31 pm

Usagy a scris:Buna fetelor.

Apelea la bunavointa voastra si va intreb daca stiti un magazin/depozit in bucuresti unde as putea sa gasesc bumbac pt. camasi (subtire, pt o camasa cu maneca lunga de primavara) si dantela lata pt. confectii -20-30 cm minim.

naughty, naughty Smile eu dantela stiu sigur ca au de mai multe feluri la magazinul cu materiale la kg de la cosbuc, la preturi f ok. cred ca au si bumbac din asta, dar nu bag mana in foc. si cred ca admina stie daca nu cumva au la magazinul de la filaret. camy are de vanzare bumbac pt camasi.
ralucis
ralucis
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 135
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 02/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Mar 12 Ian 2010, 10:58 am

Usagy, materiale de camasi fff dragute (9lei/m) bumbac si bumbac cu elastan dar si in amestec cu poliester probabil am gasit la magazinul marco polo pe starda aia care da in lipscani
si tot pe lipscani, in apropiere de fostul bucuresti, la magazinul ala care are si mercerie (mereu uit) dar sunt mai scumpe 12lei/m
si la Camy

eu am luat din din toate locurile Smile

fff draguta rochita wink
dandana
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 419
Data de inscriere : 21/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Usagy Mar 12 Ian 2010, 11:20 am

multumesc multumesc pt. sugestii, eu vazusem la mag. din Timisoara cu 6 lei metrul, dar cum nu am incredere decat in ceea ce vad si palpez ...vroiam ceva asemanator in Bucuresti. De sharbek incerc sa ma feresc cat pot , la Marco polo nu am fost dar multumesc de sfat. O sa incerc acolo. Si la depozitul de la Cosbuc.

Stiti cumva daca materialul de camasi bumbac in amestec cu poliester/ elastan mai intra la apa?

Rochia nu e chiar aceea, dar dantela asemanatoare mi-ar trebui mie. Stilul gotic - lolita e mai nou o obsesie de a mea. Dar mai intai vreau sa experimentez, si parca nu as da milioane pe experimente. batutincap
Usagy
Usagy
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Mar 12 Ian 2010, 11:21 am

de ce te feresti de sharbek?

eu tot incerc sa le scriu celor de la timisoara si nu-mi gasesc timp, uf, uf
dandana
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de Usagy Mar 12 Ian 2010, 11:34 am

Eu as ajunge in Timisoara dar nu am masina , asa ca raman doar cu visele. Ca mostre mie mi-au trimis foarte putine in comparatie cu ce e in magazin. E si normal ca nu au cum sa trimita din fiecare cate o bucatica.

La Sharbek am fost de mai multe ori, am cumparat ceva materiale (at. cand eram presata de timp cu usa) , si impresia generala cu care am ramas nu e una buna. In primul rand au preturile f. mari in comparatie cu ce am gasit prin alte magazine. Si o droaie de vanzatoare uracioase ( cam multe ca sa poata fi ignorate), care se intereseaza prima data de ce vrei sa faci cu materialele si nici macar nu stiu ce e ala un kimono japonez. Cred ca nu toti clientii sunt batuti in cap si au nevoie de sfaturile lor de "experte". E la fel ca in majoritatea magazinelor , nici nu intri bine pe usa si te agaseaza cu intrebari, te urmaresc si iti dau sfaturi pe care nu le-ai cerut. Avantajul lor e cantitatea de materiale pe metru patrat. Sanse mai mari sa gasesti ce cauti, dar te va ustura la buzunar.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar asta e experienta mea cu magazinul acesta.

Ultima editare efectuata de catre Usagy in Mar 12 Ian 2010, 11:36 am, editata de 1 ori
Usagy
Usagy
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Mar 12 Ian 2010, 11:35 am

pe mine m-au luat la rost ca nu aranjez inapoi materialele din cosul de "la bucata"

Smile
dandana
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de mdlupu Mar 12 Ian 2010, 11:57 am

eu le-am scris celor de la timisoara saptamana trecuta miercuri sau joi si inca nu am primit nici un raspuns
in principiu i-am intrebat daca livreaza in bucuresti, care sunt cantitatile minime si cam cat costa livrarea
a mai comandat cineva de la ei?
unde mai exact se afla magazinul cu materiale la kg ?

pup Smile
mdlupu
mdlupu
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 44
Data de inscriere : 04/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de IrinaH Mar 12 Ian 2010, 2:21 pm

mdlupu a scris:eu le-am scris celor de la timisoara saptamana trecuta miercuri sau joi si inca nu am primit nici un raspuns
in principiu i-am intrebat daca livreaza in bucuresti, care sunt cantitatile minime si cam cat costa livrarea
a mai comandat cineva de la ei?
unde mai exact se afla magazinul cu materiale la kg ?

pup Smile

Exista in Timisoara magazin cu materiale la kilogram sau te referi la un altul, din Bucuresti?
IrinaH
IrinaH
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mdlupu Mar 12 Ian 2010, 2:31 pm

intrebam de magazinul cu materiale la kg de la cosbuc din bucuresti, cel de care vorbea Usagy
mdlupu
mdlupu
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 44
Data de inscriere : 04/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Usagy Mar 12 Ian 2010, 2:41 pm

mdlupu a scris:intrebam de magazinul cu materiale la kg de la cosbuc din bucuresti, cel de care vorbea Usagy

Ti-am trimis PM cu adresa.
Pentru celelalte fete, zona e fostul Bingo Europa, de la unirii in sus pe linia lui 32, pe partea dreapta.
L-am vazut eu din tramvai, e la parterul unui bloc, si scrie tesaturi la kilogram deasupra usii. Smile Nu stiu sigur cate statii, 2-3 de la unirii.

Ultima editare efectuata de catre Usagy in Mar 12 Ian 2010, 2:59 pm, editata de 1 ori
Usagy
Usagy
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de IrinaH Mar 12 Ian 2010, 2:54 pm

mdlupu a scris:intrebam de magazinul cu materiale la kg de la cosbuc din bucuresti, cel de care vorbea Usagy

A, ok. Am inteles eu gresit.
IrinaH
IrinaH
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Oarecare Mar 12 Ian 2010, 3:03 pm

Nu mai exista un magazin asemanator si pe Lipscani? Textilandia, parca?
Oarecare
Oarecare
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 05/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vilcris Mier 13 Ian 2010, 9:04 am

Oarecare a scris:Nu mai exista un magazin asemanator si pe Lipscani? Textilandia, parca?

S-a desfiintat Textillandia de vre-o cativa ani.
vilcris
vilcris
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Data de inscriere : 07/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Choko Vin 22 Ian 2010, 1:24 pm

Buna,

Am si eu o intrebare. Vreau sa lipesc ceva pe un material textil, acel ceva este din lemn si nu poate fi cusut sub nicio forma. Materialul pe care as vrea sa fie lipit ca decoratiune este matase si ma intrebam daca exista vreun adeziv textil care sa nu afecteze tesatura si nici sa nu cedeze la spalare. (imi cer scuze daca repet intrebarea, dar nu am avut timp sa citesc tot ce a-ti scris).

va multumesc anticipat.
Choko
Choko
helper
helper

Numarul mesajelor : 2

Sus In jos

Mesaj Scris de olympia Vin 22 Ian 2010, 5:31 pm

Choko, da-ne te rog mai multe detalii, pe mine chiar m-ai facut curioasa.
Daca tu vrei sa speli o piesa de imbracaminte decorata cu ceva de lemn, zic ca nu e o idee prea buna, adica lemnul se va degrada. Poate merge sa lipesti pe dosul piesei de lemn un inelus, o brida, o capsa, adica un element de legatura care sa-ti permita desfacerea inainte de spalare de pe matase.
Eu am mai vazut fundite lipite cu un adeziv pe hainutele pentru copii si au zburat la spalat.
olympia
olympia
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 547
Data de inscriere : 06/12/2008

http://www.penecolorate.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de angells Vin 22 Ian 2010, 5:58 pm

Usagy a scris:

Ti-am trimis PM cu adresa.
Pentru celelalte fete, zona e fostul Bingo Europa, de la unirii in sus pe linia lui 32, pe partea dreapta.
L-am vazut eu din tramvai, e la parterul unui bloc, si scrie tesaturi la kilogram deasupra usii. Smile Nu stiu sigur cate statii, 2-3 de la unirii.

Fetelor, stiu si eu magazinul, insa mi se par cam scumpute acolo.
de acolo mi-am cumparat eu catifeaua mov din ca mi-am facut rochita de la revelion, cine stie, ca am pus poza cu ea, si inca o rochita tot mov din tricot. am pus poza si cu aceea...
angells
angells
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 229
Varsta : 43
Data de inscriere : 21/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Vin 22 Ian 2010, 10:03 pm

Dantela metraj ati vazut pe undeva?Sa fie si la un pret accesibil,de preferat pupi

LE: in cautare de dantela pe net ,am gasit un site dragutel cu multe chestii misto si f ieftine...poate va intereseaza si pe voi

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

si inca unul

andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Choko Sam 23 Ian 2010, 12:39 am

olympia a scris:Choko, da-ne te rog mai multe detalii, pe mine chiar m-ai facut curioasa.
Daca tu vrei sa speli o piesa de imbracaminte decorata cu ceva de lemn, zic ca nu e o idee prea buna, adica lemnul se va degrada. Poate merge sa lipesti pe dosul piesei de lemn un inelus, o brida, o capsa, adica un element de legatura care sa-ti permita desfacerea inainte de spalare de pe matase.
Eu am mai vazut fundite lipite cu un adeziv pe hainutele pentru copii si au zburat la spalat.

Draga Olympia,

Iti multumesc tare mult pt raspuns. Chiar m-ai dezmeticit pt ca acum mi-am dat seama ce tampenie am zis...clar nu pot sa spal accesorii din lemn la masina de spalat.

Oricum iti explic putin mai pe larg, pt ca nu vreau sa te las curioasa Smile Vreau sa-mi fac o rochitza din matase verde, una in genul acesteia:

iar pe brau vroiam sa atasez ceva de genul:

pt ca imi plac buburuzele si parca ar fi nostime pe o matase verde...

Asa ca m-am tot gandit cum si in ce fel sa le atasez, si alta idee decat un adeziv textil nu mi-a venit.
Oricum iti multumesc tare mult pt raspuns...ramane sa mai studiez problema si daca aveti idei chiar mi-ar prinde bine.

Pupilici,
dama
Choko
Choko
helper
helper

Numarul mesajelor : 2

Sus In jos

Mesaj Scris de milena Sam 23 Ian 2010, 7:46 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] eu asa ceva folosesc la lipit .sticluta are 100 ml costa 9 lei si poti lipi si textile ,este un adeziv universal.
milena
milena
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 440
Varsta : 56
Data de inscriere : 02/12/2009

http://miledynaturals.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Usagy Sam 23 Ian 2010, 9:03 am

andreeaX a scris:Dantela metraj ati vazut pe undeva?Sa fie si la un pret accesibil,de preferat pupi

LE: in cautare de dantela pe net ,am gasit un site dragutel cu multe chestii misto si f ieftine...poate va intereseaza si pe voi
si inca unul

Buna.

Pe primul link am gasit doar bucati mici de dantela, iar pe al doilea, dantelute subtiri si elastice.

In Obor am vazut dantela la metru , lata, dar nu mai ieftina de 28 lei metrul. E posibil sa fi fost si mai ieftina pe acolo dar nu am avut timp sa caut.
La depozitul de la Cosbuc, era 300 lei kilogramul.

Astazi o sa iau la puricat si magazinul Marco Polo (dar deja am vazut in vitrina lor dantela la 50 lei metrul si nu sunt foarte optimista). O sa revin cu detalii.

Daca te pasioneaza shoppingul pe ebay, acolo chiar poti sa gasesti multe lucruri ieftine. De exemplu acest magazin ( are dantele cu latimi mici insa):

Dupa ce o sa iau materialele o sa comand de la ei ceva dantelute; la unele as iesi chiar la 3 lei metrul. Mai ieftin zic eu decat din magazinele de la noi.

Milena, poti sa ne spui si unde am putea gasi adezivul respectiv ?

Multumesc. kiss
Usagy
Usagy
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de milena Sam 23 Ian 2010, 9:17 am

eu l-am cumparat de la un magazin pe langa gara de nord, se vand produse pentru pictat , un fel de fondul plastic.
milena
milena
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 440
Varsta : 56
Data de inscriere : 02/12/2009

http://miledynaturals.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Sam 23 Ian 2010, 12:38 pm

Problema cu dantelele late, e ca sunt scumpe. Cred ca am mai povestit ce am patit eu cu Emidale, o danteluta (elastica ce e drept) cam de 5cm latime era 5 lei/m si asta in situatia in care e en-gros. zid Mi-au replicat ca au dantele si al 40-50lei/m; m-au intrebat daca nu vreau din alea...
In general cautati dantele late (minim 10cm), dar ne-elastice, eventual bumbac, nu? Ma mai uit si eu, am ceva prin rezervele mele (cu aspect vintage), dar le-am luat demult si nu mai stiu de unde.
Adeziv am si eu tot Bison, dar sub forma de stick. Am primit si o ditamai sticla, cu adeziv pentru textile si hobby, dar de peste ocean (nu l-am incercat).
Ce finuta e rochia de matase alba... love

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de amnro Sam 23 Ian 2010, 2:37 pm

eu am un pistol cu silicon, se pune un bat de silicon in el, il incalzeste si incepe sa curga. le-am luat din brico si pistolul si rezervele de silicon. (sunt de la bison)

cand mi-am facut rochia de mireasa am vazut ca asa mi-a prins margelutele pe ea asa ca mi-am luat si eu.

daca te intereseaza iti fac poze si ti-l arat

hai ca le-am facut poze oricum, poate mai e si altcineva interesat

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
amnro
amnro
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 930
Data de inscriere : 26/10/2009

https://www.facebook.com/pages/Rochii-elegante/173196092774733?r

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB