Rochii de seara,deosebite (11)
+72
Andata
teisoara
aurishta
dorina narita
olguta cusma
ema
elenaveronica
-iulia-
emilia-elena
iriclau
ismi3ismi
alice07
diada
mlizeta
macanetu
jessica
ana3
Clio_Ela
Camy
Ginet
Dorulet
nico21
ioana soare
Steluzza
dszilvike
Floren
mar_ysa_28
nicole24
gabriela1554
geanina_scumpica
Irinax3m
clodi
Adela Ispas
annamaria26985
cosmina46
fulguta28
canadianca50
aidil
Gabica
tomari
afilimonb
corina corina
Admina
diblaru maria
ANCA ECATERINA
SilviaDumitrescu
alni
sergiu valentin
Teima
bisisica bijuterii
lelia40
Adelle23
rivka
tiana
emmancita
CarmenClaudia
cleobejan
valentinadof
Samarineanca
elutzamicutza
mischelle35
piciul
danniela
scoobbyy
barbin
rosita
Panea Laura
i.xell
Motzu
MihaelaT
Giorgi
Karina33
76 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Rochii de seara,deosebite (11)
Irina e minunata rochita, sa o porti sanatoasa si distractie placuta la bal .
ANCA ECATERINA- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 44
Localizare : romania, satu mare
Data de inscriere : 07/10/2012
Anca, am urmarit povestioara ta. Mie imi place rochia, este simpla, eleganta, facuta de tine! Ultimul aspect eu il vad cel mai important. Nu conteaza ce spun alti, daca tu te simti bine in ea, altceva chiar ca nu mai conteaza. Esti o mamica priceputa (ma refer si hainutele pentru copii).
Irina, frumoasa rochia. Imi place cum se termina la spate jos.
Felicitari tuturor!
Irina, frumoasa rochia. Imi place cum se termina la spate jos.
Felicitari tuturor!
Anca si mie imi place rochita ta ! Ai lucrat foarte frumos si-ti vine de minune ! Lasa lumea sa vorbeasca : e frumos ce-ti place tie ! Sa ai spor in continuare !
Irina , foarte deosebita rochita facuta de tine !
Irina , foarte deosebita rochita facuta de tine !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Valentina, Anca, sunteti tare frumoase in rochiile voastre!
Mie mi-au mai venit ceva poze de pe la cliente:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si din ce-am mai lucrat incep cu o rochie din material de paiete. Nu am cum s-o pun pe umeras, scuzati dezastrul de pe jos dar asa mizerie face materialul asta! Sper sa am poze si cu ea purtata, asa se va vedea ca-i sirena, cu spatele gol, bretelele incruscisate, sutien fixat pe sub, crapatura fata si ceva codita adaugata trenei:
O rochie din dantela:
O rochie asimetrica, buna ideea, prost rau materialul dar nu l-am ales eu:
O rochie din licra cu sclipici:
O rochie din voal si tripluvoal:
Rochie din tafta mov-pruna, asta are si jupon din tulle dar am uitat sa-l pozez:
Rochie din dantela rosie si tulle auriu. Are dublata partial fata, plus volanul, asa ca spatele aste gol:
Am primit si poze cu ea purtata:
Pentru mama fetei (nu stiu de ce nu mi-a trimis poze si cu ea) am lucrat rochia din dantela dublata la bust, jupa din saten si fusta din tulle clos:
Prin corespondenta am lucrat o rochie pentru botez. Comanda a fost pentru o rochie neagra cu ceva argintiu sub bust, am avut emotii pana m-a sunat joi sa-mi spuna ca a ajuns coletul si ca-i vine bine, ca se simte bine in rochie domnita. Sper sa-mi trimita si poze cand le-o avea:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] la poza mi-am dat seama cat de elecrizat era materialul asa ca l-am pulverizat rapid cu apa cu balsam si-am rezolvat problema, nu de alta dar eram deja in intarziere.
Completare a avut un bolerou din brocart elastic:
Mie mi-au mai venit ceva poze de pe la cliente:
Si din ce-am mai lucrat incep cu o rochie din material de paiete. Nu am cum s-o pun pe umeras, scuzati dezastrul de pe jos dar asa mizerie face materialul asta! Sper sa am poze si cu ea purtata, asa se va vedea ca-i sirena, cu spatele gol, bretelele incruscisate, sutien fixat pe sub, crapatura fata si ceva codita adaugata trenei:
O rochie din dantela:
O rochie asimetrica, buna ideea, prost rau materialul dar nu l-am ales eu:
O rochie din licra cu sclipici:
O rochie din voal si tripluvoal:
Rochie din tafta mov-pruna, asta are si jupon din tulle dar am uitat sa-l pozez:
Rochie din dantela rosie si tulle auriu. Are dublata partial fata, plus volanul, asa ca spatele aste gol:
Am primit si poze cu ea purtata:
Pentru mama fetei (nu stiu de ce nu mi-a trimis poze si cu ea) am lucrat rochia din dantela dublata la bust, jupa din saten si fusta din tulle clos:
Prin corespondenta am lucrat o rochie pentru botez. Comanda a fost pentru o rochie neagra cu ceva argintiu sub bust, am avut emotii pana m-a sunat joi sa-mi spuna ca a ajuns coletul si ca-i vine bine, ca se simte bine in rochie domnita. Sper sa-mi trimita si poze cand le-o avea:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] la poza mi-am dat seama cat de elecrizat era materialul asa ca l-am pulverizat rapid cu apa cu balsam si-am rezolvat problema, nu de alta dar eram deja in intarziere.
Completare a avut un bolerou din brocart elastic:
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
foarte frumoase. felicitari!!!!
gabriela1554- Senior
-
Numarul mesajelor : 622
Varsta : 38
Localizare : oradea
Data de inscriere : 06/08/2011
Foarte frumoase !
Am cumparat si eu o rochie neagra fusta si de sub sani , alba E un fel de jerse La spalat usor parca albul s-a innegrit .Pot s-o repar cumva ?
Am cumparat si eu o rochie neagra fusta si de sub sani , alba E un fel de jerse La spalat usor parca albul s-a innegrit .Pot s-o repar cumva ?
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
Canadianca50, eu zic sa o pui intr-un lighean(apa cu detergent de albe) doar cu partea alba si las-o cateva ore bune fara a se uda si partea neagra.Clateste-o la mana si apoi la stors in masina.Eu asa procedez cu hainele alb-negre.
Karina,imi poti spune cum se lucreaza cu materialul cu paiete?Se coase usor, se croieste in vreun fel aparte?Abia astept sa vad cum pica cea cusuta de tine!
Karina,imi poti spune cum se lucreaza cu materialul cu paiete?Se coase usor, se croieste in vreun fel aparte?Abia astept sa vad cum pica cea cusuta de tine!
Irinax3m- helper
-
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/11/2011
Irina multumesc mult !
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
Multumesc!
Canadianca, Irina am mai scris prin alte parti de servetelele alea de captat culori ce impiedica patarea hainelor. Cautati prin magazine (scria si Piciu ca a gasit si la un magazin de cartier, nu numai in supermarket servetele de-astea). Chiar merita achizitia! Si pot fi folosite si la spalatul de mana.
Irina materialul paietat se lucreaza cu atentie. Baza lui este un tulle elastic mai plin pe care-s cusute paietele una peste alta. Asta il face greu si la taiat si la cusut. Eu am reusit sa rup 7 ace (4 in masina si 3 la triplock) desi am cusut cu grija, incet. Repede aluneca acul pe vreo paieta si se indoaie/rupe
Asa se aseaza bine ca-i putin elastic si cade greu (e greu de fapt) dar zgarie rau pe piele. Trebuie dublat cu ceva licra destul de plina. Eu am gasit una de-i putin pufoasa pe-o parte si am folosit-o si acum si la alta lucrata mai prin vara tot din materialul asta.
Abia astept sa vad ce rochii mai faci anul asta!
Si editez ca am uitat de-o rochie rosie din dantela dublata cu lycra. Mulata, scurta pana la genunchi si finisata sus-jos cu alta danteluta.
Canadianca, Irina am mai scris prin alte parti de servetelele alea de captat culori ce impiedica patarea hainelor. Cautati prin magazine (scria si Piciu ca a gasit si la un magazin de cartier, nu numai in supermarket servetele de-astea). Chiar merita achizitia! Si pot fi folosite si la spalatul de mana.
Irina materialul paietat se lucreaza cu atentie. Baza lui este un tulle elastic mai plin pe care-s cusute paietele una peste alta. Asta il face greu si la taiat si la cusut. Eu am reusit sa rup 7 ace (4 in masina si 3 la triplock) desi am cusut cu grija, incet. Repede aluneca acul pe vreo paieta si se indoaie/rupe

Abia astept sa vad ce rochii mai faci anul asta!
Si editez ca am uitat de-o rochie rosie din dantela dublata cu lycra. Mulata, scurta pana la genunchi si finisata sus-jos cu alta danteluta.
-
Superbe Karina! inca nu m-am decis care imi place mai mult. Revin peste ele sa ma hotarasc
, e o incantare sa te uiti la ele.

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Karina, sa dea Doamne Domne sa nu ti se duca niciodata rezervele de praf magic de pe manute! Faci niste lucruri senzationale!

Karina, nu ai poze cu rochia de dantela neagra pe fond crem de la prima clienta pagina anterioara???? Ma bate un gand....de revelion.....
daca ai fi mai aproape..... Dar macar ceva inspiratie...si iti raman recunoascatoare!!

Ultima editare efectuata de catre danniela in Lun 21 Oct 2013, 11:15 am, editata de 1 ori
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Defileaza ca pe podium, rochiile facute de Karina. Bravo stimata doamna si domnita! Sa ne traiesti si sa ne incanti cu sute, mii de astfel de frumuseti. Gusturile si alegerile de material sunt uneori cam ciudate, dar executia e, ca de obicei, impecabila. 

Rochie de seara
Si eu tot o rochie din dantela vreau sa va arat, de altfel, nu cred ca am mai postat rochii de ocazie. In poze, rochia nu e finisata, mai aveam de lucru cu mana, dar nam avut rabdare, iar poze la petrecere n-am facut.
Modelul, este rochie-bustier, adica cupele sunt parte din rochie, iar partea de sus este aproape un corset - are balene, este termocolata, dar nu e atat de rigida. La spate e fermoar ascuns.
Dantela este dublata cu tricotaj de bumbac. Fusta este simpla, n-are nici pense
) Cupele sunt cu buretei, si pentru stabilitate am pus si sarme. Se prelucreaza aproximativ ca sutienele.
La spate, pe portiunea de la bust, am prins si aripioare, ca sa stranga bine pieptul:
In poze culoarea materialului e denaturata din cauza blitului, dar e aproximativ asa:
Si aici rochita:
Modelul, este rochie-bustier, adica cupele sunt parte din rochie, iar partea de sus este aproape un corset - are balene, este termocolata, dar nu e atat de rigida. La spate e fermoar ascuns.
Dantela este dublata cu tricotaj de bumbac. Fusta este simpla, n-are nici pense

La spate, pe portiunea de la bust, am prins si aripioare, ca sa stranga bine pieptul:
In poze culoarea materialului e denaturata din cauza blitului, dar e aproximativ asa:
Si aici rochita:
afilimonb- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 251
Varsta : 37
Localizare : iasi
Data de inscriere : 23/03/2011
Superba rochita dar de ce ai mai pus si breteleee???Sunt convinsa ca si fara arata superb!Imi place tare de tot partea de sus...O sa incerc si eu in curand corset cu cupa accentuata :D Felicitari!
Irinax3m- helper
-
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/11/2011
Irinax3m, pentru ca sa am efect de push-up 

afilimonb- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 251
Varsta : 37
Localizare : iasi
afilimonb , frumoasa rochita!si daca e albastrul ala ...waw...! ( mi se pare mie sau sanii stau un pic ciudat ? parca ar fi cupele prea mici si mai ales pe lateral ies cam ...razvratiti asa...)
de karina ce sa mai zic , ca inca nu mi s-a inchis gura...
de karina ce sa mai zic , ca inca nu mi s-a inchis gura...
cosmina46- helper
- Numarul mesajelor : 40
Localizare : romania
Va arat si eu o rochie marca Karina, purtata la botezul printesei mele:
din pacate intre pozele de la fotograf nu e nici una in care sa se vada rochia intreaga, asa ca am imbracat-o azi din nou , in schimb boleroul se vede mai bine in poza asta :
multumesc, Karina!
din pacate intre pozele de la fotograf nu e nici una in care sa se vada rochia intreaga, asa ca am imbracat-o azi din nou , in schimb boleroul se vede mai bine in poza asta :
multumesc, Karina!

annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Localizare : Baia Mare
iti vine foarte bine annamaria rochia, se completeaza frumos cu boleroul. E facuta fara proba? vad la profilul tau Baia Mare, atunci e de mentionat ca pica ca turnata pe tine 

i.xell- Senior
-
Multumesc, i.xell
da e facuta fara proba, are Karina manute vrajite
si m-am simtit foarte bine in ea
da e facuta fara proba, are Karina manute vrajite

si m-am simtit foarte bine in ea

annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Localizare : Baia Mare
Mi-am facut si eu prima rochie de seara... Clos de sub sani, mai scurta in fata fiindca nu am calculat materialul bine
si cand m-am dus sa mai iau, nu am mai gasit...si uite ce a iesit. Am purtat-o la o nunta si a stat chiar bine pe mine. am sa revin cu poze cand voi primi si cy ea imbracata.
[url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]]
Si nu stiu de ce nu sta poza asta cum vreau eu... am rotito deja pe photobuket, acolo e bine..

[url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]]
Si nu stiu de ce nu sta poza asta cum vreau eu... am rotito deja pe photobuket, acolo e bine..
Adela Ispas- Ucenic
- Numarul mesajelor : 120
Localizare : reghin
Data de inscriere : 09/07/2010
Draguta foc rochia! si fara sa vrei ai fost in trend, s-au purtat la greu rochiile asimetrice. Astept si poza cand poti
Imi place!

i.xell- Senior
-
Afi si mie mi se pare ca sta urat la sani rochia ta, prea ies pe toate partile de parca-i cupa mult prea mica.
Anamaria multumesc mult ca ai avut incredere in mine si ca ai pus pozele
Am avut asa emotii pana m-ai sunat sa-mi spui ca a ajuns si ca-i ok...
Irina posesoarea rochiei cu paiete e plecata din tara si am reusit sa obtin de la mama ei niste poze facute cu tel inainte sa plece la petrecere. Am promisiuni ca vor urma si cele de fotograf cand vor sosi.
Am mai primit o poza (proasta) de la fata cu rochia de dantela rosie:
Am mai lucrat o rochie de mireasa, nu stiu cand va fi purtata ca-i o nunta amanata din diverse motive, ultimele fiind medicale, iar peste o saptamana incepe postul...undeva, candva va avea loc si nunta!
Aseara am terminat o rochie lucrata la foc automat (miercuri fata bantuia prin Bucuresti dupa materiale), s-a oprit l-a mine sa-mi aduca dantela si sa stabilim detaliile, dimineata a venit la proba si pe la 18 si ceva eram gata.
In poze inca nu erau prinse la spate bretele, le-am fixat atunci si nu s-a mai echipat in rochie dupa aceea.
Baza este corset cu balena, are si pe spate balene ca sa nu se lase. Are sutien incorporat. Mie mi se pare ca asa nu se turtesc sanii, nu ies necontrolat pe unde nu-i cazul si rezultatul de push-up este excelent.
Iar v-am umplut de poze!
Edit ca am uitat de un costumas de balul bobocilor, sper sa primesc poze si cu focoasa domnisoara.
Este din brocart elastic: fusta conica cu talie inalta si o bustiera cu bretelele incrucisate, tot cu sutien incorporat.
Anamaria multumesc mult ca ai avut incredere in mine si ca ai pus pozele

Am avut asa emotii pana m-ai sunat sa-mi spui ca a ajuns si ca-i ok...
Irina posesoarea rochiei cu paiete e plecata din tara si am reusit sa obtin de la mama ei niste poze facute cu tel inainte sa plece la petrecere. Am promisiuni ca vor urma si cele de fotograf cand vor sosi.
Am mai primit o poza (proasta) de la fata cu rochia de dantela rosie:
Am mai lucrat o rochie de mireasa, nu stiu cand va fi purtata ca-i o nunta amanata din diverse motive, ultimele fiind medicale, iar peste o saptamana incepe postul...undeva, candva va avea loc si nunta!
Aseara am terminat o rochie lucrata la foc automat (miercuri fata bantuia prin Bucuresti dupa materiale), s-a oprit l-a mine sa-mi aduca dantela si sa stabilim detaliile, dimineata a venit la proba si pe la 18 si ceva eram gata.
In poze inca nu erau prinse la spate bretele, le-am fixat atunci si nu s-a mai echipat in rochie dupa aceea.
Baza este corset cu balena, are si pe spate balene ca sa nu se lase. Are sutien incorporat. Mie mi se pare ca asa nu se turtesc sanii, nu ies necontrolat pe unde nu-i cazul si rezultatul de push-up este excelent.
Iar v-am umplut de poze!
Edit ca am uitat de un costumas de balul bobocilor, sper sa primesc poze si cu focoasa domnisoara.
Este din brocart elastic: fusta conica cu talie inalta si o bustiera cu bretelele incrucisate, tot cu sutien incorporat.
-
Wow, wow, wow!!!
Sincer rochia de dantela rosie nu imi spunea nimic, dar acum pe purtatoare, desi poza e proasta se vede ca ii sta super!!!
Nu mai zic de aiai cu paiete......
Eu am o petrecere cu staif (?!) pe 14 decembrie. Tinuta obligatorie rochie lunga la doamne, papion la domni. Merg cu o prietena fara mascul. Ma tot uit pe aici dupa inspiratie!!!
Karina, iar zic...de ce stai asa departe???
Sincer rochia de dantela rosie nu imi spunea nimic, dar acum pe purtatoare, desi poza e proasta se vede ca ii sta super!!!
Nu mai zic de aiai cu paiete......
Eu am o petrecere cu staif (?!) pe 14 decembrie. Tinuta obligatorie rochie lunga la doamne, papion la domni. Merg cu o prietena fara mascul. Ma tot uit pe aici dupa inspiratie!!!
Karina, iar zic...de ce stai asa departe???
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Preferata mea e cea cu paiete (mai ales ca a chinuit-o pe Karina

Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Rochii de seara,deosebite (5)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Rochii de seara,deosebite (9)
» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii de seara, deosebite(3)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Rochii de seara,deosebite (9)
» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii de seara, deosebite(3)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie