Rochii, sarafane - Cap XXI
+64
dorina narita
mar_ysa_28
carmensz
piciul
julix_2007
aa
kabunta
mlizeta
Costea Claudia
Camy
geo
Ladia
dszilvike
ismi3ismi
ancuta_ancuta
Panea Laura
gabriela1554
nico21
teisoara
claudine
olguta cusma
Steluzza
clodi
Adelle23
Geta_63
kmn
ANCA ECATERINA
tiana
corneliamaria
criss472013
aurishta
fulguta28
aidil
mariposa.romania
cleobejan
Teima
rosita
diblaru maria
sergiu valentin
zsofia
ioana soare
danniela
afilimonb
Gabica
daniela60
Motzu
CarmenClaudia
despina13cucli
i.xell
Greteledelweiss
MihaelaT
MagdaMarin
Gianina4ever
amnro
danabarbu2007
barbin
mischelle35
Karina33
scoobbyy
diada
Admina
Samarineanca
kitty_1973
valentinadof
68 participanți
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Rochii, sarafane - Cap XXI
Sunt frumoase, CarmenClaudia! Bravo!!!

dszilvike- helper
- Numarul mesajelor : 63
Data de inscriere : 27/01/2010
Foarte frumoase toate, la Camy insa ai de unde alege!
Sa le purtati cu mare placere!
Eu am cusut o rochie pt provocarea Fulgutei, dar cand sa postez, am ramas fara laptop. Ne-a adus Mosu' unul nou, asa ca o postez acum, cu parerea de rau ca n-am putut participa!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Are buzunare pe cusatura laterala si e comoda; am croit dintr-o bucata cam micuta de velura fina de bbc, pe care o plimbam de ceva timp dinrt-o cutie in alta. Manecile sunt din tafta, s-a intamplat sa am fix aceeasi culoare, altfel ar fi iesit iar rochie pt Maria!
Daca primesc poze cu ea imbracata, va arat!
Sa le purtati cu mare placere!
Eu am cusut o rochie pt provocarea Fulgutei, dar cand sa postez, am ramas fara laptop. Ne-a adus Mosu' unul nou, asa ca o postez acum, cu parerea de rau ca n-am putut participa!
Are buzunare pe cusatura laterala si e comoda; am croit dintr-o bucata cam micuta de velura fina de bbc, pe care o plimbam de ceva timp dinrt-o cutie in alta. Manecile sunt din tafta, s-a intamplat sa am fix aceeasi culoare, altfel ar fi iesit iar rochie pt Maria!
Daca primesc poze cu ea imbracata, va arat!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Carmen Caudia rochia prafiuta imi place maxim!!!! E superba! m-as baga si eu la in model asa...habar nu am cum se croieste!
mar_ysa_28- Ucenic
- Numarul mesajelor : 147
Varsta : 35
Localizare : internet
Data de inscriere : 06/10/2012
Cred ca vine ca "turnata" pe tine Lidia!!!
Rochia arata bine si pe umeras dar pe tine sigur vine perfect!
Rochia arata bine si pe umeras dar pe tine sigur vine perfect!
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Lidia, imi place foarte mult rochita! Vad ca mergi mult pe clasic si acest stil te prinde foarte bine!
Imi pare rau ca nu ai putut participa la provocarea mea, ar fi fost o onoare pentru mine!
Imi pare rau ca nu ai putut participa la provocarea mea, ar fi fost o onoare pentru mine!
CarmenClaudia, imi place mult materialul cu copaci, ai facut o rochita frumoasa din el mai ales ca l-ai combinat cu material uni (banuiesc ca e tot jerse). Rochia de piersica avand croiala lejera, cred ca nu te-a retinut sa te misti in voie in noaptea de Revelion. Felicitari!
aidil, noroc cu provocarea ca sa-ti faci si tie...a iesit frumoasa, buna inspiratia cu taftaua...o face mai eleganta...asteptam poze cu ea imbracata
Dintr-un jerse primit anul trecut m-am gandit ca e bun de o rochita lejera, asa ca dupa sarbatori, sa ascunda burtica. Rochia are cute in fata, fara taietura in talie, spatele putin evazat, maneca scurta asa de moft, captusita, tivuri cusute la masina. Jerseul avea pisc, am calcat si indreptat unele portiuni ca sa vina dungile in continuare pe laterale.
aidil, noroc cu provocarea ca sa-ti faci si tie...a iesit frumoasa, buna inspiratia cu taftaua...o face mai eleganta...asteptam poze cu ea imbracata

Dintr-un jerse primit anul trecut m-am gandit ca e bun de o rochita lejera, asa ca dupa sarbatori, sa ascunda burtica. Rochia are cute in fata, fara taietura in talie, spatele putin evazat, maneca scurta asa de moft, captusita, tivuri cusute la masina. Jerseul avea pisc, am calcat si indreptat unele portiuni ca sa vina dungile in continuare pe laterale.
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Motzule, ce frumoasa-i rochita si ce bine iti sta! S-o porti sanatoasa! Mai sune-mi o data cum ai facut-o in fata ca nu am priceput.
dorina narita- Junior
-
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 58
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/09/2012
Motzu- Senior
-
Motzu imi place mult rochita.
As face si eu una, pt mine.
De unde ai luat tiparul?
As face si eu una, pt mine.
De unde ai luat tiparul?
Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Ce frumoasa-i rochia Motzule!Iti vine foarte bine!S-o porti cu placere!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 45
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
ce faina e rochia ,dar ce bine iti sta si ce frumi esti Mozule.Super model,pus in valoare de manechin !
Scuze de off-topic:-unde e Karina ?E bine ?personal imi lipseste !
Scuze de off-topic:-unde e Karina ?E bine ?personal imi lipseste !
Foarte frumoasa rochia si foarte frumos aliniat imprimeul Motzu. Felicitari. Iti vine minunat.
Ce frumos e rochia, Motzu!
. Imi place si materialul!

dszilvike- helper
- Numarul mesajelor : 63
Data de inscriere : 27/01/2010
Multumesc din suflet, Motzule, vad ca tu ai facut o treaba foarte complicata. Acum am inteles, iti vine tare bine, iar tu esti o frumoasa!
dorina narita- Junior
-
Numarul mesajelor : 378
Varsta : 58
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 09/09/2012
Frumoasa rochie Motzule si iti vine perfect. Si complicata alinierea, dar ti-a iesit de minune!

Doamnelor sunteti foarte pricepute!!!!!!! aici pe ,, lucru de mana,, gasesc intotdeauna tot ce am nevoie ! spor la treba!!!!
aa- helper
- Numarul mesajelor : 13
Localizare : vaslui
Data de inscriere : 26/02/2011
Mtzu, imi place tare mult rochita, iti sta bine cu ea. Imi plac si botinele. Poate imi fac curaj sa imi fac o rochita ca a ta, dar sa o mai studiez, sa ma dumiresc bine cum se face.
La rochita mea, bucatile albe, sunt din acelasi material, pe care nu s-a imprimat modelul. Rochia este facuta din doua bucati de material imprimat, lungi cat lungimea fustei, si care mai avea si zone unde nu se imprimase modelul. Din partile alea am scos partea din mijloc (ca sa iasa mai lunga richia) si adaosurile la maneci. Am vrut sa ii fac si guler, dar nu am mai avut din ce.
La rochita mea, bucatile albe, sunt din acelasi material, pe care nu s-a imprimat modelul. Rochia este facuta din doua bucati de material imprimat, lungi cat lungimea fustei, si care mai avea si zone unde nu se imprimase modelul. Din partile alea am scos partea din mijloc (ca sa iasa mai lunga richia) si adaosurile la maneci. Am vrut sa ii fac si guler, dar nu am mai avut din ce.
CarmenClaudia- Junior
-
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012
Motzule, e super, super rochia şi-ţi stă foarte bine. S-o porţi sănătoasă! Interesant cum ai croit-o.
Imi plac ambele rochite, as le purtati cu placere! Croiala de la cea a lui Motzu m-ar avantaja si pe mine :-)
va multumesc pentru cuvintele frumoase, nu merit atatea
Materialul este primit/cumparat din Bistrita, trebuia sa-i fac o bluza Anneliesei, nu avea model ales si a zis ca mai bine imi fac eu ceva. Nu reusesc sa scap de niste kilograme ce s-au pus exact pe burta si solduri si abia ma mai incap hainele vechi...de aceea prefer acum haine comode si evazate...sa mai ascunda.
Panea Laura, nu am folosit tipar, este croit direct dupa masuri.
CarmenClaudia, multumesc pentru explicatii...deci, pana la urma tot raul spre bine, e mai faina rochia combinata.
Kabunta, bravo pentru rochia ta, fain imprimeul abstract, se aseaza frumos gulerul, cred ca nu a fost nevoie s-o captusesti fiind plin jerseul

Materialul este primit/cumparat din Bistrita, trebuia sa-i fac o bluza Anneliesei, nu avea model ales si a zis ca mai bine imi fac eu ceva. Nu reusesc sa scap de niste kilograme ce s-au pus exact pe burta si solduri si abia ma mai incap hainele vechi...de aceea prefer acum haine comode si evazate...sa mai ascunda.
Panea Laura, nu am folosit tipar, este croit direct dupa masuri.
CarmenClaudia, multumesc pentru explicatii...deci, pana la urma tot raul spre bine, e mai faina rochia combinata.
Kabunta, bravo pentru rochia ta, fain imprimeul abstract, se aseaza frumos gulerul, cred ca nu a fost nevoie s-o captusesti fiind plin jerseul
Motzu- Senior
-
Kabunta, imi place si rochia si materialul. De altfel toate creatiile fetelor de aici m-au lasat cu gura cascata.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
carmensz- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 44
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/05/2012
Daca ma intrebi pe mine arata perfect! E superb materialul, bordura face totul.
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Multumesc frumos i.xell, si mie mi-a placut materialul foarte mult, defapt l-am cumparat pentru mine, dar prietena mi l-a "confiscat" cand l-a vazut, ca sa zic asa

carmensz- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 44
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/05/2012
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Bijuterii din sarma 9
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ce melodie asculti acum !-5
» Florile din gradina mea(2)
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Mobilier homemade (2)
» Amenajari interioare
» Miniaturi - handmade
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Discutii despre croitorie -3
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti