Provocarea 47-Plaid cane (carouri)
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Provocarea 47-Plaid cane (carouri)

Gata, m-am gandit si ma grabesc ca vreau sa evadez vreo 2 saptamani de acasa. Asadar, provocarea mea este un cane in carouri, mie imi plac tare mult haine in carouri si m-am gandit ca poate as putea sa-mi fac si niste bijuterii in patratele.
Aveti aici cateva exemple, eu cred ca nu-i asa greu, trebuie doar putina atentie sa iasa dungile drepte dar eu stiu ca sunteti perfectioniste si ambitioase.
Provocarea va dura pana pe 1 august sa apuc sa ma intorc si eu. Premiul urmeaza sa-l postez zilele astea, pana vineri.
http://www.polymerclaycentral.com/cyclopedia/plaidcane_mia.html
http://www.polkadotcreations.com/books/article.php?id=pdclrc03
http://krokdo.canalblog.com/archives/2009/02/28/12749154.html
http://dorasexplorations.wordpress.com/2009/03/24/plaid-cane-week-of-march-22-2009/
http://kimisjewelryandgifts.blogspot.ro/2012/08/free-tutorial-plaid-polymer-clay-cane.html
si unul mai complicat dar foarte frumos
http://creatorsjoy.blogspot.ro/2013/02/polymer-clay-houndstooth-cane-tutorial.html
Re: Provocarea 47-Plaid cane (carouri)
Mmmm,interesant!Felicitari,Maddy,iar ne pui la treaba!Incerc sa gasesc cea mai buna punere in scena pentru ceva gen Burberry print :P vedem noi ce iese 

Foarte interesanta provocare, Maddy. Si, apropo, FELICITARI!
Bijuterii Ramona- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 235
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 15/11/2012
interesanta ce-i drept
imi place..nu am mai facut un cane de o gramada de timp
iar domeniul asta grafic..imi place
deci poate in weekend imi fac timp
imi place..nu am mai facut un cane de o gramada de timp
iar domeniul asta grafic..imi place
deci poate in weekend imi fac timp
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Dragelor, ma bucur ca va place, asa speram cel putin. Nu e greu doar ca fiind asa modelul ar trebui sa creati bijuterii care sa se potriveasca tinutelor sport, casual.
Sunt convinsa ca va descurcati voi.
Sunt convinsa ca va descurcati voi.
Mmmmm...da....frumos!
Intai de toate scotocesc dupa singura fusta pe care o am in carouri....si incerc sa-i imit tesatura. Nici nu trebuie sa-mi bat capul cu alesul culorilor, dar sigur o sa-mi prind urechiile in realizarea modelului.
Cat despre ultimul tutorial "piciorul cocosului" (parca asa se numeste) imi place de nu mai pot. Pe acesta nu il pot rata.
Intai de toate scotocesc dupa singura fusta pe care o am in carouri....si incerc sa-i imit tesatura. Nici nu trebuie sa-mi bat capul cu alesul culorilor, dar sigur o sa-mi prind urechiile in realizarea modelului.
Cat despre ultimul tutorial "piciorul cocosului" (parca asa se numeste) imi place de nu mai pot. Pe acesta nu il pot rata.
Anca si pe mine ma tenteaza tot acela, din pacate maine plec si am sa incerc doar cand ma intorc sa fac ceva.
Sper sa faceti lucruri deosebite chiar daca nu voi fi aici sa va incurajez. Abia astept sa vad ce ati facut. Unde plec eu nu o sa am acces la internet asa ca sa nu va suparati pe mine ca nu mai scriu nimic pe aici. Spor la treaba!
Sper sa faceti lucruri deosebite chiar daca nu voi fi aici sa va incurajez. Abia astept sa vad ce ati facut. Unde plec eu nu o sa am acces la internet asa ca sa nu va suparati pe mine ca nu mai scriu nimic pe aici. Spor la treaba!
Buna fetelor! Am revenit. Nu pot sa cred, nimeni nu a facut nimic pentru aceasta provocare? Abia am asteptat sa vad ce ati lucrat si cand colo, pauza. Sper ca nu din cauza mea.
nu maddy..eu sigur nu din cauza ta
putem sa mai amanam ?
cred k multa lume e in concediu
eu una am tot avut ocupate weekend-le cu nunti..dar weekendu asta e doar al meu..am de gand sa lenevesc si sa modelez...deci sigur sapt viit vei vedea ceva de la mine..
sper sa nu te superi pe noi :*
putem sa mai amanam ?
cred k multa lume e in concediu
eu una am tot avut ocupate weekend-le cu nunti..dar weekendu asta e doar al meu..am de gand sa lenevesc si sa modelez...deci sigur sapt viit vei vedea ceva de la mine..
sper sa nu te superi pe noi :*
darkpoke- Atotcunoscător
-
Aaaaa.ba daaaa,din cauza ta
Ca ai plecat in vacanta fara mine,si ca ai facut cald si frumos afara,motiv de stat la aer,nu cu nasu-n cuptor 
Vin si eu zilele astea,am avut cate ceva de rezolvat(gen vizite si simtit bine),dar o sa-mi iau inima-n dinti si ma bag la modelat
Cum a fost in vacanta?

Vin si eu zilele astea,am avut cate ceva de rezolvat(gen vizite si simtit bine),dar o sa-mi iau inima-n dinti si ma bag la modelat

Cum poti sa te gandesti ca din cauza ta nu am lucrat nimic?
Eu una am fost super obosita, dar pana sapt. viitoare sunt gata. Nu pot rata provocarea.
Eu una am fost super obosita, dar pana sapt. viitoare sunt gata. Nu pot rata provocarea.

Uf, ce bine ca nu sunt eu cauza. Scuzati-ma, dar chiar am asteptat sa vad ce ati lucrat si cand am vazut ca nu a mai postat nimeni nimic am fost socata.
Cu siguranta mai prelugim provocarea, pana se aduna lumea pe acasa.
Doina, a fost foarte bine in vacanta, am fost intr-un loc fara semnal la telefon, la tara, la pescuit, fara internet si doar cu TVR la TV. A fost minunat. Dar ca orice lucru minunat se termina repede. Acum devin iar sclava internetului si a tv-ului.
Cu siguranta mai prelugim provocarea, pana se aduna lumea pe acasa.
Doina, a fost foarte bine in vacanta, am fost intr-un loc fara semnal la telefon, la tara, la pescuit, fara internet si doar cu TVR la TV. A fost minunat. Dar ca orice lucru minunat se termina repede. Acum devin iar sclava internetului si a tv-ului.
Si eu tot in concediu, momentan haihui prin tara. Nu cred ca apuc sa pun mina pe polimer pina in august...nici scule nu am prea multe acasa. Ma tenteaza cane-ul, as vrea sa-mi iasa mai bine de data asta.

Hello,hello,gata,am spart gheata
Duble gogosele cu ultimul tutorial si alte 2 chestii,ca aveam chef de joaca:)Sigur mai incer cane-ul asta,e chiar simplu,dar ar fi bine sa gasesc o zi mai racoroasa,nu de alta,dar am stat mai mult cu mainile in apa rece si tot s-a deformat destul de mult...

Oricum,imi place

Oricum,imi place

Doina, imi place tare mult cum ti-a iesit si mai ales ca ai indraznit sa faci combinatia alb-rosu nu cea clasica alb-negru.
Multumesc ca ai spart gheata, asa se mai ambitioneaza lumea, sper.
Multumesc ca ai spart gheata, asa se mai ambitioneaza lumea, sper.
Interesant, Doina. Ai fost destul de indrazneata la alegerea culorilor. Foarte bine da combinatia asta de culori. Eu una nu m-as fi gandit la rosu. Bravo!
Bijuterii Ramona- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 235
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 15/11/2012
Day, au iesit tare faine! Si bine zici, un cane simplu, mai simplu decat ma asteptem. Eu am mers pe varianta clasica alb-negru si sunt deja coapte. Urmeaza sa slefuiesc si asamblez. Saptamana viitoare sigur postez.
am incercat si eu
nu e aa usor pe cat pare
cane-ul imi iesise bine..dar cand am tait si aranjat modelul mi s-au deformat..si liniile nu sunt drepte..dar o sa va arat zilele astea ce a iesit
clar millefiori nu e pt mine :P
nu e aa usor pe cat pare
cane-ul imi iesise bine..dar cand am tait si aranjat modelul mi s-au deformat..si liniile nu sunt drepte..dar o sa va arat zilele astea ce a iesit
clar millefiori nu e pt mine :P
darkpoke- Atotcunoscător
-
Si eu am incercat, nu sunt multumita de ce a iesit tot din cauza liniilor care nu ies drepte. O sa mai incerc, ma gandeam sa fac din start un cane mai mare sa nu trebuiasca sa il intind prea tare.
Acesta va fi premiul

iar acestea sunt rateurile mele, poate dupa finisare si accesorizare (daca nu ma razgandesc) o sa arate cat de cat.

Acesta va fi premiul

iar acestea sunt rateurile mele, poate dupa finisare si accesorizare (daca nu ma razgandesc) o sa arate cat de cat.

Salutare!
Ce provocare frumoasa! Din pacate nu pot participa din lipsa de timp.
Day, imi place setul facut de tine, numai bun de purtat vara.
Maddy tare mult imi place fundita! A iesit foarte frumoasa. Si ai pus la bataie un super premiu!
Ce provocare frumoasa! Din pacate nu pot participa din lipsa de timp.
Day, imi place setul facut de tine, numai bun de purtat vara.
Maddy tare mult imi place fundita! A iesit foarte frumoasa. Si ai pus la bataie un super premiu!
Hope_blue- Ucenic
- Numarul mesajelor : 239
Data de inscriere : 26/02/2013
Anca ...ce fain au iesit!

anca arata super
imi place colierul..se aseaza bine la gat? intreb pt ca am tot evitat sa fac astfel de coliere din piese imbinate cu zale
dar e f interesant...atatea piese diferite care se imbina intr-un tot...f ok ..imi place
si cane-ul..jos palaria
imi place colierul..se aseaza bine la gat? intreb pt ca am tot evitat sa fac astfel de coliere din piese imbinate cu zale
dar e f interesant...atatea piese diferite care se imbina intr-un tot...f ok ..imi place
si cane-ul..jos palaria
darkpoke- Atotcunoscător
-
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7