Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Scoala de croitorie (13)

+80
MirelaC
ANCA ECATERINA
Andante
carmensz
-iulia-
onuca28
roxanastancu
nico21
georgian23
valentinadof
Steluzza
aidil
nicole24
Admina
adina_lg
elenaveronica
emilia-elena
bogdan_alexandra
neliamata
geaninush
gabriela1554
aurishta
afilimonb
ema
clodi
darlex
fulguta28
July15
Teima
SilviaDumitrescu
Buburuza
danniela
Namp
i.xell
bety1234567
tomari
ing_vali2011
barbin
my_roxxy
maravela lucia florina
Adela Ispas
andreeaene22
dada17
diada
MihaelaT
odrina
dorina narita
mirutza mira
Panea Laura
alban andreea
nnkaulitz
geo
Karina33
Gabica
bia88
johnmtu
scoobbyy
mady2001
corilex
stefy36
iulia0
ioana soare
Ramona Marina
vilcris
MagdaMarin
zylv
Greteledelweiss
luminitza79
alice07
liliana31
floaredetrandafir
CarmenClaudia
rosita
chira
croitorash
AcidoR
cristina07
Giobsy
georgianamatei2007
Irinax3m
84 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 Empty Re: Scoala de croitorie (13)

Mesaj Scris de aurishta Sam 24 Aug 2013, 9:02 am

danniela a scris:Aura nici eu nu ma pricep dar ma gandeam...nu trebuie pensele sa fie mult mai lungi? Adica daca intri in adancime trebuie si sa le lungesti....zic si eu nu dau sfaturi!!love 
Cred ca da, o sa fac probe sa vad cum iese!
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenClaudia Joi 29 Aug 2013, 10:19 am

Acesta este gulerul de la camasuta lucrata pentru fata mea. Nu sunt incantata de cum a iesit la interior si astept ceva sfaturi de la voi. Modelul este din Burda, gulerul are stei inclus si o banda bie care se ataseaza la interior (cea care nu imi place mie). Am cautat sa o atasez dupa explicatiile din revista ,insa nu imi place cum arata.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
CarmenClaudia
CarmenClaudia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Joi 29 Aug 2013, 11:19 am

Carmen, si pe mine ma intereseaza cum se face modelul asta de guler, ca vreau sa-mi fac camasa din Burda 06/2013 cu guler asemanator. Nici eu n-am mai lucrat modelul asta niciodata, abia am cusut pentru prima data un guler cu stei, modelul clasic. N-a fost usor nici ala Smile

Eu aici as fi indoit banda aia bie pe lung si as fi suprapus-o peste rezervele de cusatura vizibile ale gulerului atasat deja de camasa. Rezervele bieului ar fi aliniate cu rezervele gulerului. As fi cusut bieul de guler peste cusatura care ataseaza gulerul de camasa*). As fi taiat toate rezervele impreuna mai inguste. As fi indoit bieul in jos peste rezervele de cusatura ingustate si as fi tighelit marginea lui indoita peste camasa **).

*) Chiar ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa atasez bieul in aceeasi cusatura cu care atasez gulerul de camasa. Trei dintr-o lovitura!
**) Nu sunt sigura ca am inteles corect ca marginea libera a bieului se ataseaza de camasa sub cusatura de prindere a gulerului, nu cred ca am mai vazut asta.

Cam astea sunt presupunerile mele, doar din ce am citit din instructiunile in engleza. De fapt, nu sunt sigura ca am inteles cu adevarat instructiunile, si as vrea si eu sa stiu cum se face cu adevarat, de la cineva care intelege mai bine procesul Smile
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 29 Aug 2013, 12:38 pm

Eu am lucrat astfel de gulere si am inteles tot asa cum zice Rosita,doar ca nu poti sa cosi dintr-o lovitura si gulerul si bentita!
Se ataseaza gulerul,rezervele se ciupesc,se aseaza in sus iar bentita care era deja cusuta de guler sau nu,(in ultimul caz se coase de guler)se indoaie ingust,mai ingust decat in poza,daca e necesar se taie din rezerva ei,si se coase in cusatura de prindere a gulerului.Sper ca am fost clara!hug 

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Joi 29 Aug 2013, 12:51 pm

Hmm, eu n-am inteles asta:
se coase in cusatura de prindere a gulerului
In mintea mea, cusatura finala, care fixeaza marginea lunga indoita a benzii bie, creeaza un tighel vizibil si de pe fata camasii, imediat sub cusatura de prindere a gulerului de camasa. Despre cusatura asta ziceam ca nu sunt sigura ca am inteles-o corect, si din ce zici tu se pare ca nu am inteles-o.
Sau tu zici ca bieul cuprinde rezervele gulerului, iar marginea lui indoita, cea lunga, nu se fixeaza de camasa ci ramane libera? Cred ca asta e, nu?
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 29 Aug 2013, 1:09 pm

Pe fata camasii,sub guler trebuie sa ai doua cusaturi suprapuse sau foarte aproape una de alta:prima-fixeaza gulerul de camasa iar a doua fixeaza banda bie sau bentita cum ii zic eu in cusatura de prindere si se coase de pe dosul camasii,nu ramane necusuta si neindoita dedesubt.
Exista si varianta cand ramane neindoita ci doar cusuta dar la jachete necaptusite sau bluze din material mai batos.
Rolul benzii asteia e de a intari si a da tinuta articolului vestimentar in zona aceea.

Edit ca mai spun ceva
Aceelasi tip de custura''se coase in cusatura de prindere'',se intalneste si la betelia fustelor.
Ia o fusta cu betelie si vezi ca pe fata,imediat langa cusatura de prindere a beteliei de fusta mai este o cusatura cea care fixeaza dublura beteliei de fusta.Am dat exemplul asta ca sa vezi pe viu cum e cusatura asta.

revin
in poza de mai sus sunt doua tighele pe fata bentitei.Unul e in plus si anume cel din mijloc, de sub cusatura de prindere a bentitei.Deci:ai cusatura de prindere a bentitei de guler si cusatura de prindere a bentitei de camasa -cusatura de jos.Ei cusatura asta se executa de pe dosul produsului si se face cat mai aproape in cusatura de prindere a gulerului de camasa.E ok?As desena dar nu am program cu care sa ma descurc.

Ultima editare efectuata de catre valentinadof in Joi 29 Aug 2013, 1:36 pm, editata de 1 ori (Motiv : texte)

Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenClaudia Joi 29 Aug 2013, 2:13 pm

Rosita si Valentina , va scriu instructiunile din revista Bura din care am lucrat eu hulerul respectiv:
Gulerul : partile bentitei gulerului ( acel stei inclus) se cos de partile gulerului ( de la mijlocul gulerului spre revere).Rezervele se taie si se calca desfacut. (apoi am cusut guerul fata pe fata normal).
Marginiule necusute ale gulerului,luate impreuna, se insaileaza de rascroiala gatului, incepand de la linia de mijloc a fetei. Bentitele se indoaie in doua, pe lung, si fata pe fata si capetele lor de sus si de jos se prind in ace . ( pana m-am prins aici ca era vorba de bentitele pe care se cos nasturii si butonierele, ehe.. am tot sucit bentitele gulerului si nu imi iesea zid ).
Fasia(a )- adica fasia pe bie pentru guler - se indoaie in doua pe lung si cu fata in afara si se calca. Fasia dubla (a)se prinde in ace de rascroiala gatului , peste guler, astfel incat muchia indoiturii sa fie la 1 cm spre interior, se coase pe liniade cusatura marcata pe rascroiala gatului.Capetele de jos ale bentitelor fetei se cos.Fasia (a) se intoarce spre interior, iar bentitele fetei se intorc pe fata, marginile lor interioare, indoite dedesubt,se insaileaza, api se fixeaza.Fasia (a) se tigheleste la 7 mm latime.

Pentru o incepatoare ca mine in croitorie, si mai ales la gulere (primul mi-a iesit si mai nasol)zid , aceste explicatii mi s-au parut cam alambicate.
Poate urmatorul iese mai bine. Mi-a ramas un rest de material din cel cu carouri din care am lucrat camasa fetei si vreau sa incerc sa imi fac si eu una.

CarmenClaudia
CarmenClaudia
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 29 Aug 2013, 2:35 pm

Asa cum am spus eu!Cu timpul te vei obisnui cu exprimarea din Burda!

Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Joi 29 Aug 2013, 3:32 pm

Hai ca pe mine sunteti pe cale sa ma pierdeti rade 

Eu cred ca e o diferenta intre metoda descrisa de Carmen, din Burda, si cum zici tu, Valentina. Carmen zice ca tighelul final al bentitei A e la 7 mm latime, adica acea cusatura vizibila pe fata camasii e la 7 mm sub cusatura de unire a gulerului de camasa. Dar tu zici ca tighelul final se coase "in cusatura de prindere", care cred ca e altceva.

Greu de inteles doar din cuvinte. Si Carmen, da, sunt de acord ca instructiunile acelea sunt foarte confuzante Sad
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 30 Aug 2013, 12:08 pm

Sincer? Pentru noi, incepatoarele, metoda asta de montare a gulerului mi se pare o complicatie inutila, mai ales daca e vorba de gulerul cu stei - nu aduce niciun plus estetic, nu simplifica nimic (dimpotriva) si ingroasa inutil zona rascroiturii gatului. Daca materialul este prea subtire sau prea moale si are nevoie de rigidizare, putem sa alegem o varianta de dublare, eventual si termocolare: enform (en forme), platca, semi-platca sau aplac.
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 793
Varsta : 56
Localizare : Pe langa...
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.buburuza.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Vin 30 Aug 2013, 12:47 pm

Aoleu, Buburuza, la ce minunatii am vazut ca faci tu (am vazut cam demult wink), daca tu te incluzi la "noi, incepatoarele", atunci eu in ce categorie oi mai fi? Laughing 

Da, cred ca metoda aia e o compicatie ne-necesara, dar zic si eu ca asa mai invatam una-alta. Eu as vrea sa o incerc.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 30 Aug 2013, 12:54 pm

rade Hai sa zicem ca eu sunt o incepatoare nitel mai... experimentata. Si stiu putin mai multa teorie. Dar, la ce pauza lunga de croitoreala am facut, sigur mi-am pierdut bruma de indemanare capatata in ani de incercari (multe ratate). Si cand o fi si-o fi (daca o fi) sa ma re-apuc, va trebui s-o iau de la nivelul de incepator.

EDIT: iar la finisajul ala cu bias, zau nu m-as baga. Din doua motive: unu, nu-i vad rostul; doi, sigur nu mi-ar iesi. wink
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Vin 30 Aug 2013, 1:15 pm

Mai, rost are (zic eu), pentru ca conform metodei din Burda, gulerul se ataseaza la camasa astfel incat rezervele de cusatura raman vizibile langa gat. Nu sunt intoarse in interior, ca la metoda cu stei clasic. Asa ca banda bie vine si acopera rezervele frumos. Eu am vazut, pe net, camasuta pe care vreau sa o fac eu (din 06/2013) terminata, uite cum arata dosul acolo la guler:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Mie imi place cum arata modelul. Dar asa cum zici si tu la sfarsit, daca mi-ar iesi sau nu e alta discutie Smile
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 30 Aug 2013, 1:39 pm

Na... Au si astia de la Burda fixurile lor cum am si eu fixurile mele. Da' am dat fuga la dulapul cu camasile barbatului, sa vad daca are vreuna bias la guler. N-are. Nici la cele de zi, nici la cele de seara, nici la cele sport, nici la cele cu platca, nici la cele fara platca. Ba, mint: una singura are - dar e o camasa sport si n-are bias ci un fel de banda ingusta de 1 cm. cu logo-ul marcii, dar gulerul este montat normal si banda e prinsa sus in guler si mai are un tighel de fixare jos. Iar pe fata nu se vede tighelul respectiv, pentru ca e o camasa cu platca dublata.

EDIT (pentru ca sunt uituca, d'aia!) - o metoda foarte buna de a invata tehnici si trucuri in croitorie e sa... descosi. Vorbesc foarte serios! Sigur, nu poti totdeauna sa descosi la propriu un produs, ca sa vezi cum e facut pe dinauntru, dar daca-l invarti bine pe toate partile tot te prinzi cam despre ce e vorba. De fiecare data cand am avut o "dilema tehnologica" am dat fuga la dulap si-am studiat problema. Asa am invatat sa o gramada de chestii.
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Vin 30 Aug 2013, 2:41 pm

La dulap dau si eu fuga cand am o dilema. Bine, cand nu gasesc raspunsul in dulap, va intreb pe voi sau pe mama. Pe Burda nu o intreb ca mai rau ma ameteste si ma baga in ceata. Smile 
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 46
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de CarmenClaudia Vin 30 Aug 2013, 2:42 pm

Rosita, la bluza verde cred ca reverul are bizet si acopera banda bias in dreptul fetei pe interior, la bluza facuta de mine nu este asa. sunt doua bentite (una cu butoniere,cealalta cu nasturii), deci se vede banda bias peste tot.
Buburuza, si eu am luat la control, inainte de a ma apuca de prima camasa cu asa model de guler, toate camasile din dulap ( si de dama si de barbat) si la nici una nu am gasit guler din asta ci cu stei. Asa ca nu aveam ce sa descos ca sa invat. M-am uitat inclusiv la sacourile pe care le am in dulap si nu am gasit nimic asemanator.
O sa mai fac unul, dintr-o panza ordinara, sa vad ce iese. Poate de data asta il nimeresc mai bine.
CarmenClaudia
CarmenClaudia
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 30 Aug 2013, 3:02 pm

Fulguta, Ba sa stii ca eu am invatat pe vremuri (haaat, demult) din Burda niste chestii dar nu din explicatiile de executie a produselor (care explicatii sunt traduse vaaaaai de mama lor) ci din "lectiile" cu imagini - alea de la mijlocul insertului. Si ai dreptate, in caz de dilema, mai sigur e forumul.
Carmen, Sigur ca daca alegi varianta asta de finisaj si o mai exersezi, o sa reuseti pana la urma. In croitorie sunt multe metode de a face acelasi lucru - rezultatul conteaza, nu-i asa?

Si daca tot suntem la capitolul "strigaturi de ajutor pe forum" am o mare-mare-MARE rugaminte:
Unde gasesc un tipar de sacou sau blazer pentru baieti (genul uniformelor de colegiu) pentru 158 cm inaltime? Are cineva? Multumesc!
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Vin 30 Aug 2013, 3:12 pm

Eu mi-am mai descarcat reviste d-aste de cusut japoneze, descoperite de curand, unde au tot felul de imagini explicative pentru realizarea unui produs vestimentar. Recomand revistele alea pentru incepatoare ca mine in ale cos 
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 46
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Scoala de croitorie (13) - Pagina 6 Empty Cum sa cosi dupa un tipar

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Vin 30 Aug 2013, 3:42 pm

cateva informatii utile (zic eu) pentru incepatoarele in ale croitoriei aici link

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Vin 30 Aug 2013, 4:08 pm

Carmen, da, modelul acela de camasa are bizet Smile

Buburuza, adica sacou cu un rand de nasturi? Si mai lungut? Nu prea stiu cum trebuie sa arate. Pe Leko te-ai uitat? Pe Burda n-am vazut nimic descarcabil pe site, dar ei au acolo modele doar din 2010 incoace.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 30 Aug 2013, 4:35 pm

rosita a scris:Buburuza, adica sacou cu un rand de nasturi? Si mai lungut?
Adica da. Un sacou la un rand - lungimea, forma reverului, pozitia buzunarelor si alte detalii de-astea nu conteaza, ma descurc sa le modific. Dar la amansura (rascroitura) si la maneca parca nu m-as baga fara tipar. Desi... Dar sacoul trebuie sa arate si sa se aseze impecabil (altfel nu merita denumirea de sacou). Stiu ca gasisem demult niste tipare pentru adolescenti in Burda, si-am vazut ceva cat de cat acceptabil pe Leko... mai caut. Sau descos sacoul de anul trecut si-l gradez la masurile de anul asta wink

Si off-topic (scuzeee!) - uniformele scolare pentru baieti sunt cele mai urate si mai prost lucrate chestii pe care le-am vazut in viata mea. Iar materialele sunt absolut ordinare. Nu ma mir cand vad atat de multi barbati care habar n-au sa poarte cu eleganta un sacou, daca in copilarie au fost obligati sa poarte asemenea mizerii.
Anul trecut i-am gasit feciorului un sacou smart casual, bleumarin de catifea reiata, model dragut (cam de hipster, zic eu) si lucrat destul de bine. Dar nu va spun la ce pret! Enorm!
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Teima Sam 31 Aug 2013, 5:48 pm

Multumesc, Silvia, pentru link! Chiar util.
Teima
Teima
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 78
Varsta : 35
Data de inscriere : 17/09/2011

http://www.burdastyle.com/profiles/teimacreations/my_activity

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 01 Sept 2013, 11:45 am

Buburuza in Burda 2/2011 este tipar pentru costum de baieti marimile 128-152.
Nu cred ca-i o problema pentru tine sa modifici in plus o marime. Daca te pot ajuta iti trimit maine insertul si coala de tipare (e la Motzu ca-i face si ea costumul pentru scoala lui Armin). Da un semn hug 

Legat de gulerul ala cu stei inclus: nici eu nu-i vad rostul la camasi! Parca la o jacheta, la o haina mai groasa unde-i nevoie de un guler mai lat, mai bogat dar pornit pe baza mica, merge modelul asta. Iar finisarea se face frumos si curat sub bizeti si captuseli.
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Lun 02 Sept 2013, 8:28 am

Karina,
Multumesc mult-mult! Deocamdata mai astept - e posibil ca scoala sa impuna o anumita uniforma. Nu ma incanta idea, da' daca-i ordin...
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Lun 02 Sept 2013, 2:35 pm

Ajutor!
Miresica mea şi-a cumpărat tull 4 m, ca să facem voalul; zice că a luat şi mărgeluţe.
Întrebare: cum îl aşezăm ca să stea înfoiat: pe lungime, pe lăţime?
Cum se face tivuleţul?
E vreo chestie deosebită la cusut mărgeluţele?
Sau ce amănunte trebuie să ştiu la confecţionarea lui.
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB