Aspirante la titlul de mamica
+32
i.xell
MagdaMarin
danniela
Giobsy
ancabanu
SilviaDumitrescu
bubu85
ivanoiuadela9
andrea.z style
danabekk
oana_007
Noemi
amoni
ioana soare
ema
AKD
kla78
aurishta
ismi3ismi
iuliana72
alystar
pepy24
lya06k
cris_27
MihaelaT
diada
geany
Ania
Admina
Eva
arime
veveritz
36 participanți
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Aspirante la titlul de mamica
Scuze Ai copii?
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2850
Varsta : 51
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
da,am o fetita de 3 ani.
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009
Despre siguranta absoluta nu se poate vorbi. Intotdeauna exista un risc pe care ti-l asumi cand esti insarcinata. Cred insa ca este prudent sa-ti iei masurile de siguranta care tin de tine. De pilda, eu as astepta 6 luni , insa daca sarcina ar surveni in acest rastimp din varii motive, cu siguranta nu as intrerupe-o .
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Ismi esti fericita Sa-ti traiasca Se pare ca am cam ramas in urma
Aurishta,Ismi mersi pt sfatCam lafel ma gindeam si eu dar sunt atitea opinii si idei.... Nu gasesti 2 medici sa zica la fel
Aurishta,Ismi mersi pt sfatCam lafel ma gindeam si eu dar sunt atitea opinii si idei.... Nu gasesti 2 medici sa zica la fel
ema- Atotcunoscător
-
Cam nu gasesti doi medici sa-ti spuna la fel....iti spun eu care am fost la toate spitalele din buc clinici private etc rare sunt minunile
dar sunt

Eu nu am mai zis nimic dar incepusera sa ma doara sanii si... tare m-am speriat ca am ramas iar. Era o sansa sa fi ramas cam in a 3a zi de anticonceptionale cand nu isi facusera efectul complet.
Pe urma am citit pe prospect ca mai dau efecte secundare printre care si tensiunea si durerea sanilor, si mi-am facut si un test de sarcina, si e negativ.
Mama ce spaima am tras.. ca am luat anticonceptionale si ar fi insemnat sa ajung la chiuretaj. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Gata, sunt cuminte 2 luni pastile , si apoi... vedem cum facem cu bebele
Pe urma am citit pe prospect ca mai dau efecte secundare printre care si tensiunea si durerea sanilor, si mi-am facut si un test de sarcina, si e negativ.
Mama ce spaima am tras.. ca am luat anticonceptionale si ar fi insemnat sa ajung la chiuretaj. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Gata, sunt cuminte 2 luni pastile , si apoi... vedem cum facem cu bebele

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 42
Data de inscriere : 16/07/2009
Daca ramai gravida cu anticonceptionale nu este necesar sa faci chiuretaj decat daca te temi foarte tare. Cunosc cateva cazuri carora li s-a intamplat asta si au avut copii normali.
aurishta- Atotcunoscător
-
Aurishta asa zice si prietenul meu Cica anticonceptionalele astea de acum nu mai au reactiile celor de odinioara Cica chiar daca ramii, ideea e sa le intrerupi imediat
Noemi, hai sa iti zic ceva Eu iau Diane (ma simt minunat si la 6 luni fac o luna sau doua pauza ca sa las ovarele sa-si "aminteasca" ca mai si exista si ca trebuie sa-si faca treaba si singure (asa poti ramine gravida usor mai tirziu daca vrei) Si am citit prospectul celor cumparate de la noi Si mi-am cumparat si aici in Franta si citesc prospectul si....surpriza: total diferit Adica nimic cum ca tb sa astepti nu stiu cite luni ca sa faci un bebe, etc si inca ceva SA NU BEI CEAI DE SUNATOARE CIT IEI PILULA CA RAMII GRAVIDA ( serios asta am citit pe prospectul Diane de aici Pe alea luate de la noi nu scrie nimic
Noemi, hai sa iti zic ceva Eu iau Diane (ma simt minunat si la 6 luni fac o luna sau doua pauza ca sa las ovarele sa-si "aminteasca" ca mai si exista si ca trebuie sa-si faca treaba si singure (asa poti ramine gravida usor mai tirziu daca vrei) Si am citit prospectul celor cumparate de la noi Si mi-am cumparat si aici in Franta si citesc prospectul si....surpriza: total diferit Adica nimic cum ca tb sa astepti nu stiu cite luni ca sa faci un bebe, etc si inca ceva SA NU BEI CEAI DE SUNATOARE CIT IEI PILULA CA RAMII GRAVIDA ( serios asta am citit pe prospectul Diane de aici Pe alea luate de la noi nu scrie nimic
ema- Atotcunoscător
-
Eu iau Yasmin, si dupa calculele mele am luat cam 10 zile peste ziua banuita a conceptiei.. dar se pare ca am avut noroc si nu am ramas. Da, ma tem tare si as prefera sa raman gravida cand am organismul curat.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Data de inscriere : 16/07/2009
ema a scris:Eu iau Diane (ma simt minunat si la 6 luni fac o luna sau doua pauza ca sa las ovarele sa-si "aminteasca" ca mai si exista si ca trebuie sa-si faca treaba si singure (asa poti ramine gravida usor mai tirziu daca vrei) Si am citit prospectul celor cumparate de la noi Si mi-am cumparat si aici in Franta si citesc prospectul si....surpriza: total diferit Adica nimic cum ca tb sa astepti nu stiu cite luni ca sa faci un bebe, etc si inca ceva SA NU BEI CEAI DE SUNATOARE CIT IEI PILULA CA RAMII GRAVIDA ( serios asta am citit pe prospectul Diane de aici Pe alea luate de la noi nu scrie nimic
Cand faci pauza trebuie sa faci pauza cel putin 2 luni pentru ca intr-o luna ovulezi cu un ovar si luna urmatoare cu celalalt ovar! Asta am aflat-o recent de la un ginecolog cand am vorbit de probabilitatea de a ramane fara un ovar

oana_007- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 138
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009
Am si eu o problema in afara de prima parte cu bebele care nu vine de cite va luni nu am menstruatie
am mers la medic luna trecuta mia dat tratament mia venit un pic de tot asa ca luna nu a venit decit doua picaturi...ce sa fac ca la medic nu mai ma duc nici de nebuna

Amoni, din pacate aceasta e o problema pe care numai medicina o poate rezolva. Nu poti lua nici ceaiuri nici tincturi preparate acasa, etc, etc. din pacate...Incearca sa obtii o trimitere la un endocrinolog. Mi se pare mie ca acolo e problema ta. Rezultatele vor veni incet, dar o sa vina!!
Hai, du-te, si spune-ne si noua.
Din cate imi amintesc, Bucurestiul are un Institut de Endocrinologie, unde lucreaza profesori-doctor, dar iti recomand si Brasovul, daca ai posibilittaea sa ajungi acolo, Dr. Mihai Varciu.
Multa sanatate iti doresc!
Dana Bekk

Din cate imi amintesc, Bucurestiul are un Institut de Endocrinologie, unde lucreaza profesori-doctor, dar iti recomand si Brasovul, daca ai posibilittaea sa ajungi acolo, Dr. Mihai Varciu.
Dana Bekk
danabekk- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 200
Localizare : Atlanta, GA
Data de inscriere : 07/01/2010
Spitalul se numeste Parhon si este pe langa piata Charles de Gaulle, la statuia Aviatorilor, cum mergi spre Victoriei.
Menstruatia se poate regla din tincturi, nu le subestimati puterea. Intr-adevar, daca este o problema serioasa si nu ai fost pana acum la homeopat sau naturist e mai bine sa continui cu medici traditionali, pana obti rezultate, sau macar sa incerci 2-3 tratamente prescrise de ei.
Pe partea de tincturi, cele care au de-a face cu sistemul reproductiv si hormonii femeilor, enumar: lemn dulce, marar, branca ursului, mladite de zmeur, macca (capsule), soia (contine si ea fito-estrogeni). Ar mai fii produsele apicole, laptisorul de matca, propolis si polen. Daca aveti rani pe col sau alte "chestii" in zona X, incercati tratamente locale, tot pe baza de produse apicole.
Si ca tot scriu la probleme de fertilitate, incercati o cura de dezintoxifiere, inainte de a va apuca de facut bebei, daca sunt programati.
Cu ce vreti voi, sucuri de fructe/ legume, exclusiv vegetal la rece, dezintoxifiante praf (se gasesc cateva formule, pe piata). Nu are ce rau sa va faca si un organism curat, sigur va fi mai receptiv.
Doar ca tineti minte, tratamentele naturiste sunt a la long, dureaza cateva luni (2-3), poate si 6, nu iei o tinctura si te faci bine. Dar ajuta unde dau gres alopatele, de multe ori.
Menstruatia se poate regla din tincturi, nu le subestimati puterea. Intr-adevar, daca este o problema serioasa si nu ai fost pana acum la homeopat sau naturist e mai bine sa continui cu medici traditionali, pana obti rezultate, sau macar sa incerci 2-3 tratamente prescrise de ei.
Pe partea de tincturi, cele care au de-a face cu sistemul reproductiv si hormonii femeilor, enumar: lemn dulce, marar, branca ursului, mladite de zmeur, macca (capsule), soia (contine si ea fito-estrogeni). Ar mai fii produsele apicole, laptisorul de matca, propolis si polen. Daca aveti rani pe col sau alte "chestii" in zona X, incercati tratamente locale, tot pe baza de produse apicole.
Si ca tot scriu la probleme de fertilitate, incercati o cura de dezintoxifiere, inainte de a va apuca de facut bebei, daca sunt programati.

Doar ca tineti minte, tratamentele naturiste sunt a la long, dureaza cateva luni (2-3), poate si 6, nu iei o tinctura si te faci bine. Dar ajuta unde dau gres alopatele, de multe ori.
Eu am luat destul de mult timp AC, si cand ne-am propos sa avem BB, am intrerupt pastilele, cu gandul ca fac o pauza de 3-6 luni dupa care poate sa vina BB. In prima luna mi-am facut toate analizele, preventiv, sa vad daca sunt sanatoasa, inclusiv Torch-ul si totul a fost OK.
Toata viata mea, de cand am menstruatie, a fost dereglat, stiam asta, si doar cu AC am reusit sa-l reglez. Asa ca am banuit eu ca dupa intrerupere Ac nu va veni dupa ceas, si asa a fost. Prima menstruatie dupa AC a venit dupa 50 de zile. In a doua luna am reusit sa nu ne protejam o singura data undeva prin ziua 45 de la menstruatie (in ideea ca la cat timp a trecut precis ovulasem deja), si sa vedeti surpriza... am ramas insarcinata. Ne-am bucurat ca mers repede, sotul meu ar fi vrut sa ne chinuim si noi cateva luni
dar asta fost. Trebuie sa mentionez ca nu sunt o fire care se streseaza usor, de fapt nu ma stresez deloc, nu am nervi, fac multa miscare, mananc sanatos, asa ca toate premizele au fost bune. Dr meu a spus ca nu e nici o problema ca nu a trecut mai mult timp dupa Ac, toate testele la BB au iesit bine pana acum, la ultima morfofetala a fost totul perfect. Sper sa si ramana asa
Avem o pereche de prieteni care se chinuie de aproape 2 ani sa aiba BB si nu ai reusit nici acum, si ei stiu care este motivul, desi sunt sanatosi amandoi, ea se streseaza foarte mult la locul de munca, e nervoasa mai tot timpul si asta nu-i face bine. Fac multe concedii, si iesiri de relaxare, dar mintea ei este tot acolo. Spre sa-ti dea seama cat rau isi face ca nu are grija de psihicul ei.
Toata viata mea, de cand am menstruatie, a fost dereglat, stiam asta, si doar cu AC am reusit sa-l reglez. Asa ca am banuit eu ca dupa intrerupere Ac nu va veni dupa ceas, si asa a fost. Prima menstruatie dupa AC a venit dupa 50 de zile. In a doua luna am reusit sa nu ne protejam o singura data undeva prin ziua 45 de la menstruatie (in ideea ca la cat timp a trecut precis ovulasem deja), si sa vedeti surpriza... am ramas insarcinata. Ne-am bucurat ca mers repede, sotul meu ar fi vrut sa ne chinuim si noi cateva luni

Avem o pereche de prieteni care se chinuie de aproape 2 ani sa aiba BB si nu ai reusit nici acum, si ei stiu care este motivul, desi sunt sanatosi amandoi, ea se streseaza foarte mult la locul de munca, e nervoasa mai tot timpul si asta nu-i face bine. Fac multe concedii, si iesiri de relaxare, dar mintea ei este tot acolo. Spre sa-ti dea seama cat rau isi face ca nu are grija de psihicul ei.

andrea.z style- Ucenic
- Numarul mesajelor : 243
Localizare : arad
Data de inscriere : 12/10/2009
Multa sanatate, un BB frumos si sanatos si o sarcina fara probleme!
Acum cat de mare e burtica?
Acum cat de mare e burtica?

aurishta- Atotcunoscător
-
Fetili la endocrinologi am fost mi-au dat tratamentul ptr tiroida pe care o am. mi-a spus ca nu am suficient progesteron si estrogen....mia dat sa iau in paralel cu tyrozol,propanololul si aspacardin, ......mia dat Branca ursului pastile marar si ceai de zmeura cica asa e posibi sa vina....joi merg din nou la control sa mai repet analizele.nu am inteles de ce ca doar au iesit bine dar daca e nevoie ma duc sa vedem unde o sa ajung banuti nu mai am asa de multi si iar trebuie sa le dau cite o mica atentie ma omoara cu zile doctori astiadanabekk a scris:Amoni, din pacate aceasta e o problema pe care numai medicina o poate rezolva. Nu poti lua nici ceaiuri nici tincturi preparate acasa, etc, etc. din pacate...Incearca sa obtii o trimitere la un endocrinolog. Mi se pare mie ca acolo e problema ta. Rezultatele vor veni incet, dar o sa vina!!Hai, du-te, si spune-ne si noua.
Dana Bekk

Amoni mie când îmi întârzia 1 - 2 luni făceam ceai de busuioc şi beam o cană pe zi iar după 2 - 3 zile îmi venea . Asta dacă nu eram răcită . Numai bine tuturor.
Ms mult a sa beau si busuioc ca na-m sa mor,nuivanoiuadela9 a scris:Amoni mie când îmi întârzia 1 - 2 luni făceam ceai de busuioc şi beam o cană pe zi iar după 2 - 3 zile îmi venea . Asta dacă nu eram răcită . Numai bine tuturor.

Amoni, am citit mesajul tau, ma bucur ca esti sub observatie si faci ce trebuie facut. Nu sunt absolut deloc impotriva tratamentelor sau suplementelor naturiste, dar sunt situatii in care ele nu pot inlocui medicamentele, din nefericire... Tu tine-te de tratament si mai ales, pastreaza-ti calmul
Si intr-o zi, o sa ne scrii la celalat topic - "Sunt graviduta......"
Doamne Ajuta !!

danabekk- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 200
Localizare : Atlanta, GA
Data de inscriere : 07/01/2010
aurishta a scris:Multa sanatate, un BB frumos si sanatos si o sarcina fara probleme!
Acum cat de mare e burtica?![]()
Avem 24 de saptamani!

andrea.z style- Ucenic
- Numarul mesajelor : 243
Localizare : arad
Data de inscriere : 12/10/2009
Sa te auda dumnezeu.....ms ptr sfaturidanabekk a scris:Amoni, am citit mesajul tau, ma bucur ca esti sub observatie si faci ce trebuie facut. Nu sunt absolut deloc impotriva tratamentelor sau suplementelor naturiste, dar sunt situatii in care ele nu pot inlocui medicamentele, din nefericire... Tu tine-te de tratament si mai ales, pastreaza-ti calmulSi intr-o zi, o sa ne scrii la celalat topic - "Sunt graviduta......"
Doamne Ajuta !!

Bravo, Andrea.Z, ati trecut de jumatate.
aurishta- Atotcunoscător
-
fetelor am si eu cateva intrebari
inainte de a ramane insarcinate e bine sa luam acid folic?
chiar si fara recomandarea medicului?
in ce concentratii?
sub se forma se gaseste in farmacii, care sunt cele mai bune?
inainte de a ramane insarcinate e bine sa luam acid folic?
chiar si fara recomandarea medicului?
in ce concentratii?
sub se forma se gaseste in farmacii, care sunt cele mai bune?
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 36
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
1. da; 2. da; 3. 5 mg de 2 sau 3 ori pe zi (eu asa luam); 4. drajeuri, nu stiu care sunt cele mai bune.
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7