Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)

+55
elenaveronica
dana.petrescu@yahoo.com
adii
Admina
Andante
loremunteanu
Ladia
arielas
Adela Ispas
Irinax3m
barbin
bimbo
corina armasu
clodi
Panea Laura
tomari
maravela lucia florina
emmancita
decusut.ro
trasorv
Buburuza
ggeorgiana
Flora-handmade
masini.cusut.croit
danavarzaru
ancuta_ancuta
despina13cucli
Greteledelweiss
amnro
Steluzza
Karina33
rosita
diada
fulguta28
scoobbyy
aurishta
core_elena
Zadina
carmensz
otilia gergely
gobelin
CarmenClaudia
MihaelaT
monicaamza
ANCA ECATERINA
unique mode
nicole24
croitorash
julia79
PAULA CONSTANTIN
valentinadof
Butterfly_Amalia
Lia33
orhapetru
MagdaMarin
59 participanți

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 Empty Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)

Mesaj Scris de MagdaMarin Mier 19 Iun 2013, 9:58 pm

Motivul pentru care cred eu ca erau resigilate este ca sunt aparatele expuse in tara si nevandute ,oricum nu avea ce sa pateasca daca au fost "pipaite" de clienti.Cei care nu stiu ce repezinta le-au ignorat iar cunoscatorii le-au cumparat.wink
Felicitari.O sa fi foarte multumit de alegerea facuta.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 Empty Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)

Mesaj Scris de gobelin Mier 19 Iun 2013, 10:01 pm

Am noroc cu mătușa mea care lucrează în domeniu și este expertă în surfilat. O să o rog pe ea să-mi facă instructajul.
Abia aștept să ajungă acasă mașina și să vă scriu părerea mea.
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 139
Localizare : Timis
Data de inscriere : 26/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mier 19 Iun 2013, 10:19 pm

Felicitari gobelin,ai facut o treaba grozava!Si la un pret....de luat cu lumanare!Vorba Magdei,nu este multa lume interesata de asa ceva,nu toata lumea are pasarici(pe chelie) ca noi!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Joi 20 Iun 2013, 10:42 am

Aaaaa, ce ma bucur ca ai putut sa il iei!cheers
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de otilia gergely Joi 20 Iun 2013, 1:38 pm

Acum astept si eu sa vina colega de la magazin cu masinuta!!!!!  Pentru cine intereseaza sunt ffff multe la noul Lidl din Tg mures. Azi a fost deschiderea!
Sper sa aiba manual... nu am pus niciodata mana pe un triplock... sper sa nu fie prea mare palaria.
otilia gergely
otilia gergely
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 203
Localizare : Tg Mures
Data de inscriere : 09/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de gobelin Joi 20 Iun 2013, 1:39 pm

Uite cum ne înmulțim!
Ce mă bucur pentru tine, Otilia!
Aștept să revii cu poze sau păreri. Să verifici să fie și manualul acolo.
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 20 Iun 2013, 1:42 pm

Va rog frumos, in Bucuresti adresa exacta a magazinului, am o prietena care mi-l poate lua.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de gobelin Joi 20 Iun 2013, 1:43 pm

Nu știu adresa exactă, Diada, însă știu că e pe Cascadelor. Te ajută cu ceva?
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Joi 20 Iun 2013, 2:46 pm

Sad Ce pacat ca nu-mi permit si eu una! Am una mai veche si zace intr-o cutie. Habar nu am sa o folosesc, iar cutitul nu-mi taie. Nici macar nu are cine sa-mi faca instructajul. Eu tot am incercat, dar fara mari rezultate satifacatoare.
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Joi 20 Iun 2013, 3:10 pm

Diada, magazinul este chiar langa Autogara Militari, in rand cu ea, pe Cascadelor!
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Triplock(overlock); totul despre surfilare(5) - Pagina 3 Empty Ce masina de surfilat sa cumpar?

Mesaj Scris de carmensz Joi 20 Iun 2013, 3:19 pm

Buna tuturor,
Acum un an de zile mi-am cumparat o masina de cusut (Brother inovis-20), si acum m-am hotarat sa imi iau si una de surfilat pentru a-mi imunatati aspectul hainutelor pe care le cos. Precizez ca e un hobby, cos pentru mine si fetita mea mai mult.
Am mers la unicul magazin de profil de la mine din oras (Oradea), destul de hotarata pentru o masina Brother 3034, insa ei nu aveau, au zis ca imi aduc daca vreau, dar ca nu o recomanda deloc, ca e foarte dificil de folosit, in schimb mi-au aratat una Janome, la vreo 1400 lei, nu mai stiu de model exact care mi s-a parut foarte zgomotoasa si greoaie, apoi una Bernina 700d, care era relativ ok, si un TEXI, care era foarte ieftina adica 1100 lei insa m-a speriat ca nu am auzit in viata mea de firma asta. De asemenea JUKI nu aveau si a zis ca nu merita ca sunt foarte scumpe si nu atat de bune. Nu stiu daca sa am incredere, oare voiau sa vanda ce au pe stoc sau voiau realmente sa ma ajute...
Sper ca nu sunt enervanta, va rog aveti rabdare cu mine, as vrea sa imi iau o masina si sa nu regret dupa aceea ca daca mai dadeam cateva sute de lei luam ceva mai bun.
Am mai vazut eu pe net si arata interesant Brother M3034D si Bernina 1150MDA care e cam scumpa dar zice ca are micro thread control, care nu stiu ce grozavie este, o sa fie mult mai usor de folosit?
Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, sa ma hotarasc ce alegere sa fac, va multumesc mult!
valentinadof -fuzionat subiecte

Ultima editare efectuata de catre valentinadof in Joi 20 Iun 2013, 5:44 pm, editata de 1 ori (Motiv : mutat postare)
carmensz
carmensz
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 45
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/05/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de gobelin Joi 20 Iun 2013, 3:43 pm

Fulguța dar cum nu ai găsit pe nimeni să îți facă instructajul? Dacă am reținut eu bine și dacă am văzut eu bine, în București sunt destui mecanici de mașini. Mă gândesc că ai putea să suni și să întrebi dacă sunt dispuși să te învețe contra cost. Nu ar putea să te taxeze foarte mult. Ce zici?

Aurishta, îți sincer mulțumesc încă o dată că ai anunțat pe forum de apariția mașinii! Îți sunt recunoscător!
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 20 Iun 2013, 4:31 pm

Multumesc mult Aura! hug Va anunt daca s-a rezolvat!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de gobelin Joi 20 Iun 2013, 9:05 pm

Lidl UK au introdus în oferta lor mașina de surfilat SINGER la 149 lire, adică aproape 800 lei.

Știu că s-a mai discutat, însă e aceeași mașină ca Pfaff Element?
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Joi 20 Iun 2013, 10:26 pm

Da e aceeasi masina, doar numele difera.wink

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de Zadina Mar 25 Iun 2013, 6:11 pm

Buna ziua,

Vand masina de surfilat marca Pfaff 1230 OL. Am crezut ca voi lucra cu ea dar nu am folosit-o si sta degeaba de-aceea o vand. Este noua nouta, nefolosita, cu toate accesoriile ei, are garantia originala. Manualul este in lb. romana. Pretul este 650 lei.
Zadina
Zadina
helper
helper

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 25/06/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 25 Iun 2013, 10:36 pm

O sa-ti mut postarea la b.azar, sper s-o dai, dar este aceiasi masina care acum este la 450 de lei la LIDL.

A mea a ajuns acasa, abia astept sa-i fac proba, multumesc foarte mult Admina hug pentru efort.

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de core_elena Mier 26 Iun 2013, 4:43 pm

Buna,
Vreau si eu masina asta de surfilat de la lidl. Dar eu nu o vad la ei pe site. Poti sa imi spui cum ai comandat-o?

Multumesc!
core_elena
core_elena
helper
helper

Localizare : Bacau
Data de inscriere : 13/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de gobelin Mier 26 Iun 2013, 7:11 pm

Mașina de surfilat de la Lidl NU se poate comanda de pe site. Ea se putea cumpăra doar din magazinul nou-deschis din București (lângă autogara Militari / Cascadelor) sau din Târgu Mureș. Observ că tu ești din Bacău, iar în acest caz nu îți rămâne decât să apelezi la vreo cunoștință din București sau din Târgu Mureș. Lidl NU face transfer de produse în celelalte magazine... Cineva a postat la Bazarul acestul forum un anunț că vinde o astfel de mașină. Caută acolo.
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de core_elena Mier 26 Iun 2013, 9:11 pm

In curand se va deschide inca un Lidl in Bacau, am sa mai astept 2 luni poate apare si aici. Daca nu... ma reorientez atunci spre altceva.
core_elena
core_elena
helper
helper

Localizare : Bacau
Data de inscriere : 13/09/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Joi 27 Iun 2013, 12:37 am

Fetele din Bucuresti, va rog frumos, recomandati-mi si mie un mecanic bun care va reparat/reglat/ intretinut masina voastra de cusut. Parca nu as lua un oarecare de pe net. Astept un mesaj pe PM. Multumesc!
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 27 Iun 2013, 4:08 pm

Fetelor, se mai gaseste in Bucuresti triplockul la 450 de lei? M-a intrebat o prietena.

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Joi 27 Iun 2013, 4:32 pm

Adica eu o vreau! Cred ca ma zgariu pe ochi daca nu o mai gasesc. Abia daca mi-am convins si eu sotul ca decat sa chem un mecanic sa-mi repare bernina, mai bine cumpar direct una noua. Faza este ca stau la mama dracului in partea de nord a capitalei si tare imi este ca fac un drum degeaba. Daca aveti vreo informatie ca ar mai fi o masinuta ratacita, mi-ar creste inima la loc.
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de gobelin Joi 27 Iun 2013, 5:53 pm

Fulguța, cunoștința mea mi-a spus miercurea trecută (când mi-a cumpărat mașina) că din LiDL i s-a spus că de lunea aceasta (care a trecut) mașinile nu vor mai fi disponibile. E singura informație pe care o am, însă nu vreau să te descurajez.
gobelin
gobelin
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Joi 27 Iun 2013, 10:10 pm

Azi a fost mama la magazin si a zis ca nu mai sunt. Ca sa fiu mai sigura de informatie, ma voi duce maine sa vad!
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB