Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyAstazi la 2:39 pm Scris de LRodica

» Ornamente de Craciun - 6
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 26 Noi 2023, 6:25 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyJoi 16 Noi 2023, 10:35 am Scris de LRodica

» Pirogravura
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

Rochii de seara,deosebite (10)

+84
amnro
marina40
Gianina4ever
mischelle35
Andante
Dorulet
europolis
ioana soare
ismi3ismi
lelia40
dorina narita
gabriela1554
fulguta28
Karina33
Irinax3m
tiana
bia88
PAULA CONSTANTIN
nicole24
oanaraluca
Simona*
zylv
Adelle23
rosita
Giorgi
Miniona
piciul
lucky
aurishta
cosmina46
Andata
barbin
cory74
Gabica
ancabanu
ancush
corina corina
diblaru maria
Dodo-pui
diada
AcidoR
bobitica
Panea Laura
Uca
otilia gergely
sergiu valentin
Steluzza
valentina_d1986
CarmenClaudia
danniela
afilimonb
sybex
victoriacus
Cristache
Teima
-iulia-
arielas
emmancita
Motzu
Ais
Camy
MihaelaT
martutzza
clodi
chira
kerkyra
marry_a19
AnnieW
alice07
erika28sicilianu
rivka
Carmen T
pisi
mar_ysa_28
iriclau
nico21
elutzamicutza
aidil
i.xell
Admina
scoobbyy
niculasimona
valentinadof
geo
88 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (10)

Mesaj Scris de Miniona Dum 26 Mai 2013, 4:41 pm

inspiratia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

realizarea mea Smile [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
rochita e departe de perfectiune dar sunt la inceput de drum :D am scuza . multumesc celor care mi-au dat indicatii in realizarea ei. va pup fetelor, o duminica placuta !
Miniona
Miniona
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 35
Localizare : cluj
Data de inscriere : 27/09/2010

Sus In jos

Rochii de seara,deosebite (10) - Pagina 6 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (10)

Mesaj Scris de Giorgi Dum 26 Mai 2013, 8:45 pm

Diafana!
Giorgi
Giorgi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de otilia gergely Dum 26 Mai 2013, 10:05 pm

minunata Miniona!
otilia gergely
otilia gergely
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 203
Localizare : Tg Mures
Data de inscriere : 09/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 26 Mai 2013, 11:04 pm

Foarte frumoasa, felicitari Miniona. Finuta si merge de minune cu accesoriile aurii. wink

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Miniona Lun 27 Mai 2013, 3:35 am

multumesc fetelor !! :*
Miniona
Miniona
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 27 Mai 2013, 6:03 am

Elutza nu fi suparata, din greseli de-astea se invata cel mai bine, important ramane rezultatul! Sa stii ca eu parca mai mult ma bucur de-o rochie de-asta 'chinuita' decat de una simpla ce iese din reflex fara sa-mi puna mintea la munca.
Te-ai chinuit prea rau cu balenele!!! Eu pe canal bag doar balenele alea rigleta, pe astea din firicele le cos direct pe rezervele fetei. Singura grija e ca ele sa vina spre captusala, nu spre materialul fetei. Si topitul la capete ca sa nu intepe.
Abia astept noi modele de la tine!!! kiss

Miniona e tare finuta si eleganta asa nud rochita! Dar de ce n-ai facut fusta clos?
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabica Lun 27 Mai 2013, 11:24 am

Superbe, nici nu ştiu cu ce să încep.
Zic şi eu ca fiica mea când era mai mică: Îmi place şi aia şi aia şi aia...
Gabica
Gabica
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Lun 27 Mai 2013, 11:44 am

Ia uite mai, lipsesc doua zile de pe forum si se umple de rochii mumoase foc. Ma innebuniti voi pe mine, Elutza si Karina cu mununatiile voastre. Felicitari, toate, dar toate rochiile postate sunt frumoase.
Karina, ale tale sunt care mai de care mai frunsata, mai volanata, munca de chinez batran si talentat. love Imi place mult cea albastra, dar si celelalte au modele deoasebite, ca de obicei. Cum arata voalul cubic (am o idee si cred ca am avut si eu, dar sa stiu ce si cum)?

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 27 Mai 2013, 11:57 am

Mersi Admina! pupi
Voalul cubic e cel putin gofrat, mai plin, mai nesinonabil, mai greu, nesifonabil. Acum vreo 10 ani se lucrau din el la greu bluze, camasi. Pentru calitatile enumerate si parca si pentru ca la purtat se simte mai bumbacos, nu sintetic.
Uite poza de detaliu, cred ca se vede suficient:
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Lun 27 Mai 2013, 12:05 pm

Aha, nu e ce stiu eu. In prima poza oare e pus intr-una? Sau doar marginea se vede pusa intr-un strat? Daca gasesti mai multe nuante pe unde umbli tu, sa caut si eu. Parca e ok voalul subtire fin, dar merge si unul mai plin, pentru rochii, fuste. Am o fusta lunga de voal fin si am reusit sa o agat, pe la poale (e lunga pana sub glezne). Mi-ar prinde bine ceva sa cada ca voalul, dar sa fie mai rezistent.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 27 Mai 2013, 12:08 pm

E pus intr-una! Se vede mai subtire ca-i marginea aia de se intinde cand se sfasie materialul.
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Miniona Lun 27 Mai 2013, 12:29 pm

Karina33 a scris:Elutza nu fi suparata, din greseli de-astea se invata cel mai bine, important ramane rezultatul! Sa stii ca eu parca mai mult ma bucur de-o rochie de-asta 'chinuita' decat de una simpla ce iese din reflex fara sa-mi puna mintea la munca.
Te-ai chinuit prea rau cu balenele!!! Eu pe canal bag doar balenele alea rigleta, pe astea din firicele le cos direct pe rezervele fetei. Singura grija e ca ele sa vina spre captusala, nu spre materialul fetei. Si topitul la capete ca sa nu intepe.
Abia astept noi modele de la tine!!! kiss

Miniona e tare finuta si eleganta asa nud rochita! Dar de ce n-ai facut fusta clos?

Karina, nu am mai facut fusta clos deoarece clienta mea s-a razgandit, iar eu am executat dupa cum a spus ea si la final a fost fooarte incantata . PS multumesc inca o data pentru explicatii.
Miniona
Miniona
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Lun 27 Mai 2013, 12:31 pm

Elutza, daca nu-ti mai ajunge timpul ptr altceva decat pt rochite..........pai e de bine!!! te-ai remarcat !!!! daca ai atatea comenzi clar lucrezi pe gustul clientelor. La cata experienta are Karina, la ochiul si mainile ei formate a stiut ea de ce te impinge de la spate. Multeeee comenzi la magazin iti doresc!

Karina, sunt deosebite Flowers, au spus fetele ce era de spus!
Sa va dea D-zeu la toate sanatate multa sa puteti crea in continuare asa minunatii!
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 27 Mai 2013, 12:59 pm

Multumesc! Iar Merci
Si ca tot mi-a intrat acum pe mail va pun si rochia nud romana/greceasca:

Rochia bleu-turcoaz-vernil este lucrata acum trei ani pentru banchetul de absolvirea liceului. Saptamana viitoare ii termin rochiile pentru banchetul de facultate.
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 27 Mai 2013, 1:14 pm

Miniona, a ieşit tare bine. Îmi place ce văd. Felicitări!
Karina, e foarte frumoasă! Cealaltă tot tu ai făcut-o? Cunosc materialul colorat că are copila din dotare eşarfă. wink

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Lun 27 Mai 2013, 4:52 pm

Frumoase, superbe amandoua Karina!!!
Miniona ti-a iesit foarte bine.
Vai ce de rochii frumoase faceti, eu mi-as cumpara dar nu am nici o nunta, nu am nici un eveniment, unde sa ma duc cu ele???
Astept sa vina revelionul sa pot sa cumpar si eu o rochie de ocazie Sad Sad
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Steluzza Lun 27 Mai 2013, 5:58 pm

Miniona da-i bataie asta e doar inceputul,asa inveti nu te lasa pupi .Karina33 ce faci e super ca de obicei Merci
Steluzza
Steluzza
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de barbin Mar 28 Mai 2013, 7:40 am

Karina, rochitelele astea pe care le faci... Nebunie!! Esti creativa si harnica tare. Ce frumos le captusesti. N-am vazut asa bine realizate nici in magazine. Si tu zici ca nici macar nu esti atenta la detalii.
Ai niste manuteeee...
PS. lesin dupa aia albastra cu floricele! Sunt pe spate rau de tot. Smile
barbin
barbin
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 38
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Mar 28 Mai 2013, 11:11 am

Karina, ce fete frumoase si ce rochii elegante love
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Irinax3m Mier 29 Mai 2013, 7:36 pm

Anul trecut am avut ocazia sa fac niste rochii pentru balul bobocilor facultatii la care studiez.Balul a avut ca tema centrala Grecia antica zeite si zei iar eu m-am ocupat de costumatiile fetelor pentru tema centrala.(pentru proba rochiilor de seara chiar au fost rochii de designer)
Am lucrat la ele pana in ultima clipa ba chiar le-am mai cusut si pe loc ca nu stateau perfect...Mentionez ca rochiile au fost facute pt fiecare fata in parte,cu o singura proba.
Asadar:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-asta e spatele rochiei nr 3
Dupa cum se observa rochiile sunt drapate si m-am super ajutat de manechin...Fetele mi-au spus ca s-au simtit bine in ele, sper sa fi fost sincere Smile mai ales ca au avut si un mic moment artistic(un fel de dans) deci s-au miscat mai mult decat la o defilare...
Astept pareri, spor la treaba!
Irinax3m
Irinax3m
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Data de inscriere : 04/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Joi 30 Mai 2013, 8:51 am

pai daca astepti pareri.........pareri sa fie: mie imi plac toate, se vede ca fiecare rochie are ceva al ei insa m-au incantat deosebit rochia 1, 2 si 4. Astea imi plac ptr mine Smile . La cat mai multe!!!!!!!!
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 30 Mai 2013, 9:28 am

Irina, felicitari pentru colectie! O realizare foarte frumoasa, la varsta ta, sa-ti vezi creatiile defiland pe podium. Cred ca numarul 2 imi place cel mai mult. wink

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Adelle23 Joi 30 Mai 2013, 3:15 pm

Felicitari, Irina! Se vede ca e o colectie, si cred ca asta e cel mai greu de ralizat. Imi place f. mult modelul 4, nu stiu daca e acelasi model si nr.5, doar intr-o culoare albastra (?).. dar in galben e foarte chic love
Adelle23
Adelle23
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 159
Localizare : Mures
Data de inscriere : 29/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Irinax3m Joi 30 Mai 2013, 3:45 pm

Hey multumesc mult fetelor!!!
Adelle nu e niciuna albastra sau galbena, era lumina colorata.Ele toate sunt facute din acelasi material, crem.
Admina, da, am fost f fericita ca mi s-a oferit sansa asta si totodata emotionata.Cel mai important e ca in urma acelui eveniment m-au cautat fete pt fel de fel de rochite.Am mai realizat 2 rochii pt acel bal, selectez poze si pun.
Acum la drept vorbind, din avion se vad bine insa daca le studiezi in amanunt iti pui mainile in cap, nu au o treaba cu lucrul bine finisat...Tocmai de asta ma si aflu aici sa invat cat mai mult si sper cat de curand sa ma inscriu si la un curs de croitorie ca nu de alta, dar nu o sa mai vina nimeni la mine pale
Si ca sfat pentru cei care au nevoie: la inceput si eu aveam impresia ca daca ma ajut numai de manechin iese treaba buna, insa, acum am inteles rostul tiparelor si sunt superrr esentiale...Daca nu iti place sa cosi dupa tiparele altora invata sa ti le creezi singura dar fara ele pierzi f mult timp si adesea nu iti ies simetric hainele(cel putin mie asa mi se intampla)...
Irinax3m
Irinax3m
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Data de inscriere : 04/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Joi 30 Mai 2013, 4:37 pm

Irinax3m a scris:Hey multumesc mult fetelor!!!

Acum la drept vorbind, din avion se vad bine insa daca le studiezi in amanunt iti pui mainile in cap, nu au o treaba cu lucrul bine finisat...Tocmai de asta ma si aflu aici sa invat cat mai mult si sper cat de curand sa ma inscriu si la un curs de croitorie ca nu de alta, dar nu o sa mai vina nimeni la mine pale

Irina, nu e chiar asa cum spui tu, ai avut curajul maxim sa tai materialul, pai ptr mine e suficient sa imi dau seama ca esti o curajoasa!!!!! si spun asta din proprie experienta, eu pana sa fac un pantalon scurt ptr sot a trecut anul scratch tocmai ptr ca imi era frica sa tai materialul, daca il tai mai scurt, daca il tai stramb?!?!?! si tot asa, si culmea culmilor am un cupon de material de pot sa fac o lenjerie, doar ca nu imi place_deci aveam de unde sa stric. Am facut pana la urma dar.......mult timp mi-a trebuit ca sa ma aventurez la taiat.

Ai inceput cu dreptul iar pe forum fetele sunt mai mult decat dragute si ajuta mereu, deci orice problema vei intampina aici isi vor gasi sigur rezolvare. Iti doresc mult spor in continuare!

Sunt un pic off topic nu? hug
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB