Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VIII
+78
Andante
nico21
ana3
Ladia
mnoemi
dszilvike
Gabica
rivka
Flora-handmade
olguta cusma
giorgiana.bacula
piciul
Uca
marina40
orhapetru
dorina narita
Adelle23
ANCA ECATERINA
MirelaC
i.xell
gabriela1554
ella.g
mariposa.romania
letho
Greteledelweiss
Teima
cleobejan
ancuta_ancuta
maria0203
nicole24
enyy_enyyy
CarmenClaudia
cristinelu_mai
AcidoR
fulguta28
aurishta
Karina33
AITEN
ancush
otilia gergely
Irinax3m
marabr
cristina07
Motzu
Anca Petrut
AnnieW
martutzza
arielas
chira
copilela
Gianina4ever
gmiki1
MagdaMarin
ionela07
diada
Gerlinde13
mar_ysa_28
barbin
nuta_s
symos
maryall
scoobbyy
corina corina
canadianca50
valentinadof
aurelia.c
ancabanu
stoy
cory74
ismi3ismi
Admina
niculasimona
alice07
despina13cucli
Panea Laura
Dorulet
aidil
MihaelaT
82 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VIII
Diada, reusita geanta! Pana la urma talentul si rabdarea isi spun mereu cuvantul. Felicitari si sa-ti fie de folos mult timp!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Felicitari, Diada! Imi place foarte mult geanta , atat designul cat si culorile alese. Si unde mai pui ca este si foarte practica. Este greu de facut? Despre ce carte de la Lidl vorbesti?
Greteledelweiss- Senior
-
Numarul mesajelor : 606
Varsta : 49
Localizare : ro/ constanta-braila
Data de inscriere : 06/03/2010
multumesc fetelor. La LIDL au fost joia trecuta carti cu lucru de mana, respectiv croitorie pentru incepatori, genti, cum sa faci diferite cadouri handmade, cum sa tricotezi... nu mai stiu daca a mai fost vreuna. Plus ace, masini de cusut, papiote, cutii de mosorele, fire de tricotat, o gramada de chestii!!!
Nu este greu de facut, iti recomand mai intai sa faci la scara redusa, adica un portfard aceasta forma.
Nu este greu de facut, iti recomand mai intai sa faci la scara redusa, adica un portfard aceasta forma.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Felicitari Diada pentru reusita.Nu ne scanezi/fotografiezi si noua cartea ta??

Cartea mea este la Valentina, i-am facut-o cadou. Dar la cat costa nu se merita sa te chinui s-o scanezi, sincer.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
giorgiana.bacula- helper
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : constanta
Data de inscriere : 30/10/2013
De pe merceria site-ului merceria.ro. este o intaritura mai teapana, dar orice intaritura merge, cand nu am de-aia, mai ales la plicuri pun, folosesc normala.
Uca imi pare tare complicat si greu de realizat ce ai facut tu
Letho este foarte frumos lucrata geanta ,cred ca e doar impresia ta ca are defecte
Karina ce idee geniala mi-ai dat cu buzunarele interioare la geanta , sa sti ca si intentia mea a fost sa particip la provocare ,am inceput sa lucrez la ea dar am lasat-o balta

Uca imi pare tare complicat si greu de realizat ce ai facut tu

Letho este foarte frumos lucrata geanta ,cred ca e doar impresia ta ca are defecte

Karina ce idee geniala mi-ai dat cu buzunarele interioare la geanta , sa sti ca si intentia mea a fost sa particip la provocare ,am inceput sa lucrez la ea dar am lasat-o balta

olguta cusma- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 163
Varsta : 54
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 26/02/2012
Va arat gentutele pe care le-am facut in ultima vreme (le-am pus la vanzare pe facebook, nu stiu daca am voie sa scriu numele paginii mele). Vreau sa vi le arat nu pentru ca sa-mi fac reclama, ca si voi stiti sa faceti, ci ca sa fiti cu mine brutal de sincere in privinta lor :)Nu prea se inghesuie lumea sa mi le cumpere, deci ceva cred ca nu am facut bine...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si pentru fetite:
Si urmatoarele doua, le-am vandut deja.
Si pentru fetite:
Si urmatoarele doua, le-am vandut deja.
Gentile sunt frumoase DAR lumea nu se inghesuie sa le cumpere pentru ca multi cumpara mancare nu mai da lumea bani pe astea. Eu una fac doar comenzi, daca am, in rest mai bine stau. Am pus la vanzare pentru fata Danei la preturi modice si nici asa nu s-a dat (una din 2). E clar ca nu place d-le

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Multumesc pentru raspunsuri. Alea doua le-am dat foarte ieftin, in comparatie cu cat am muncit...si pe celelalte am cerut foarte putin...dar asta e. Pana la urma am sa le fac cadou, cum zici Valentina, daca nu reusesc sa le vand. 

Foarte frumoase gentutele, incearca sa lucrezi cu piele sau inlocuitori (am vazut cu aproximativ 20 lei m) si precis o sa ai mai mult succes.
Flora-handmade- helper
- Numarul mesajelor : 12
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 09/01/2012
Multumesc. Inlocuitorii de piele nu-mi prea plac...iar piele nu stiu daca coase masinuta mea, chiar daca am ace speciale, mi-e teama sa nu o fortez.
wao ce genti super una mai frumoasa ca alta ,
Gerlinde sunt super gentile ,imi plac foarte mult sper sa nu te super daca ma inspir de la tn si fac la fete genti am vazut ceva frumos
eu am reconditionat doua gentute vechi de-a fetelor s-a rupt inchizatoarea si piele ,am desfacut captuseala si am facut alta din dantela asta a iesit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] " />
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] " />
fetele au fost multumite caci erau hotarate sa le arunce
Gerlinde sunt super gentile ,imi plac foarte mult sper sa nu te super daca ma inspir de la tn si fac la fete genti am vazut ceva frumos

eu am reconditionat doua gentute vechi de-a fetelor s-a rupt inchizatoarea si piele ,am desfacut captuseala si am facut alta din dantela asta a iesit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] " />
fetele au fost multumite caci erau hotarate sa le arunce

rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 52
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Gerlinde, gentuţele sunt frumoase, dar nu e acum timpul lor.
Sunt ideale pentru vară, atunci sigur vei vinde mai multe. Acum toţi îşi îndreaptă atenţia către cadouri de iarnă: mânuşi, fulare, genţi antiploaie şi zăpadă, ciorapi groşi....
Sunt ideale pentru vară, atunci sigur vei vinde mai multe. Acum toţi îşi îndreaptă atenţia către cadouri de iarnă: mânuşi, fulare, genţi antiploaie şi zăpadă, ciorapi groşi....
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Rivka, inspirate-te cu tot dragul de la mine, si eu la randul meu m-am inspirat de pe net...
Gabica, multumesc, trebuia sa ma gandesc la asta inainte. M-am pus si eu sa fac gentute vesele in toiul iernii
Dar o sa iau asta ca pe o invatatura 
Gabica, multumesc, trebuia sa ma gandesc la asta inainte. M-am pus si eu sa fac gentute vesele in toiul iernii

Daca le faci din materiale groase, de iarna, or sa mearga! Este multa munca la o geanta si cine nu stie nu apreciaza. Nici nu poti cere mult pe ele ca nu se da pretul. Eu sunt cea mai patita
i le-am tirmis zsofiei sa mi le vanda, ce aveam pe stoc, nu mi-a vandut UNA!!!! si le-a avut fizic la targuri. Se duce si la saptamana si unde nu a fost la targ, NIMIC. M-am orientat prost, asta-i clar
clientele care au luat de la mine ma mai cauta, dar greu pentru ca au genti acum
Gerlinde, nu vreau sa te desunflu, doar spun experienta mea. De ex abia am vandut un plic pentru lorena la 10 lei. Geanta inca isi mai cauta stapan
si e la 20 de lei
sa fim seriosi acum, numai materialele au fost mai mult.

rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 52
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Diada, am vazut pe facebook gentile pe care le cosi. Sunt foarte detaliate si mult muncite! Cand am inceput eu sa cos gentutele, m-a sfatuit cineva (care coase manual genti din piele de firma) sa nu vand gentile ieftin, pentru ca sunt lucru de mana si pentru ca lumea se asteapta sa fie ceva de calitate, ceva deosebit si unicat, nu un kitsch chinezesc, si asta trebuie sa se reflecte si asupra pretului. Pui un pret mic, automat ti-ai declarat produsul kitsch si parca nici nu mai reflecta munca ce ai depus-o si pasiunea cu care ai lucrat...Dar! Lumea nu gandeste asa, e greu inca la noi sa gasesti cumparatori care respecta lucrul de mana si stiu cata munca presupune si sunt dispusi sa dea pretul corect. Adevarat ca multi dintre cei care stiu nu-si permit...Atunci cum sa faci? Nicicum nu e bine... Eu am cerut pe gentuta pentru Lorena 50-60 lei, ca m-am gandit ca fiind pentru donatie se va da, acum am scazut la 30 desi nu as fi dat-o numai pentru atat, mai ales ca nu sunt bani aruncati pe geam. Sper sa se dea macar asa...
Gerlinde13, fiecare lucrusor isi are stapanul! Mie imi place de mor, pisicuta!
Gerlinde, sunt foarte frumoase gentile. Cum zice si Gabica, merg primavara-vara, cand le poti asorta la o rochie vaporoasa, la sandale; la palton nu merg. Poate genti matlasate si din blana? Si eu caut material impermeabil, sa-mi fac o geanta de voiaj cum a facut Diada, dar nu gasesc...
Rivka, tu ai deja public tinta, nu trebuie decat sa le lucrezi fetelor, ca vor fi apreciate produsele facute de tine.
Public exista si pentru produsele hand-made scumpe, cred. Doar ca trebuie gasit si cultivat. Cum zice si Diada, clientele care au ceva de la ea, o apreciaza, dar la noi nu exista cultul produsului unicat, nu convingi cu acest argument. Prefera uneori chinezismele sau produsele din mall, desi sunt mult mai scumpe decat ce vindeti voi, proaste si umbla singure. Romanul e indragostit de brand, nu de calitate sau originalitate.
Eu cred ca se poate, cu perseverenta. Postate peste tot, mers la targuri si expuse frumos, cu multe produse de acelasi gen (deci genti vreo 20) ca sa aiba lumea de unde alege. Ce-i drept nici dupa cadourile handmade pe care le-am dat, de-a lungul timpului, nu prea a cazut lumea pe spate. Da, frumoase, imi plac, dar atat... nu le-am vazut purtate intensiv.
Rivka, tu ai deja public tinta, nu trebuie decat sa le lucrezi fetelor, ca vor fi apreciate produsele facute de tine.
Fara dar...Gerlinde13 a scris:Diada, am vazut pe facebook gentile pe care le cosi. Sunt foarte detaliate si mult muncite! Cand am inceput eu sa cos gentutele, m-a sfatuit cineva (care coase manual genti din piele de firma) sa nu vand gentile ieftin, pentru ca sunt lucru de mana si pentru ca lumea se asteapta sa fie ceva de calitate, ceva deosebit si unicat, nu un kitsch chinezesc, si asta trebuie sa se reflecte si asupra pretului. Pui un pret mic, automat ti-ai declarat produsul kitsch si parca nici nu mai reflecta munca ce ai depus-o si pasiunea cu care ai lucrat...Dar!

Public exista si pentru produsele hand-made scumpe, cred. Doar ca trebuie gasit si cultivat. Cum zice si Diada, clientele care au ceva de la ea, o apreciaza, dar la noi nu exista cultul produsului unicat, nu convingi cu acest argument. Prefera uneori chinezismele sau produsele din mall, desi sunt mult mai scumpe decat ce vindeti voi, proaste si umbla singure. Romanul e indragostit de brand, nu de calitate sau originalitate.
Eu cred ca se poate, cu perseverenta. Postate peste tot, mers la targuri si expuse frumos, cu multe produse de acelasi gen (deci genti vreo 20) ca sa aiba lumea de unde alege. Ce-i drept nici dupa cadourile handmade pe care le-am dat, de-a lungul timpului, nu prea a cazut lumea pe spate. Da, frumoase, imi plac, dar atat... nu le-am vazut purtate intensiv.

Multumesc, Admina! Pot sa zic ca si eu am pentru cine sa cos, ca si Rivka
, pentru sora mea mai mare
Deja i-am daruit mai multe lucruri cusute de mine si ii plac foarte mult. Sunt de-acord, Admina, cu ce spui tu in privinta produselor handmade.

Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Posete, genti si accesorii (croitorie)
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)