Fuste - capitolul IX
+74
dszilvike
claudine
olguta cusma
elenaveronica
AcidoR
gabriela1554
fulguta28
victoriacus
dorina narita
ancuta_ancuta
cleobejan
adya
piciul
Karina33
AlinaJ.Bijoux
corilex
otilia gergely
tomari
Miniona
Irinax3m
Teima
MagdaMarin
Gianina4ever
copilpericulos
ANCA ECATERINA
bumbu antonia
CarmenClaudia
diada
valentinadof
alice07
sergiu valentin
ancush
Camy
mischelle35
sybex
Adelle23
Chirrox13
martutzza
Karrinne
kerkyra
AnnieW
nico21
scoobbyy
arielas
Carmen T
maryall
emmancita
andreea_verra
elutzamicutza
mariucamariuca
marina40
aurishta
danniela
Admina
clodi
teisoara
i.xell
ramisnarcisa
dobie
nicole24
luminitza79
Andante
geo
aidil
Rimmelle
ral
rosita
barbin
-iulia-
dandana
MihaelaT
Motzu
violetas
Panea Laura
78 participanți
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Fuste - capitolul IX
Super model, Clodi! Sa o porti cu placere!
Carmen, si asta e reusita, felicitari!
Carmen, si asta e reusita, felicitari!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Ma bucur cati place, Arielas.arielas a scris:Super model, de unde este ??? e super, super
se prinde greu godeul asta stiu, dar merita. Sa-mi zici daca e din burda??

Modelul nu este din burda.
Carmen T- helper
- Numarul mesajelor : 59
Localizare : piatra neamt
Data de inscriere : 13/01/2013
Ce pacat

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
arielas a scris:Ce pacat![]()
Aoleu, am pacatuit?
Nu e problema, draga, nu plange de dimineata,daca iti place chiar atat de mult ti-l trimit daca vrei si calculat gata pentru tine,numai nu vreau sa vad atata suferinta...

Carmen T- helper
Clodi, unde ai tinut pitita, fusta roz? Ia sa te vad la stiliste, ca o combini cu diverse.
Imi place mult.
Carmen, din Burda sau nu, modelul e foarte interesant. Poate de aia nici nu e din Burda, cel putin nu din ultimii ani.
Si executia e de nota 10+! Felicitari!

Carmen, din Burda sau nu, modelul e foarte interesant. Poate de aia nici nu e din Burda, cel putin nu din ultimii ani.

Nu stiu ce sa spun, am atatea modele in burda.(numai sa le fac).....si de obicei cand vad unul facut mi-e mai usor sa-l fac si eu.
Parca nu te-as pune la treaba, am vazut ce realizezi, ai si tu destula fara sa te mai incurc si eu. Dar apreciez ca te-ai gandit la mine.
Parca nu te-as pune la treaba, am vazut ce realizezi, ai si tu destula fara sa te mai incurc si eu. Dar apreciez ca te-ai gandit la mine.

arielas- Maestru
Clodi,frumoasa fustita! imi place
Sa o porti sanataoasa si in multe combinatii!
Foarte interesanta fusta Carmen!!...cu toate taieturile alea.....chiar interesant modelul

Foarte interesanta fusta Carmen!!...cu toate taieturile alea.....chiar interesant modelul
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Carmen, foarte interesant modelul!
Arielas, ma bucur sa aud ca nu sunt singura care are o lista de 'to do' din Burda luunga cat o zi de post. Si apoi cand e vorba sa imi fac o fusta tot la modelel simple ma uit..
Multumesc pentru aprecieri! Cunoasteti sentimentul cand cineva iti apreciaza munca [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Admina, o sa ii vina si ei randul ....stii cum arata casa dupa o sedinta foto pt stilism
la comentarii ai vazut ce spor am [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Arielas, ma bucur sa aud ca nu sunt singura care are o lista de 'to do' din Burda luunga cat o zi de post. Si apoi cand e vorba sa imi fac o fusta tot la modelel simple ma uit..
Multumesc pentru aprecieri! Cunoasteti sentimentul cand cineva iti apreciaza munca [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Admina, o sa ii vina si ei randul ....stii cum arata casa dupa o sedinta foto pt stilism

Interesante modele!
Clodi te astept la combinari!!!
Carmen, pentru mine sincer e complicat, insa ti-a iesit super, felicitari!
Clodi te astept la combinari!!!
Carmen, pentru mine sincer e complicat, insa ti-a iesit super, felicitari!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Te cred Clodi si stii ca am mai spus-o tu si eu ne potrivim la modele, adica ne plac aceleasi. Desi nu stiu cat facem din ele. Cred ca am sa te provoc si poate ne mai urmeaza fetele, provocare cu modle din burda.
Stabilim amandoua ce numere avem si gata
Stabilim amandoua ce numere avem si gata

arielas- Maestru
Fetelor imi plac foarte mult creatiile voastre! Sa le purtati cu placere.
Atasez si eu o fusta pe care am purtat-o mai toata iarna, dar nu prea am avut timp sa o postez!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL]
Atasez si eu o fusta pe care am purtat-o mai toata iarna, dar nu prea am avut timp sa o postez!
foarte frumoase fustitzele voastre, parca nici nu imi vine sa postez fustele facute de mine...oricum sunt incepatoare asa ca nu aruncati cu rosii
Prima, o fusta neagra, foarte simpla [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
A doua e o fustitza dintr-un voal primit de la soacra mea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Prima, o fusta neagra, foarte simpla [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
A doua e o fustitza dintr-un voal primit de la soacra mea

nico21- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 195
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 24/02/2010
Ce frumoase sunt fustitele voastre! Pana acum am facut doar fustite fara tiv
Mama zice ca de lene, dar eu cred ca modelul asta balon sau lalea cum s-o mai chema ma avantajeaza (ma rog ma avantaja pe vremea cand eram slaba). Prin banda bie rosie am trecut un snurulet care e functional; cu el se poate face fusta asimetrica.

AnnieW- helper
- Numarul mesajelor : 77
Localizare : Mountains
Data de inscriere : 14/07/2011
Esti foarte creativa ,Annie!
Imi place fusta ta.E altceva!
Imi place fusta ta.E altceva!

Carmen T- helper
Multumesc Carmen! Mai am una :D, trebuie sa vad daca am poze pe undeva. Noapte buna!
AnnieW- helper
Annie, sunt de acord cu Carmen. Foarte frumoasa fusta, imi place mult si... tunsoarea
Si mie imi plac foarte mult fustele gogosar, mi-am si facut una recent, dar mai cuminte, mai clasica.

kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
Edit SilviaDumitrescu.
Dupa cate observi nu poti posta poze deoarece esti nou inscrisa pe acest forum . Trebuie sa mai astepti catva zile pana vei putea face acest lucru.
Indicat este ca inainte de a da trimitere unui mesaj sa dati previzualizare pentru a vedea cum va arata el postat. Daca faceai acest lucru vedeai ca nu apar pozele. Cu atat mai mult ai incercta sa pu poze si la alt subiect.
Edit SilviaDumitrescu.
Dupa cate observi nu poti posta poze deoarece esti nou inscrisa pe acest forum . Trebuie sa mai astepti catva zile pana vei putea face acest lucru.
Indicat este ca inainte de a da trimitere unui mesaj sa dati previzualizare pentru a vedea cum va arata el postat. Daca faceai acest lucru vedeai ca nu apar pozele. Cu atat mai mult ai incercta sa pu poze si la alt subiect.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 17 Apr 2013, 8:32 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectat link)
Karrinne- helper
-
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 29
Localizare : Chisinau
Data de inscriere : 09/04/2013
barbin a scris:Fusta dreapta. tipar facut cu programelul CutterLite. Intreba cineva pe aici de el. L-am cautat si l-am folosit M-am apucat greu de treaba npentru ca nu stiam cum sa fac captuseala. Ieri am rotit pe toate partile o fustita pana mi-am facut idee cum sa le cos. Am tinut sa ii pun si bata si fermoarul ascuns(oarecum). In fine.. de data asta nu am mai ramas deloc cu sechele.
foarte frumoasa fusta
legat de programel, mai este unul mai nou cu mult mai multe modele, dar nu e gratis
daca il are cineva, ar putea sa il imparta cu noi?
macar contra cost
martutzza- helper
-
Numarul mesajelor : 60
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 07/12/2010
O fusta asimetrica am croit pentru mine dintr-o stofa subtire ( dintr-o fusta care am postat-o aici acum mult timp iar Magda m-a sfatuit sa o croiesc mai scurta, multumesc Magda
). Partea de sus este un basc de care am atasat un clos asimetric, fusta e in fata mai scurta si in partea din spate mai lunga, diferenta de lungime nu este mare ( imi plac asimetriile
), iar dintr-un rest de material am crot si o jupa pentru ea. Lateral e prevazuta cu un fermoar normal, iar la talie am pus elastic (in ultimul timp slabesc si ma ingras 2-3 kg ).
O fusta asimetrica am croit pentru mine dintr-o stofa subtire ( dintr-o fusta care am postat-o aici acum mult timp iar Magda m-a sfatuit sa o croiesc mai scurta, multumesc Magda

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 42
Data de inscriere : 10/04/2011
Karrinne, imi plac fustele tale!
Chirrox, frumoasa fusta ta asimetrica, mi-ar fi placut sa vad cum vine pe tine, poate te pozezi alta data
Sa le purtati sanatoase fetelor!
Chirrox, frumoasa fusta ta asimetrica, mi-ar fi placut sa vad cum vine pe tine, poate te pozezi alta data

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Multumesc,i.xell a scris:Karrinne, imi plac fustele tale!
Chirrox, frumoasa fusta ta asimetrica, mi-ar fi placut sa vad cum vine pe tine, poate te pozezi alta data![]()

Acum va prezint o fusta clos, dintr-o stofa gri simpla, care are jupa, tivurile le-am lipit.
Dintr-o stofa neagra cu dungulite subtir albe, primita de la Letho(multumesc muuuult

Si dintr-o stofa groasa de lana gri am croit o fusta.
-
Chirrox cum adik lipit tivul? Cu dublu adeziv? Rezista la purtat/spalat? Ca m a batut si pe mine gandul, dar mi e teama ca nu e "purtabil"
AnnieW- helper
Karrinne, e mortala fustita cu peplum, in sensul bun (adica intoarce toate privirile)
. Chirox, faci lucruri frumoase, imi place cel mai mult rochia din topicul celalalt. Dar chestia cu lipitul nu ma lasa in pace .. e lipit cu ceva adeziv special?

Adelle23- Ucenic
- Numarul mesajelor : 159
Localizare : Mures
Data de inscriere : 29/04/2012
Cred ca-i vorba de asta:
Dar eu n-as recomanda lipirea tivului la fustele closate. Doar la cele drepte, taiate pe fir drept. La cele taiate pe bie se va valuri tivul si se intareste, nu ramane fluid cum ar trebui.
De lene, da, se foloseste. Dar la un produs de calitate tivul este cusut de mana invizibil.
Plus ca nu rezista la prea multe spalaturi.
Dar eu n-as recomanda lipirea tivului la fustele closate. Doar la cele drepte, taiate pe fir drept. La cele taiate pe bie se va valuri tivul si se intareste, nu ramane fluid cum ar trebui.
De lene, da, se foloseste. Dar la un produs de calitate tivul este cusut de mana invizibil.
Plus ca nu rezista la prea multe spalaturi.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Da Adelle, este vorba despre banda de lipit de care pomeneste Karina. Nu s-a valuit deloc la fustele closate din stofa, iar la spalari nu am avut probleme. Cat despre tonul Karinei la adresa mea (cred ca e ceva personal)....nu ma cunoaste personal ca sa imi spuna ca sunt lenesa de folosesc acest procedeu....Vad ca exista regulament doar pentru o parte din forumiste restul nuuu......In regulament este asa ceva: 10. In discutiile in contradictoriu (desi ideal ar fi sa nu existe) veniti cu argumente vis-a-vis de problema dezbatuta nu faceti atac la persoana userului care are un punct de vedere diferit. Scuze de of topic, dar e pentru prima data cand se intampla asta....Rog adminele sa stearga postarea daca nu e la locul ei.
-
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Fuste - capitolul X
» Bijuteriile noastre capitolul XIX
» Bijuteriile noastre capitolul XIV
» Bijuteriile noastre capitolul XV
» Metoda servetelului capitolul VII
» Bijuteriile noastre capitolul XIX