Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII

+48
Karina33
tiana
corina corina
ema
kmn
georgeta.prnic
symos
cica elena
lennny
letho
Ducess
flori de camp
denis21
matiri64
AcidoR
Giobsy
anda81
pufoi
lelia40
dorinami
ivanoiuadela9
gabi1972
mimiady63
irish05
piciul
SilviaDumitrescu
cris_io_mat
Angelica18
mihaelavama
eriliana
doraly
lucky
rivka
aisha
Gabica
lenus70
valentinadof
Alyna_ct
cory74
ioana soare
canadianca50
T_mihaela
zahariaelouise
mari01
Giorgi
Maria Tatuti
Motzu
crina68
52 participanți

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

In jos

Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 Empty Re: Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII

Mesaj Scris de cristina07 Vin 12 Apr 2013, 9:44 am

Symos nu stiu cum reusesti sa lucrezi in ritmul asta si sa treci asa usor de la croseta la andrele. Respectele mele!
Crina, frumos pulovar. Baiatul meu chiar daca are cam aceleasi gusturi, cu precizarea ca toate ar trebui sa fie negre, nu vrea nimic lucrat de mine.
Va arat si eu un pulover terminat de ceva vreme pentru o prietena draga:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

firul este alizee.
cristina07
cristina07
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 224
Localizare : targoviste
Data de inscriere : 25/11/2010

Sus In jos

Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII - Pagina 12 Empty Re: Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XIII

Mesaj Scris de crina68 Vin 12 Apr 2013, 9:54 am

Offff,Cristina,offff....dacă ai știi ce le studiez pe cele din malluri....cum caut ținte peste tot..norocul meu că o laudă copiii la școală, că altfel n-ar purta deloc...

Foarte fain blaizerul, chiar îmi place,iar firul e regesc,ce să mai discutăm....Felicitări!

If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. – Mohandas Gandhi
crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mari01 Vin 12 Apr 2013, 11:03 am

Frumos Cristina ,imi place mult cum s-a asezat degradeul.
mari01
mari01
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 964
Varsta : 42
Localizare : craiova
Data de inscriere : 04/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Angelica18 Sam 20 Apr 2013, 5:59 pm

Un bolero de primavara.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Angelica18
Angelica18
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anda81 Sam 20 Apr 2013, 7:35 pm

Ce frumos! hug
anda81
anda81
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 334
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 04/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Sam 20 Apr 2013, 7:59 pm

Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce m-ai doborât ,Angelico,dragă,de trei ori dragă!!!!!! Boleroi de boleroi,ce să mai....îmi place foarte mult!!!!
Maxime felicitări!!!!!

If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. – Mohandas Gandhi
crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Angelica18 Sam 20 Apr 2013, 9:02 pm

Multumesc,fetelor!Pup Crinuta!!!!!!! kiss Nu e greu de facut.Poti sa te apuci de treaba.
Angelica18
Angelica18
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Sam 20 Apr 2013, 9:08 pm

Da,daaaaaaaaaaaaaaa....că am cunoștințele tale în croitoreală...n-am și eu văd acoloșa niște mâneci puse,niște părți rotunjite.... oftez și admir...asta e!!!!

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Angelica18 Sam 20 Apr 2013, 9:21 pm

Nu are de-a face cu croitoreala.E doar scadere si inmultire.La asta trebuie sa te pricepi.Daca nu,faci un desen apoi scazi si inmultesti in functie de el.Recunosc ca eu,dupa atatia ani de tricotat,nu fac nici un desen,dar ma gandesc ca ajuta.
Angelica18
Angelica18
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de kmn Sam 20 Apr 2013, 9:35 pm

superb...albul ii da o nota de eleganta in plus, sa il porti cu drag!!!
kmn
kmn
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Sam 20 Apr 2013, 10:40 pm

Măăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă, tu ești modestă, dar nu-i ușor deloc!!!!!
E deosebit, ardeleanco! Big like!!!!

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 10:14 am

Ultima mea creatie tricot Sper sa va placa!
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 48
Localizare : unde toata lumea asteapta soarele
Data de inscriere : 26/02/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mier 15 Mai 2013, 10:23 am

Imi place mult Ai spor nu gluma
ema
ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2937
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 10:34 am

Ema, multzam! Ce spor, ca cu chiu, cu vai l-am terminat in 10 zile... rade
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mier 15 Mai 2013, 10:38 am

10 zile? Eu in mai mult de 10 luni abia am facut spatele si ala shui de trebuie sa-l desfac
ema
ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2937
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 10:43 am

Pai desfa-l si ...la treaba cu tine hug
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de AcidoR Mier 15 Mai 2013, 12:15 pm

Wow! Shocked Cineva s-a innoit! aplauze
Ducess, e frumos, sa-l porti sanatoasa si sa-ti aduca noroc! love hug
AcidoR
AcidoR
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 463
Varsta : 67
Localizare : de la est la vest si retur
Data de inscriere : 22/11/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 12:18 pm

Saru'mana! Cum nu mi-a ajuns trcoteala, mi-am comandat acum aceeasi lanitza ,culoarea untului de aceasta data si am facut deja jumatate din spatele altui pulover tricot
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de AcidoR Mier 15 Mai 2013, 12:46 pm

Bravo! Smile
Tinand cont de ritmul in care lucrezi sa intelegem ca peste o saptamana postezi alta bluza? wink pupi tricot
AcidoR
AcidoR
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 463
Varsta : 67
Localizare : de la est la vest si retur
Data de inscriere : 22/11/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 12:55 pm

Cu putin ajutor de sus, da pupi
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Mier 15 Mai 2013, 7:24 pm

Conteso, 10 plus!

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mier 15 Mai 2013, 8:05 pm

Imi place foarte mult gulerul! love Dar fa-i poza cu ea imbracata, dupa parerea mea, mai important decat modelul tricotat este felul in care se aseaza pe corp si cum i se potriveste persoanei care-l va purta, atat ca dimensiuni cat si ca stil, in compozitia unei tinute.

ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 8:57 pm

Crinuta, multzam fain! Ioana Soare, ultimul pulover pe care l-am rugat pe Sclifosel sa ma pozeze in el a fost si ultimul...sper sa-l conving, de 3 zile o tot tin intr-o ruga si el....nimic...Dar il conving eu, gulerul sta chiar foarte ok, nici prea decoltat, nici pana in gat.
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ducess Mier 15 Mai 2013, 9:14 pm

Na, ca l-am convins! I-am zis ca nu-i mai fac maine friptura daca nu ma pozeaza rade
Ducess
Ducess
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Mier 15 Mai 2013, 9:26 pm

Karina33, foarte reusit decolteul cu modelul si firul;
Symos, reusita vesta ta vesela;
crina68, e un cap de meduza? Oricum e de efect;
cristina 07, se vede ca le ai cu andrelele, dar si cu croseta;
angelica18, un bolero pe cinste;
ducess, se aseaza foarte bine; acum poti face si friptura wink
Fetelor sa le purtati sanatoase! Sunteti foarte harnice! Va invidiez. Felicitari! flower

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Sam 18 Mai 2013, 9:11 am, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB