Provocarea 40 - Faux Ivoire
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Provocarea 40 - Faux Ivoire

Fetelor sunteti fenomenale. Ati modelat toate niste minunatii.
Printre picaturi, munca, probleme si alte cele am reusit sa fac si eu ceva pentru aceasta provocare. Incerc sa fac poze putin mai tarziu si va arat in dupa amiaza asta.
Normal ca te asteptam Anca!!
Seandreea, sa ne spui cind se rezolva problema netului ca sa poti posta. pentru tutorial, ma ofer sa iti explic la telefon cum se face
nu e mare filosofie deloc deloc 
Seandreea, sa ne spui cind se rezolva problema netului ca sa poti posta. pentru tutorial, ma ofer sa iti explic la telefon cum se face

loriem77- Junior
-
Numarul mesajelor : 316
Varsta : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 16/09/2010
Eh, nu-i vorba numai de tutorial, ca as putea intra pe telefon, dar nu am cum sa fac pozele. Totusi promit sa fac cum fac si la nevoie le fac cu telefonul. Multumesc din suflet ca astepti atat dupa mine
.

seandreea- Junior
- Numarul mesajelor : 349
Localizare : Bucureşti
Data de inscriere : 04/03/2010
Am scris o groaza si am pierdut mesajul
. Incerc sa reiau. Imi doream de mult timp un colier ca acesta, al lui Dorothy Siemens. Si aceasta provocare a fost motivul sa-mi fac unul. Nu chiar identic, dar pe foarte aproape:

Si o parte din piese, le-am combinat cu chips din turcoaz, respectiv onix:

Am presat straturile cam mult si dungile au iesit foarte fine, vizibile doar de foarte aproape si intr-o anumita lumina, dar per ansamblu sunt multumita. Am lucrat cu Cernit alb opac, translucid si flesh. Iar acrilicul e un amestec de bronz, rosu si negru.

Si o parte din piese, le-am combinat cu chips din turcoaz, respectiv onix:

Am presat straturile cam mult si dungile au iesit foarte fine, vizibile doar de foarte aproape si intr-o anumita lumina, dar per ansamblu sunt multumita. Am lucrat cu Cernit alb opac, translucid si flesh. Iar acrilicul e un amestec de bronz, rosu si negru.
Mi-am incantat ochisorii cu frumoasele tale coliere
Pot spune, ca sunt mai mult decat perfecte.
Multumesc, pentru noua sursa de inspiratie!
Pe ce sunt insirate?

Multumesc, pentru noua sursa de inspiratie!
Pe ce sunt insirate?
Multumesc, Anca. Eu insir doar pe sarma siliconata. Mi se pare mai sigur:).
Sarma la rola? Este mai subtire dacat cea cu incuietoare?
Multumesc pentru raspuns!
Multumesc pentru raspuns!
Da, la rola. Din cea cu incuietoare nu am vazut pe viu, ca sa fac diferenta. Dar asta e subtire. Si are avantajul ca o tai la ce lungime vrei, iesi mai ieftin si pui ce incuietoare vrei.
Ancuta, ai revenit printre noi? Sa inteleg ca ai terminat martisoarele?
Vad ca ai revenit in forta, imi place ce ai facut!
Vad ca ai revenit in forta, imi place ce ai facut!
mai Anca!!!! ai facut tu o pauza, dar si cind ai revenit, ai facut-o intr-un mare fel! bravoooo!!

loriem77- Junior
-
Gata si formele mele - sunt in cuptor. Facusem liniile prea subtiri si a trebuit sa ma chinui un pic cu masina sa le maresc si nu sunt de loc multumita de forme si de modele, deci clar voi mai face. Am testat inainte de varianta finala cum iese doar foaie groasa ivory, pe fundal trasparent, pe fundal crem si pe fundal alb. Cea mai vizibila mi s-a parut cea pe fundal alb, asa ca cerceii, pe care a trebuit sa-i subtiez destul de mult ca sa se vada liniile, i-am facut cu fundal. Restul sunt fara.
Mai am sa dau cu acrilic si sa le smirgheluiesc si lustruiesc (as vrea sa lustruiesc foarte putin, ca sa mentin ideea de os).
Mai am sa dau cu acrilic si sa le smirgheluiesc si lustruiesc (as vrea sa lustruiesc foarte putin, ca sa mentin ideea de os).
seandreea- Junior
iuhuuuu!! abia astept sa vad seandreea!
loriem77- Junior
-
Scuzati-ma, dat seara am fost mult prea obosita, am avut si probleme cu netul, deci nu am mai apucat sa pun poza.
Iata:

Trebuie sa le mai pun snururi celor 2 pandantive si agatatori cerceilor, dar in mare parte sunt gata. Cum ziceam, nu le-am lacuit. Nu sunt 100% multumita de model si am scos din poza de grup o bucata care ar fi trebuit sa fie pentru o bratara dar care a iesit groaznic. O sa incerc sa o refac pentru ca ma tenteaza de mult ideea de a combina Fimo cu macrame si tipul asta de efect este perfect sa fie combinat cu ata.
Iata:

Trebuie sa le mai pun snururi celor 2 pandantive si agatatori cerceilor, dar in mare parte sunt gata. Cum ziceam, nu le-am lacuit. Nu sunt 100% multumita de model si am scos din poza de grup o bucata care ar fi trebuit sa fie pentru o bratara dar care a iesit groaznic. O sa incerc sa o refac pentru ca ma tenteaza de mult ideea de a combina Fimo cu macrame si tipul asta de efect este perfect sa fie combinat cu ata.
seandreea- Junior
foarte frumos seandreea!!
in realitate sunt mai deschise la culoare? daca ai facut poza cu telefonul atunci stiu ca ies mai inchise la culoare.... asta doar ca sa incerc sa-mi fac o imagine in minte.
imi place cum ai lasat capetele usor franjurate la al 2 lea pandantiv.
ati facut niste lucrari SUPERBE fetelor!
nu stiu daca ramasese sa mai asteptam pe cineva! daca nu s-a mai anuntat nimeni, atunci ce ziceti... fac extragerea miine?
in realitate sunt mai deschise la culoare? daca ai facut poza cu telefonul atunci stiu ca ies mai inchise la culoare.... asta doar ca sa incerc sa-mi fac o imagine in minte.
imi place cum ai lasat capetele usor franjurate la al 2 lea pandantiv.
ati facut niste lucrari SUPERBE fetelor!
nu stiu daca ramasese sa mai asteptam pe cineva! daca nu s-a mai anuntat nimeni, atunci ce ziceti... fac extragerea miine?
loriem77- Junior
-
incerc sa fac si eu ceva azi...daca nu reusesc pana diseara va anunt..ca sa nu va incurc
ma tenteaza prea tare provocarea asta ca sa nu o incerc..doar k momentan nu am nici o idee ce sa fac
..ce obiect..ce forma..etc
ma tenteaza prea tare provocarea asta ca sa nu o incerc..doar k momentan nu am nici o idee ce sa fac

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Loriem - sunt putin mai deschise, dar nu cu mult. Poza e facuta cu un aparat DSLR cu blit extern - sincer nu cred ca existe telefoane atat de performante :P .
seandreea- Junior
Superbe fetelor, chiar au iesit super, Seandreea imi plac cerceii la nebunie, iar Ancamm ai facut niste colere superbe, si cu un pic de culoare chiar.
Eu din pacate, se pare ca nu ma stiu cu dungile, am facut cel de-al doilea set, cu cealata tehnica si nici de data asta nu au iesit dungile, sau nu asa cum as fi vrut. De data asta nici culoarea nu e prea faina. Iata pozele:

Multumesc pentru provocare si ca m-ai convins sa particip.
Eu din pacate, se pare ca nu ma stiu cu dungile, am facut cel de-al doilea set, cu cealata tehnica si nici de data asta nu au iesit dungile, sau nu asa cum as fi vrut. De data asta nici culoarea nu e prea faina. Iata pozele:

Multumesc pentru provocare si ca m-ai convins sa particip.
Anaderol77- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 19/11/2011
Ei si tu, seandreea... doar nu crezica ma pricep chiar la toate, nu? ;)) eu facusem corelatie cu ceea ce ai zis zilele trecute ca vei poza cu telefonul ;))
Anaderol, mie imi plac si piesele acestea. sincer, nu stiu la ce dungi te referi tu... eu zic ca e os veritabil ;))
Ramona, iti facem
hai Ramonaaaaaaaaaaaa!!
)

Anaderol, mie imi plac si piesele acestea. sincer, nu stiu la ce dungi te referi tu... eu zic ca e os veritabil ;))
Ramona, iti facem

loriem77- Junior
-
nu mi-a iesit
o sa va arat maine...dar cred k am pus prea multa culoare
o sa va arat maine...dar cred k am pus prea multa culoare

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Ramona, nu se poate ca raul sa fie atit de rau! abia astept sa vad ce ti-a iesit!
loriem77- Junior
-
Si eu zic la fel. nici eu nu am reusit sa curat perfect acrilicul, dar s-a mai dus la finisare.
Loriem - ah, nu mi-am dat seama ca la asta te-ai gandit. oricum, incerc sa le fac niste poze mai bune cand le termin.
Loriem - ah, nu mi-am dat seama ca la asta te-ai gandit. oricum, incerc sa le fac niste poze mai bune cand le termin.
seandreea- Junior
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Fotografia, intre hobby si arta
» Pirogravura
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7