Accesorii tricotate
+75
micheline
Camelia Dumitru
denisa_rachid
SilviaDumitrescu
canadianca50
miţu
CCristinaC
mnarcisa
ivanoiuadela9
melus
Karina33
datsun
cretu_veronica22
Ela
violetas
Floren
Marry
aidaalex
rdelia
Nicoleta Irimescu
Uca
aba
vlavi
iuli.b
amnro
lotus nufar
Pui_dEuropolis
Avi
odrina
mihaelavama
dienutzababy
solmizel
Julie
marlen372001
cris_27
anc@
europolis
emi
teisoara
clodi
ILYANA
Giobsy
olympia
stephanie
LYNDA
Dionisia
ancush
AlinaJ.Bijoux
irish05
Marisa
danadea
Noemi
Ramonica
corina.mihalache
Ana Maria
Clio_Ela
julix_2007
maria_covacef
DANIELA.I
emy
ninetem
costi_iacob
alinutza80
andy
arime
Eva
mihatm80
Kristina
geany
diada
cris69
Admina
MihaelaT
ioana soare
aisha
79 participanți
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Accesorii tricotate
Sa stii ca a meritat efortul! Poseta arata excelent. M-ai dat gata definitiv! Ma declar fan!
Dar cand ai timp sa faci de toate? Auzi, mai alearga si prin parc dimineata!
Super tare, ce mai!!!

Dar cand ai timp sa faci de toate? Auzi, mai alearga si prin parc dimineata!

Multumesc mult si sper sa ma ridic la inaltime pe viitor!
Cu alergatul am noroc ca doar cobor din bloc si intru in parc, nu-mi ia cu totul mai mult de 30 de minute. Alerg cam 25 si 5 minute drumul dus-intors. Cat astept liftul fac stretching, ma ajut de balustrada scarii
E suficient si imi da energie pentru toata ziua 
O zi frumoasa!
Ioana

Cu alergatul am noroc ca doar cobor din bloc si intru in parc, nu-mi ia cu totul mai mult de 30 de minute. Alerg cam 25 si 5 minute drumul dus-intors. Cat astept liftul fac stretching, ma ajut de balustrada scarii

O zi frumoasa!
Ioana
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Multumesc Arime!
Am in plan acum si una crosetata cu punct tunisian, sa vedem ce iese

ioana soare- Moderator
-
ioana soare a scris:
multa bafta in acest caz, poate o sa ma inspiri... si asa ma tenteaza ideea de gentuta crosetata pt. vara asta!

foarte frumoasa, mie imi place! si culoarea e foarte frumoasa! la cat mai multe creatii!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Nu prea vad bine ce model ai lucrat in partea de jos. Sunt tare haioase moatele si funditele.
Acum as vrea sa te intreb ce varsta are fetita ta , pentru ca si eu am doua nepotele, de 2 ani si 5 luni, iar mamica lor m-a rugat sa le fac si lor niste gentute. Iar eu le fac cu placere, numai ca ma intrebam daca la o varsta asa de mica au rabdare sa care cate o gentuta. Ca asa cum le stiu eu, ca sar cand pe tricicleta cand pe trotineta, cand alearga de colo colo si iau toate baltile la rand
si ce tin in mana , jucarie, orice, arunca cat colo , ma gandeam daca merita sa le lucrez gentute. Mai degraba le-as face cate o jucarie, sau o fustita, ceva ce folosesc cu siguranta.
Dar nu stiu, poate gresesc ca nu ma pricep. Inca
De fapt intrebarea mea e - le sunt utile fetitelor de 2 ani si ceva gentutele? sau trebuie sa mai creasca?
O zi frumoasa sa aveti

Nu prea vad bine ce model ai lucrat in partea de jos. Sunt tare haioase moatele si funditele.
Acum as vrea sa te intreb ce varsta are fetita ta , pentru ca si eu am doua nepotele, de 2 ani si 5 luni, iar mamica lor m-a rugat sa le fac si lor niste gentute. Iar eu le fac cu placere, numai ca ma intrebam daca la o varsta asa de mica au rabdare sa care cate o gentuta. Ca asa cum le stiu eu, ca sar cand pe tricicleta cand pe trotineta, cand alearga de colo colo si iau toate baltile la rand

Dar nu stiu, poate gresesc ca nu ma pricep. Inca

De fapt intrebarea mea e - le sunt utile fetitelor de 2 ani si ceva gentutele? sau trebuie sa mai creasca?
O zi frumoasa sa aveti

ioana soare- Moderator
-
ioana...eu imi dau cu parerea si te sfatuiesc ,daca vrei sa le faci gentute,sa le faci snuruletul mai lung cat sa o poata baga pe cap si sa o puna pe diagonala...cred ca ai inteles ce vreau sa spun...abea astept sa vad ce le faci 

Draga mea,
pun mai zos o poza cu posetuta "in actiune"! O sa razi..fetita mea are 9 luni. Intr-adevar..cand ii pun posetuta pe dupa gat (asa cum a spus si Geany)...o roade...dar uita imediat..ce iesim din casa de ea...si nu o mai baga in seama. Si e numai buna sa ii pun acolo suzeta, cateva servetele, un biberon micut cu apa, suculet sau ceiut si cativa biscuiti de ros... E haioasa...nu neaparat f. utila. Toata lumea o observa....
Eu sunt de parere ca poti sa faci..sunt de efect...
Aaaa....si uitasem..in partea de jos e bob de orez
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pun mai zos o poza cu posetuta "in actiune"! O sa razi..fetita mea are 9 luni. Intr-adevar..cand ii pun posetuta pe dupa gat (asa cum a spus si Geany)...o roade...dar uita imediat..ce iesim din casa de ea...si nu o mai baga in seama. Si e numai buna sa ii pun acolo suzeta, cateva servetele, un biberon micut cu apa, suculet sau ceiut si cativa biscuiti de ros... E haioasa...nu neaparat f. utila. Toata lumea o observa....
Eu sunt de parere ca poti sa faci..sunt de efect...

Aaaa....si uitasem..in partea de jos e bob de orez
andy,,,e o dulce fetita ta,si cu posetuta...ai sa vezi tu ce-ti va cere la 16 17 ani...gentute de gentute 

Multumesc Geany...esti draguta..eu stiu ce va zice ea pe la 16-17 ani? acum nu poate sa zica daca ii place sau nu...poarta ce ii dau eu..dar mai tarziuu...mi-e teama ca va zice....ce imi faci tu astea demodate...eu vreau nu stiu de care de la mall....
Demodate nu sunt...mie chiar imi plac,,,dar am vazut doua tipuri de copii,,,care erau incantati doar la inceput de lucruri facute de mami...apoi desi erau deosebite nu mai voiau decat de firma....si am vazut al 2lea tip care si la maturiate erau foarte incantati de ce le face mami...eu iti doresc ca ai al-2lea tip si sa fie mereu mandra de ceea ce-i faci si chiar sa-ti dea idei.

Andy sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! E o scumpa!
Aveti dreptate cu snurul, sa fie mai lung ca sa si-l puna dupa gat, numai ca eu ma gandisem la tinut in mana pentru ca mama lor mi-a spus sa le fac identice cu cea rosie cu torsade , cu manerele scurte. O sa o intreb daca vrea asa cu snur lung.

Aveti dreptate cu snurul, sa fie mai lung ca sa si-l puna dupa gat, numai ca eu ma gandisem la tinut in mana pentru ca mama lor mi-a spus sa le fac identice cu cea rosie cu torsade , cu manerele scurte. O sa o intreb daca vrea asa cu snur lung.
ioana soare- Moderator
-
Frumoase posete Ioana 

alinutza80- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 116
Varsta : 41
Localizare : ro
Data de inscriere : 19/05/2009
Ma gandeam sa schimbam titlul acestui subiect si sa postam aici pe langa posete si alte accesorii tricotate. Asa cum exista si la crosetat. De ex: manusi, huse de telefon...etc
Sper sa fie ok asa, insa mai intai trebuie sa ma dumiresc cum se face asta
Pana atunci postez aici o husa de telefon, pe care am facut-o ieri pentru ziua unui prieten , din bumbac mercerizat (acelasi fir pe care l-am folosit si la colierul macrame, numai ca in pozele acestea se vede mult mai bine culoarea) si captusit cu piele. Am folosit partea velurata a pielii, pentru a fi mai moale si a proteja ecranul.
Aici e husa de piele, inainte de a o imbraca in impletitura. Am cusut la colturile de jos ca sa-i formez o baza, sa nu fie plata.
Aici dupa ce am imbracat-o in impletitura si i-am cusut nasturii ( cu stema militara, pentru a fi mai masculin modelul
)
Din acelasi motiv - pentru a fi mai masculin, am impletit un model simplu, doua pe fata doua pe dos, cu o minitorsada pe mijloc.
Sper sa fie ok asa, insa mai intai trebuie sa ma dumiresc cum se face asta

Pana atunci postez aici o husa de telefon, pe care am facut-o ieri pentru ziua unui prieten , din bumbac mercerizat (acelasi fir pe care l-am folosit si la colierul macrame, numai ca in pozele acestea se vede mult mai bine culoarea) si captusit cu piele. Am folosit partea velurata a pielii, pentru a fi mai moale si a proteja ecranul.
Aici e husa de piele, inainte de a o imbraca in impletitura. Am cusut la colturile de jos ca sa-i formez o baza, sa nu fie plata.
Aici dupa ce am imbracat-o in impletitura si i-am cusut nasturii ( cu stema militara, pentru a fi mai masculin modelul

Din acelasi motiv - pentru a fi mai masculin, am impletit un model simplu, doua pe fata doua pe dos, cu o minitorsada pe mijloc.
ioana soare- Moderator
-
Imi place foarte foarte mult! felicitari Ioana, lucrezi foarte frumos!
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

ioana soare- Moderator
-
Ioana,
super husa. Si ai facut si husa din piele, singurica? Pai esti foarte tare, draga mea, ai niste idei de ma omori. Adevarul e ca nu am cusut piele naturala pana acum si chiar sunt curioasa cum e... In rest e super husa militaraoasa, ai reusit sa faci un accesoriu perfect pentru un barbat.

Multumesc Admina
Pentru husa de piele am taiat un dreptunghi si am cusut lateralele,mai putin o parte pe care am lasat-o pentru capac. Si apoi am cusut la partea de jos colturile ca sa se formeze o mica baza. rezervele cusaturilor le-am si lipit ca sa stea bine, sa nu impinga apoi in impletitura. Iar la capac am intors rezervele si le-am tighelit. La cusut m-am chinuit la inceput foarte tare pentru ca am vrut sa folosesc ata speciala de piele care era mai groasa si mai nu stiu cum de nu i-a placut masinii deloc. Am reusit sa o dereglez complet incercand sa o fac sa coasa bine, am stricat o bucata buna de piele tot facand incercari, si tot nu vroia, ba se bloca ba se vedea pe deasupra ata de la suveica, ba rupea ata, eram asa de suparata. Pana la urma mi-am amintit ca am cusut mai demult o teaca de cutit din piele cu ata obisnuita si totul a mers struna asa ca am schimbat ata, am reglat masina asa cum stiam am facut test si a mers perfect.Am cusut si prin 4 straturi de piele la colturile capacului cand am tighelit. Ar fi trebuit sa tai oblic rezervele acolo la colturi ca sa se imbine una langa alta, nu una peste alta, dar m-am prins prea tarziu. La urmatoarea
Si tin foarte bine cusaturile si cu ata obisnuita.

Pentru husa de piele am taiat un dreptunghi si am cusut lateralele,mai putin o parte pe care am lasat-o pentru capac. Si apoi am cusut la partea de jos colturile ca sa se formeze o mica baza. rezervele cusaturilor le-am si lipit ca sa stea bine, sa nu impinga apoi in impletitura. Iar la capac am intors rezervele si le-am tighelit. La cusut m-am chinuit la inceput foarte tare pentru ca am vrut sa folosesc ata speciala de piele care era mai groasa si mai nu stiu cum de nu i-a placut masinii deloc. Am reusit sa o dereglez complet incercand sa o fac sa coasa bine, am stricat o bucata buna de piele tot facand incercari, si tot nu vroia, ba se bloca ba se vedea pe deasupra ata de la suveica, ba rupea ata, eram asa de suparata. Pana la urma mi-am amintit ca am cusut mai demult o teaca de cutit din piele cu ata obisnuita si totul a mers struna asa ca am schimbat ata, am reglat masina asa cum stiam am facut test si a mers perfect.Am cusut si prin 4 straturi de piele la colturile capacului cand am tighelit. Ar fi trebuit sa tai oblic rezervele acolo la colturi ca sa se imbine una langa alta, nu una peste alta, dar m-am prins prea tarziu. La urmatoarea

ioana soare- Moderator
-
Am reusit in sfarsit in vacanta sa fac poze la ce am lucrat in ultima vreme
Gentuta am terminat-o abia de curand, pentru ca tot nu gaseam o nuanta de verde potrivita pentru culoarea secundara.
Dupa multe cautari a iesit asa:) Floricica este din material invartit si calcat sifonat.

Gentuta am terminat-o abia de curand, pentru ca tot nu gaseam o nuanta de verde potrivita pentru culoarea secundara.
Dupa multe cautari a iesit asa:) Floricica este din material invartit si calcat sifonat.
ioana soare- Moderator
-
Ioana, abia ai venit din concediu si ne uimesti cu frumusetile tale.Felicitari din tot sufletul!

Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Accesorii tricotate II
» Accesorii din snururi tricotate
» Bijuterii...tricotate
» Jucarii tricotate
» Fulare tricotate
» Accesorii din snururi tricotate
» Bijuterii...tricotate
» Jucarii tricotate
» Fulare tricotate
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7