Provocarea 39- set mokume-gane special
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Provocarea 39- set mokume-gane special
Nu Ana, mie una imi place cind lumea vorbeste. chiar daca e off topic va spun ca masini de paste mai apar pe la kaufland (am vazut ceva mai micute) dar costa vreo 60 de lei. cred ca trebuie urmarit momentul cind apar. Diferenta de pret este semnificativa. Eu mi-am cumparat cu 85 lei de la tv products... aveau reducere.
loriem77- Junior
-
Numarul mesajelor : 316
Varsta : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 16/09/2010
Multumesc, Ana! Bine ai venit printre noi!
Si ale tale sunt frumusele.
Si ale tale sunt frumusele.

acu o sapt am icnercat si am taiat invers..rezultatul...doar dungi..
acum am taiat cum trebuie si au iesit valurile alea intercalate
sper sa am timp sa finisez si va arat...
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
si eu am taiat la inceput aiurea... mi-am dat seama si am unit din nou feliile taiate, apoi le-am taiat cum trebuie si le-am folosit la alt proiet ;))
loriem77- Junior
-
Eu le-am taiat si am vazut ca sunt diferite de cele de aici, dar mi-am zis: Hmmm, poate nu vad eu bine. Stai sa le intind.
Si degeaba... Abia astept fetelor sa va vad minunatiile. Anuntati-ma si pe mine cand apare masinuta de paste. Va rog.

Bijuterii Ramona- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 235
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 15/11/2012
Sa inteleg ca nici desenul meu nu v-a ajutat??

Ba da. Dar abia acum am vazut linia valurita ca era lunga si deci trebuia taiat in lung si nu in latul caneului (sau cum se scrie). Foarte bun desenul. Depinde si de cel care-l priveste. Ca si picturile. Fiecare intelege ce vrea.

Bijuterii Ramona- Ucenic
-
Pai de-aia facui si linie serpuita pe cane...sa se vada unde va taia lama...

stai asa sa inteleaga si baba de mine.
Dupa ce il tai, il intind foaie iar, corect?
Dupa ce il tai, il intind foaie iar, corect?
ba da vlad_mom, desenul a fost foarte bun si iti multumesc pentru el si pentru absolut toate explicatiile pe care le-ai dat.
eu am citit, am vazut, am crezut ca stiu, am inceput sa fac, am gresit, am refacut. Dar acum stiu =))
eu am citit, am vazut, am crezut ca stiu, am inceput sa fac, am gresit, am refacut. Dar acum stiu =))
loriem77- Junior
-

Cam asta ar fi rezultatul provocarii la mine

L E:daca maine reusesc sa fac vreo poza mai breaza,inlocuiesc,ca asta e catastrofa....lumina,mama ei...tre'sa-mi fac cutie-studio...
wow doina
e super
cu lumina te inteleg...asa am patit si eu la un set pe alb...am renuntat sa-l mai pozez pt k nu semana deloc cu realitatea
e super
cu lumina te inteleg...asa am patit si eu la un set pe alb...am renuntat sa-l mai pozez pt k nu semana deloc cu realitatea
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Data de inscriere : 30/04/2010
Ce fain e!

Day, parca este facut pentru Craiasa Zapezii. Arata tare bine.
Eu am cort dar nu si lampi cu becuri corespunzatoare. Toate pozele mele ies inchise.
Eu am cort dar nu si lampi cu becuri corespunzatoare. Toate pozele mele ies inchise.

Day, ca de fiecare data ne uimesti cu ceea ce realizezi. Toate sunt, ca sa ma intelegi, altfel. Se vede ca exista o artista in tine. Felicitari!
Bijuterii Ramona- Ucenic
-
interesante, bijuterii, Day, dar chiar as vrea sa vad niste poze mai clare, ori poate sunt eu obosita de la calc, am butonat
azi la hartoage, oricum sunt deosebite, imi plac

mari42- Ucenic
- Numarul mesajelor : 226
Varsta : 51
Localizare : bacau
Data de inscriere : 25/08/2011
Felicitari tutoror pentru lucrarile frumoase
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care postez dar nu m-am simtit prea bine in ultimul timp. Asta este ceea ce am reusit eu
In realitate arata mult mai bine, dar in poze parca culorile arata altfel.
Ii multumesc inca o data lui Vlad_mom pentru modul extraordinar de atent in care a organizat aceasta provocare. Mie mi-a placut tare mult sa lucrez pentru aceasta provocare.
In legatura cu modelul pot spune ca aici am avut cele mai mari probleme. Cea mai mare a fost in opinia mea dificultatea de a taia cu lama aceea ondulata. O sa radeti cred dar mie nici macar o singura feliuta nu mi-a iesit ok taiata. Ba se ondula lama si taia prea gros, ba prea subtire
Tot aici la model as mai spune ca mie mi-a placut mai mult cum arata mai labartat (nu gasesc un cuvant mai potrivit). Am sa mai exersez si sper sa obtin si ceva care sa imi placa cu efectul acela cu sfere cum este la setul lui Vlad_mom.

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care postez dar nu m-am simtit prea bine in ultimul timp. Asta este ceea ce am reusit eu

Ii multumesc inca o data lui Vlad_mom pentru modul extraordinar de atent in care a organizat aceasta provocare. Mie mi-a placut tare mult sa lucrez pentru aceasta provocare.
In legatura cu modelul pot spune ca aici am avut cele mai mari probleme. Cea mai mare a fost in opinia mea dificultatea de a taia cu lama aceea ondulata. O sa radeti cred dar mie nici macar o singura feliuta nu mi-a iesit ok taiata. Ba se ondula lama si taia prea gros, ba prea subtire

Tot aici la model as mai spune ca mie mi-a placut mai mult cum arata mai labartat (nu gasesc un cuvant mai potrivit). Am sa mai exersez si sper sa obtin si ceva care sa imi placa cu efectul acela cu sfere cum este la setul lui Vlad_mom.

kartusica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 179
Data de inscriere : 13/09/2011
Foarte frumoase,Kartusica!
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 46
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
Day, imi place cum ai lasat suprafata zimtata la cercei! este ceva tare interesant!
Kartusica, imi plac nuantele tale tomnatice!
Kartusica, imi plac nuantele tale tomnatice!
loriem77- Junior
-
Au iesit bine, Kartusika!
Nici eu nu am reusit sa tai perfect toate feliutele. Lama asta ondulata este atat de fragila (asa mi se pare mie) ca am tinut-o de sus si am apasat foarte usor. Ca sa se taie bine feliutele, este bine sa tinem modelul in frigider - dau sfaturi dar de aplicat nema....eram atat de nerabdatoare sa vad modelul, incat am uitat complet sa-l mai bag in frigi.
Nici eu nu am reusit sa tai perfect toate feliutele. Lama asta ondulata este atat de fragila (asa mi se pare mie) ca am tinut-o de sus si am apasat foarte usor. Ca sa se taie bine feliutele, este bine sa tinem modelul in frigider - dau sfaturi dar de aplicat nema....eram atat de nerabdatoare sa vad modelul, incat am uitat complet sa-l mai bag in frigi.
foarte dragute, Kartusica, interesanta cromatica si placuta, arata foarte bine

mari42- Ucenic
- Numarul mesajelor : 226
Varsta : 51
Localizare : bacau
Data de inscriere : 25/08/2011
Exact asa si eu - nu am bagat in frigider si abia am reusit sa obtin niste feliute de doamne ajuta. Varianta cu spirala a iesit cum a iesit, dar prima, cu straturile ca la mokume, mi-a dat rau de tot batai de cap.
Day - imi inspira eleganta setul tau. Superb!
Kartusika - superb si setul tau! Zau ca nu se vede ca ai avut feliutele aiurea - le-ai imbinat asa frumos! Imi place cel mai mult pandantivul, dar si bratara este frumoasa. Eu recunosc ca am fost zgarcita la material si de asta nu am facut-o lata. Nu am vrut sa stric prea mult :D .
Day - imi inspira eleganta setul tau. Superb!
Kartusika - superb si setul tau! Zau ca nu se vede ca ai avut feliutele aiurea - le-ai imbinat asa frumos! Imi place cel mai mult pandantivul, dar si bratara este frumoasa. Eu recunosc ca am fost zgarcita la material si de asta nu am facut-o lata. Nu am vrut sa stric prea mult :D .
seandreea- Junior
- Numarul mesajelor : 349
Localizare : Bucureşti
Data de inscriere : 04/03/2010
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase

kartusica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 179
Data de inscriere : 13/09/2011
Day, esti in tot cu vremea de afara, parca sunt ninse. Super!
Mada, foarte frumoase culorile, nu stiu cum sunt in realitate dar eu le vad foarte frumoase, tu chiar fortezi sa vina primavara.
De data asta eu nu particip dar va urmaresc, asa ca intotdeauna si va apreciez munca.
Mada, foarte frumoase culorile, nu stiu cum sunt in realitate dar eu le vad foarte frumoase, tu chiar fortezi sa vina primavara.
De data asta eu nu particip dar va urmaresc, asa ca intotdeauna si va apreciez munca.
Foarte fain Kartusica!
Da, e cam ciudata lama asta ondulata, nu e ascutita, e moale ...nu cred ca ar fi fost nici tinutul la frigider mare ajutor.
Sa ziceti daca mai asteptam pe cineva sau nu.
Da, e cam ciudata lama asta ondulata, nu e ascutita, e moale ...nu cred ca ar fi fost nici tinutul la frigider mare ajutor.
Sa ziceti daca mai asteptam pe cineva sau nu.

Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7