Provocarea nr 12: Ceva pentru partenerul nostru
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Provocarea nr 12: Ceva pentru partenerul nostru
Au trecut sarbatorile de iarna, ne-am rasfatat si ne-am imbracat cum am dorit. Hai acum, la inceput de an, sa acordam ceva atentie si partenerilor nostri! Sa le aratam ca stim si putem sa le lucram si lor ceva frumos. Cu siguranta vor purta cu drag si ceva facut de noi.
Nu pun restrictii la alegerea obiectului, fiecare poate lucra dupa nivelul de avansare, dupa materialele avute deja prin casa, dupa preferintele partenerului sau dupa nevoi (stiti voi mai bine ce-i lipseste din sifonier)
Poate fi un tricou, maieu sau bluza din tricot:

Un hanorac:

O camasa:

De ce nu sacou sau haina:

Sau pantaloni:

Cam atat imi trece acum prin cap dar va astept si cu alte sugestii (serioase, nu chiloti, batiste, papioane sau alte nimicuri).
Haideti sa facem un efort si sa-i rasfatam putin si pe ei! Doar ne suporta cand ne insiram materialele, atele si acele prin toata casa
Ca termen de lucru cred ca ianuarie ar fi destul. Dar mai vorbim pana atunci!
Ca premiu, inca nu stiu exact, probabil ca ma voi hotari in functie de cine castiga, sa pot alege ceva adecvat.
Spor la lucru! Si daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa ma intrebati!
Nu pun restrictii la alegerea obiectului, fiecare poate lucra dupa nivelul de avansare, dupa materialele avute deja prin casa, dupa preferintele partenerului sau dupa nevoi (stiti voi mai bine ce-i lipseste din sifonier)
Poate fi un tricou, maieu sau bluza din tricot:

Un hanorac:
O camasa:

De ce nu sacou sau haina:

Sau pantaloni:

Cam atat imi trece acum prin cap dar va astept si cu alte sugestii (serioase, nu chiloti, batiste, papioane sau alte nimicuri).
Haideti sa facem un efort si sa-i rasfatam putin si pe ei! Doar ne suporta cand ne insiram materialele, atele si acele prin toata casa

Ca termen de lucru cred ca ianuarie ar fi destul. Dar mai vorbim pana atunci!
Ca premiu, inca nu stiu exact, probabil ca ma voi hotari in functie de cine castiga, sa pot alege ceva adecvat.
Spor la lucru! Si daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa ma intrebati!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 52
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Re: Provocarea nr 12: Ceva pentru partenerul nostru
Super idee Karina! Cred ca nici la provocarea asta nu scap fara sa particip :D Cadoul meu de Craciun pentru al meu iubit este o jacheta casual (adica mai pe romaneste sacou necaptusit), si se va intampla acum in ianuarie pentru ca pana in Craciun nu am avut loc de comenzi :D. Am ales deja tiparul, luni merg dupa material!
Bafta si inspiratie tuturor!
Bafta si inspiratie tuturor!
Ce frumooasa provocare!!!Incerc sa intru si eu in lista data asta.(Marea mea dorinta pe anul asta este sa mai pun mana pe masina de cusut...mi-e dor de ea).

bobitica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 206
Varsta : 44
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/11/2009
Frumoasa provocare......sper sa gasesc ceva pe gustul partenerului care este destul de pretentios!!
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 34
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Super de tot! Dar....vin si eu cu un "dar"....merge si "pentru baietii nostri" in loc de "partener"? Zic asta fiindca sotul meu nu vrea in ruptul capului nimic
, chiar aseara i-am propus sa-i fac un pantalon si mi-a zis ca lui nu-i trebuie, cica este purisan
sa fac pentru baieti etc. SI...daca veni vorba de baieti, fiul meu cel mare vrea acum pantalon clasic, camasi cambrate, sacou etc. Deci?????
Sau....
pot sa-i fac si lui Marius ceva cu sila

Sau....

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 53
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
De-asta mi-esti Aura? Ma pui sa caut dexonline-ul sa vad ce scrii?
Ei ash ce ti-e si cu barbatii astia! Sunt mai simandicosi ca noi femeile cateodata.
Ce sa zic: lucreaza-i flacaului mare! Dar, ca am si eu un dar
, fa-i altceva decat pantaloni. Nadragi ai lucrat de curand. Incearca o camasa sau o geaca, sau ce-o mai fi nevoie.
Fetelor dragi, serios vorbind, lucrati ce vreti voi, numai lucrati!
Io-s prin zona sa dau cu capul ca nici eu nu stiu ce sa-i fac omului, camasi si pantaloni pentru servici ii cumpar, blugi abia apuca sa imbrace, poate tot cu vreun sacou sa-l 'cinstesc' daca gasesc un material potrivit.

Ei ash ce ti-e si cu barbatii astia! Sunt mai simandicosi ca noi femeile cateodata.

Ce sa zic: lucreaza-i flacaului mare! Dar, ca am si eu un dar

Fetelor dragi, serios vorbind, lucrati ce vreti voi, numai lucrati!
Io-s prin zona sa dau cu capul ca nici eu nu stiu ce sa-i fac omului, camasi si pantaloni pentru servici ii cumpar, blugi abia apuca sa imbrace, poate tot cu vreun sacou sa-l 'cinstesc' daca gasesc un material potrivit.
-
Off, Karina, si eu tocmai ce i-am facut haina partenerului
. Si eu i-as face un sacou mai de toata ziua, dar nu tin minte sa fi vazut vreun tipar in Burda. Poate il desfac pe ala ce l-a purtat si raspurtat in ultima jumatate de an...

geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 36
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
geo a scris:Off, Karina, si eu tocmai ce i-am facut haina partenerului. Si eu i-as face un sacou mai de toata ziua, dar nu tin minte sa fi vazut vreun tipar in Burda. Poate il desfac pe ala ce l-a purtat si raspurtat in ultima jumatate de an...
Nu se pune haina, e deja lucrata anul trecut

Parca vazusem ceva sacouri barbatesti in numerele alea cu rochii de mireasa. Pe leko nu-s?
Eu tot dupa un sacou de-l poarta am facut tipar. Am masurat, am desenat, am verificat, m-am sucit si razgandit pana mi-a iesit ceva. Si la cat de corect am reusit sa masor am avut de facut modificari minore fata de cum lucrez ceva pentru dame.
Acum eu visez sa gasec o stofa de-aia tip Chanel, o mai tineti minte? O tesatura plusata ce chiar rezista bine la uzura atata vreme cat este corect intarita pe cusaturi (se destrama daca nu-i stabilizata cu termocolant). Dar cum visez de mult la asta cred ca incerc sa ma orientez spre altceva mai sport, un doc cam cum se lucreaza la into. Sa vedem, ca astea-s doar dorinte

-
Geo, m-am uitat si eu pe modelele barbatesti de pe Burda, aici, si chiar, nu prea au.
Am gasit un singur model de sacou intr-o burda mai veche, 4/2007:

Ce de pense au fetzele alea!
Am gasit un singur model de sacou intr-o burda mai veche, 4/2007:

Ce de pense au fetzele alea!
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Ce mi-ati facut!
Eu mi-am propus ca anul acesta sa nu mai ratez nici o provocare!! Acum.... ce unde partener?

Gabry_ela- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 54
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 09/01/2010
Daaaa, m-apuc de o camasa fiindca, vorba ta, nadragi i-am facut si iar i-am facut (a doua pereche este gata, dar am mai stramtat-oKarina33 a scris:... Dar, ca am si eu un dar, fa-i altceva decat pantaloni. Nadragi ai lucrat de curand. Incearca o camasa sau o geaca, sau ce-o mai fi nevoie.

Ultima editare efectuata de catre aurishta in Lun 07 Ian 2013, 1:32 pm, editata de 1 ori
aurishta- Atotcunoscător
-
Gabryela, asta e, de fapt, adevarata provocare

rosita- Atotcunoscător
Gabry_ela a scris: Ce mi-ati facut!Eu mi-am propus ca anul acesta sa nu mai ratez nici o provocare!! Acum.... ce unde partener?
![]()
Grea dilema

Nu gasesti prin jur vreun tata, frate, vecin, copil adult sa-l fericesti cu ceva? Ca nu cautam pe nimeni de acte

Geo vad pe leko ceva modele de sacouri si geci si jachete barbatesti. Marimea lor e 176-100-88 si cred ca te descurci sa le adaptezi pe modelul de-acasa!
Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Lun 07 Ian 2013, 2:02 pm, editata de 2 ori (Motiv : completare c-am gasit tipare)
-
Numai un copil adult care-i fata. Vreti sa-mi iasa vorbe??
Am sa va admir creatiile si ma antrenez pentru urmatoare provocare.
Spor sa aveti!
Dar... pana pe 31 ianuarie... poate gasesc ceva
Am sa va admir creatiile si ma antrenez pentru urmatoare provocare.
Spor sa aveti!
Dar... pana pe 31 ianuarie... poate gasesc ceva

Gabry_ela- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 54
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 09/01/2010
Vrea si omul meu un sacou. Casual. Sa vad ce material gasesc si ma inscriu si eu.
Inspiratie si spor la lucru!
Inspiratie si spor la lucru!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 47
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Karina33 a scris:Dar cum visez de mult la asta cred ca incerc sa ma orientez spre altceva mai sport, un doc cam cum se lucreaza la into. Sa vedem, ca astea-s doar dorinte![]()
Ce e into?

Uitandu-ma pe Leko (mersi de sugestie

Rosita, e fain sacoul, si e bine ca are pense ca al meu vrea numai slim cut. Si haina de iarna o poarta rar, ca e prea larga

geo- Maestru
-
Geo stiu ca-i o firma de tzoale (pantaloni, camasi, geci) mai sport, habar n-am de unde (Turcia, Polonia, China) le aduc pe la noi dar imi place tesatura e cam asa ceva:

Ai vazut cumva prin Brasov asa material? E plin ca un denim (doc) dar cu tesatura dreapta, nu oblica.

Ai vazut cumva prin Brasov asa material? E plin ca un denim (doc) dar cu tesatura dreapta, nu oblica.
-
Nu tin minte sa fi vazut. Imi pare cunoscut, dar cred ca de la vreo geaca. Daca nu te grabesti, cred ca ajung saptamana viitoare pe la magazine.
geo- Maestru
-
Woow, ce tare! Faina tema! Bafta si spor la lucru! Eu zic pas pt ca nu-s asa de performanta in ale tzoalelor barbatesti, plus ca mie mi-ar trebui vreo doua luni sa lucrez ceva. Deh, copilul mic nu prea ma lasa.
In sfarsit o provocare si pentru ai nostri alesi , sper sa iasa ceva frumos , nu am inca nici o idee ce as putea sa-i fac ,poate ma ajutati voi , pe doi februarie avem o petrecere unde avem ca tema moda anilor '70 , ar fi frumos sa-i pot face ceva .(
de revelion ne-am imbracat in uniforme de pionieri si cravate la gat
)

olguta cusma- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 163
Varsta : 51
Data de inscriere : 26/02/2012
ca sa va descretiti fruntile, uitati ce se poarta anul acesta la Londra

zahariaelouise- Senior
-
Numarul mesajelor : 670
Varsta : 43
Data de inscriere : 08/04/2011
Stii ca moda ucide! Unde sa porti budigaii astia?

zahariaelouise a scris:ca sa va descretiti fruntile, uitati ce se poarta anul acesta la Londra![]()

aurishta- Atotcunoscător
-
Dar ce figuri triste si resemnate au, saracii! 
Mai ales ultimul, zici ca e un copil care a fost fortat sa faca ceva impotriva vointei lui.
Deci cizmele alea cu dantela pe picioarele alea paroase, yuk!

Mai ales ultimul, zici ca e un copil care a fost fortat sa faca ceva impotriva vointei lui.
Deci cizmele alea cu dantela pe picioarele alea paroase, yuk!
rosita- Atotcunoscător
WTF?! Scuzi de limbaj, dar asta deja ma depaseste...
. Inteleg eu ca prezentarile de moda nu sunt neaparat pentru haine, dar chiar nu inteleg ce mesaj artistic are prezentarea asta, sau care era conceptul?
Am sa fac modelul 4 pentru iubitul meu, si sunt curioasa la reactia lui

Am sa fac modelul 4 pentru iubitul meu, si sunt curioasa la reactia lui

Adelle23- Ucenic
- Numarul mesajelor : 159
Localizare : Mures
Data de inscriere : 29/04/2012
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Fotografia, intre hobby si arta
» Rochii, fuste crosetate -14
» Jucarii crosetate
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» In fire sa ne laudam ! (9)
» programe broderie
» Paturi crosetate 2
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2