CONCURS CROITORIE CAPA - VOTAREA!!!
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
La cine vine Mos Nicolae mai devreme????? ne ajutati sa gasim castigatoarea? va multumim frumos tututror!!!!
Re: CONCURS CROITORIE CAPA - VOTAREA!!!
diada a scris:Am uitat sa va zic, castigatoarele sa-mi trimita datele, adresa completa si nr de telefon.

Ionela.Radu- Nou venit
- Numarul mesajelor : 62
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/12/2011
Daca o refuza revine celei de pe locul II
dar dca o refuza si ea.... mai stii, trimite-o, poate ai o sansa!!!!

Karina, multumesc pentru gandul bun
. La mine n-a fost sa fie, poate soarta a hotarat ca masina mea de cusut e inca prea noua si ca n-are rost sa concurez pentru una care e aproape la fel. (bineinteles asta nu inseamna ca pe viitor nu voi participa :P)
Iar referitor la discutia cu comentariile in urma voturilor... eu am votat, nu spun cu cine, si sunt de parere ca nu e corect sa spuna fiecare cu cine a votat inainte de incheierea votarii. E adevarat, nu e cazul de spirit de turma, dar, inconstient, cand vezi ca mai multe persoane au votat un anume concurent, iti apleci INVOLUNTAR atentia mai mult asupra acelei lucrari, si tinde sa se piarda acea spontaneitate care-ti dicteaza, pe baza primei impresii, care va fi preferinta ta. In fine, asta e doar o parere, nu vreau sa agit apele
.
Si nu in ultimul rand felicitari si adminelor pentru rabdarea si munca depusa in "tinerea in frau" a acestor concursuri. Jos palaria!
Karina, multumesc pentru gandul bun

Iar referitor la discutia cu comentariile in urma voturilor... eu am votat, nu spun cu cine, si sunt de parere ca nu e corect sa spuna fiecare cu cine a votat inainte de incheierea votarii. E adevarat, nu e cazul de spirit de turma, dar, inconstient, cand vezi ca mai multe persoane au votat un anume concurent, iti apleci INVOLUNTAR atentia mai mult asupra acelei lucrari, si tinde sa se piarda acea spontaneitate care-ti dicteaza, pe baza primei impresii, care va fi preferinta ta. In fine, asta e doar o parere, nu vreau sa agit apele

Si nu in ultimul rand felicitari si adminelor pentru rabdarea si munca depusa in "tinerea in frau" a acestor concursuri. Jos palaria!
valentinadof a scris:Felicitari Dana!Felicitari Adela!Sa va fie de folos premiile.
Mai cateva pagini in urma lasam o discutie in coada de peste cand sustineam ca acele persoane inscrise cu 2 ani in urma si au primul mesaj acum cu prilejul acestui concurs n-au nicio legatura ascunsa cu vreuna din concurente.Eu am simtit-o pe propria-mi piele si adminele pot confirma asta ca n-am nicio legatura cu ele.Sa stiti ca nu toata lumea e inebunita de forumul asta.S-au inscris din curiozitate dar n-a fost ceva sa le captiveze.Iar cuvantul concurs are lipici tare.Si daca au primit notificare prin mail normal ca au intrat si s-a intamplat ca primul mesaj sa fie tocmai acum.Eu cred in sinceritatea concursului ,le multumesc si felicit adminele pt organizarea lui![]()
Mi-a dat de gandit putin emmancita cu afirmatia ei despre Karina dar eu tot pe-a mea o tin!Oi fi mai naiva!
Crede cineva ca cele care au castigat nu-si merita premiile?
Nu e vorba de prestatia pe forum de pana acum aici vorbim strict de cape!
Buna,
Ai dreptate, Valentina. In cazul meu ai dreptate 100%

Mie mi-au placut mult toate capele. Cel mai mult mi-a placut cea pe care am votat-o

Felicitari lor si spor la cusut tututor!
claudine- Ucenic
- Numarul mesajelor : 101
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/12/2008
Felicitari castigatatoarelor si tuturor participantelor!

Sa lasati comentariile rautacioase, pe viitor si sa apreciati munca fetelor mai mult. Comentariile in genul: "nu sunt de acord cu Regulamentul (desi eu am 3 mesaje)", "am votat cu respectiva pentru ca e cea mai cea (desi stiu ca gusturile sunt personale si pot influenta pe altele) sunt ne-la-locul lor, daca apreciati munca participantelor. Daca vreti sa faceti scandal, normal ca puteti alimenta asa discutii.

VOTARE CONCURS CAPA DE TOAMNA
vOTEZ CONCURENTA CU NR.3, motivaţia mea este: materialul este frumos, lucrul îngrijit şi cred că corect din punct de vedere tehnic(nu sunt foarte pricepută în tehnica croitoriei) şi cel mai important modelul se potriveşte cu persoana. Am văzut aici modele frumoase total nepotrivite cu persoanele care o poartă. Mi-aş permite să dau ex.concurenta nr.2 . Personal apreciez capa ca fiind un obiect de eleganţă şi (poate greşesc) dar nu mi se pare potrivită cu vestimentaţie sport de ex, sau, pantaloni de piele...
Doresc mult succes tuturor concurentelor. Produsele sunt toate frumoase dar cel preferat de mine este cel cu nr. 3. Aştept cu nerăbdare concurs de tricotaje. Mulţumesc pentru că mi-aţi permis să-mi spun părerea.
Doresc mult succes tuturor concurentelor. Produsele sunt toate frumoase dar cel preferat de mine este cel cu nr. 3. Aştept cu nerăbdare concurs de tricotaje. Mulţumesc pentru că mi-aţi permis să-mi spun părerea.
LadyK- Nou venit
- Numarul mesajelor : 6
Localizare : Bucureşti
Data de inscriere : 18/10/2010
Chiar daca mai cos la masina una, alta sunt departe de acest domeniu.Totusi am votat din respect pentru cele care au muncit pentru acest concurs.Am votat ce mi-a placut si m-au deranjat comentariile rautacioase,motiv pentru care nu cred ca voi participa vreodata la un concurs fiind el si pe domeniul care-mi place si la care,zic eu,ma pricep cat de cat.
Tin sa felicit toate concurentele pentru creatiile realizate.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 52
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
SPER DIN TOATĂ INIMA CA COMENTARIUL D.NEI aNGELICA NU SE RREFERĂ LA APRECIERILE MELE. RESPECT PE TOATĂ LUMEA ŞI SUNT ÎN STARE SĂ APRECIEZ MUNCA FIECĂRUIA. DACĂ AM SUPĂRAT CU CEVA CER CU SINCERITATE SCUZE.MI-AM SPUS DOAR PĂREREA.
LadyK- Nou venit
- Numarul mesajelor : 6
Localizare : Bucureşti
LadyK,nu ma refeream la comentariul tau ci la ceea ce,din nefericire,se intampla la toate concursurile.Imi pare rau ca ai inteles gresit ceea ce am zis eu.Ai o oarecare vechime pe forum si ,daca ai urmarit concursurile,ar trebui sa stii la ce faceam referire.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
a fost primul concurs din viata mea la care am participat,pe de o parte comentariile au lasat un gust amar cu toate ca nu au fost la adresa produsului meu.
multumesc ptr acest concurs organizatoarelor ,ptr ca m-au facut sa ma mobilizez si sa termin la timp.
am avut atea emotii.....
multumesc ptr acest concurs organizatoarelor ,ptr ca m-au facut sa ma mobilizez si sa termin la timp.
am avut atea emotii.....
luminitza79- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 98
Varsta : 41
Localizare : braila
Data de inscriere : 05/02/2012
felicitari la toate participantele ,fiecare a castigat cate o capa frumoasa
felicitari si celor care au castigat premiile sa va bucurati de ele

felicitari si celor care au castigat premiile sa va bucurati de ele

rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 49
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Felicitari castigatoarelor
si felicitari la toate participante

zsofia- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010
Felictari tuturor pentru participare! Frumoase capele lucrate, sa le purtati cu placere, iar castigatoarelor...sa va bucurati de premii!
Narnia- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 14
Localizare : Hai hui prin Europa
Data de inscriere : 22/03/2010
Hop ca m-am trezit si eu sa votez..dupa ce s-a terminat! Castigatoarelor felicitari! Insa apreciez toate capele inscrise in concurs, e greu sa cosi contracronometru..mai ales cand mai ai serviciu, copii si casa... Bravo!
r0na- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 44
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 26/11/2010
Felicitari castigatoarei! Sa folosesti cu placere si folos premiul!
Chiar daca nu am participat (din lipsa de mesaje), am castigat si eu inspiratie si experienta!
Astept urmatorul concurs!
Chiar daca nu am participat (din lipsa de mesaje), am castigat si eu inspiratie si experienta!
Astept urmatorul concurs!

Gabry_ela- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 54
Localizare : Botosani
Data de inscriere : 09/01/2010
Ma bucur ca ce-am votat s-a aflat pe podium -chiar si pe locul 3.Oricum felicitari pentru munca si realizari tuturor concurentelor.
greieras- Senior
-
Numarul mesajelor : 787
Varsta : 64
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2010
mi-au placut mai multe...
am ales pana la urma concurenta nr.4, mi-a placut ideea cu blanita..si fermoarul...ar fi fost avantajata de un model mai suplu...
am ales pana la urma concurenta nr.4, mi-a placut ideea cu blanita..si fermoarul...ar fi fost avantajata de un model mai suplu...
ionela07- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 52
Localizare : pitesti
votat
felicitari participantelor!!! sunteti minunate!!!
felicitari participantelor!!! sunteti minunate!!!
mya21_ro- Nou venit
- Numarul mesajelor : 75
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 28/01/2011
Dragelor s-a inchis votarea.....
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Felicitări tuturor participantelor! Mă bucur că modelul aleas de mine (nr. 7) a ajuns pe podium.
Eu sunt una din acele persoane care are cont de acum 1 an și DA, abia acum am avut primul mesaj. Mi-am făcut cont pe forum când mi-am cumpărat mașina de cusut, cu intenția de a urmări postările. M-am mai uitat pe forum în ultimul an, dar nu am postat nimic, pentru că nu-mi place să postez aiurea dacă nu am nimic important de zis, doar ca să mă bag în seamă, să adun mesaje cât mai multe. Asta înseamnă că nu aveam voie să votez?
Am primit și eu email cu acest concurs, mi s-a părut interesant și m-am uitat pe forum. Mi-a plăcut ce am văzut, așa că am votat. Trebuia să mă abțin pentru că nu aveam nici un mesaj scris până acum? De undeva trebuie să începem și noi, nu? Noi = utilizatori nou-veniți.
Nu le cunosc pe cele care au participat la concurs, am votat pentru că mi-a plăcut ideea concursului și capele făcute de participante.
Eu sunt una din acele persoane care are cont de acum 1 an și DA, abia acum am avut primul mesaj. Mi-am făcut cont pe forum când mi-am cumpărat mașina de cusut, cu intenția de a urmări postările. M-am mai uitat pe forum în ultimul an, dar nu am postat nimic, pentru că nu-mi place să postez aiurea dacă nu am nimic important de zis, doar ca să mă bag în seamă, să adun mesaje cât mai multe. Asta înseamnă că nu aveam voie să votez?
Am primit și eu email cu acest concurs, mi s-a părut interesant și m-am uitat pe forum. Mi-a plăcut ce am văzut, așa că am votat. Trebuia să mă abțin pentru că nu aveam nici un mesaj scris până acum? De undeva trebuie să începem și noi, nu? Noi = utilizatori nou-veniți.
Nu le cunosc pe cele care au participat la concurs, am votat pentru că mi-a plăcut ideea concursului și capele făcute de participante.
Elspethalexia- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 96
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 05/11/2011
Elspethalexia, mai bine ca nu te-ai abtinut. Afirmatiile tinteau cu precadere conturile duble puse la pastrare pentru voturi duble. Smechereala adica! Tu, sa urmaresti forumul in continuare si sa nu iei nimic personal. 
Se vede treaba ca sunt "ucenic" acum.ma dau rotunda si inaintata in grad. Dar am votat si eu pe cand nu eram nici "nou venit"

Se vede treaba ca sunt "ucenic" acum.ma dau rotunda si inaintata in grad. Dar am votat si eu pe cand nu eram nici "nou venit"

barbin- Senior
-
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 35
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012
Buna fetelor, felicitari pentru cape, sunt super 
De obicei nu comentez, dar am considerat de cuviinta sa va felicit pe TOATE. Modelele sunt foarte inspirate, capele sunt foarte atent lucrate si cu bun gust.
Imi pare rau ca nu am reusit sa votez
dar nu am avut acces la net, din pacate. Chiar ati facut o treaba minunata. Imi plac toate fara exceptie
Felicitari inca o data!

De obicei nu comentez, dar am considerat de cuviinta sa va felicit pe TOATE. Modelele sunt foarte inspirate, capele sunt foarte atent lucrate si cu bun gust.
Imi pare rau ca nu am reusit sa votez

Raluca Elena- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/08/2012
toate sunt nemaipomenite. imi plac foarte mult si bafta tuturor pt ca dupa parerea mea toate particioantele au facut o lucrare frmoasa sic si cu bun gust. Eu una v-as vota pe toate dar atunci votul meu nu ar mai fi valabil asa ca am votat-o pe cara care mi-a placut cel si cel mai mult. Felicitari tuturor le meritati din plin.
dyna- Nou venit
- Numarul mesajelor : 35
Localizare : cluj
Data de inscriere : 03/03/2011
A venit Mosul la mine
si mi-a adus manualul de croitorie. E foarte practic, cu desene, sfaturi, observatii ce si cum trebuie facut. Recomand pentru toata lumea, mai ales pentru incepatoare, fiindca explicatiile sunt foarte clare. Cat despre Mos, era foarte tanar, si era cu masina, nu cu scania

Adelle23- Ucenic
- Numarul mesajelor : 159
Localizare : Mures
Data de inscriere : 29/04/2012
Ai vrut sa zici sania sau ''scania'' ?? Ca Scania stiu e ca un camion enoooorm de mare !!! Nu te superi sper!
Sa stapanesti cartea sanatoasa si sa o folosesti cu drag. Imi place tare mult ce cosi! Felicitari!

Sa stapanesti cartea sanatoasa si sa o folosesti cu drag. Imi place tare mult ce cosi! Felicitari!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 7 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7