Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
+63
Alma Mater
valentinadof
irish05
Rica Mateiuc
cristina iosif
piciul
Ionela.Radu
Cristache
danae
ivanutamihaela
lucky
dorinamisov
Serban Valentina
Bijuterii Ramona
alinutza_andrei08
Liliana Solom
Mickey
mariliv
Flory53
andreea106
Admina
barbin
alinachiri
michelinebeaulieu
Gabiuta
europolis
alinuta96
logra
samo99ro
marya222006
clara birau
flori balteanu
MihaelaT
kitty_1973
crina68
ileana cosanzeana
mari01
sorinamircov
canadianca50
greieras
virginia
Chirrox13
MagdaMarin
danniela
emmancita
Celya_f40
ghita
tinap
victoriacus
AlinaJ.Bijoux
vyky2010
CCristinaC
ema
Dorulet
emilia
SilviaDumitrescu
Angelica18
Day
Dodo-pui
mnarcisa
pufoi
Tache Marilena
stejara
67 participanți
Pagina 3 din 30
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
Vin eu(aici,ca in realitate...),multumesc de invitatie.Eu am fost ocupata cu hranirea animalutelor mele,acum sunt satule si se joaca(pisicile)sau dorm la soare(cainii).
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4719
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4719
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata fetelor.
La multi ani Carmen, sa fii cuminte si sa le aduci zambetul pe buze parintilor tai, Magda si Viorel. O sa iti cante Delia mea Multi ani traiasca toata ziulica.
Fetelor, sa aveti o zi faina si sanatate maxima.
La multi ani Carmen, sa fii cuminte si sa le aduci zambetul pe buze parintilor tai, Magda si Viorel. O sa iti cante Delia mea Multi ani traiasca toata ziulica.
Fetelor, sa aveti o zi faina si sanatate maxima.
Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Buna dimineata!
La multi ani fetei tale Magda! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
La multi ani fetei tale Magda! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Stejara mltumesc de intrebare
! momentan bantui netul cat e sotul plecat sa se recreeze . Are si el duminica dimineata program de voie 2-3 ore (merge la hopodrom sa vada cursele de cai) A revenit la pasiunea lui din tinerete . Cat e el plecat eu bantui pe aici apoi... azi fiind duminica o lalai de colo colo

Am inteles, cam asa patesc si eu, ca in restul saptamanii cand nu e sarbatoare alerg de colo in colo prin casa, mai si tricotez,gatesc si nici nu apuc sa fac multe ca si trece timpul, ati observat ca timpul curge parca mai repede ?
trece mai repede doar cand muncesti si vrei sa faci muulte. cand e sarbatoare si ai o multime de treburi de facut...trece asa inceet
edit: va pup si ne citim diseara. Tocmai a venit M si ma tirez

edit: va pup si ne citim diseara. Tocmai a venit M si ma tirez

Magda la multi ani fetitei tale. Sa fiti sanatosi si sa va bucuratii unii de altii.
Si eu babai prin casa de colo colo. Eui am observat ca atunci cand ma trezesc mai tarziu nu am nici un scpor. Cu toate ca teoretic ma odihnesc mai mult nu mi se leaga nimic de maini.
Si eu babai prin casa de colo colo. Eui am observat ca atunci cand ma trezesc mai tarziu nu am nici un scpor. Cu toate ca teoretic ma odihnesc mai mult nu mi se leaga nimic de maini.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Buna ziua si de la mine fetelor!
Afara caldura maxima si eu stau in casa, ca de....astept musafiri care s-au invitata singuri si mai vin si cu altii dupa ei!
Incerc sa stau calma, dar mor de nervi cand imi face altul programul in timpul meu liber.
Magda La multi ani fetei tale!
Stejara saru'mana de cafeluta! Chiar am nevoie.
Afara caldura maxima si eu stau in casa, ca de....astept musafiri care s-au invitata singuri si mai vin si cu altii dupa ei!
Incerc sa stau calma, dar mor de nervi cand imi face altul programul in timpul meu liber.
Magda La multi ani fetei tale!
Stejara saru'mana de cafeluta! Chiar am nevoie.
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Si eu si eu!!!!!
Buna ziua de la mine ca dimineata a trecut! Pufoi ce urat...nici mie nu imi place, nu puteai sa spui ca ai alt program???
Magda multa fericire si noroc feteil tale si voi sa va bucurati de ea! La multi ani!
Si la mine e soare si frumos, noi pe langa casa, doar ce am venit din piata indienilor unde ne-am clatit ochii si comparat preturile
de cumparat mai nimic... Nu sunt bani!
Buna ziua de la mine ca dimineata a trecut! Pufoi ce urat...nici mie nu imi place, nu puteai sa spui ca ai alt program???
Magda multa fericire si noroc feteil tale si voi sa va bucurati de ea! La multi ani!
Si la mine e soare si frumos, noi pe langa casa, doar ce am venit din piata indienilor unde ne-am clatit ochii si comparat preturile

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Dani asta e romanul nostru:sa stati acasa , ca venim la voi.Si mai aducem pe cineva cu noi, ca noi cinci, parca suntem cam putini...

pufoi- Atotcunoscător
-
La multi ani puiului, Magda! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
Abia astept ziua de maine... ca sa lucrez la jacheta (asamblat modele)
Va sarut, o seara minunata si o saptamana shi mai shi....

Abia astept ziua de maine... ca sa lucrez la jacheta (asamblat modele)

Va sarut, o seara minunata si o saptamana shi mai shi....

virginia- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1137
Varsta : 54
Localizare : ITALIA - ANCONA
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna... ziua (iar) si de la mine. La Ploiesti soare si frumos. Am fost sa dau de mancare pisicutelor nepoatei si daca tot am ajuns in centru am vizitat si ... targul (asta cred ca a fost) din parcul din fata Halelor Centrale
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], de unde m-am ales cu o pereche de ciorapi grosi cu model si cu 2 susane (cred ca asa se spune). In rest... nu prea aveai ce sa cumperi.
Si nici nu mi-a placut deloc. Cei catova expozanti care erau aveau marfa amestecata. Ma refer ca aveau si handmade la o lata cu chinezisme sau alte natii. Chetii lucrate manual alaturi de produse pe banda.
Una peste alta mu mi-a placut. (ori asta e pentru ca nu am fost eu la prea multe targuri)
Sa avem o seara minunata!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], de unde m-am ales cu o pereche de ciorapi grosi cu model si cu 2 susane (cred ca asa se spune). In rest... nu prea aveai ce sa cumperi.

Sa avem o seara minunata!
Buna sa va fie inima fete mari!Magduta ii urez fetitei tale la multi ani fericiti cu sanatate si multe impliniri.Tie iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de ea si sa ai puterea sai fii aproape de ea intotdeauna. Iar pentru " lucru de mina" doresc viata lunga,cit mai multi admiratori utilizatori.
greieras- Senior
-
Numarul mesajelor : 788
Varsta : 67
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2010
Iar e luni
iara ma'n bat
mai, maaaaiiii
aa pardon nu asa era cantecul
de daca nu da nimeni o cafea.... sunt cheauna
Cea facuta de mine inca nu si-a facut efectul ...
Hai sa avem o zi buna si o saptamana fumoasa!
iara ma'n bat
mai, maaaaiiii
aa pardon nu asa era cantecul

Hai sa avem o zi buna si o saptamana fumoasa!
Buna dimineata!
Am muncit in week-ndul asta de mi-am indoit oasele! Am avut casa santier. Mi-a schimbat centrala si am zis sa dau si cu var in bucatarie. Daca am vazut ca e soare si frumos m-am agatat si de geamurile de la dormitoare sa le sterg... M-a ajutat sotiorul foarte mult altfel nu terminam.
Cu tot santierul meu de acasa, sambata tot am reusit sa ma strecor pana in oras si mi-am luat fir pentru crosetat!
Diseara am de calcat perdelele si sa fac mancare. Mi-au venit socrii si trebuie sa le las mancare gatita. Dar poate am timp sa incep si cateva randuri cu croseta....
Silvia, in Ploiesti se organizeaza targ la sfarsitul fiecarei saptamani ? Si acum doua saptamani, cand am trecut de la tara, era targ.
Sa aveti o zi frumoasa!
Am muncit in week-ndul asta de mi-am indoit oasele! Am avut casa santier. Mi-a schimbat centrala si am zis sa dau si cu var in bucatarie. Daca am vazut ca e soare si frumos m-am agatat si de geamurile de la dormitoare sa le sterg... M-a ajutat sotiorul foarte mult altfel nu terminam.
Cu tot santierul meu de acasa, sambata tot am reusit sa ma strecor pana in oras si mi-am luat fir pentru crosetat!

Diseara am de calcat perdelele si sa fac mancare. Mi-au venit socrii si trebuie sa le las mancare gatita. Dar poate am timp sa incep si cateva randuri cu croseta....
Silvia, in Ploiesti se organizeaza targ la sfarsitul fiecarei saptamani ? Si acum doua saptamani, cand am trecut de la tara, era targ.
Sa aveti o zi frumoasa!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Meata!
Siviuta draga! Da chiar asa? Nua pus nimeni de cafeluta, dar nici chiar tu? daca tot ai venit prima prin zona.
Hai ca las eu un filttru plin sa ajunga
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si putin rasfat de dimineata nu strica, Mai ales ca este luni.
Siviuta draga! Da chiar asa? Nua pus nimeni de cafeluta, dar nici chiar tu? daca tot ai venit prima prin zona.
Hai ca las eu un filttru plin sa ajunga

Si putin rasfat de dimineata nu strica, Mai ales ca este luni.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Multumesc de cafea Narcisa, deja a dat gata doua cani!!
Buna ziua la domane dragi, iau o pauza de cifre.... si ma uit sa vad ce mai faceti!
Buna ziua la domane dragi, iau o pauza de cifre.... si ma uit sa vad ce mai faceti!

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Salutare dragele mele, da ce tort apetisant ai pus aici mnarvisa? Imi ploua in gura!!! Gata, ma duc la bucatarie sa caut ceva dulce!!!
O zi frumoasa tuturor asa cum e la mine, cu cer senin si soare!!!

O zi frumoasa tuturor asa cum e la mine, cu cer senin si soare!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna ziua si de la mine fetelor!
Merge o a doua cafeluta, ca am muncit de luni, de numa-numa.
Cald si frumos, asa ca am spalat geamurile si de sus si de jos de am ametit. M-a ajutat si sotul, la geamurile de afara, cu scara, ca tot venise de la schimbul trei . si a continuat cu unul.
Apoi da si aspira, da si spala , fa dus, copil preparat paste, si acu' beau o cafelta si spal vasele si... ceva duce...
Sa nu mai postati dulce ca imi faceti de treaba!!!
Aaa... si trebuie neaparat ceva decoratiuni de Halowen si dulce , ca ne ,,asediaza'' copiii.
Merge o a doua cafeluta, ca am muncit de luni, de numa-numa.
Cald si frumos, asa ca am spalat geamurile si de sus si de jos de am ametit. M-a ajutat si sotul, la geamurile de afara, cu scara, ca tot venise de la schimbul trei . si a continuat cu unul.
Apoi da si aspira, da si spala , fa dus, copil preparat paste, si acu' beau o cafelta si spal vasele si... ceva duce...
Sa nu mai postati dulce ca imi faceti de treaba!!!
Aaa... si trebuie neaparat ceva decoratiuni de Halowen si dulce , ca ne ,,asediaza'' copiii.

pufoi- Atotcunoscător
-
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
Pagina 3 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)