Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
+63
Alma Mater
valentinadof
irish05
Rica Mateiuc
cristina iosif
piciul
Ionela.Radu
Cristache
danae
ivanutamihaela
lucky
dorinamisov
Serban Valentina
Bijuterii Ramona
alinutza_andrei08
Liliana Solom
Mickey
mariliv
Flory53
andreea106
Admina
barbin
alinachiri
michelinebeaulieu
Gabiuta
europolis
alinuta96
logra
samo99ro
marya222006
clara birau
flori balteanu
MihaelaT
kitty_1973
crina68
ileana cosanzeana
mari01
sorinamircov
canadianca50
greieras
virginia
Chirrox13
MagdaMarin
danniela
emmancita
Celya_f40
ghita
tinap
victoriacus
AlinaJ.Bijoux
vyky2010
CCristinaC
ema
Dorulet
emilia
SilviaDumitrescu
Angelica18
Day
Dodo-pui
mnarcisa
pufoi
Tache Marilena
stejara
67 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
Ema am scris raspunsul, dar nu stiu de ce nu a aparut!
Mary ghebele mele au fost otravitoare!!!
Dupa ce le-am fiert, apa era neagra, deci semn rau.
Chestia e ca am gustat o palarie micuta si asa mi-am dat seama ca sunt amare. Am sunat imediat pe mami, care mi-a spus sa le arunc, Asa am si facut, am baut si lapte la greu,am baut apa calduta cu bicarbonat ca sa pot voma, dar nu am putut. Si mi-a fost rau, in sensul ca imi amortea limba.Acum am un somn..., dar, incerc sa nu adorm.Ce zi am mai avut azi de la,,ghebele''mele otravitoare.
In afara de lapte mai stiti ca se face si altceva?
Mary ghebele mele au fost otravitoare!!!
Dupa ce le-am fiert, apa era neagra, deci semn rau.
Chestia e ca am gustat o palarie micuta si asa mi-am dat seama ca sunt amare. Am sunat imediat pe mami, care mi-a spus sa le arunc, Asa am si facut, am baut si lapte la greu,am baut apa calduta cu bicarbonat ca sa pot voma, dar nu am putut. Si mi-a fost rau, in sensul ca imi amortea limba.Acum am un somn..., dar, incerc sa nu adorm.Ce zi am mai avut azi de la,,ghebele''mele otravitoare.
In afara de lapte mai stiti ca se face si altceva?
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Buna ziua!
puuuuffffooooooiiiiii mai traiesti?
Doamne iarta-ma da tu esti cu capul? Mai dale in colo de ciuperci ca nu cred ca esti muritoare de foame. ce D-zeu toata ziua buna ziua ciuperci din padure. Eu nu am incredere nici in alea de la supermaket
Asa acum ca am mushtruloit-o pe pufoi sa stam de vorba
Da ce vrenice ati fost azi cand nu am fost eu de dimineata, ce de cafele...
Sa avem o seara placuta si cu spor in ce facem
puuuuffffooooooiiiiii mai traiesti?

Asa acum ca am mushtruloit-o pe pufoi sa stam de vorba

Da ce vrenice ati fost azi cand nu am fost eu de dimineata, ce de cafele...
Sa avem o seara placuta si cu spor in ce facem

Silvia aici toti merg la bureti, iar astea erau ghebe, ghrbe, numai ca...otravitoare!
Da' cine se mai duce?Ca eu nu!!!
Nu dau cu capul ca doare...
Da' cine se mai duce?Ca eu nu!!!
Nu dau cu capul ca doare...
pufoi- Atotcunoscător
-
Silvia tu esti mereu bine dispusa si ne molipsesti si pe noi Esti minunata
Pufoi, se provoaca voma si se bea multa apa ca sa se elimine otrava Laptele nu e indicat in toate intoxicatiile Uneori, in contact cu unele substante toxice, accelereaza asimilarea otravii si duce la moarte Deci laptele nu e bun intotdeauna contra otravii (am citit asta intr-un manual de specialitate)
Pufoi, se provoaca voma si se bea multa apa ca sa se elimine otrava Laptele nu e indicat in toate intoxicatiile Uneori, in contact cu unele substante toxice, accelereaza asimilarea otravii si duce la moarte Deci laptele nu e bun intotdeauna contra otravii (am citit asta intr-un manual de specialitate)
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Asa Ema draga, omoara-ma de tot!
Deci, nu mai beau lapte, ca sa nu dau coltu', si beau apa cat de multa!
Normal, dupa cate ore pot sa respir usurata, ca acu' mi-e frica si de umbra mea...
Mai si cate planuri aveam pentru azi si cum s-au mai dus toate pe apa sambetei....

Deci, nu mai beau lapte, ca sa nu dau coltu', si beau apa cat de multa!
Normal, dupa cate ore pot sa respir usurata, ca acu' mi-e frica si de umbra mea...
Mai si cate planuri aveam pentru azi si cum s-au mai dus toate pe apa sambetei....
pufoi- Atotcunoscător
-
Pufooii bine ca esti bine draga
Acu hai nu te mai da ata de lovita ca otravirea e doar in mintea ta. Cu 2-3 grame de burete nebun (sau ce ciuperci ziceai ca sunt alea....) nu patesti nimic ca doar nu esti o musca. Nici musca nu cred ca ar muri de la cat ai gustat tu. Bine ca ti-ai dat seama la timp
Acum gata pune mana pe treaba ca nu ai nimic, nu te mai vaicari atat

Asa da Silvia!! :love
Intotdeauna un sut in fund, e un pas innainte!
Ma duc sa-mi fac o cafea si sa ma pun pe treaba, ca e ,,maine''deja!
Intotdeauna un sut in fund, e un pas innainte!
Ma duc sa-mi fac o cafea si sa ma pun pe treaba, ca e ,,maine''deja!

pufoi- Atotcunoscător
-
Pufisor,bine ca ai fost atenta si ai obsevat ca sint amare.
Ma bucur ca esti bine!
Silvia,ca de obicei are cea mai perfecta remarca!
A...mi-a placut padisiul tau Silvia!Dragut foc!
Eu sint racita,am guturai,desi aici a fost foarte cald in ultimele 2 zile,erau peste 27 C in casa,la 11 noaptea!Acum e placut,sint 25,6C.
Cred ca frigul o sa vina brusc,deja se intuneca la 4:30 de mai bine de 3 saptamini.
Ma bucur ca esti bine!

Silvia,ca de obicei are cea mai perfecta remarca!

A...mi-a placut padisiul tau Silvia!Dragut foc!
Eu sint racita,am guturai,desi aici a fost foarte cald in ultimele 2 zile,erau peste 27 C in casa,la 11 noaptea!Acum e placut,sint 25,6C.
Cred ca frigul o sa vina brusc,deja se intuneca la 4:30 de mai bine de 3 saptamini.
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Tina te pup! sau mai bine nu,daca ai guturai.
Imi apre rau ca esti bolnavioara. Bea ceaiuri multe si lamaie, miere de albini si odihneste-te.
NU ai mai zis nimic de curs.l-ai inceput sau nu?

Imi apre rau ca esti bolnavioara. Bea ceaiuri multe si lamaie, miere de albini si odihneste-te.
NU ai mai zis nimic de curs.l-ai inceput sau nu?
pufoi- Atotcunoscător
-
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Buna dimineata fetelor! Nu am mai trecut se mult pe la voi. Si pentru ca nu ne-am auzit de mult va fac cinste cu micul dejun[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
si cu cafeluta. [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Sa aveti un week-end placut.
si cu cafeluta. [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Sa aveti un week-end placut.
ghita- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 53
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 11/02/2011
Buna dimineata!
Ce de cafele p-aci-li-sea.... pe alese!
Abia mi-am gasit un locsor sa stau sa-mi savurez cafeaua. Am casa plina de mesteri. Au venit sa ne schimbe centrala si m-au dat jos din pat de la ora 7,30!!!! Cand vad ca mi-au facut casa santier ma apuca groaza ca trebuie sa fac curat dupa ce termina! Si eu imi pusesem in plan sa merg sa-mi caut fire pt provocarea de la crosetat.....of! Dar cred ca tot plec pe sustache si-l las pe barbata-miu cu ei!
Pufoi ma bucur ca esti bine! M-ai speriat cu ghebele tale!Macar ai incercat vreo metoda din cele care ti le-am sugerat?Macar sa stiu pe viitor daca functioneaza.
Week-end placut alaturi de cei dragi!
Ce de cafele p-aci-li-sea.... pe alese!

Abia mi-am gasit un locsor sa stau sa-mi savurez cafeaua. Am casa plina de mesteri. Au venit sa ne schimbe centrala si m-au dat jos din pat de la ora 7,30!!!! Cand vad ca mi-au facut casa santier ma apuca groaza ca trebuie sa fac curat dupa ce termina! Si eu imi pusesem in plan sa merg sa-mi caut fire pt provocarea de la crosetat.....of! Dar cred ca tot plec pe sustache si-l las pe barbata-miu cu ei!

Pufoi ma bucur ca esti bine! M-ai speriat cu ghebele tale!Macar ai incercat vreo metoda din cele care ti le-am sugerat?Macar sa stiu pe viitor daca functioneaza.
Week-end placut alaturi de cei dragi!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Mnnnn, pentru cine se apuca de volan cu noaptea-n cap, asta da mic dejun......wooooow, multumesc!
Am ajuns in draga germanie, si petrec pe aici paaaana marti. Asta e, sper sa fie vreme buna sa ma pot plimba.
Toate cele bune la toata lumea odihna, distractie........si ceva ...

Am ajuns in draga germanie, si petrec pe aici paaaana marti. Asta e, sper sa fie vreme buna sa ma pot plimba.
Toate cele bune la toata lumea odihna, distractie........si ceva ...

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Buna...ziua! Vin si eu cu cea de-a doua cafea, deja! Azi m-am trezit cu croseta in mana, neaparat sunt si eu printre provocatele de la crosetat
Celya, daca nu e vreme de plimbare, ia andrelele, croseta, sigur le ai cu tine, asa-i???

Celya, daca nu e vreme de plimbare, ia andrelele, croseta, sigur le ai cu tine, asa-i???
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Da fetita, cum sa nu! Un ochi la calculator, unu la croset.
ca mintenas ne oprim la cumparaturi, apoi ne apucam de curatenie generala la casuta noastra, dupa care bucatareala si.....
apoi cine mai are vreme de crosetat? Si vezi tu...m-am inscris la niste probe....
nush cum oi face fata

ca mintenas ne oprim la cumparaturi, apoi ne apucam de curatenie generala la casuta noastra, dupa care bucatareala si.....

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Mult spor atunci!
Eu nu ma bag decat la crosetat, ciorapi tricotati am avut multi, imi facea mama, dar cum nu port...i-am facut cadou!Asa ca nu are rost sa ma bag... un plovar tricotat imi trebuie ( vorba vine, ca am destule, dar ma mananca degetele sa fac unul
) dar asta dupa ce termin cu...celelalte.

Eu nu ma bag decat la crosetat, ciorapi tricotati am avut multi, imi facea mama, dar cum nu port...i-am facut cadou!Asa ca nu are rost sa ma bag... un plovar tricotat imi trebuie ( vorba vine, ca am destule, dar ma mananca degetele sa fac unul

-
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Wekeend placut, acum fug sa imi termin treburile,bine era sa fi avut mai multe maini!
Acum am scos placinta cu mere din cuptor, bag iute una cu prune, apoi fac niste colacei, mancare am facut mai inainte nitelus, de spalat am terminat, astept sa se usuce sa le calc!Mai ramane curatenia de care ma ocup imediat!Spor la treaba, fetelor!
Wekeend placut, acum fug sa imi termin treburile,bine era sa fi avut mai multe maini!

Mmmm, ce bine miroase de la tine, Stejara!!
Diseara fac si eu o placinta cu mere, maine mergem in vizita si duc ceva facut de mine.

Diseara fac si eu o placinta cu mere, maine mergem in vizita si duc ceva facut de mine.
-
Buna ziua si de la mine fetelor!
Mary nu am incercat nici o metoda pentru ca nu am avut timp:am gustat o palarie ,doua, am vazut ca sunt amare si am sunat-o pe mama.Nu m-am gandit nici o clipa ca nu sunt ghebe!!! Voiam sa le mananc, pentru ca eram sigura ca sunt bune.Ador sa merg la ciuperci, ghebe si nu am crezut nici o clipa ca ma pot insela in asa hal.Am tars o sperietura cumplita, si mi-a fost si foarte rau, adica mi-a amortit limba, apoi un pic falcile, foarte somn, eu dadeam cu munca innainte, sa nu bag in seama si am intrat pe blog-ul meu de ciuperci sa vad ce e cu gheaba asta...Ce sa vad? Era prima in top:ciuperca otravitoare!!! Se cheama Lipistra inversa, sau cam asa ceva.Cert e ca pana m-am foit eu, cu vorba la telefon, cu sistematul bucatariei si internetul, in oala apa si ,,ghebele'' erau negre, negre, semn rau!Am fugit si i-am spus sotului, care dormea(el lucreaza numai de noapte)si felul in care a reactionat(a sarit in sus, cu ochii inchisi, a pus mana pe mobil, pe care il tine pe noptiera, si nu stia unde sa sune)m-a facut sa rad i hohote.Saracul om, a fost convins ca nu sunt in regula.Sa- trezit si a stat cu ochii numai pe mine si m-a sunat si toata noaptea de la servici. :laugh:Cam asta!Adio ghebe, adio ciperci, nu-mi mai trebe, pot sa calc pe ele!!!
Emma am si eu in plan un plover tricotat, un pic mai lungut, am si lana si tot ce trebe.
Celya la ce probe te-ai inscris?
La mine e asa de frumos si de cald, ca-mi vine dor de duca!
Stejara cum faci placinta cu prune, ca nu am am auzit!
Mary nu am incercat nici o metoda pentru ca nu am avut timp:am gustat o palarie ,doua, am vazut ca sunt amare si am sunat-o pe mama.Nu m-am gandit nici o clipa ca nu sunt ghebe!!! Voiam sa le mananc, pentru ca eram sigura ca sunt bune.Ador sa merg la ciuperci, ghebe si nu am crezut nici o clipa ca ma pot insela in asa hal.Am tars o sperietura cumplita, si mi-a fost si foarte rau, adica mi-a amortit limba, apoi un pic falcile, foarte somn, eu dadeam cu munca innainte, sa nu bag in seama si am intrat pe blog-ul meu de ciuperci sa vad ce e cu gheaba asta...Ce sa vad? Era prima in top:ciuperca otravitoare!!! Se cheama Lipistra inversa, sau cam asa ceva.Cert e ca pana m-am foit eu, cu vorba la telefon, cu sistematul bucatariei si internetul, in oala apa si ,,ghebele'' erau negre, negre, semn rau!Am fugit si i-am spus sotului, care dormea(el lucreaza numai de noapte)si felul in care a reactionat(a sarit in sus, cu ochii inchisi, a pus mana pe mobil, pe care il tine pe noptiera, si nu stia unde sa sune)m-a facut sa rad i hohote.Saracul om, a fost convins ca nu sunt in regula.Sa- trezit si a stat cu ochii numai pe mine si m-a sunat si toata noaptea de la servici. :laugh:Cam asta!Adio ghebe, adio ciperci, nu-mi mai trebe, pot sa calc pe ele!!!
Emma am si eu in plan un plover tricotat, un pic mai lungut, am si lana si tot ce trebe.
Celya la ce probe te-ai inscris?
La mine e asa de frumos si de cald, ca-mi vine dor de duca!
Stejara cum faci placinta cu prune, ca nu am am auzit!
pufoi- Atotcunoscător
-
De iesit iese cam asa:
Prune 1 kg incercati sa alegeti prune mai carnoase
Unt 250 g
Zahar 1 pah 1 pahar pentru aluat si o jumatate de pahar pentru prune
Bicarbonat de sodiu 1 lingurite Bicarbonatul trebuie stins cu 2-3 linguri de otet.
Sare 0.5 lingurite
Smantana 1 pah
Faina alba calitate superioara 5 pah 5-6 pahare
Atentie! Cantitatea de aluat este pentru o tava mare de cuptor, daca aveti tava mai mica, micsorati ingredientele in jumatate.
Untul se taie bucati mici si se lasa la temperatura camerei, sa fie moale.
Intr-un pahar se pune o lingurita de bicarbonat, se toarna 2-3 linguri otet, se agita bine.
Se va face o spuma, care se toarna peste unt.
Apoi se adauga sarea, zaharul, smantana.
Cu un tel sau lingura se omogenizeaza compozitia.
Adaugati faina, amestectati bine aluatul.
Daca aluatul este lipicios, adaugati inca putina faina si cu mainile formati bila de aluat.
Separati 1/3 din aluat si lasati deoparte. Cealalta parte de aluat se intinde cu facaletul si se pune in tava ridicand usor borturile.
Prunele se spala, se scot samburii si se taie patrimi. Se aranjeaza peste aluatul din tava.
Peste prune se presara putin zahar, aproximativ o jumatate de pahar.
Aluatul care s-o pus deoparte la inceput, se intinde, si se pune peste prune. Se lipesc bine marginile.
Se pune tava la cuptor aproximativ 40-45 de minute sa se rumeneasca bine placinta.
Inainte de a taia placinta, se presara zahar pudra deasupra.
Placinta de taie dupa ce se raceste.
Pofta Buna!
Prune 1 kg incercati sa alegeti prune mai carnoase
Unt 250 g
Zahar 1 pah 1 pahar pentru aluat si o jumatate de pahar pentru prune
Bicarbonat de sodiu 1 lingurite Bicarbonatul trebuie stins cu 2-3 linguri de otet.
Sare 0.5 lingurite
Smantana 1 pah
Faina alba calitate superioara 5 pah 5-6 pahare
Atentie! Cantitatea de aluat este pentru o tava mare de cuptor, daca aveti tava mai mica, micsorati ingredientele in jumatate.
Untul se taie bucati mici si se lasa la temperatura camerei, sa fie moale.
Intr-un pahar se pune o lingurita de bicarbonat, se toarna 2-3 linguri otet, se agita bine.
Se va face o spuma, care se toarna peste unt.
Apoi se adauga sarea, zaharul, smantana.
Cu un tel sau lingura se omogenizeaza compozitia.
Adaugati faina, amestectati bine aluatul.
Daca aluatul este lipicios, adaugati inca putina faina si cu mainile formati bila de aluat.
Separati 1/3 din aluat si lasati deoparte. Cealalta parte de aluat se intinde cu facaletul si se pune in tava ridicand usor borturile.
Prunele se spala, se scot samburii si se taie patrimi. Se aranjeaza peste aluatul din tava.
Peste prune se presara putin zahar, aproximativ o jumatate de pahar.
Aluatul care s-o pus deoparte la inceput, se intinde, si se pune peste prune. Se lipesc bine marginile.
Se pune tava la cuptor aproximativ 40-45 de minute sa se rumeneasca bine placinta.
Inainte de a taia placinta, se presara zahar pudra deasupra.
Placinta de taie dupa ce se raceste.
Pofta Buna!
Stejara saru'mana de reteta!
Am scris-o si am sa o si incerc, prima, cand cumpar prune.
Arata intr-un mare fel!
Am scris-o si am sa o si incerc, prima, cand cumpar prune.
Arata intr-un mare fel!

pufoi- Atotcunoscător
-
Stejara ce harnica esti tu!
Pufisor,m-ao=i speriat rau cu ciupercile tale,ai grija pe viitor!
Da am inceput cursul,imi place foarte mult,deja am invatat multe lucruri,am si facut o coafura,trebuie sa-mi repar camera caci vreau sa postez poze.Am invatat cum sa intind parul,aici inainte sa inceapa o coafura trebuie sa intinzi parul cu foenul,altlfel nu arata bine.Femeile de aici majoritatea au perul cret si gros,aspru,trebuie sa intinzi bine si cu foenul foarte fierbinte.
Profesoara a fost multumita de coafura (parul din fata peste cap in puff,adica bufa mare,apoi cel din spate rulat pe un rol special/umplutura,iar intre rol si bufa,adica in spate,am facut trandafii din par tapat si bagat in plasa foarte fina,un pic de fixativ,apoi dat forma de floare cu mina.Iese asa de frumos!
Am program de la 8-13,jumatate teorie,jumatate practica.
Am nevoie de modele cu parul lung,ca sa practic!
Serios,un manechin/cap cu par e cam scump,costa 80$.
Ma tot uit pe youtube,sa vad cum impletesc parul,coafuri...etc.
Azi am mumcit mult.curatenie in casa.spalat perdele si geamuri in dormitor,tare greu cu perdelele astea!Mi-a iesit sufletul,dar ce bine e cind e curat,asa frumos miroase camera!La 3 am terminat si tot atunci am mincat prima oara pe ziua de azi.Mai am de spalat paturile,cuvertura de pe pat,si schimbata cu patura groasa,de aranjat un pod.....ah...cred ca mai destule,sper sa le termin pina incepe frigul si ploile.
Va pup!
Pufisor,m-ao=i speriat rau cu ciupercile tale,ai grija pe viitor!
Da am inceput cursul,imi place foarte mult,deja am invatat multe lucruri,am si facut o coafura,trebuie sa-mi repar camera caci vreau sa postez poze.Am invatat cum sa intind parul,aici inainte sa inceapa o coafura trebuie sa intinzi parul cu foenul,altlfel nu arata bine.Femeile de aici majoritatea au perul cret si gros,aspru,trebuie sa intinzi bine si cu foenul foarte fierbinte.
Profesoara a fost multumita de coafura (parul din fata peste cap in puff,adica bufa mare,apoi cel din spate rulat pe un rol special/umplutura,iar intre rol si bufa,adica in spate,am facut trandafii din par tapat si bagat in plasa foarte fina,un pic de fixativ,apoi dat forma de floare cu mina.Iese asa de frumos!
Am program de la 8-13,jumatate teorie,jumatate practica.
Am nevoie de modele cu parul lung,ca sa practic!

Serios,un manechin/cap cu par e cam scump,costa 80$.
Ma tot uit pe youtube,sa vad cum impletesc parul,coafuri...etc.
Azi am mumcit mult.curatenie in casa.spalat perdele si geamuri in dormitor,tare greu cu perdelele astea!Mi-a iesit sufletul,dar ce bine e cind e curat,asa frumos miroase camera!La 3 am terminat si tot atunci am mincat prima oara pe ziua de azi.Mai am de spalat paturile,cuvertura de pe pat,si schimbata cu patura groasa,de aranjat un pod.....ah...cred ca mai destule,sper sa le termin pina incepe frigul si ploile.
Va pup!

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Salutari in prag de seara!
Nu cred ca m,ai bea careva cafea acum dar am vurt sa va salut si sa va urez weekend placut. Stejara ce minunatie e acolo, pacat ca nu am prune, si la mama acasa le dadeam cu piciorul ....he, he cum se intoarce roata!!!
Pufisor....doamne ce ai putu pati!!!! Parca numai ciuperci negre vad in fata ochilor!
Tina te-ai apucat de coafetarit???? Mult succes!! Ce cursuri faci???
Nu cred ca m,ai bea careva cafea acum dar am vurt sa va salut si sa va urez weekend placut. Stejara ce minunatie e acolo, pacat ca nu am prune, si la mama acasa le dadeam cu piciorul ....he, he cum se intoarce roata!!!
Pufisor....doamne ce ai putu pati!!!! Parca numai ciuperci negre vad in fata ochilor!
Tina te-ai apucat de coafetarit???? Mult succes!! Ce cursuri faci???
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Adriana,renunta la ciupercile culese de altcineva decat de specialisti!Cumpara din magazin.Eu,din nefericire,stiu ce spun.Chiar cred ca ar trebui sa te adresezi unui medic,ciupercile sunt parsive,nu simti imediat,ataca ficatul.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)