Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:33 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5

+34
Geta_63
Celya_f40
myky7robc
rocssanna
nicole24
pufulici
motad
Luisa1
dalisia
anc@
canadianca50
kamelia1707
Gabica
vishma
lostgirl
dandana
Rimmelle
Tache Marilena
onuca28
movsika
ancaanca
Lucia.BlueFlower
seandreea
nicoletanoni
ladybird
a.moscu
dorinamisov
corina_jga
Angelica18
pufoi
corina corina
AlinaJ.Bijoux
Dorulet
Giobsy
38 participanți

Pagina 7 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 Empty Re: Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5

Mesaj Scris de AlinaJ.Bijoux Mier 16 Ian 2013, 11:10 pm

Frumouse, frumouse toate!!! Felicitari pt. realizare!!! Flowers
AlinaJ.Bijoux
AlinaJ.Bijoux
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009

Sus In jos

Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5 - Pagina 7 Empty Re: Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5

Mesaj Scris de corina_jga Joi 17 Ian 2013, 2:53 am

Multumim mult, Alina.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 53
Localizare : Puerto de la Cruz
Data de inscriere : 23/12/2011

http://www.alittlemarket.com/boutique/cm_handmade-245317.html

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Vin 18 Ian 2013, 1:31 pm

Am facut niste cercei din ata caramizie(desi aici parca ar fi portocalie),cu hematite.Le-am pus pe suportul facut de mine pentru un schimb:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4671
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Vin 18 Ian 2013, 8:52 pm

Ingenioasa idea cu snurul in locul unui arc obisnuit. Le da un efect aparte. Ca sa nu mai vorbesc de suport. Ma inspira.
Am terminat un choker de data asta in fir Lavsan negru. Mai am de fixat un pic picourile, de pus inchizatorile si ajunge la destinatar.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Iar flecustetul asta a fost facut in joaca, cu un rest de pe suveica. Il port acum la gat:

corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Vin 18 Ian 2013, 10:55 pm

Credeam ca numai eu ma joc cu capetele,fac fluturi,floricele,tot felul de nimicuri,le adun si,la urma,le folosesc te miri unde.Suportul l-am facut in asa fel,incat partea de sus se roteste.Mi-ar fi placut sa iasa mai inalt,dar am lucrat cu ce-am avut la indemana.
Imi place"flecustetul" de la gat.
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Sam 19 Ian 2013, 2:45 pm

Cand firul e unul care se lucreaza bine, e mai mare pacatul. Uneori incerc unele lucruri pe care altfel nu le-as incerca, cercuri care se unesc altfel, in general, lucru numai cu 1 suveica, ca sa termin ata, ca sa invat ceva. Medalionul e un fir continuu, 1 suveica, numai cercuri. Cu 2 suveici am facut split-ring (pentru o batara) si am trecul la al doilea element.
Am vazut ca Snappy Tatter (Etsy) foloseste resturile facand ceea ce faci si tu, o colectie, si le vinde pentru scrapbooking, in seturi mai mari sau mai mici. Cred ca are si niste felicitari facute asa.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Mier 23 Ian 2013, 8:33 am

In general,cand ma apuc de ceva,imi cam dau seama cata ata pun pe suveica,sa-mi ajunga fara a fi nevoita sa o mai incarc.Sigur ca merge doar la ce nu depaseste marginea suveicii.Iar cand termin ceva,imi place sa fie cu un inel,ca sa ascund in lucru firul al doilea,iar pe cel de pe suveica il ascund cu acul.Mi-am luat doua ghemulete de puppets,azi fac incercarea,sa vad cat de subtire iese si ce tinuta are lucrul.
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Dum 27 Ian 2013, 6:19 pm

Am mai pritocit cate una-alta.

Iar setul (e un set...) are ca motive floricelele astea: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

.
Mi-a luat ceva vreme sa ma prind cum sunt facute, da' le-am dat de capat. Pe net nu am gasit nicaieri vreo schema...
O prietena a vazut colierul albastru si a vrut unul negru:

Terminat a fost cu split rings, sugestia primita de la Dorulet a fost super.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de a.moscu Dum 27 Ian 2013, 9:28 pm

Foarte frumoase , felicitari. Flowers
a.moscu
a.moscu
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/10/2011

http://www pethome.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Lun 28 Ian 2013, 9:47 am

Multumesc, a.moscu.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de a.moscu Mier 06 Feb 2013, 10:20 am

Va rog frumos , imi aratati si mie cum prindeti voi capetele ? Multumesc. ajutor
a.moscu
a.moscu
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Mier 06 Feb 2013, 10:40 am

Am scris mai sus,moscu.La inceput capatul il ascund in timp ce lucrez primul inel,iar la sfarsit,folosesc acul,urmand nodurile.
Am facut un set pentru sotia unui prieten,sper sa-i placa.Si va arat si atele pe care le-am achizitionat cu ajutorul unei prietene:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de a.moscu Mier 06 Feb 2013, 5:37 pm

Multumesc .
Foarte frumos setul
a.moscu
a.moscu
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Mier 06 Feb 2013, 5:40 pm

Am incercat sa raspund si dimineata, de cand am vazut setul, dar nu stiu de ce nu a functionat. Setul e frumos iar margelele scot si mai bine in evidenta delicatetea lucrului.
a.moscu: Incearca sa vezi aici cum e cu ascunderea capetelor: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Primul capat il ascund in timpul lucrului, la sfarsit intotdeauna cu acul. Pentru ca am fir subtire, folosesc un ac de 10 pentru cusut margele.
Succes.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de a.moscu Joi 07 Feb 2013, 8:56 am

Multumesc Corina .
a.moscu
a.moscu
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Sam 09 Feb 2013, 7:34 am

Corina,cand faci bratari si nu stii exact dimensiunea cum le faci reglabile?Eu am gasit ceva,dar pentru bratarile impletite.
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Sam 09 Feb 2013, 11:15 am

Uff... E greu la unele modele. Atunci cand sunt fine, merge solutia cu lantisorul de extensie (cel de 4-5 cm). O prietena de-a mea a folosit pur si simplu unul dintre inelele de dinaintea sistemului de inchidere. Bratara era lata de 2 cm, ea a dat jos inelul si a folosit numai cheita la un alt inel. Cade bine, mai ales ca bratara parea continua.
Idea finisarii de la bratarile shambala nu e rea, cred ca am vazut-o folosita la frivolité. Daca faci un lant maltez (pearl tatted chain), iese ceva mai drept iar daca termini cu un inel, eventual cu o perla cred ca iese bine.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Mar 26 Feb 2013, 8:48 am

Ma gandesc sa mai sterg praful pe aici.Vine primavara,asa ca am facut niste cercei azurii,cu turcoaze si margele Toho:
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Mar 26 Feb 2013, 9:28 am

Delicati ca intotdeauna!
Eu m-am luptat cu un fir nou... cu Lavsan, l-am mai pomenit.
Pus in 2, cu margele de nisip:

Pus in 4, cu perle de riu:

Ce imi place este ca nodurile ies foarte regulate, dantela are tinuta si luciu.
Are un alt avantaj: nu scoate fire. Am facut fotografii cu optiunea macro numai la un inel, nu iese nicio picatura de fibra in afara lucrului!
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Mar 26 Feb 2013, 1:02 pm

corina mirat2
nici nu pot sa-mi revin
de unde iau si eu fir din asta, mama draga?
dandana
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Mar 26 Feb 2013, 3:04 pm

Eu l-am cumparat on-line, din Germania. E un fir de poliester, de asta cred ca se poate folosi si alt fir de brodat pentru frivolité. Eu am incercat si firul de broderie artistica (amestec). E si ala bun, se comporta bine la lucru si rezultatul de aproape la fel de bun. Spun aproape, pentru ca la tinuta cel de amestec e un pic mai moale.
corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Mier 13 Mar 2013, 8:31 am

E grozav sa ramana picourile nemodificate,asa ca firul e foarte important.Eu am tot incercat tot felul,Lizbeth e grozav,dar e un pic cam grosut(si,oricum,n-am reusit sa mai gasesc),acum lucrez cu un fir de matase(prelucrata,dar n-am amanunte,ca nu scrie nimic pe eticheta).Dupa un model al unei japoneze,am facut un set pentru nora mea(i-a placut mult,mai ales ca-i cu cristale Swarowski):
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina_jga Mier 13 Mar 2013, 9:38 am

Dorulet e foarte delicat setul iar pentru ca e matase este cu siguranta extrem de elegant.
Am gasit si eu un fir de matase care se comporta destul de bine, are luciu si tinuta. L-am gasit la un magazin de chinezarii, nu are nicio eticheta... Am luat un con de proba si dupa ce am lucrat bratara albastra, m-am dus intr-un suflet si am luat tot ce se putea lua...

Ultimul colier e facut cu firul asta, pus in 4:

corina_jga
corina_jga
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de a.moscu Mier 13 Mar 2013, 11:19 am

Superb !
a.moscu
a.moscu
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dorinamisov Mier 13 Mar 2013, 1:44 pm

LESIN!!!! Felicitari fetelor!!!!!! kiss
dorinamisov
dorinamisov
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 886
Varsta : 75
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB